|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Cytat:
marzec: http://blogeve-evel.blogspot.com/201...ow-marzec.html kwiecien: http://blogeve-evel.blogspot.com/201...-kwiecien.html Polecam tez bardzo domowe maski, olejowanie, ta plukanke: http://blogeve-evel.blogspot.com/201...emniajaca.html (ziola moga wysuszac jednak), maske natur vital ![]() perfekcjonistka- fajny kolor tego eyelinera
|
|
|
#2012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie się pewnie nie będzie tak chciało dbać o włosy, bo mam krótkie i to mnie jakoś rozleniwia.
|
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() trochę się nie odzywałam bo mam ostatnią prostą na uczelni... zaraz sesja i obrona... także mało siedzę na wizażu... odcięłam sobie dostęp do fejsa i dzielnie walczę...witam nowe osóbki na wątku
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia Asik
![]() Omg... ale mnie wkurzają te niektóre baby na tym drugim wątku Pisać do nich, to tak jak grochem o ścianę Nie mogę tego czytać jak piszą, że powinnyśmy się cieszyć z młodego wyglądu, lub za kilka lat będziemy (wtf? ) lub że nie trudno jest się 'postarzeć'... No ale... Grunt że MY się rozumiemy
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taka twarz ze ciezko cokolwiek makijazem zdzialac, moze dodam sobie 2 lata, jak dobrze pojdzie, ale twarz dalej bedzie nastolatki. Tylko takiej wymalowanej. Nikt nie powie, ze mam 20 lat Moze stylista zdzialałby rade, ale to juz chyba musialabym trafic w rece Goka albo Triny i Susanah ![]() Haha.Musimy sobie swoje zdjecia wyslac na maila , skoro tu sie wstydzimy wstawiac ![]() Najwieksza traume mialam jak mialam 16-18 lat. Kolezanki lataly po barach, dyskotekach a jak znimi poszalam to wygladalam jak 12stolatka szwedajaca sie za straszymi kolezankami. One juz wygladaly na niepelnoletnie a co dopiero ja. Pamietam wjak w dyskotece uslyszalam tekst bramkarzy ze ona ma 12 lat. Mialam wtedy jakos 16-17.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-05-25 o 09:45 |
|
|
|
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zreszta fakt co innego miec 30 i wygladac na 25 a co innego miec ok 23 i wygladac na 15 lub 25- 16.
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
Mnie dają z reguły 16-18, ale Wy oceniłyście mnie po zdjęciach na 20 parę, więc mogę się pocieszyć, że chociaż na zdjęciach wychodzę dojrzalej.
![]() Inna sprawa, że z moją figurą i wzrostem też nie wpisuję się w standard pupiatej i cycatej "prawdziwej" kobiety. ![]() I szczerze mówiąc nie wiem, jak mam się cieszyć np. z moich pyzatych polików czy malutkich dłoni (rękawiczki kupuję w dziecięcych/młodzieżowych sklepach). Czym innym jest np. brak zmarszczek mimicznych w wieku 30 lat, a "niepoważny" wygląd to trochę inna historia. ![]() BTW: składałam wczoraj papiery na studia i Pani sekretarka była bardzo zdziwiona, że nie jestem tegoroczną maturzystką i stwierdziła, że nie wyglądam na swój wiek.
Edytowane przez AmaiMomo Czas edycji: 2012-05-25 o 11:55 |
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Ja też już nie jeden raz coś podobnego pisałam ![]() Najgorsi to ci, co wręcz wmawiają, że to nic złego i to jest przecież fajne Bo skoro oni nie mają takiego "problemu" to on nie istnieje hehe ![]() Ojjj... Ja też marnie wyglądałam przy moich koleżankach np. w podstawówce lub gimnazjum One już były jak ja to mówię "wyrośnięte" a ja taka mała chudzinka No ale co jak co, teraz słyszę więcej komentarzy na temat mojego młodego wyglądu niż np. w wieku 16 lat Może mi tak już do końca zostanie? Skóra się nigdy nie zestarzeje i będę wiecznie młoda aż do śmierci ![]() A tak poza tym, to jakie macie plany na weekend? ![]() U mnie aż 4 dni wolności bo w poniedziałek święto a wtorek dali nam wolny ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- A co do tym zdjęć, to wcale nie taki głupi pomysł ![]() Ja mogę wysłać foty gdzie widać moją figurę (sprzed 2 lat bodajże - chyba nic się nie zmieniło ). A co do twarzy, to może innym razem, postaram się zrobić jakieś lepsze, gdzie mnie dobrze widać Jak cóś, to wyślijcie mi swoje maile w prywatnej wiadomości lub napiszcie je w klubie
|
|
|
|
|
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dodatkow to ja nigdy nie mogłam czapeczki sobie kupić, czy nawet czapki na zimę, wszystkie takie duze. okulary przeciwsłoneczne tak samo. A teraz moda na duze, a na mnie sa juz gigantyczne. Rekawiczki znajduje , ale czasami maly palec jest za duzy w nich. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-05-25 o 12:17 |
||
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem, bo żeby wstawić do klubu, wcześniej trzeba wgrać na jakiś hosting a to na jedno wychodzi
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- W klubie sa zdj i moj mail
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2012-05-25 o 18:03 |
|
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
Moje zdjęcia już widziałyście, więc nowymi Was nie będę spamować.
|
|
|
|
|
#2026 |
|
Rozeznanie
|
zgadzam się z Wami, też irytują mnie przekonania innych osób, że to przecież fajnie, że wygląda się młodziej, i za parę lat będę się tym cieszyć. ostatnio robiłam zdjęcia do nowego dowodu, i w kolejce jakiś facet pytał się mnie, czy maturzystką jestem czy może jeszcze do gimnazjum chodzę (a byłam wymalowana, bo chciałam chociaż na zdjęciu poważniej wyglądać), nie chciało mi się tłumaczyć, ile mam lat. pokazałabym Wam moje zdjęcia, ciekawe jak byście mnie oceniły, bo nie mówiłam, ile mam lat, ale nie wiem, o jakim klubie mówicie.
Edytowane przez ileana Czas edycji: 2012-05-25 o 20:09 |
|
|
|
|
#2027 |
|
Zadomowienie
|
A ile ważycie?
Pytanie to kieruję szczególnie do niziołków takich jak ja.
|
|
|
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale ja tam chętnie jakieś nowe zobaczę
Zwłaszcza sylwetkę bo jak na razie widziałam tylko Twoją twarz ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
A mianowicie 5 ![]() Niech reszta zdecyduje kiedy mogę Was do niego zaprosić Bo były już 2 takie, które po jakimś czasie nas opuściły i trzeba było ich stamtąd usunąć
|
||
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To od razu mi doradzicie, jaki kolor włosów sobie zafundować, czy może trwać w postanowieniu i zapuszczać naturalne. ![]() Ja mam 156cm i ważę ok. 45kg - nie wiem ile dokładnie, bo mam starą wagę - muszę sobie kupić cyfrową. |
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zaczęłam akcję "przytycia" więc może chociaż te 2 kg do wakacji uda mi się przytyć... :/ Niestety u mnie z tym jest strasznie ciężko. Jem, jem i kur%^%$a nic
|
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chciałabym trochę przytyć, ale nijak nie mogę, a też jem, i jem. |
|
|
|
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
Generalnie to i tak we trzy gadamy, reszta nas juz opuscila asik tylko gdzies sie ostatnio odezwal
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie wiem, czy chciałabym przytyć. Kupowanie ciuchów na dziecięcych działach ma swoje plusy np. cena.
![]() Dzisiaj kupiłam sobie cytrynowe spodnie, czarne szorty z bufkami i pastelowy naszyjnik. Wrzucę jutro na bloga.
|
|
|
|
|
#2035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dość niedawno ją usunęłam ![]() Przed chwilą odwiedziłam też profil naszej czarnulki widzę że na innych wątkach się udziela a u nas nie ![]() Asik widzę, że zabiegana ostatnio Ale przynajmniej się odezwie co jakiś czas ![]() ---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- Cytat:
![]() Dziwie się, bo na zdjęciach wydajesz na bardziej "masywną" (w pozytywnym sensie) ![]() ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:35 ---------- Cytat:
![]() Jak coś, możesz też wrzucić foty tutaj Ja chętnie zobaczę
|
|||
|
|
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie w nic nie chce iść
Wydaje mi się, że najszybciej poszłoby w brzuch jak już Moim marzeniem jest mieć grubsze uda i tyłek ![]() Nawet podczas brania hormonów nic się nie powiększyły - na początku były troszkę nabrzmiałe a potem wróciły do swojego marnego rozmiaru. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie Tylko najgorsze jest to, że podczas upałów kompletnie nie chce mi się jeść
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Zadomowienie
|
Teoretycznie warto napychać się połączeniem węglowodany-tłuszcz oraz owocami (np. 5 porcji dziennie), bo fastfoody to jednak zuo.
![]() Ja nie mam jakiś szczególnych skłonności do tycia, ale jak przytyłam jakiś czas temu ok. 3-5kg, to od razu mi poszło w udka i pupę. Jakby w samą pupę poszedł tłuszczyk to byłabym nawet zadowolona (miękko się siedzi ), ale za udka podziękuję.
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja już nie próbowałam
W sumie jem to co lubię ale nie wszystko co lubię jest zdrowe Najwięcej jednak idzie u mnie warzyw Owoce też lubię, ale tym raczej nie idzie się najeść Powinnam jeść więcej mięsa, ale te od świni omijam bo mnie po prostu... brzydzi ![]() A tak zmieniając temat, to w końcu znalazłam pyszne wino! Do tej pory nie lubiłam win, ale te co ostatnio kupiłam mogę pić cały czas Nie dość że dobre to tanie, bo coś ponad 2 euro tylko W Polce też pewnie jest, bo kupowałam go w Lidlu A z tego co pamiętam, Lidle też są w PL? ![]() Dobra, ja idę się szykować a potem wybieram się ze znajomymi na imprezę Jutro święto, więc mogę zaszaleć
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tylek, uda, latwiej mi przytyc(ale ja jem za dwoch i przez pol nocy ) tylko te tydki, rece takie cienkie
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2012-05-27 o 18:45 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

Ja obecnie zapuszczam swoje naturalne włosiska i odkąd nie farbuję, to stały się totalnie matowe.
Przeraziłam się tylko ich wielkością. W CCC są albo naprawdę wysokie, albo malutkie, a nie ma takich, jakie ja bym chciała nosić. 

i dzielnie walczę...
Pisać do nich, to tak jak grochem o ścianę
) lub że nie trudno jest się 'postarzeć'... 

One już były jak ja to mówię "wyrośnięte" a ja taka mała chudzinka