|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Dzieeeeeń doooooo- bryyyyyyyyyyy
klubik
|
#2012 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo obie Cie zostawimy i zajmiemy się sobą same (tak jak dotąd to robimy o czym nie wiesz) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() laska pewnie ściemnia
|
||||||||
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi może nie ściemniać
Bo to z drogiego salonu, a ja kupiłam je na wyprzedaży garażowej - leżały na chodniku na ulicy
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak myślę nad czarnymi albo takimi żeby pasowały do bukietu, ale raczej czarne bo ja chcę tą krótką sukienkę co wam wiecznie pokazuję co miała Kim Kardashian na derby końskimniech mi je potem nada w paczuszce, długie masz i ładne to mi się doczepi
|
|
|
|
|
#2015 |
|
MBZ♥
|
Rain masakra, jeszcze sprawdziłam to teraz od tego roku 30zł. w tamtym było 22zł.
ale u Ciebie w medicusie 33zł sprawdź http://www.medicus.szczecin.pl/cenni...OGIA+GRUP+KRWI
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety jak tak sobie obserwuję,to stwierdzam, że mnóstwo kobiet uważa, że jak tylko założą szpilki to wyglądają od razu supersexy. Nie ważne, że idą w nich na ugiętych nogach, w jakiś groteskowy sposób wyginając stopy na zewnątrz...
Próbowałam raz zademonstrować Mężowi jaki ciekawy sposób chodzenia na szpilkach widziałam jadąc do domu i po dwóch krokach prawie zaryłam nosem w podłogę ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Co za problem? Idziesz do laboratorium z kimś, żeby Cię przypilnował po wszystkim, informujesz pielęgniarkę, że może Ci się coś przytrafić, po zabiegu nie wstajesz od razu (najlepiej to się na 5 minut położyć z nogami wyżej - testowane wielokrotnie) i gra gitara. Uwierz, da się - ja na pobieraniu krwi jeszcze bardzo niedawno robiłam się sina ze strachu ![]() ...no bo i tak w końcu będziesz musiała - chyba nie zamierzasz całe życie unikać igieł? Cytat:
Muszę w takim razie sobie zapodać przy kolejnej morfologii - a to niedługo w prawdzie wiem na pewno, że między mną, a moim Mężem konfliktu serologicznego nie będzie, ale lepiej wiedzieć jaką się ma grupę Dzięki za informacje |
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to mam przesuszone po tej Dani bo tam jest strasznie twarda woda i mimo odzywek sa suche. W przyszlym tygodniu poczytam co tam doklad nie masz na swoim blogu o tym olejku na rozstepy rossmanowskim - zaopatrzyc sie i cos z nimi zrobic, bo tak byc nie moze dalej...
|
|
#2018 |
|
MBZ♥
|
Rain nie ma za co
warto wiedzieć jaką ma się grupę krwi w razie czego-tfu tfu![]() Frezyjko poproś Męża żeby z Tobą poszedł
|
|
|
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
A i chciałam jeszcze powiedzieć że moja przyszła teściowa jest gópia .
Najpierw nagadała że jej nie odwiedzamy, nie dzwonimy i omijamy ją a do mojego brata jeździmy często( moja bratowa i tż mama w tej samej szkole pracują,jedna jest świetliczanką druga pielęgniarką ) a jak wczoraj do niej pojechaliśmy to posiedziała 3 minuty i "to wy sobie posiedźcie z Paulinką "(tż siostrą) i poszła na górę do swojego nowego love. Dziś po 12 latach pierwszy raz nie przywitał mnie pies sąsiadów swym szczekaniem, tak mi dzień dobry mówił. Zdechł nad ranem. |
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() By, Zwies, wreszcie skumałam
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Co do grupy krwi to całe życie myślałam, że mam 0Rh-, a tu w ciąży badanie i surprise: jednak 0Rh+ i u mnie kosztowało bodajże 22zł właśnieAniołku ja miałam buty z Witta, na tej samej zasadzie co w Growikarze można sobie dobrać obcas, formę, ozdoby, materiał itp z reguły w salonach ślubnych można zamówić i przymierzyć z tych obu firm![]() Capri The Killing bardzo fajny i też mam kurde problem z serialami, na razie ciągnę regularnie tylko PLL, New Girl muszę nadrobić i Hart of Dixie parę odcinków... przydałoby się coś w stylu PLL, co by mnie wciągnęło![]() I w ogóle to chcę już kupować wyprawkę, wózek i inne duperele i żebyśmy przed porodem się przeprowadzili do mieszkania niżej...
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Rod się nie ściera. Jest tylko problem przy np. dopasowaniu rozmiaru czy lutowaniu wyrobów, bo zwyczajnie się wypala i brzydko wygląda
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie, co z tym mieszkaniem ustaliliście? ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
na obrączkach trzyma od kilku miesięcy do kilku lat i ściera się wraz z użytkowaniem
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie miałam grupy krwi w ksiażeczce. A moje rodzeństwo już tak. Zwyczajnie w '85 nie było to jeszcze standardem.
Wkurzona jestem. Przedwczoraj rano laska wysłała mi paczkę a kuriera jak nie było tak nie ma ![]() ![]()
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że mówisz ![]() Cytat:
![]() http://desmond.imageshack.us/Himg833...jpg&res=medium a ja wam zaraz coś napiszę w klubiku
|
||
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kilka rodowanych pierścionków, z czego rekordzista ma 9 lat i nic się nie starło, a akurat pierścionki użytkuję ze wzmożoną siłą
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Capri nieładnie
![]() a co do mieszkania to na razie ustaleń brak - nie wiem, jak teściowa się na to zapatruje i kiedy ta babka z dziećmi ma zamiar się wyprowadzić... niby dom ma w trakcie budowy, ale jaki stan zaawansowania to nie wiem i boję się, że tak szybko się nie wyniesie stamtąd... a umowę nie wiem do kiedy ma ogólnie nie jest źle, to nasze mieszkanie jest duże (ponad 70 metrów) tylko kurcze beznadziejne dla rodziny z dzieckiem, bo jest jedna wielka przestrzeń (takie studio) salon+kuchnia i malutka sypialnia, w której nie wiem nawet czy zmieścimy łóżeczko i komodę do przewijania... a jak budowali, to Tż proponował, żeby wydzielić w salonie pokój dodatkowy to nie, bo przestrzeń fajniejsza no ale damy radę i tutaj jak będzie trzeba to na dole fajniejsze, bo jest spora sypialnia i osobny pokoik dla dziecka - byłoby idealnie
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
to ja nie wiem co ona z nią robi
|
#2033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajnie się komponuje z czernymi dodatkami, ale jak dla mnie nie nadaje się na ślub, za mało elegancka![]() Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
BYou ma normalnie umowę najmu, tylko nie wiem do kiedy
A teściowej głupio mi pytać, bo i tak mieszkamy tutaj za darmo więc nie chcę się narzucać Ona już dawno mówiła, że jak chcemy to się możemy przenieść na dół - kwestia właśnie wyprowadzki tej babki, bo jednak płaci spory czynsz, a gdybyśmy my tam zamieszkali to za friko... no ale wtedy górę się wynajmie na pewno, bo to atrakcyjne mieszkanie no nic, jeszcze parę miesięcy jest, ja tylko tak sobie cichutko marzę, żeby przed porodem móc urządzić pokoik dla bejbika jak już będzie bliżej sierpnia to na pewno pogadamy z rodzicami w tej sprawie
|
#2035 |
|
MBZ♥
|
Stygmatku no nosi
nie ściąga wcale![]() Glen rozumiem a jest szansa na zamienienie się z tą babką?ona na Wasze, Wy na dół?trzymam kciuki żeby się udało rozwiązać sprawe przed porodem
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia, a Ty oglądasz The Lying Game? Bo jak nie to polecam, Ty lubisz takie klimaty chyba
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki się przydadzą na pewnoCytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- dziewczyny kurcze strasznie mnie od paru dni boli żebro z lewej strony - nie wiem, możliwe, żeby to już od ucisku brzucha było? śpię tak jak zawsze, leżę i siedzę też raczej dobrze, a jakby coś tam uciskało...
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie umywa się do PLL ale jest spoko
|
|
#2040 |
|
MBZ♥
|
Glen hmm,a może Ci tak macica napiera bo dzidziuś się rozpycha?albo się naciągnęłaś gdzieś
podpytaj u gin na wizycie.czytałam kiedyś na jakimś forum, że dziewczyna miała takie bóle-w sumie nie pisała czy po jednej stronie czy po dwóch-- i to było jakieś zapalenie. i na to nie było lekarstwa tylko apapale to oczywiście tylko moje gdybanie ![]() Gwizd pisała tylko skopywaniu przez Mrówkę
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-03-01 o 18:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

Ciągle się nie moge zdecydować którą kocham bardziej
Frezi niby prowadzi bo ją wyściskałam osobiście i się przytuliłam do bimbałków
ale Carmi do mnie dzwoni czasem i ma taaaaaaaaaaki miły głos
chociaż obrączki TŻ będzie wybierał Mi to tam wsio rybka większość mi się podoba takie jak jemu . Chyba , że będzie wybitnie brzydka 
i to w sumie jeszcze nie tak dawno 

A przecież nie odchodzę z firmy, tylko zmieniam stanowisko 
13.03.2008

dobrze że mówisz 

śpię tak jak zawsze, leżę i siedzę też raczej dobrze, a jakby coś tam uciskało...