Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy! - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 16:39   #2011
TheNaturat
Zakorzenienie

GG do TheNaturat Send a message via Skype™ to TheNaturat
Dot.: Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!

Jeju Ting, ale Ty masz świetną figure
TheNaturat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:09   #2012
8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheNaturat Pokaż wiadomość
Jeju Ting, ale Ty masz świetną figure
Dziękuję, ale..

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Za 11 minut spotykam się z Gosią!
8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:16   #2013
old cookie
Zakorzenienie

Hej :d
Ting, figury zazdroszczę włosy też masz cudne :p
Dziewczyny, opowiadania świetne, zazdroszczę talentu i weny
http://www.youtube.com/watch?v=ZH7Me...layer_embedded ahahahahha xD

8.07.2010r. <3
old cookie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:29   #2014
nalezedociebie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez old cookie Pokaż wiadomość
Hej :d
Dziewczyny, opowiadania świetne, zazdroszczę talentu i weny
http://www.youtube.com/watch?v=ZH7Me...layer_embedded ahahahahha xD

o matko ha ha biedulka

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:05   #2015
stonia3330
Zadomowienie

GG do stonia3330

Cytat:
Napisane przez madziowamadzia Pokaż wiadomość
zaparzyć ziółka ?
już chyba tylko z prądem pomogą
Cytat:
Napisane przez takdaleko Pokaż wiadomość
Ej A ja mam dla ciebie zadanie Mogę mieć prośbe
no jasne, a o co chodzi?
Cytat:
Napisane przez fanka100 Pokaż wiadomość
Stonia- co jest kochanie ?
połknęłam przez przypadek kawałek kłosa od trawy i utknęło mi w gardle. boli już drugi dzień
Cytat:
Napisane przez kasiek17b Pokaż wiadomość
Denat- mi tez sie snil chlopak, tylko ze ten wcale nie nalezal do przystojnych
Mariposa- nieee, dopiero wczoraj was znalazlom ;p
hmm.... uwielbiam czytac kziazki, 2tyg. temu rozstalam sie z facetem ale nadal go kocham hmmm... co tu jeszcze... lubie wisniowa herbatke, mam nieznosnego brata ktory wlasnie krzyczxy zebym mu cos tm wyjela no i nie wiem jestem dziwna i to chyba koniec ;p
dziekuje za mile przyjecie
Cytat:
Napisane przez kasiek17b Pokaż wiadomość
Aaaa no i czasami cos tam napisze, w sensie jakies marne opowiadanie czy cos ;p nauczycielka mowi ze mam 'ciekawy' styl pisania i ze lubi jak cos pisze, ale ja jako bardzo skromna osoba twierdze ze mowi to z grzecznosci chcialam wam wkleic kawalek mioch wypocin ale nie moge znalezc ;p wiec albo jak bedziecie chcialy cos wam napisze, albo zapomnimy o tym
Cytat:
nic bo roztrzygnięcie ma być we wrześniu ale kto chcial mieć 5 lub 4 na koniec roku to musiał napisać (było ograniczenie do 10 tys. słów ze spacjami)
dużo tego wyszło
chyba 10 tys. znaków, co?
trochę powtórzeń, kiczowaty 'szkolno-wypracowaniowy' motyw, ale przyjemnie się czyta - nie jest źle
Cytat:
Kasia - bardzo mi się podobało. bardzo ciekawy temat ja chyba na taki bym nigdy nie wpadła I jeśli od ręki to ja podziwiam

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

dzieki, ale ja jak to teraz czytam to śmieje się w niektórych momentach do łez (jak ja mogłam coś takiego napisać? )

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

a zauważyłyście ze pomyliłam imię ?

Cytat:
powinno być Maciek
Dominik?
Cytat:
zrobiłam placek, zrobiłam placek ! SAMA <dumna_z_siebie>
sama? a przepis to co?
Cytat:
Napisane przez MaliMariposa Pokaż wiadomość
Nic...

Haha co tam porabiacie? Dżizys... Ja się uczę Wiem - głupia jestem, ale jak zobaczyłam wymagania na tegoroczne konkursy przedmiotowe, miałam chwilę (dosłownie 5 minut) załamania nerwowego i paniki a teraz się biorę do nauki. Jestem z siebie dumna ^^ Cóż za determinacja
też powinnam. na biologię szczególnie
Damon góra 8 kwiecień 2010
Damon dół 15 czerwiec 2010
Pani fotograf->fbl
Quilling blog

Singielka xd
Karolina...

stonia3330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:06   #2016
madziowamadzia
Raczkowanie

GG do madziowamadzia

Czy to możliwe, żeby kebab miał 600 kcal?!

Haha, ale ta babka ma pecha
  • nie tyję.
  • ćwiczę.

proszę, możecie mnie wziąć, ja już siebie nie chcę.
madziowamadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:27   #2017
nalezedociebie
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to możliwe, żeby kebab miał 600 kcal?!

Haha, ale ta babka ma pecha
Zależy z czym,ale taki mega może mieć 600 kalorii.

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:30   #2018
MaliMariposa
Zakorzenienie

GG do MaliMariposa

!! Dopiero jestem przy robieniu notatki do 3 pukntu a już mam 4 kartki Już wgl pomijam to że to co mam to baaardzo skrótowe notatki, nie rozumiem połowy słow a wszystkich pukntów jest ze 20.
MaliMariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:33   #2019
Clevleen
Zadomowienie

[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;21116240]Ty masz nie oglądać, tylko jakieś dać [/QUOTE]
Phi, nie mam.
Cytat:
Napisane przez takdaleko
nikt nie chce dodać to ja dodam nasz przępiękny, prześliczny, przeczaderski, przeartystyczny zamek
Łaaa.
Cytat:
Napisane przez MaliMariposa
xD Macie i się cieszcie, bo twarzy nie będzie
Aaaaale obcasy. Ja bym się zabiła.
Cytat:
Napisane przez kasiek17b
ehh... szkoda ze wczesniej nie zalozylam tu sobie konta i do was nie dolaczylam, ale juz jestem i nadrabiam
no wiec heeeej
jestewm Kasia (przezwiska nie posiadam ) urodzona 03.03 i mam nadzieje ze sie dogadamy
Witaj. Jakiej muzyki słuchasz?
Cytat:
Napisane przez kasiek17b
Aaaa no i czasami cos tam napisze, w sensie jakies marne opowiadanie czy cos ;p nauczycielka mowi ze mam 'ciekawy' styl pisania i ze lubi jak cos pisze, ale ja jako bardzo skromna osoba twierdze ze mowi to z grzecznosci chcialam wam wkleic kawalek mioch wypocin ale nie moge znalezc ;p wiec albo jak bedziecie chcialy cos wam napisze, albo zapomnimy o tym
Ja z chęcią coś przeczytam. Sama pisuję bloga (w podpisie ), aczkolwiek to głównie grafomańskie bazgroły naćpanej powietrzem zmieszanym z deszczem emocjonalnie niestabilnej nastolatki. Więc zapewne owa lektura nie przyniesie Ci ubogacenia kulturalnego, ani też duchowego, więc lepiej tego nie czytaj w sumie.
Cytat:
Napisane przez kasiek17b
Zalogowałam się ze spokojem, a przecież nie powinno tak być… Okłamuje tylu ludzi. Trudno- pomyślałam, każdy ma jakieś wady, moją jest skłonność do kłamstw. Problem jest taki, że koleżanka założyła mi na tej stronie profil, mam nauczyć się rozmawiać z facetami… Żenujące, ale naucze się ich podrywać, muszę, bo mam dość wiecznego stania z boku i patrzenia jak kolejna koleżanka z wybujałym ego zabiera mi faceta, w którym się skrycie podkochiwałam. Haczyk jest taki, że zdjęcie które Olka wkleiła wcale nie jest moje. Jest na nim piękna dziewczyna, czarne włosy do ramion, duże brązowe oczy… Ideał, wiedziałam, że będzie pisać dużo facetów.
Pięc nowych wiadomości. Szybko przejrzałam skrzynkę i odpisałam na dwie. Wszyscy mówili, że jestem śliczna, ahh… gdyby zobaczyli mnie na prawde by uciekali gdzie pieprz rośnie. Jeden nic nie napisał, żadnego „jesteś urocza, masz piękne oczka”. Wysłał tylko „)”. Odpisałam mu i się zaczęło… On nawet nie jest przystojny! Cicho- skarciłam się w duchu, jest miły. Polubiłam go. Nie prosił o numer telefonu czy gadu-gadu. Po prostu ze mna rozmawiał.
Całkiem dobry styl masz, podoba mi się oszczędność w formie. Aczkolwiek czytywałam lepsze, nie powiem.
Cytat:
Napisane przez takdaleko
Drogi pamiętniku!
Dzisiejszy dzień minął mi pracowicie. Wstałam o 9 i mama od razu znalazła mi zajęcie. Po śniadaniu musiałam pomóc jej oplewić ogród. Mnie została przydzielona rabatka z marchewką. Na szczęście nie było jej tak dużo. O 11.30 byłam wolna więc zajęłam się czytaniem książki pt. „Jesienna miłość”. Po przeczytaniu kilku stron rozległ się dzwonek do drzwi w których ukazał się mój mały kuzyn Piotruś. Już w progu „wyśpiewał” mi regułkę, która w skrócie wyglądała tak: „Mój tata jedzie na pole musisz mnie przypilnować do jego powrotu”. Nie byłam zbytnio zadowolona. Wiedziałam że Piotrek nie usiedzi na miejscu nawet trzech minut. Na dworze świeciło słońce więc zaproponowałam, żebyśmy wyszli porzucać piłką. Oczywiście jeśli chodziło o spacer czy piłkę, nie było żadnych sprzeciwów. Wzięliśmy też koc i coś do picia oraz skakanki. Nie zdążyliśmy jeszcze wszystkiego rozłożyć a już przyszli do nas kuzyni. Mieliśmy więc niezłą ekipę i wiedziałam, że mogę spokojnie iść po książkę, bo Piotrek nigdzie się nie zgubi pod okiem tak dużej grupy. Zanim jednak wróciłam się po książkę, postanowiłam pobawić się z wszystkimi w chowanego. Była to ulubiona gra w naszej grupie zaczynając od najstarszego z nas Wojtka a skończywszy na najmłodszym Piotrku. Zabawa była bardzo udana i w końcu straciliśmy poczucie czasu. Do rzeczywistości przywróciła nas babcia, która wołała wszystkich na obiad.
Mam automatyczne skojarzenie z pisanym niegdyś przeze mnie pamiętnikiem. Takie suche relacje "o 8 wstałam i zjadłam śniadanie, na które były bułki z szynką i pomidorem, następnie poszłam na pole pobawić się z Anią, bo kupiła sobie nową piłkę".

Przepraszam za mój krytycyzm.

Napisałabym coś nowego na blogu, ale jakoś tak mi się nie chce. I tak nikt tego nie czyta.

Cytat:
Napisane przez Tingeling
1. Chceta to mata, ale ostrzegam, że moje miny są zabójcze (i musiałam powycinać Czarka)
"Bo we mnie jest seks, co pali i niszczy, dziesiątki już serc wypalił do zgliszczy..."
Pięknie.

Kupiłam wczoraj w sh 2 bluzki - jedną białą z H&M, drugą granatową z Atmosphere.
Mierzyłam dzisiaj cudowną tuniko-sukienkę w Stradivariusie... Cudo i super leżała. Przeceniona na 40 zł. A ja jej nie mogę kupić, bo muszę oszczędzać na pielgrzymkę.

Będąc dzisiaj w kfc, usłyszałam jak jakaś głupia baba o beznadziejnym głosie śpiewa "Piece of my heart" Janis... Brzmiała jak jakaś z Disneya. Jak można tak bezcześcić świętość?! Profanować coś tak cudownego?! Zepsuć dzieło największej śpiewaczki w historii rock'n'rolla?!

(Pousuwałam kilka emotek, boo wizaż mi kazał.)
Stary 2010-08-04, 19:35   #2020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez old cookie Pokaż wiadomość
Dzięki, ale nie ma czego zazdrościć

Wróciłam ze spontanicznego (rzadko kiedy jestem spontaniczna ) wypadu z Gosią. Trochę wcześnie, ale wszystko było robione na szybko (na przygotowanie się i dotarcie na miejsce miałam 12 minut, spóźniłam się o 3 ).
8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:39   #2021
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

A jak moja Żona jeszcze raz powie, że jest brzydka, to się rozwiedziemy. Masz fajną, kobiecą figurę - nie to co ja, patyk - cudne włosy i idealną cerę. Nie masz powodów do narzekań. Ja to już inna sprawa Nie no, żartuję, obiecałam tak nie mówić ale ten trądzik...
Stary 2010-08-04, 19:44   #2022
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Clevleen Pokaż wiadomość
Phi, nie mam.
To zamieść tu te ze spotkania z Malinową, bo nie mam fejsbuka i jakoś tak ich nie widziałam
Cytat:
Napisałabym coś nowego na blogu, ale jakoś tak mi się nie chce. I tak nikt tego nie czyta.
Ej, ej. Cały czas się upominam o notki, więc jednak ktoś (czyt. Ting) je czyta

Cytat:
"Bo we mnie jest seks, co pali i niszczy, dziesiątki już serc wypalił do zgliszczy..."
Pięknie.

Dziękuję bardzo, ale seksu we mnie tyle co w lemurze

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
A jak moja Żona jeszcze raz powie, że jest brzydka, to się rozwiedziemy. Masz fajną, kobiecą figurę - nie to co ja, patyk - cudne włosy i idealną cerę. Nie masz powodów do narzekań. Ja to już inna sprawa Nie no, żartuję, obiecałam tak nie mówić ale ten trądzik...
...I brzydką twarz
Nie no, już nie będę się rozwodzić na mój temat (a mój Mąż jest super, hiper piękny i gdybym mogła to poślubiłabym go jeszcze raz. A oprócz urody mój Mąż jest jeszcze inteligentny, o )
Stary 2010-08-04, 19:45   #2023
Clevleen
Zadomowienie

[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;21150728]To zamieść tu te ze spotkania z Malinową, bo nie mam fejsbuka i jakoś tak ich nie widziałam

Ej, ej. Cały czas się upominam o notki, więc jednak ktoś (czyt. Ting) je czyta

Dziękuję bardzo, ale seksu we mnie tyle co w lemurze

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

...I brzydką twarz
Nie no, już nie będę się rozwodzić na mój temat (a mój Mąż jest super, hiper piękny i gdybym mogła to poślubiłabym go jeszcze raz. A oprócz urody mój Mąż jest jeszcze inteligentny, o )
[/QUOTE]
1. To już wolę Wam dać z pielgrzymki jakies, jak wrócę.
2.
3. Seksi, seksi, bardziej od lemura.
Stary 2010-08-04, 19:48   #2024
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Kliw, w takim razie ja profanuję wszystkie cudne piosenki na każdej próbie Chociaż niektórzy uważają, że mam talent, ale ja im nie wierzę Któregoś razu M. powiedział, że mam nie mniejszy talent niż Łukasz Dziedzic. błahahaha Ale może jestem zbyt krytyczna wobec siebie. Dzisiaj słuchałam jakichś swoich nagrań i wcaaale mi się nie podobały A koleżanka mówiła, że miała ciarki

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Zamieńmy się głowami, coooo?

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Ja z wkacji nie mam ładnych zdjęć. Miałam tak masakryczny wysyp, że cały czas się zasłaniałam Ale może po niedzielnym koncercie Wociala coś wstawię, jeśli da sobie zrobić ze mną zdjęcie i jeśli po ludzku wyjdę

Waaaah, to już w niedzielę
Stary 2010-08-04, 19:49   #2025
Clevleen
Zadomowienie

No dobra, mam parę zdjęć z wakacji, z basenu, ale są kiepskiej jakości, nie jestem na nich sama i po zdjęciach Ting to wyglądam jak wieloryb.
Stary 2010-08-04, 19:52   #2026
MaliMariposa
Zakorzenienie

GG do MaliMariposa

Cytat:
Aaaaale obcasy. Ja bym się zabiła.
eee tam Przyzwyczaiłabyś się ; p

Cytat:
Witaj. Jakiej muzyki słuchasz?
Nasza Clev

Cytat:
Ja z chęcią coś przeczytam. Sama pisuję bloga (w podpisie ), aczkolwiek to głównie grafomańskie bazgroły naćpanej powietrzem zmieszanym z deszczem emocjonalnie niestabilnej nastolatki. Więc zapewne owa lektura nie przyniesie Ci ubogacenia kulturalnego, ani też duchowego, więc lepiej tego nie czytaj w sumie.

Cytat:
Mam automatyczne skojarzenie z pisanym niegdyś przeze mnie pamiętnikiem. Takie suche relacje "o 8 wstałam i zjadłam śniadanie, na które były bułki z szynką i pomidorem, następnie poszłam na pole pobawić się z Anią, bo kupiła sobie nową piłkę".
Hihi Ja piszę baadzo emocjonalny pamiętnik Nie jest pustą relacja

Cytat:
Pięknie.
oł jeee
Stary 2010-08-04, 19:53   #2027
Konto usunięte

Cytat:
1. To już wolę Wam dać z pielgrzymki jakies, jak wrócę.
2.
3. Seksi, seksi, bardziej od lemura.

1. Trzymam Cię za słowo
2.
3. Nie dysponuję taką seksi kitą w paski jak on

Cytat:
Kliw, w takim razie ja profanuję wszystkie cudne piosenki na każdej próbie Chociaż niektórzy uważają, że mam talent, ale ja im nie wierzę Któregoś razu M. powiedział, że mam nie mniejszy talent niż Łukasz Dziedzic. błahahaha Ale może jestem zbyt krytyczna wobec siebie. Dzisiaj słuchałam jakichś swoich nagrań i wcaaale mi się nie podobały A koleżanka mówiła, że miała ciarki

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Zamieńmy się głowami, coooo?

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Ja z wkacji nie mam ładnych zdjęć. Miałam tak masakryczny wysyp, że cały czas się zasłaniałam Ale może po niedzielnym koncercie Wociala coś wstawię, jeśli da sobie zrobić ze mną zdjęcie i jeśli po ludzku wyjdę

Waaaah, to już w niedzielę
1. A podzielisz się nagraniami?
2. Proszę
3. Zdjęcie z Wocialem! Koniecznie, koniecznie!

Cytat:
No dobra, mam parę zdjęć z wakacji, z basenu, ale są kiepskiej jakości, nie jestem na nich sama i po zdjęciach Ting to wyglądam jak wieloryb.
1. Chcemy zdjęcia z basenu i pielgrzymki!
2. A kij z jakością
3. No proszę Cię
Stary 2010-08-04, 19:56   #2028
MaliMariposa
Zakorzenienie

GG do MaliMariposa

Cytat:
Masz coś do waleni?! Walenie są seksowne! Bardzo!

Odwala mi... xD
Stary 2010-08-04, 19:56   #2029
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Mogę Ci wysłać moją Pamięć, Orbity ani cudownego duetu miłosnego nie dostaniesz ;] On my own niestety nie mam, a to moim skromnym zdaniem wychodzi mi najlepiej.
Stary 2010-08-04, 19:59   #2030
Konto usunięte

Cytat:
Mogę Ci wysłać moją Pamięć, Orbity ani cudownego duetu miłosnego nie dostaniesz ;] On my own niestety nie mam, a to moim skromnym zdaniem wychodzi mi najlepiej.

Orbity nie?
W takim razie Pamięć poproszę
Stary 2010-08-04, 20:00   #2031
Clevleen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaliMariposa Pokaż wiadomość
Hihi Ja piszę baadzo emocjonalny pamiętnik Nie jest pustą relacja
Ja teraz też, mogę nawet powiedzieć, że mój pamiętnik jest nademocjonalny. Ale w 2 klasie podstawówki to było właśnie "o 8 wstałam"...

No dobra, pójdźmy na układ - dodam jedno zdjęcie z basenu, na którym nie widać mi twarzy i nawet nie wyglądam jak hipcio i dwa jeszcze z czerwca, może być?
Stary 2010-08-04, 20:01   #2032
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Nie, bo na tych nagraniach co je mam beznadziejnie wyszło. Teraz nad tym pracujemy i robimy różne eksperymenty, np. wczoraj musieliśmy śpiewać całą piosenkę tyłem do siebie, z zamkniętymi oczami, a potem ja byłam Krolockiem a Ł Sarą
Stary 2010-08-04, 20:01   #2033
Konto usunięte

Cytat:
No dobra, pójdźmy na układ - dodam jedno zdjęcie z basenu, na którym nie widać mi twarzy i nawet nie wyglądam jak hipcio i dwa jeszcze z czerwca, może być?
Osobiście wolałabym z twarzą, ale w sumie - "lepszy rydz niż nic", a i tak jakoś Cię przekonamy do dodania innych
Stary 2010-08-04, 20:02   #2034
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

I se pobiegałam w czarnej pelerynie, mwahaha!
Stary 2010-08-04, 20:05   #2035
Konto usunięte

Cytat:
I se pobiegałam w czarnej pelerynie, mwahaha!
Z okazji urodzin Ci życzyłam peleryny
Stary 2010-08-04, 20:06   #2036
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;21151372]Z okazji urodzin Ci życzyłam peleryny [/QUOTE]

Ale to tylko pożyczona
Stary 2010-08-04, 20:08   #2037
Konto usunięte

Cytat:
Ale to tylko pożyczona

Pożyczona, nie pożyczona - ale jest
Na naszą brylantową rocznicę kupię Ci taką pelerynę
Stary 2010-08-04, 20:10   #2038
fanka100
Zakorzenienie

GG do fanka100 Send a message via Skype™ to fanka100

Mali- moi jadą do Rz..... ;oooo

Razem

fanka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:12   #2039
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;21151456]
Pożyczona, nie pożyczona - ale jest
Na naszą brylantową rocznicę kupię Ci taką pelerynę
[/QUOTE]

Stary 2010-08-04, 20:14   #2040
stonia3330
Zadomowienie

GG do stonia3330

zimno mi. ktos mnie ogrzeje
Damon góra 8 kwiecień 2010
Damon dół 15 czerwiec 2010
Pani fotograf->fbl
Quilling blog

Singielka xd
Karolina...

stonia3330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości