![]() |
#2011 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3385414 4]mam wrażenie ze Kamila sie inspirowała Twoim drugim zdjęciem
![]() Hmm... to nie jest nieprawdopodobne, bo, nie chwaląc się, mam Kamilę w obserwatorach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-05-01 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do butów, ćwicz chodzenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Konto usunięte
|
no wlasnie miałam powiedzieć że mam wrażenie że moda na pin up nadeszła, piękne ciuszki widziałam
![]() ![]() (btw mam wrażenie że do pin up to Kamili trochę brakuje i czerwona chustka na głowie jeszcze pin up z niej nie robi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3385485 7]no wlasnie miałam powiedzieć że mam wrażenie że moda na pin up nadeszła, piękne ciuszki widziałam ![]() ![]() (btw mam wrażenie że do pin up to Kamili trochę brakuje i czerwona chustka na głowie jeszcze pin up z niej nie robi... ![]() Mnie to cieszy, że nadeszła moda, bo mogę zrobić zapasy (tzn. o ile będę miała za co ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Rozeznanie
|
Ktoś pisał, że Kamila poczyniła postępy i schowała ramiączka od stanika. Szkoda tylko, że sam stanik wali w ostatniej stylizacji po oczach.
![]() Szarri, Twoja pin-upowa stylizacja faktycznie super. Uwielbiam czerwone chustki jako opaski ![]() ![]() ![]()
#2016 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Zadomowienie
|
#2019 |
Zadomowienie
|
W którym miejscu Kamila jest pin-up pozostaje dla mnie tajemnicą (no chyba, że to ta chustka...). Natomiast sam stylizacja przypomina mi... no cóż, często jeżdżę do Katowic i obserwuję życie przydrożne. Mniej więcej ten sam poziom, tylko kozaków z czarnego lateksu nie ma.
Nie wiem, jak to jest możliwe, że na tych zdjęciach z sesji wygląda dobrze (ubrania ponoć jej), a własna twórczość garderobiana woła o pomstę do nieba.
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2012-05-02 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Rozeznanie
|
Uczciwie uprzedzam, że będę dziś w moim rodzinnym mieście rozwalać niedobraniem stroju do pogody. Będę dziś chodzić w czarnych rurkach, ale ma to swoje uzasadnienie, bo chcę wyhodować na kończynach co nieco pod depilator - innego sposobu niestety chyba nie ma. Tzn. jest, ale z dwojga złego ten mój chyba mniej rozwalający.
![]()
#2021 |
BAN stały
|
Moja ostatnia rozwałka, a raczej bulwers i żenada, to charlize i jej anoreksja. Zawsze była szczupła, ale teraz to są objawy anoreksji (kolana szersze od łydek, z reesztą popatrzcie sami
![]() ![]() ![]() Na ostatnich zdjęciach inna blogerka popularna na lookbooku, która podobno też "nie ma" anoreksji. To NIE jest szybszy metabolizm, to zaniki mięśniowe i wyniszczenie. Objawy to m.in. kolana szersze od łydek a czsem od ud, wystajace kości w stawie barkowym (normalnie ich nie widać pod mięśniem naramiennym) . Najgorsze, ze takich osób może przybywać. Co robić? Może nie dajcie się nabrać, nie nabijajcie im komentarzy, nie chwalcie, lub ignorujcie ich blogi, ![]() ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2012-05-02 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy Karo ma anoreksję, ale zdecydowanie ta jej przeraźliwa chudość wywołana jest jakąś chorobą. mam koleżankę, która jest mniej więcej jej wzrostu i też jest chudzielcem, podejżewam, że mają zbliżone wymiary, ale po owej koleżance widać, że taka jej naura. u Karo wygląda to aż karykaturalnie, więc na pewno jakiś problem ma. życzę jej tylko, żeby się jak najszybciej z nim uporała
![]() a jeśli chodzi o rozwalanie, to ja zapewne wzbudziłam niesmak u wielu osób zakładając legginsy i t-shirt niezakrywający tyłka, no ale cóż, wolałam wygodę podczas spędzania kilkunastu godzin w pociągu ![]() Edytowane przez trats Czas edycji: 2012-05-02 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Ja nie chcę tutaj już nic pisać o jedzeniu i ewentualnej anoreksji bądź głodzeniu się. Nikt z nas nie wie tak naprawdę co ona je.
Jednak wygląda jak wygląda i, no cóż, pewne rzeczy od razu przychodzą na myśl, dlatego też nie neguję takich komentarzy. Jednak nie po to piszę, bo jak jest chora to nie jest nasza sprawa w sumie, rodzice i znajomi powinni jej pomóc. A jak nie jest to bardzo dobrze, bo anoreksja to straszna choroba jest. Jednak co już wcześniej widziałam, ale nie chciałam pisać bo tu z tego co widać raczej nie można wypowiadać się na temat wyglądu blogerek, to to, że blogerka ta nie ma prawie w ogóle mięśni. I doszłam do wniosku, że to nie jej chudość jest przerażająca tylko właśnie ten widok "zaniku" mięśni (u mnie mówi się, że taka osoba jest "sucha", nie wiem czy spotkałyście się z takim określeniem? Jak tak to wiecie o co mi chodzi) I mając tyle samo % BF, a nawet i mniej niż teraz, jakby miała ładnie ukształtowane mięśnie wyglądałaby super. Teraz niestety nogi przerażają.
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" ![]() Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-05-02 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
BAN stały
|
W sumie racja..., ale do takiego wyniszczenia to tylko zaawansowany nowotwór może doprowadzic, a wtedy miałaby inne rzeczy na głowie, niż prowadzenie bloga , jeżdzenie na pokazy i łażenie po sklepach... Kiedyś podobno jej zdjęcia robiła mama, teraz nie widzi, że coś jest nie tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się jakoś bardziej nasuwa nadczynność tarczycy, ale zaraz się znajdzie milion osób, które stwierdzą, że nie jesteśmy lekarzami, diagnozujemy na podstawie własnych urojeń itd. W każdym razie to by tłumaczyło zarówno dość chorobliwy wygląd, jak i ubranie znacznie lżejsze, niż by wskazywał zdrowy rozsądek. Omawianie reszty objawów sobie daruję, bo znowu wyjdzie, żem burak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę wywoływać kolejnego spięcia, ale moim zdaniem spekulowanie o czyimś stanie zdrowia na podstawie zdjęć na blogu jest mało kulturalne, nawet jeśli wynika z troski, a nie ze złośliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama ważę 42 kg przy wzroście 174 cm, mam kolana szersze od łydek, wystające kości w stawie barkowym i jem tyle samo co mój ojciec. A tak przy okazji, nawiązując do wcześniejszych postów. Widocznie rozwalam i obrzydzam Was wszystkie chodząc w krótkich spodenkach, spódniczkach i podkreślających moją "męską obrzydliwą figurę". Ale ważne jest siebie akceptować, nie ważne czy jest się grubym czy chudym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam 172cm, ważę 52kg, jestem szczupła i też nieraz zarzucano mi, że mam anoreksję/bulimię itp. i nasłuchałam się komentarzy, że wiatr mnie porwie, że wyglądam jak szkieletor, itd. A ja po prostu tak mam, genetycznie. Od dziecka jestem szczupła, moja mama i siostra też, ale oczywiście zdarzały się osoby, które wiedzą lepiej. Zdanie zmieniali dopiero wtedy gdy widzieli mnie jedzącą kebaby, ciastka itp i to w dużych porcjach. Dlatego zastanów się kilka razy zanim wytkniesz komuś anoreksję, ludzie z szybkim metabolizmem naprawdę istnieją ![]()
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
ja się w wielu miejscach zgadzam z osobami, które tu piszą o niepokojącym wyglądzie Charlize, ponadto pisanie, że ona przecież mnóstwooo je ( a jakby nie było nie widać po niej) też nie nasuwa pozytywnych skojarzeń, jeśli wiecie co mam na myśli...
jakby nie było lepiej darujmy sobie dyskusje na ten temat bo znów będzie wojna na 10 stron. jak jest każdy widzi, nie mamy na to wpływu raczej, a samej Charlize mi szkoda, jeśli uważa, a chyba tak jest, że wygląda dobrze i wszystko jest wporządku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | |
BAN stały
|
Szarri, Ale aż tak chuda chyba nei byłas ?
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez rousse Czas edycji: 2012-05-02 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
Chyba objawy chorobowe nie zawierają się w temacie wątku? Dyskusja naprawdę robi się niesmaczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc wracając do głównego tematu wątku czyli moda, która nas rozwala - ostatnio na uczelni widziałam dziewczynę w letniej czarnej sukience i co mi się odrazu rzuciło w oczy to mega długe podkolanówki (nie wiem jak ta część garderoby fachowo się nazywa) do połowy ud ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Chodzi pewnie o zakolanówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, tamta dziewczyna miała czarne długie zakolanówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalają tu ludzie chodzący w 15 stopniowym cieple, w puchowych kurtkach z futerkiem
![]() ![]() A o chudości czyjejkolwiek nie powinno się dyskutować, bo to nie o tym wątek. Szczerze, to mi wisi czy Szarliz jest chora, czy nie. Ona ma nas wszystkie w poważaniu i takie teksty na nią nie działają zapewne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.