|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Zazwyczaj te ostatnie miesiące to była ciągła szarpanina i koniec przyjmowałam z ulgą.
|
|
#2012 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Właśnie. Mi się ciężko przyzwyczaić do tego, że jestem sama. I tak w ogóle mi nijako.
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętamy, ja pod tamtej pory jestem sama, ale praca i obowiązki zajmują mi na tyle czas, że nie mam siły na użalanie się nad sobą i swoim staropanieństwem
Najgorzej było tuż po rozstaniu, bo siedziałam w domu i rozmyślałam non stop. Cytat:
Widziałam to masełko ostatnio, ale kupiłam Sopot Spa Ziaji.
|
|
#2015 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Katedra polityki gospodarczej ma różnie - czasem egzaminy trudne, czasem banalne. Zależy od rocznika. Ale myślę, że nie masz się co martwić.Mam 3 nowe lakiery SH Salon. Mulberry Glace, Cruel Heart, Alchemy. Dzisiaj testy. Teraz nie daje mi spokoju.Poza tym muszę wymyślić coś do ubrania na Sylwestra w stylu disco. Ma być kiczowato i kolorowo i nie mam kompletnie pomysłu (zwłaszcza na kolorowo ).
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, ja właśnie zaciskam pasa. Więc nie będzie kupowania.
Myślę za to bardzo poważnie nad puszczeniem limitowanki Guerlain w świat. Myślę o cieniach Tsarina i połówce imperialków. Nie zużyję. a nie chcę by się zepsuły. aante_e Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-12-10 o 17:28 |
|
|
|
#2017 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Sprzątam dziś cały dzień i już mi się nie chce. Umyłam okna, jestem w trakcie ogarniania regałów z książkami i biurka. Muszę to ogarnąć teraz, bo w przyszłym tygodniu nie będę miała kompletnie czasu. A wieczorem relaks z maseczką i jakimś filmem.
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam wczoraj zamówienie z Avonu
Strasznie zaszalałam ![]() Część wyladuje pod choinką, ale i tak zdecydowanie za dużo zamówiłam. I stało się to o czym pisałam niedawno - w brązerze Deborah zobaczyłam dziś kawałek denka ![]() Wszystkie mające problemy z TŻ: Napewno wszystko przez tą jesienno-zimową aurę i lada dzień znowu będzie super ![]() Oglądam katalog 03 z Avonu - jest tam świetny czerwony zegarek ![]() Tylko dlaczego on kosztuje 70 zl
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-10 o 17:46 |
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ochotę na jakiś jeszcze ze Stradivariusa, ale to może w nowym roku, bo niedługo będę musiała na raz nosić po 2 zegarki Miałam dziś dostać moje zamówienie z poprzedniego kat. Avonu (zestaw migdałowy Naturals), ale nie dotarło. Mam nadzieję, że jutro dostanę w końcu moje smakowitości ![]() EDIT: ice wkleisz jakieś fotki tych lakierów jak pomalujesz pazurki? ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-12-10 o 18:25 |
|
|
|
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro piszesz, że to masełko Bielendy pachnie jak perfumy, to muszę się mu lepiej przyjrzeć A jakie ma właściwości? Poprawia koloryt trochę?Cytat:
My już się dzis właściwie pogodziliśmy, no ale jeszcze zadra jest we mnie i będzie jeszcze jakiś czas. Mój TŻ jest zbyt wybuchowy, potem o wszystkim za 10 min. zapomina, a ja jestem taka, że cały wieczór będę rozpamiętywać. Nie wiem, czy umiałabym sie pogodzić z rozstaniem, tym bardziej po 7 latach... Hosenka chyba miała ochotę na pół imperialków, czy się mylę Hosenko?
|
|
#2021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ok, już wkręciłam MagJę w to zamówienie Się nie martwię, jak tylko zdążę przeczytać wykłady to myślę, że będzie ok ![]() Kup bezbarwny lakier z brokatem i pojedź po HMie Jak disco to proponuję kolory z lat 80- fuksja z chabrem, czerwień/pomarańcz z mocnym różem, obowiązkowo cekiny i błyszczyk z HM w formie kuli stroboskopowej ![]() Spędziłam cudowny dzionek z moim ukochanym maleństwem 5,5letnim przyjaciółki, podpisałam zaległą umowę o pracę- okazało się, że wypłata za przepracowany okres będzie wyższa niz się spodziewałam Zrobiłam zakupy w Avonie- dla siebie tylko podwójne lusterko wzięłam bo stare już o pomstę wołało
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie piąteczek ![]() Ide dzisiaj do fryzjera - znalazłam jakąś dziurę 3 godzinną w ciągu dnia i się umówiłam na wizytę. Wieczorem mam jeszcze jedno spotkanie w sprawie omówienia projektu i muszę jeszcze parę rzeczy przygotować. Jutro mam wolne przedpołudnie a pod wieczór jadę na urodziny - znowu, ostatnio same imprezy urodzinowe mam. Nie mam koncepcji na prezenty a muszę kupić..... Zamówiłam tą sukienkę sylwestrową, tą czarną co wrzucałam bo znalazłam na aukcji cenę do licytacji i zapłaciłam za nią tylko 60 zł Rzyrafko
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko
![]() Ja też się ciesze, że dziś piątek, bo mnie chyba jakieś przeziębienie znów dopadło We środę rano wstałam już z katarem, wczoraj się nawet dobrze czułam, ale dziś jest gorzej. Nie biorę żadnych leków poza Rutinoscorbinem i piję dużo herbaty z cytryną i miodem. Ale jak widać to nie pomaga ![]()
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, współczuję, powinnaś się wychorować raz a porządnie, a nie tak.. (chociaż ja też odkąd zaczyna się szkoła zawsze mam jakieś objawy, jak nie przeziębienia to grypy i tak w kółko aż do wiosny)
Warszawianki i Sleepy, to co z jutrem? Mogłaby być 12-13 zamiast 11? na 11 na pewno się nie wyrobię..i gdzie się widzimy? w ZT?
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Isa: mi się własnie wydaje że one są kiepskie... co prawda żadnego nie miałam ale to, że firma kosmetyczna oferuje coś innego niż kosmetyki powoduje, że nie mam przekonania do zegarków (biżuterię i torebkę jakos toleruje
)Luskap: tak, pół imperialków to tak w sam raz
|
#2026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jestem za ZT, będzie blisko dla Basi i są wszystkie potrzebne sklepy
|
|
#2027 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Rzyrafko, w takim razie przesyłam wirtualne wsparcie.
Vibesko, o której i gdzie się jutro spotykamy? Fajnie, że udało Ci się kupić sukienkę i to jeszcze w tak atrakcyjnej cenie. Mam dziś koszmarny nastrój, w zasadzie to już wieczorem się zaczęło. Liczyłam na to, że wreszcie w weekend spotkam się z TŻem na dłużej niż kilka godzin, bo ostatnio nie mamy dla siebie zbyt wiele czasu, a tu się okazało, że pracuje na drugą zmianę. Smutno mi. Zbieram się i jadę na uczelnię, po drodze wstąpię na zakupy, muszę kupić kilka kosmetyków. Może to poprawi mi nastrój. |
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko a zegarek to nie biżuteria?
Poza tym jesteś konsultantką, więc możesz chyba gdzieś zobaczyć ten zegarek na żywo, albo zamówić i zwrócić w razie czego.Ninuś, ja już nie wiem czemu nie mogę się porządnie wychorować i potem mieć spokój Cięgle jak nie gardło to zatoki mnie bolą, mam katar i zatkane uszy...Choć jak pomyślę, że rok temu zachorowałam porządnie (miałam zapalenie oskrzeli, które męczyło mnie prawie 2 tygodnie), to chyba jednak nie chciałabym mieć takiej prawdziwej choroby.
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie nie poprawia - tzn nie brązuje itp, raczej nawilża.
|
|
|
#2030 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Nie mam ostatnio czasu na robienie fotek - cały wolny czas spędzam z TŻem, a przy nim nie będę robić zdjęć, bo by sie ze mnie śmiał chyba z miesiąc.
![]() Wrzucam fotki z nailgal. Alchemy: http://nailgal.com/displayimage.php?...778&fullsize=1 Cruel Heart: http://nailgal.com/displayimage.php?...777&fullsize=1 A Mulberry Glace nie ma. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A szmineczkę bym chciała jakąś dość mocno różową, z nutka beżu. Jeszcze konkretnej nie znalazłam. ![]() A takie kolory odpadają, nie mam nic takiego a nie planuję kupować, bo szkoda pieniędzy na jeden raz. Na razie myślę, że pożyczę od koleżanki jakąś tunikę, włożę do getrów i bardzo obciachowych szpilek w panterkę i z cyrkoniami i do tego nadmiar biżuterii.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-12-11 o 10:55 |
||
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i będę w ZT już ok 10.40 jeśli nasze wspaniałe koleje nie zawiodą. Kochanie, jeśli możesz to jak najbardziej bądź przed 11. Organzza, gdyby nie fakt że podróże zajmą mi cały dzień bez problemu dostosowałabym się do pasującej Wam pory. Jeśli nie zdążysz na 11 to przecież będziemy czekać na miejscu i dojedziesz jak tylko będziesz mogła![]() Już się nie mogę doczekać
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
ice Cruel Heart jest boski
![]() Ale mam dziś zwariowany dzień znów, robię tysiąc rzeczy na raz, nie mogę się dodzwonić do szefowej a dokumenty do wysyłki czekają...
|
#2033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się w końcu wczoraj z TŻ widziałam - w poniedziałki, wtorki, środy mam kurs od 16-19, później myślę juz tylko o spaniu. Co prawda TŻ odwoził mnie po pracy na kurs, albo przychodził po mnie po kursie, ale takich krótkich spotkan nie licze. Wczoraj w końcu spędziliśmy wieczór razem i wtedy sobie uświadomiłam jak bardzo tęskniłam (nie odczuwałam tak tego wcześniej) Cytat:
![]() Mialam na myśli bizuterię typu naszyjnik, kolczyki. Dziś lub jutro przyjdzie Avon. Najbardziej nie mogę się doczekać złotych kuleczek i lakierów: Wicked i Midnight Plum. Wczoraj chcialam kupić czarny lakier z brokatem Eveline w Naturze, bo wg gazetki mialy być za 3,99 ... no i są, ale te w małych buteleczkach. a w gazetce są pokazane duże ![]() Kupiłm za to drugi ciemno-szary lakier z drobinkami - Mollon, który ostatnio kupiłam jest ładny, ale muszę dać 3-4 warswty żeby był mocno kryjacy i nasycony kolor
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Cytat:
![]() Zaden problem, Magda też coś zamówiła a podobno i tak tzreba za min. 50 zł zamówić więc się podłączyłam ![]() z beżem? Loreale kiedys miały fajne w tyhc odcieniach, nie pamiętam nazwy serii ale w złotych opakowaniach do różnych karnacji były dobry pomysł, a jakbyś miała czas to skocz do jakiegoś lumpka, można coś w tym stylu dorwać bo już są różne takie głupotki sylwestrowe ![]() Cytat:
![]() Ide się zdrzemnąć- na zajęcia poranne oczywiście zaspałam ale w biegu udało mi się spóźnić tylko 5 minut. Po czym się okazało, że asystentka (ta sama do której ja zaspałam we wtorek) też zaspała- kazali nam czekac ale po 45 minutach zwolnili. To jakiś tydzień śpiochów był chyba ![]() Obżarłam się szpinakiem na czosnku i frytkami ![]() Wieczorkiem może skoczę do jakiejś galerii z koleżanką- może tak już dowieźli żurawinkę do ust TBS ![]() A wcześniej może zrobię nowy manicure bo ten frencz co mam od poniedziałku już popękał (chociaż nie odprysnął )
|
|
#2035 |
|
po prostu Em :)
|
Przykro mi, że tylu wam się nie układa z TŻami.
Może to taki dziwny okres i minie..I zazdroszczę wam spotkań. ![]() Ja teraz przez parę dni mieszkam w akademiku i jest super. Wczoraj wpadłam do kolegi coś tam z nim ustalić, bo jesteśmy razem w grupie na jednych ćwiczeniach i jakoś tak się rozgadaliśmy na tematy mniej i bardziej filozoficzne, że nie wiem kiedy zleciało 1,5 h. Uwielbiam akademiki (pewnie dlatego, że tu nie mieszkam ).Nie wiem czy się chwaliłam, że odpowiadałam przedwczoraj ustnie z hiszpańskiego i dostałam maksa. ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ah, wiem co miałam napisać. Byłam wczoraj w hotelu, w którym najtańszy pokój kosztuje 900 zł. Kogo w Polsce na to stać? ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Szanowni Klienci, tylko teraz tylko w aptekaeskulap.pl wyjątkowa promocja. Kupując jeden produkt z gamy BIODERMA drugi taki sam, w tej samej cenie lub tańszy otrzymasz GRATIS!!! Tak tanio jeszcze nie było!!! http://www.aptekaeskulap.pl/advanced...words=bioderma Zapraszamy do zakupów. Z wyrazami szacunku Zespół Apteki Eskulap
|
|
#2036 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
ale teraz mam ochotę na coś nowego i bardziej luksusowego w ramach prezentu świątecznego.
|
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie zobaczyłam micela Sensibio 125ml -wersja podróżna, fajny
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2039 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spotykamy się tam gdzie zawsze? (tzn. pod H&M ?) ![]() A jak pozostałe warszawianki, Estella, Madziarra, Nosek, Karolina, będziecie jutro?
|
|
#2040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, zapomniałam napisac o tej promocji wczoraj ![]() A w ogóle to Ty mi kupiłaś ten zielony lakierek z Natury? Bo już nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() Ja się muszę zabrać za rozsądne zaplanowanie na co pójdzie wypłata ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- która właśnie wpłynęła mi na konto ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- No dobra, najpierw oddam mamie część długu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Aaa i jeszcze wczoraj zużyłam ostatni z żeli pod prysznic które sobei wyznaczyłam zanim kupię następny- czyli żelowy odwyk udany, wiedziałam, że jak nie narzucę sobei zbyt dużego rygory to wytrzymam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Zazwyczaj te ostatnie miesiące to była ciągła szarpanina i koniec przyjmowałam z ulgą.

Pamiętacie czarną serię w 2008 r.?
Widziałam to masełko ostatnio, ale kupiłam Sopot Spa Ziaji.

Umyłam okna, jestem w trakcie ogarniania regałów z książkami i biurka. Muszę to ogarnąć teraz, bo w przyszłym tygodniu nie będę miała kompletnie czasu. 

Strasznie zaszalałam 
Napewno wszystko przez tą jesienno-zimową aurę i lada dzień znowu będzie super 

A jakie ma właściwości? Poprawia koloryt trochę?

Poza tym jesteś konsultantką, więc możesz chyba gdzieś zobaczyć ten zegarek na żywo, albo zamówić i zwrócić w razie czego.
Cięgle jak nie gardło to zatoki mnie bolą, mam katar i zatkane uszy...