Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-25, 17:56   #2011
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

arnama koniecznie obserwuj teraz swój organizm jak zaczęłaś brać Tl

kiko na pewno widać że schudłaś! fajnie jak ludzie tka mówią, bo oni mówią faktycznie co widzą i zdajemy sobie sprawę ze fkatycznie to co robimy idzie w dobrym kierunku. trzymaj się

aga ja weekend chcę spędzić z TŻ, możę na jakąś wycieckzę pojedziemy, hm.... było by super znasz jakieś fajne miejsca w okolicach?

proszę cały czas o kliki dzisiaj Wam chyba z godzinę klikałam
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 18:17   #2012
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość

kiko na pewno widać że schudłaś! fajnie jak ludzie tka mówią, bo oni mówią faktycznie co widzą i zdajemy sobie sprawę ze fkatycznie to co robimy idzie w dobrym kierunku. trzymaj się

aga ja weekend chcę spędzić z TŻ, możę na jakąś wycieckzę pojedziemy, hm.... było by super znasz jakieś fajne miejsca w okolicach?

proszę cały czas o kliki dzisiaj Wam chyba z godzinę klikałam
Klikam klikam

Wycieczka...świtny pomysł a chcecie pospacerowac czy raczej nad wode sie wybrac? bo jesli chodzi i opalanie i mozliwosc poopalania sie proponuje Chrząstawe, niedaleko jest a fajne jeziorko, pogrilowac mozna, nad jeziorem nyskim tez jest swietnie, ale to juz dalej troche ale tam to prawie jak nad morzem na Kiełczowie jest Sielska Zagroda tez jest fajnie, ale obawaim sie ze w weekend moze byc duzo ludzi, szczegolnie rodzin z dziecmi

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 18:35   #2013
Eldo_rado
amor vincit omnia

aga no właśnie chcemy tak spokojnie- posiedzieć, popiknikować, może poopalać właśnie na spacer też mogą być miejsca. ogólnie to am być taki spokojny, leniwy dzień na świezym powietrzu
Stary 2012-05-25, 19:56   #2014
minthema
Zakorzenienie

jeju jaka jestem wściekła.. a już miałam piękny humor. Po szkole pojechałam na zakupy, spędziłam 2h w jednym sklepie, potem kupiłam truskawki i ser coby na jutro mamci upiec sernik z truskawkami, różę, sporo latania, no nieważne, potem poszukałam najlepszego przepisu, odczekałam aż pojadą do sklepu i od razu zaczęłam piec, potem zmywać furę (naprawdę, ogromną) naczyń z obiadu i ogółem wszystko na szybko szybko bo miała być niespodzianka. Nie dość że wrócili 30 minut przed upieczeniem się to jeszcze tata zaczął się na mnie drzeć o to że puszczam wodę zamiast wykorzystać z butli, że nie myślę i jestem głupia (ciekawe jak ja to miałam zrobić, butla jak połowa mnie, wypełniona po brzegi gorącą wodą, ja tego przechylić nie mogę, co dopiero do zlewu wlać) no i się wkurzyłam, miało być super fajnie, jutro niespodzianka, a wyszło do dupy, wkurzyłam się, rzuciłam gąbką i poszłam w cholerę, niech sobie sam zmywa pół kuchni naczyń (nawet nie bo większość już umyłam, tylko wypłukać trzeba)... no przykro mi się zrobiło

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 08:13   #2015
Funit
Rozeznanie

minthema - nie dziwię się, też by mi się przykro zrobiło, chciałaś ich miło zaskoczyć i w sumie zostałaś 'za to' ukarana

Kurczę, sesja w toku, boję się że przytyję jak zawsze w czasie sesji ;p
Z sukcesów - biust mi się zmniejszył i jakoś tak- wyładniał mieszczę się już w swoje poprzednie staniki! Oby tak dalej- najlepiej do 75D, ewentualnie małe 75E
Stary 2012-05-26, 08:43   #2016
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
aga no właśnie chcemy tak spokojnie- posiedzieć, popiknikować, może poopalać właśnie na spacer też mogą być miejsca. ogólnie to am być taki spokojny, leniwy dzień na świezym powietrzu
To ja bym wybrała zagrode sielska albo własnie jziorko nyskie ooo albo moze do sobótki mozna by pojechac tez fajnie jest
Opowiedz jak wrocisz gdzie byliscie i baw sie dobrze

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
jeju jaka jestem wściekła.. a już miałam piękny humor. Po szkole pojechałam na zakupy, spędziłam 2h w jednym sklepie, potem kupiłam truskawki i ser coby na jutro mamci upiec sernik z truskawkami, różę, sporo latania, no nieważne, potem poszukałam najlepszego przepisu, odczekałam aż pojadą do sklepu i od razu zaczęłam piec, potem zmywać furę (naprawdę, ogromną) naczyń z obiadu i ogółem wszystko na szybko szybko bo miała być niespodzianka. Nie dość że wrócili 30 minut przed upieczeniem się to jeszcze tata zaczął się na mnie drzeć o to że puszczam wodę zamiast wykorzystać z butli, że nie myślę i jestem głupia (ciekawe jak ja to miałam zrobić, butla jak połowa mnie, wypełniona po brzegi gorącą wodą, ja tego przechylić nie mogę, co dopiero do zlewu wlać) no i się wkurzyłam, miało być super fajnie, jutro niespodzianka, a wyszło do dupy, wkurzyłam się, rzuciłam gąbką i poszłam w cholerę, niech sobie sam zmywa pół kuchni naczyń (nawet nie bo większość już umyłam, tylko wypłukać trzeba)... no przykro mi się zrobiło
Nie dziwie sie, ze CI sie przykro zróbiło...chciałas dobrze , niepotrzebnie awanture zrobili;/;/
NIe przejmuj sie
Cytat:
Napisane przez Funit Pokaż wiadomość
minthema - nie dziwię się, też by mi się przykro zrobiło, chciałaś ich miło zaskoczyć i w sumie zostałaś 'za to' ukarana

Z sukcesów - biust mi się zmniejszył i jakoś tak- wyładniał mieszczę się już w swoje poprzednie staniki! Oby tak dalej- najlepiej do 75D, ewentualnie małe 75E
I tak masz duze piersi
Powodzenia w sesji zycze i tak podpowiem z własnego doswiadczenia jak masz cos przegryzac podczas nauki postaw na owoce

Dzien dobry
Wczoraj z kumpelami imprezowałam obudziłam sie juz o 8 bo mi sie pic chciało i juz zasnac nie mogłam
No, ale to dobrze posprzatam troszke, pocwicze i moze pojde sie poopalac troche, mam nowy przyspieszacz z avonu wiec czas wypróbowac
Jaki dobry humor mam dzisiaj
Wogóle do 16 czerwca musze cwiczyc i dietkowac na maksa, bo nie dosc ze zjezdza sie rodzina na mojej mamy imieniny to jeszcze w ten sam dzien bedzie duza impreza gdzie bada wszyscy znajomi nawet Ci daaawno nie widziani i mam zamiar wyglądac juz jak milion dolców
No dobra niech bedzie..jak pół miliona:

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-05-26 o 08:45
Stary 2012-05-26, 10:14   #2017
Maartikrk
Zakorzenienie

Dzień dobry ! 11 a tu taka cisza??

Wczoraj się nie odzywałam bo miałam wariacki dzień - kupiłam prezenty dla Mamy więc latałam po galerii. Kupiłam jej książkę a oprócz tego wywołałam dwa zdjęcia i latałam za ładnymi ramkami. Wszystko albo niesamowicie tandetne i kolorowe albo drogie jak fiks.. W końcu upatrzyłam piękne ciemno-brązowe ramki Do tego bukiet róż no i czekam do popołudnia. Później z TŻ i jego Rodzinką pojechaliśmy coś zjeść i tak dzień zleciał. Kwiaty wstawiłam do wody i postawiłam w garażu bo jest chłodniej. Mam nadzieję, że się trzymają
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-26, 10:27   #2018
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

A ja sie doczekałam i mam 2 kg truskawek

Prosze o kliki Laski

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-26, 11:03   #2019
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Funit Pokaż wiadomość

Dasz radę, wykorzystuj czas na naukę to może zapomnisz o podjadaniu Powodzenia na sesji
Mi też zmalał, tak trochę solidnie.. moje staniki oddalam mamie a ona dała mi dwa swoje, problem taki że jej moja miseczka jest dobra tylko przedłużki musi sobie kupować a mi jej miseczka jest ok tylko obwód za duży ale powiedziała że doszyje mi haftki, a tak w ogólę to muszę sobie sprawić parę nowych. I cielisty koniecznie, bo nie mam a kupiłam sobie prześwitującą koszulę, to by się taki przydał.

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Wczoraj z kumpelami imprezowałam obudziłam sie juz o 8 bo mi sie pic chciało i juz zasnac nie mogłam
No, ale to dobrze posprzatam troszke, pocwicze i moze pojde sie poopalac troche, mam nowy przyspieszacz z avonu wiec czas wypróbowac
Jaki dobry humor mam dzisiaj
Wogóle do 16 czerwca musze cwiczyc i dietkowac na maksa, bo nie dosc ze zjezdza sie rodzina na mojej mamy imieniny to jeszcze w ten sam dzien bedzie duza impreza gdzie bada wszyscy znajomi nawet Ci daaawno nie widziani i mam zamiar wyglądac juz jak milion dolców
No dobra niech bedzie..jak pół miliona:
no ładnie, imprezki imprezki Ja przez cały weekend też imprezowanie ALE z rodziną ale też będzie miło
Napewno dasz radę do 16 a rodzince szczeny opadną jaka z ciebie laska

Z rodzicami już jest dobrze, po południu pojedziemy do babci, fajnie ^^ i truskawki pewnie będą tylko wcześniej trzeba posprzątać i tak dalej, aale mi się nie chce

Stary 2012-05-26, 12:21   #2020
Eldo_rado
amor vincit omnia

sezon truskawkowy ropoczął się na dobre jeju, coraz lepsze są! jeszcze troszkę drogie, ale wiaodmo- to początki...pierwsze 2 posiłki moje dzisiaj zawierały truskawki no pycha, ejstem w siódmym niebie!

prosze o kliki
Stary 2012-05-26, 14:42   #2021
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

dzisiaj na obiad miałam nalesniki z truskawkami i serkiem homo waniliowym

Nie moge sie zebrac do niczego dzisiaj

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-26, 15:12   #2022
kiko4582
Rozeznanie

hej hej ;** .

No to się zabawiłam dopiero po 15 do domuu wróciłam ;d
spędziliśmy super wieczór we 3 było śmiesznie i wgl Nie myślałam nawet o nim . Niestetyy mi się w nocy przyśnił .... ;/ jakich chory sen ;/. Że był u mnie rozmawiał przez telefon z tamtą dziewczyną i się mieliśmy umówić we 3... ja ona i on... Ale humor spoko mam póki co Trochę jestem "zmęczona" po wczoraj hahaha i spać mi się strasznie chceee .

ELDO to udanego wypadu z TŻ życzę ;** bawcie się dobrze .

AGA dawno się nie ważyłam ale jutro powiem dokładniej czy się coś zmieniło . Ale tak jakoś pięć kilo mi pewnie spadło .

MINTHEMMA no nie przyjemna sytuacja wyszła z tego co widzę , ale tak to już bywa z rodzicami .

Udanego weekendu dla wszystkich ;** ;** !!
pupa: 103cm
udo: 60cm

74, 73,6, 73, 72, 71, 70, 69, 68, 67, 66, 65, 64, 63, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55
kiko4582 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 22:45   #2023
kiko4582
Rozeznanie

Weszłam tylko żeby powiedzieć DOBRANOC wszystkim ** wróciłam właśnie z grilla i padam ... Zmęczona jestem po wczoraj strasznie , więc uciekam
pupa: 103cm
udo: 60cm

74, 73,6, 73, 72, 71, 70, 69, 68, 67, 66, 65, 64, 63, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55
kiko4582 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 14:54   #2024
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Dzień dobry. Chciałam się zameldować wśród żywych. Po 3 dniach juwenaliowania czas się wreszcie ogarnąć

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 19:32   #2025
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Chciałam się zameldować wśród żywych. Po 3 dniach juwenaliowania czas się wreszcie ogarnąć
Opowiadaj jak było

Wogóle to dobry wieczór
Co tutaj tak cichutko
Ja cały dzien dzisiaj sie leniłam, ogladalam seriale i czytałam zaległe gazetki
Pozniej wpadła kumpela NO i teraz zabrałam sie za SPA i cwiczonka

Think happy - be happy

M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-27, 21:38   #2026
minthema
Zakorzenienie

ano i mnie nie było - obżarstwo u babci nie było źle w sumie, obiad malutki bo mały zrazik, 3 szparagi i surówki, potem kawałek sernika i lekkiego torta, potem rybka po grecku i trochę bigosu (dosłownie pół łyżki) tylko troche się zatraciłam w nimm2 żujki bo babcia nam dała i trochę ich wciągnęłam ale schowałam do szuflady żeby nie kusiło.

Od jutra wracam na rower

Stary 2012-05-27, 21:39   #2027
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Cytat:
Opowiadaj jak było

Wogóle to dobry wieczór
Co tutaj tak cichutko
Ja cały dzien dzisiaj sie leniłam, ogladalam seriale i czytałam zaległe gazetki
Pozniej wpadła kumpela NO i teraz zabrałam sie za SPA i cwiczonka
Co się nie działo:P heheh 3 dni wracania nad ranem . Jestem już totalnie bez grosza . No ale jeśli się wypija co wieczór 8 piwek to nie dziwota... Na sam koneic wczoraj kolega tak mnie podniósł i zaczął kręcić w powietrzu, że aż się wywaliliśmy i dziś kręgosłup boli mi . Swoja drogą to silny jest, skoro dał rade taki ciężar uchwycić . Dobrze, że już koniec - bo ileż można imprezować

Stary 2012-05-28, 06:30   #2028
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie widziałam a co to za dietka?
Oparta na warzywach i owocach, ale co najlepsze (jak dla mnie) jest podany jadłospis na całe 2 tygodnie Ja to mało kreatywna w dietkowych posiłkach jestem
Tak się zbieram w sobie by może od czerwca zacząć, sprawdzić, a co tam
Może by choć tak waga ruszyła

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
A co? Jakoś szkodzi?

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Co się nie działo:P heheh 3 dni wracania nad ranem . Jestem już totalnie bez grosza . No ale jeśli się wypija co wieczór 8 piwek to nie dziwota... Na sam koneic wczoraj kolega tak mnie podniósł i zaczął kręcić w powietrzu, że aż się wywaliliśmy i dziś kręgosłup boli mi . Swoja drogą to silny jest, skoro dał rade taki ciężar uchwycić . Dobrze, że już koniec - bo ileż można imprezować
Zazdroszczę

U mnie weekend nie najlepszy.... brak diety, %%, nie brałam nawet TL a i tak ch**owo sie czułam
Wczoraj to normalnie położyłam sie do łózka i tak leżałam gapiąc sie w 1 punkt. Mąż mi puszczał jakąś muzykę poważną, a ja zaczęłam myśleć o swojej suni i troszku sobie popłakałam
Dziś też brak humoru... Muszę powtórzyć 3 tydzień biegania, bo w tamtym tylko 2 razy leciałam... Jakoś się nie poskładało

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 10:23   #2029
Maartikrk
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny ! U mnie dziś do 13 rektorskie Co dla mnie oznacza dzień wolny.. W sumie dobrze bo pogoda paskudna, leje i jest szaro... Zaraz zabieram się za książkę, na 13 w związku z wolnym umówiłam się na zrobienie brwi (trzeba sobie dogodzić ) a później będę się ogarniała z pracą lic.. a raczej jej wstępem bo do końca semestru mam oddać parę stron.

Weekend uważam za pozytywny (bynajmniej nie chodzi o dietę, WSTYD !) Bardzo miło spędziłam weekend z moją rodzinką i TŻ Wczoraj oglądaliśmy przypadkowy film o psie pt "Mój przyjaciel Hachiko". Zrobiliśmy sobie wieczór z niezobowiązującym filmem rodzinnym i oboje ryczeliśmy jak bobry ! Nie mówię wam o czym jest bo warto obejrzeć zwłaszcza, że opisuje prawdziwą historię, a my jako miłośnicy psów którzy w planach mają kupno wspaniałego goldena nie mogliśmy sobie pozwolić na ominięcie takiego filmu.

A Wy co dziś porabiacie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-28, 10:44   #2030
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Ooooj ja też mam dziś wolne I z racji tego obiecałam sobie, że koniecznie muszę poćwiczyć i wkońcu przygotować rozmówki na egzamin z angielskiego . Jejciu jak dobrze, że na 2 roku lektoraty się kończą .

Moje dzisiejsze śniadanie:
jogurt + bułka + ogórek korniszon -> ciążowe menu

Stary 2012-05-28, 11:48   #2031
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
w koncu net mi zadziałał w pracy
Ale czas mi szybko leci przynajmniej dzisiaj
Żle sie czuje jakos spac mi sie chce i brzuch mnie cos pobolewa chyba na @ cos tak mi sie zdaje
Dzisiaj siłownie odpuszczam pocwicze troche w domku wieczorkiem a po pracy ide odebrac paczke w bershce w koncu zamowienie robiłam pierwszy raz na ich stronce i sie denerwowałam juz ze nie przychodzi info ze jest do odebrania
Do tej pory zjadłam bułke z szynka sałata ogórkiem i plastrem sera i kanapke z szynka, limit chleba wyczerpany na dzisiaj

Maartikrk chcecie glodenka kupic? uwielbiam te psiaki

arnama a wyslałabys mi ta dietke na PW? albo skan na meila? bysmy moze razem zaczęły od 1 czerwca?

PannaMigotkaa20
ale Ci dobrze ze wolne msz:P odpoczywaj po Juwenaliach:P

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-28, 11:59   #2032
Eldo_rado
amor vincit omnia

juz po weekendzie, szybko zleciało... i powiem Wam żę wciąż nie mogę się wyspać, grrrr. a tak bym chciała no ale moze mój organizm potrzebuje czasu, żeby się zregenerować, pewnie tak... ale i tak weekend był super, posiedzieliśmy sobie trochę na świezym powietrzu

aga nastepnym razem sprawdzimy jedno z miejsc, które poleciłaś

arnama nie bez pwoodu nazywają TL kilerem a tka na powaznie- wiele kobiet skarży się na skutki uboczne- bóle i zawroty glowy, mdłości, problemy z żoładkiem.. .dlatego trzeba obserwować reakcje organizmu

dziewczyny, prosze o kliki bo spadam ciągle
Stary 2012-05-28, 12:04   #2033
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
juz po weekendzie, szybko zleciało... i powiem Wam żę wciąż nie mogę się wyspać, grrrr. a tak bym chciała no ale moze mój organizm potrzebuje czasu, żeby się zregenerować, pewnie tak... ale i tak weekend był super, posiedzieliśmy sobie trochę na świezym powietrzu

aga nastepnym razem sprawdzimy jedno z miejsc, które poleciłaś

arnama nie bez pwoodu nazywają TL kilerem a tka na powaznie- wiele kobiet skarży się na skutki uboczne- bóle i zawroty glowy, mdłości, problemy z żoładkiem.. .dlatego trzeba obserwować reakcje organizmu

dziewczyny, prosze o kliki bo spadam ciągle
Z czasem napewno zregenerujesz siły fajnie ze spedziliscie miły weekend
Mam teraz troche czasu to Ci poklikam

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-28, 15:38   #2034
Maartikrk
Zakorzenienie

aguniaaaaa041986 Tak, ale to w przyszłości, po ślubie jak razem zamieszkamy Nasze największe marzenie - wspaniały golden, a raczej goldenka :P

Eldo_rado Klikam, klikam na Was !
Stary 2012-05-28, 18:27   #2035
Eldo_rado
amor vincit omnia

ufff, padam... miałam trochę robót w ogródku a i tka końca nie widać no ale chociaż mam czym się zajać... oby słonko wróciło to chociaż się opalę przy pracy, a co przez to kopanie glodna się zrobiłam... ale to jeszcze nie pora na kolację, nie dam się, idę zrobić sobie pyszną herbatkę
Stary 2012-05-28, 18:59   #2036
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

No ja w koncu w domku
Troche sie nałaziłam ale to dobrze spaliłam przynajmniej troche kcal
Poodpoczywam teraz a wieczorkiem poćwicze
A tak mi sie spac chce juz ze maaasakra

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-28, 20:10   #2037
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Zaliczyłam 30 minut hulania + ćwiczenia . Jakoś tak lepiej mi po nich. .

Stary 2012-05-28, 20:34   #2038
minthema
Zakorzenienie

wy tak systematycznie ćwiczycie a ja znowu nie popedałowałam i nie wiem czy będzie okazja bo znowu tydzień zawalony nauką. za to jedzeniowo chyba dzisiaj w miare ok
-cytrynowa owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem
-serek wiejski
-1/4 frittaty (taki jakby omlet, z pomidorami, szynką, serem, szpinakiem, przypadły mi niecałe dwa jajka, 0,75 plasterka szynki i sera, 1/4 pomidora i szpinaku nawet nie liczę ;d)
kolacji nie było bo mnie bolał brzuch, choć teraz zaczynam się robić głodna

Stary 2012-05-28, 20:37   #2039
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja dzisiaj jednak nie dam rady pocwiczyc brzuch mnie boli i jakos słabo sie czuje

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-28, 21:00   #2040
Eldo_rado
amor vincit omnia

mnie dziś kusiły pierniki (leząly w szafce zamknięte, łątwiej było się opanować, ale nie, musiał ktoś otworzyć a to moje ulubione... ) i domowa szarlotka (babcia przywiozła)... ale nie dałam się. mozęcie być ze mnie dumne w ogóle sama jestem z siebie dumna, bo dziś nic słodkieog typowo nie zjadłam- żadnych ciastek, batoników, podbierania chrupek bratu... NIC

I owsianka z bananem (pół), truskawkami, cynamonem i cukrem wanil.
II jogurt naturalny z musli (pł. owsiane, pł. kukurydz, slonecznik itd) i połowa jabłka
IV wielka porcja sałatki (mix sałat, amrchewka, pomidor, ogórek, slonecznik, kurczak, trochę sosu czosnkowego z majonezem )
IV koktajl truskawkowy na mleku z lyżką waniliowego koktajlu białkowego
V 2 jajka

+ agrafka (nogi 5 x 20 i ręce 4 x 20) , rower (40min), 10min ćwiczeń róznych (wymachu, brzuszki itd)

dawno nie miałam tak dobrego dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości