![]() |
#2011 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cześć!
Cytat:
Ja ledwo dojechałam do sklepu a to tylko ok 2 km, zaspy straszne, oczywiście o naszej małej wiosce nikt nie pamięta, a wczoraj od 13 do 19 nie mieliśmy prądu ![]()
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Witam zimowo i śniegowo
![]() Dziś rano mąż zabrał moją pracę do wydrukowania i oprawienia, klamka zapadła ![]() ![]() ![]() Pójdziemy chyba dzisiaj z Celutką na sanki, pierwszy raz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
WYGLADAJA przesmacznie:) na ciacho czekam a zupa :) skusze sie chyba w weekend:) Cytat:
aleś ty zalatana:) ale chyba ci dobrzez tym zalataniem:) Cytat:
bosko czekam na foteczki Cytat:
noo jak bedziesz jak bedziesz przeciez jestes super sexi mamuska:) Cytat:
ja wczoraj załozylam czapke a natala rogal od ucha do ucha i ooooooooooooooo Cytat:
co wiecej lekarka powiedziała ze na gornych jedynkach są krwiaczki bo sie zab nie umie przebic:mur::mur: wiesz co do tego ksiązkowo to ona powiedziała ze teoretycznie wg ksiazek powinna miec ale tak jak mowisz kazde dziecko jest i inne Cytat:
wczora od mamy wracałam godzine a normalnie jade 20 min dobrze ze volverą jechala bo cienkiego to by zasypało:mur::mur:
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() p.s. sama robisz zdjęcia na bloga? Piękne! Cytat:
![]() Ale fajnie! Super ciuszki sobie kupiłaś! Bluzka i spodnie - rewelacja! Ja też chcę być taka chuda jak Ty! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, że ząbki wyjdą i że Natalka nie da Wam więcej popalić, Cytat:
Cytat:
![]() Bawcie się dobrze na sankach! Witajcie! Ja wczoraj miałam urlop, musiałam jechać na kontrolę do lekarza. Tatuś mi poprawił humor, bo zabrał mnie na duuuuże lody ![]() Niestety śnieg spowodował, że muszę kupić te kozaki. Wczoraj fajne widziałam w big starze ale obcas miały nieco za wysoki jak na buty, w których będę chodzić codziennie. Ale jeśli któraś z Was szuka na obcasie, to polecam! Kosztowały 145zł i były na prawdę ładne (o takie http://www.google.pl/imgres?q=big+st...d=0CNYBEK0DMCM ) byłam zaskoczona, bo już dawno do big stara nie wchodziłam. A ja dzisiaj chcę kupić te http://www.sklep.bigstar.pl/nowosci/...50-roz-41.html mam nadzieje, że znajdę swój rozmiar. Nie byłam do nich przekonana, ale stwierdziłam, że nic lepszego nie znajdę. Poza tym dzisiaj próbuję się odgruzować w pracy, skutecznie zdążyli mi podnieść ciśnienie, ale pączek poprawił mi humor ![]()
![]() |
#2015 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Powiem Wam, że nic mnie już nie cieszy, bo w mieszkaniu mamy strasznie zimno 14 stopni ![]()
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem jak jest w takich nowych blokach, bo nasz już miał 3 lata jak się wprowadzaliśmy,a le może to faktycznie norma. Przytulam kochana!
![]() |
#2017 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak żadne nie pasują już na mnie, wszystkie w każdym sklepie za małe ja chyba nie foremna się w ciąży zrobiłam, mam bawełniane ale po porodzie nie będą dobre bo bez odpięcia by karmić Cytat:
kiedyś tam było tanio, ja tylko tam staniki patrzyłam Cytat:
![]()
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do lizania to Tuśka tez czesto lezy krzyżem na podłodze i lize dywan ![]() Śliwenka pytanie mam o baterie akumulatorki (pojemnosc 2650) i ładowarke z Duracela ile na to dziadostwo jest gwarancji? Agatka musicie sie grzac wzajemnie ![]() Ana mialam ci pisac mame małej Madzi wypuscili bo jej areszt był bezzasadny a nie dlatego ze moze byc "niewinna" za to przestepstwo grozi jej od 3 m-cy do 5 lat a areszt stosuja za przestepstwa chyba od 8 lat z zwyż- tak sie wypowiadał jeden gosc w tv
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2012-02-16 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
w ramach niezgodności towaru 2 lata to daje sklep a ile producent daje to musisz zobaczyć w karcie gwarancyjnej, ale nawet jak producent daje rok jak np. GP tyle daje, to zawsze można reklamować na niezgodność towaru, wtedy sklep wymienia i jest 2 lata odpowiedzialności sklepu
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie przyjeli do reklamacji a one potrafia sie 12 godzin ładowac zrobia 4 zdjecia i padają
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
paczki wyszly, dobrze ze nie nadzialam wszytskich bo tonely i czetso nadzienie wyplywalo.
![]() za rok kupie sobie szpryce i bede szprycowac po upieczeniu ![]() smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2023 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak kontrola? Mam nadzieję, że wszystko w najlepszym porządku? A butki fajne, choć nie w moim stylu ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do pączków to ja jeszcze ani jednego nie zjadłam, ale mąż już dzwonił, że kupił 8 ![]() Ciekawe jak tam Martunia nasza radzi sobie ze studentami ![]() Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-02-16 o 10:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Zakorzenienie
|
Ktosik to nie ma szans, żeby wyłapali! Poza tym na pewno literówki nie wpływają na ocenę pracy, tym bardziej, że oni czytają wstęp i zakończenie w większości
![]() A buty tez jakoś nie wbijają się w mój gust, ale z braku laku... Słabo mi na samą myśl, że muszę dzisiaj iść i ich szukać ![]() A kontrola - nijak. Jak zwykle szłam z nastawieniem, że będzie pięknie i ślicznie i się rozczarowałam. Później napiszę Ci pw. Marucha powodzenia dzisiaj! Pamiętaj "jesteś guru i oni też to wiedzą" ![]() ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-02-16 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas standardowo zawsze dwa wychodza na raz-teraz dolna dwojka i trojka ![]() Cytat:
![]() i nie zagladaj nie zagladaj-niech jest co jest kliwia,anika - ja nawet nie czytam ile ksiazkowe powinno miec dziecko zebow bo to bez sensu! Tom pierwsze zeby dostal jak mial 10mcy, teraz majac 16mcy ma 7 i dwa wlasnie wychodza-to pewnie wg ksiazki za malo-ale sie tym w ogole nie przejmuje U mnie zasypane na maksa ![]() dobrze ze mam autko w garazu bo chyba bym spedzila pol godz na poszukiwanie go w sniegu ![]() Ide cos zjesc i szykowac sie na bal ![]() a ja nie zjadlam jeszcze ani jednego paczka ![]() ![]() ![]() aaaa bo sie nie pochewalilam-zebralam dosc fajna sumke na urodziny i jade niedlugo zaszalec w ciuchach ![]() ![]() i dzis przyszedl z all obraz-ten co kiedys wam pokazywalam z gerberem-brat mi kupil na urodzinki-nie moge sie doczekac kiedy mi go podrzuci ![]() i jeszcze czekam na komplet do herbaty od kolezanki-miala mi zamowic jeden z all i tez nie zdayzlo dojsc gryyy mamy taki fajny uklad chyba od 5 lat ze zawsze sobie mowimy co chcemy na urodziny i kazda jest zadowolona-a ostatnimi czasu to jest tylko poslanie linka z all i- zamow mi to ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2012-02-16 o 11:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zareklamuj w ramach niezgodności towaru z umową, jak zapytają kiedy się popsuły to powiedz że wczoraj bo to ważne, i że chcesz wymiany na nowe bo gotówki nie możesz żądać i mają 14dni na rozpatrzenie reklamacji, i do tej reklamacji wystarczy ci tyko paragon, żadnej karty gw, nie musisz mieć ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ja wróciłam z biedronki i się rozpędziłam że kupiłam 10 pączków po 59gr były i zasapana przez te zaspy przyszłam
![]() |
#2028 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pączki wyszły pyszne, są na blogu ![]() Wiesz, ja też się cieszę z tego L4, nadrabiam braki i na wizażu i na blogu i w ogóle fajnie się tak ponudzić ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zjadłam dzis 5 wielkich pączków polanych lukrem i padam... ![]() Idę was nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do czytania wstępu i zakończenia, to niektórzy nawet i tego nie robią. Mój mąż jak bronił inżyniera to recenzent przy nim kartkował jego pracę, a ocenę wystawił na podstawie ilości pozycji w bibliografii ![]() Cytat:
![]() Ja też jeszcze nie jadłam pączków ![]() No i super, że kaska na urodziny wpadła! I układ z koleżanką masz super, unika się nietrafionych prezentów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam dokładnego recenzenta i nawet mi przecinków kilka dostawił i jakieś literówki znalazł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
Śliwenka pokusiłam sie o telefon do duracell polska i miły pan mnie poinformował ze mnie ktos w sklepie brzydko mowiąc w c.... robi
oni na swoje produkty dają 24 m-ce gwarancji i jest zaskoczony ze ktos w sieciówce mowi inaczej i ze jesli chce to mogę reklamację zlozyc bezposrednio u nich skoro mnie sklep okłamuje od poczatku i jeszcze wypytal co to za sklep mam tylko nadzieje ze sklep nie bedzie miec nieprzyjemnosci bo neistety kierowniczka sklepu jest moja kolezanka:/ ![]() ale tak czy inaczej ona po telefonie ode mnie z rewelacjami jakie usłyszałam powiedziała tylko nooooo piewrsze słysze zeby bylo 24 m-ce gwarancji na baterie no ale jak chcesz to przynies ![]() ![]() zajedwabiście
![]() |
#2033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
A właśnie, koleżanka może się pomyliła bo myślała o bateriach a nie akumulatorkach...
![]() |
#2034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najwazniejsze ze mozesz zalatwic reklamacje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co a ile jest takich osob ktore nei beda dalej drążyc tematu, moja mama juz wczoraj leciała kupic nowe baterie wiec ja uspokoiłam powiedziałam poczekaj pomalu cos mi tu nei gra to nei moze tak być ze poł roku jakie poł roku no i sie okazało ze miałam racje
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
anika wez sie nie przejmuj, coz tego ze kolezanka, o swoje trzeba walczyc i juz.
![]() ![]() katunia haha ja nie czytam w ogole porandikow co dziecko powinno umiec/robic/miec w wieku odpowiadajacym zuzce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.