|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
arnama koniecznie obserwuj teraz swój organizm jak zaczęłaś brać Tl
kiko na pewno widać że schudłaś! fajnie jak ludzie tka mówią, bo oni mówią faktycznie co widzą i zdajemy sobie sprawę ze fkatycznie to co robimy idzie w dobrym kierunku. trzymaj się aga ja weekend chcę spędzić z TŻ, możę na jakąś wycieckzę pojedziemy, hm.... było by super proszę cały czas o kliki dzisiaj Wam chyba z godzinę klikałam
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wycieczka...świtny pomysł a chcecie pospacerowac czy raczej nad wode sie wybrac? bo jesli chodzi i opalanie i mozliwosc poopalania sie proponuje Chrząstawe, niedaleko jest a fajne jeziorko, pogrilowac mozna, nad jeziorem nyskim tez jest swietnie, ale to juz dalej troche ale tam to prawie jak nad morzem na Kiełczowie jest Sielska Zagroda tez jest fajnie, ale obawaim sie ze w weekend moze byc duzo ludzi, szczegolnie rodzin z dziecmi
|
|
#2013 |
|
amor vincit omnia
|
aga no właśnie chcemy tak spokojnie- posiedzieć, popiknikować, może poopalać właśnie
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
jeju jaka jestem wściekła.. a już miałam piękny humor. Po szkole pojechałam na zakupy, spędziłam 2h w jednym sklepie, potem kupiłam truskawki i ser coby na jutro mamci upiec sernik z truskawkami, różę, sporo latania, no nieważne, potem poszukałam najlepszego przepisu, odczekałam aż pojadą do sklepu i od razu zaczęłam piec, potem zmywać furę (naprawdę, ogromną) naczyń z obiadu i ogółem wszystko na szybko szybko bo miała być niespodzianka. Nie dość że wrócili 30 minut przed upieczeniem się to jeszcze tata zaczął się na mnie drzeć o to że puszczam wodę zamiast wykorzystać z butli, że nie myślę i jestem głupia (ciekawe jak ja to miałam zrobić, butla jak połowa mnie, wypełniona po brzegi gorącą wodą, ja tego przechylić nie mogę, co dopiero do zlewu wlać) no i się wkurzyłam, miało być super fajnie, jutro niespodzianka, a wyszło do dupy, wkurzyłam się, rzuciłam gąbką i poszłam w cholerę, niech sobie sam zmywa pół kuchni naczyń (nawet nie bo większość już umyłam, tylko wypłukać trzeba)... no przykro mi się zrobiło
|
#2015 |
|
Rozeznanie
|
minthema - nie dziwię się, też by mi się przykro zrobiło, chciałaś ich miło zaskoczyć i w sumie zostałaś 'za to' ukarana
Kurczę, sesja w toku, boję się że przytyję jak zawsze w czasie sesji ;p Z sukcesów - biust mi się zmniejszył i jakoś tak- wyładniał mieszczę się już w swoje poprzednie staniki! Oby tak dalej- najlepiej do 75D, ewentualnie małe 75E
|
#2016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez fajnie jest![]() Opowiedz jak wrocisz gdzie byliscie i baw sie dobrze ![]() Cytat:
NIe przejmuj sie ![]() Cytat:
Powodzenia w sesji zycze i tak podpowiem z własnego doswiadczenia jak masz cos przegryzac podczas nauki postaw na owoce![]() Dzien dobry ![]() ![]() Wczoraj z kumpelami imprezowałam obudziłam sie juz o 8 bo mi sie pic chciało i juz zasnac nie mogłamNo, ale to dobrze posprzatam troszke, pocwicze i moze pojde sie poopalac troche, mam nowy przyspieszacz z avonu wiec czas wypróbowac![]() Jaki dobry humor mam dzisiaj ![]() ![]() Wogóle do 16 czerwca musze cwiczyc i dietkowac na maksa, bo nie dosc ze zjezdza sie rodzina na mojej mamy imieniny to jeszcze w ten sam dzien bedzie duza impreza gdzie bada wszyscy znajomi nawet Ci daaawno nie widziani i mam zamiar wyglądac juz jak milion dolców ![]() No dobra niech bedzie..jak pół miliona:
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-05-26 o 09:45 |
|||
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
11 a tu taka cisza?? Wczoraj się nie odzywałam bo miałam wariacki dzień - kupiłam prezenty dla Mamy więc latałam po galerii. Kupiłam jej książkę a oprócz tego wywołałam dwa zdjęcia i latałam za ładnymi ramkami. Wszystko albo niesamowicie tandetne i kolorowe albo drogie jak fiks.. W końcu upatrzyłam piękne ciemno-brązowe ramki Do tego bukiet róż no i czekam do popołudnia. Później z TŻ i jego Rodzinką pojechaliśmy coś zjeść i tak dzień zleciał. Kwiaty wstawiłam do wody i postawiłam w garażu bo jest chłodniej. Mam nadzieję, że się trzymają
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie doczekałam i mam 2 kg truskawek
Prosze o kliki Laski
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też zmalał, tak trochę solidnie.. moje staniki oddalam mamie a ona dała mi dwa swoje, problem taki że jej moja miseczka jest dobra tylko przedłużki musi sobie kupować a mi jej miseczka jest ok tylko obwód za duży Cytat:
Ja przez cały weekend też imprezowanie ALE z rodziną Napewno dasz radę do 16 ![]() Z rodzicami już jest dobrze, po południu pojedziemy do babci, fajnie ^^ i truskawki pewnie będą tylko wcześniej trzeba posprzątać i tak dalej, aale mi się nie chce
|
|
#2020 |
|
amor vincit omnia
|
sezon truskawkowy ropoczął się na dobre
no pycha, ejstem w siódmym niebie!prosze o kliki
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj na obiad miałam nalesniki z truskawkami i serkiem homo waniliowym
Nie moge sie zebrac do niczego dzisiaj
|
#2022 |
|
Rozeznanie
|
hej hej ;**
. No to się zabawiłam dopiero po 15 do domuu wróciłam ;d spędziliśmy super wieczór we 3 było śmiesznie i wgl Nie myślałam nawet o nim . Niestetyy mi się w nocy przyśnił .... ;/ jakich chory sen ;/. Że był u mnie rozmawiał przez telefon z tamtą dziewczyną i się mieliśmy umówić we 3... ja ona i on... Ale humor spoko mam póki co Trochę jestem "zmęczona" po wczoraj hahaha i spać mi się strasznie chceee . ELDO to udanego wypadu z TŻ życzę ;** bawcie się dobrze . AGA dawno się nie ważyłam ale jutro powiem dokładniej czy się coś zmieniło . Ale tak jakoś pięć kilo mi pewnie spadło . MINTHEMMA no nie przyjemna sytuacja wyszła z tego co widzę , ale tak to już bywa z rodzicami . Udanego weekendu dla wszystkich ;** ;** !!
|
#2023 |
|
Rozeznanie
|
Weszłam tylko żeby powiedzieć DOBRANOC wszystkim ** wróciłam właśnie z grilla i padam ... Zmęczona jestem po wczoraj strasznie
, więc uciekam
|
#2024 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Chciałam się zameldować wśród żywych. Po 3 dniach juwenaliowania czas się wreszcie ogarnąć
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wogóle to dobry wieczór ![]() Co tutaj tak cichutko ![]() ![]() Ja cały dzien dzisiaj sie leniłam, ogladalam seriale i czytałam zaległe gazetki ![]() Pozniej wpadła kumpela NO i teraz zabrałam sie za SPA i cwiczonka
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
ano i mnie nie było - obżarstwo u babci
nie było źle w sumie, obiad malutki bo mały zrazik, 3 szparagi i surówki, potem kawałek sernika i lekkiego torta, potem rybka po grecku i trochę bigosu (dosłownie pół łyżki) ale schowałam do szuflady żeby nie kusiło. Od jutra wracam na rower
|
#2027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No ale jeśli się wypija co wieczór 8 piwek to nie dziwota... . Swoja drogą to silny jest, skoro dał rade taki ciężar uchwycić . Dobrze, że już koniec - bo ileż można imprezować
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Oparta na warzywach i owocach, ale co najlepsze (jak dla mnie) jest podany jadłospis na całe 2 tygodnie
Ja to mało kreatywna w dietkowych posiłkach jestem ![]() Tak się zbieram w sobie by może od czerwca zacząć, sprawdzić, a co tam Może by choć tak waga ruszyła ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- A co? Jakoś szkodzi? ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
![]() U mnie weekend nie najlepszy.... brak diety, %%, nie brałam nawet TL a i tak ch**owo sie czułam ![]() Wczoraj to normalnie położyłam sie do łózka i tak leżałam gapiąc sie w 1 punkt. Mąż mi puszczał jakąś muzykę poważną, a ja zaczęłam myśleć o swojej suni i troszku sobie popłakałam ![]() Dziś też brak humoru... Muszę powtórzyć 3 tydzień biegania, bo w tamtym tylko 2 razy leciałam... Jakoś się nie poskładało
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny ! U mnie dziś do 13 rektorskie
Co dla mnie oznacza dzień wolny.. W sumie dobrze bo pogoda paskudna, leje i jest szaro... Zaraz zabieram się za książkę, na 13 w związku z wolnym umówiłam się na zrobienie brwi (trzeba sobie dogodzić ) a później będę się ogarniała z pracą lic.. a raczej jej wstępem bo do końca semestru mam oddać parę stron. ![]() Weekend uważam za pozytywny (bynajmniej nie chodzi o dietę, WSTYD !) Bardzo miło spędziłam weekend z moją rodzinką i TŻ Wczoraj oglądaliśmy przypadkowy film o psie pt "Mój przyjaciel Hachiko". Zrobiliśmy sobie wieczór z niezobowiązującym filmem rodzinnym i oboje ryczeliśmy jak bobry ! Nie mówię wam o czym jest bo warto obejrzeć zwłaszcza, że opisuje prawdziwą historię, a my jako miłośnicy psów którzy w planach mają kupno wspaniałego goldena nie mogliśmy sobie pozwolić na ominięcie takiego filmu. A Wy co dziś porabiacie?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
Ooooj ja też mam dziś wolne
I z racji tego obiecałam sobie, że koniecznie muszę poćwiczyć i wkońcu przygotować rozmówki na egzamin z angielskiego . Jejciu jak dobrze, że na 2 roku lektoraty się kończą Moje dzisiejsze śniadanie: jogurt + bułka + ogórek korniszon
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() w koncu net mi zadziałał w pracy Ale czas mi szybko leci przynajmniej dzisiaj ![]() Żle sie czuje jakos spac mi sie chce i brzuch mnie cos pobolewa chyba na @ cos tak mi sie zdaje![]() Dzisiaj siłownie odpuszczam pocwicze troche w domku wieczorkiem a po pracy ide odebrac paczke w bershce w koncu![]() Do tej pory zjadłam bułke z szynka sałata ogórkiem i plastrem sera i kanapke z szynka, limit chleba wyczerpany na dzisiaj ![]() Maartikrk chcecie glodenka kupic? uwielbiam te psiaki arnama a wyslałabys mi ta dietke na PW? albo skan na meila? ![]() PannaMigotkaa20 ale Ci dobrze ze wolne msz:P odpoczywaj po Juwenaliach:P
|
#2032 |
|
amor vincit omnia
|
juz po weekendzie, szybko zleciało... i powiem Wam żę wciąż nie mogę się wyspać, grrrr. a tak bym chciała
no ale moze mój organizm potrzebuje czasu, żeby się zregenerować, pewnie tak... ale i tak weekend był super, posiedzieliśmy sobie trochę na świezym powietrzu aga nastepnym razem sprawdzimy jedno z miejsc, które poleciłaś ![]() arnama nie bez pwoodu nazywają TL kilerem a tka na powaznie- wiele kobiet skarży się na skutki uboczne- bóle i zawroty glowy, mdłości, problemy z żoładkiem.. .dlatego trzeba obserwować reakcje organizmu ![]() dziewczyny, prosze o kliki
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam teraz troche czasu to Ci poklikam
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
aguniaaaaa041986 Tak, ale to w przyszłości, po ślubie jak razem zamieszkamy
Nasze największe marzenie - wspaniały golden, a raczej goldenka :PEldo_rado Klikam, klikam na Was !
|
|
|
|
#2035 |
|
amor vincit omnia
|
ufff, padam... miałam trochę robót w ogródku a i tka końca nie widać
no ale chociaż mam czym się zajać... oby słonko wróciło to chociaż się opalę przy pracy, a co |
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w koncu w domku
![]() Troche sie nałaziłam ale to dobrze spaliłam przynajmniej troche kcal ![]() Poodpoczywam teraz a wieczorkiem poćwicze ![]() A tak mi sie spac chce juz ze maaasakra
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
Zaliczyłam 30 minut hulania + ćwiczenia
.
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
wy tak systematycznie ćwiczycie a ja znowu nie popedałowałam
i nie wiem czy będzie okazja bo znowu tydzień zawalony nauką. za to jedzeniowo chyba dzisiaj w miare ok-cytrynowa owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem -serek wiejski -1/4 frittaty (taki jakby omlet, z pomidorami, szynką, serem, szpinakiem, przypadły mi niecałe dwa jajka, 0,75 plasterka szynki i sera, 1/4 pomidora i szpinaku nawet nie liczę ;d) kolacji nie było bo mnie bolał brzuch, choć teraz zaczynam się robić głodna
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jednak nie dam rady pocwiczyc
brzuch mnie boli i jakos słabo sie czuje
|
#2040 |
|
amor vincit omnia
|
mnie dziś kusiły pierniki (leząly w szafce zamknięte, łątwiej było się opanować, ale nie, musiał ktoś otworzyć
I owsianka z bananem (pół), truskawkami, cynamonem i cukrem wanil. II jogurt naturalny z musli (pł. owsiane, pł. kukurydz, slonecznik itd) i połowa jabłka IV wielka porcja sałatki (mix sałat, amrchewka, pomidor, ogórek, slonecznik, kurczak, trochę sosu czosnkowego z majonezem )IV koktajl truskawkowy na mleku z lyżką waniliowego koktajlu białkowego V 2 jajka + agrafka (nogi 5 x 20 i ręce 4 x 20) , rower (40min), 10min ćwiczeń róznych (wymachu, brzuszki itd) dawno nie miałam tak dobrego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

dzisiaj Wam chyba z godzinę klikałam

ale schowałam do szuflady żeby nie kusiło. 

chyba na @ cos tak mi sie zdaje
no ale chociaż mam czym się zajać... oby słonko wróciło to chociaż się opalę przy pracy, a co