Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes > Służby mundurowe

Notka

Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 07:12   #2011
patision
Raczkowanie

Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Tylko to bardzo niszczy włosy ;/ a ja mam problemy z włosami bo wypadaja mi garściami :/ i takie ściągniecie koloru to moze byc dramat dla nich
patision jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 08:06   #2012
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patision Pokaż wiadomość
Tylko to bardzo niszczy włosy ;/ a ja mam problemy z włosami bo wypadaja mi garściami :/ i takie ściągniecie koloru to moze byc dramat dla nich
Niestety masz rację, a skoro nie chcesz później ścinać to nie pozostaje nic innego jak nic więcej z nimi nie robić. a może trzeba połykac trochę witamin? skoro włosy wypadają garściami to pewnie czegoś brakuje...
perelka8942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 08:54   #2013
kaska87
Zakorzenienie

cześć

no to się doczekałyśmy mój mąż będzie ok 18:00 dzisiaj

co do włosów to ja się mogę chętnie podzielić- mam strasznie gęste, u fryzjera zawsze zachwyt suszenie przez 2 fryzjerów na raz ale to na prawdę jest uciążliwe babie to nie dogodzisz

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 09:35   #2014
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

co do włosów to ja się mogę chętnie podzielić- mam strasznie gęste, u fryzjera zawsze zachwyt suszenie przez 2 fryzjerów na raz ale to na prawdę jest uciążliwe babie to nie dogodzisz
Jak jeszcze masz proste to chętnie trochę wezmę
perelka8942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 10:03   #2015
patision
Raczkowanie

Witamin mi nie brakuje na pewno :P ile razy byłam już u dermatologów i nic chyba trzeba sie wybrać prywatnie bo to masakra ja miałam zawsze kupę włosów dziewczyny mi zazdrościły a od 2 liceum zaczeły mi wypadac ja sadze że o tabletek antykoncepcyjnych bo tez zaczęłam brac 2 klasie liceum ale co moja ginekolog mowi ze to na pewnie nie od tabletek :/

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

Fajnie ja dzis z TŻ się nie widzę bo ma na 14 ale o dziwo co jest dla mnie szokiem to jutro ma wolne i Uwaga 2 następne soboty tez ma wolne a zawsze miał na 14 xd
Stary 2013-04-30, 10:52   #2016
Butterfly_1101
Raczkowanie

...

Edytowane przez Butterfly_1101
Czas edycji: 2013-08-11 o 21:50
Butterfly_1101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:11   #2017
rybka92
Raczkowanie

No no no Patision kolejne piękne zdjęcie widzę

Mój już skończył zajęcia ale pojechał do Olsztyna na strzelnicę i w domu będzie ok. 19 ;/

Mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu .... mam nadzieję ,że mnie gdzieś zabierze wieczorkiem
rybka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 17:43   #2018
dies_natalis
Raczkowanie

Butterfly, faktycznie kup sobie jakis kompleksik witamin- mnie pomógł. Kiedyś też gumki były za małe żeby ściągnąć włosy w kucyk, a po porodzie wnet łysa zostałam niestety jeszcze się nie odbudowały, ale chociaż nie wypadają ;D

Zazdroszczę wam dziewczyny weekendu Mój ma w ten czas praktyki I możemy się czasem zobaczyć dopiero 17 maja wieczorem
dies_natalis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 18:41   #2019
patision
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybka92 Pokaż wiadomość
No no no Patision kolejne piękne zdjęcie widzę

Mój już skończył zajęcia ale pojechał do Olsztyna na strzelnicę i w domu będzie ok. 19 ;/

Mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu .... mam nadzieję ,że mnie gdzieś zabierze wieczorkiem
A dziękuje To wszystkiego najlepszego z okazji drugiej rocznicy ślubu na pewno TŻ sprawi jakąś niespodziankę ciekawe kiedy ja się doczekam rocznicy ślubu :P

A co do włosów witaminy mi nie pomogą na pewno bo już kilka razy brałam i nic ;( zresztą ile do ja specyfików nie brałam i szkoda gadać ;/

Edytowane przez patision
Czas edycji: 2013-04-30 o 18:43
Stary 2013-04-30, 18:55   #2020
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuje To wszystkiego najlepszego z okazji drugiej rocznicy ślubu na pewno TŻ sprawi jakąś niespodziankę ciekawe kiedy ja się doczekam rocznicy ślubu :P

A co do włosów witaminy mi nie pomogą na pewno bo już kilka razy brałam i nic ;( zresztą ile do ja specyfików nie brałam i szkoda gadać ;/
mi włosy wypadały strasznie, sekunde po odkurzeniu pokoju wszedzie były moje włosy, zaczełam używać wcierek na porost włosów i używać szamponu dermena przeciw wypadaniu i są efekty, teraz włosy wypadają mi z normalną częstotliwością i w normalnej ilości ale u ciebie dużo może szkodzić farbowanie włosów.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 19:46   #2021
patision
Raczkowanie

wcierki do włosów ? Możesz podac jakieś nazwy może bym wypróbowała no ja farbuje co 2-3 miesiące ale w ogole nie suszę ani nie prostuje włosów bo mam proste ale może faktycznie trochę przystopuje z farbą ale nienawidzę odrostów jeszcze ja mam teraz bardzo ciemne a mój naturalny kolor niby ciemny blond a wygladaja szare mysie ;/ już teraz moje odrosty maja z 3cm i wygląda to okropnie
Stary 2013-04-30, 20:14   #2022
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
wcierki do włosów ? Możesz podac jakieś nazwy może bym wypróbowała no ja farbuje co 2-3 miesiące ale w ogole nie suszę ani nie prostuje włosów bo mam proste ale może faktycznie trochę przystopuje z farbą ale nienawidzę odrostów jeszcze ja mam teraz bardzo ciemne a mój naturalny kolor niby ciemny blond a wygladaja szare mysie ;/ już teraz moje odrosty maja z 3cm i wygląda to okropnie
rozumiem Ciebie ja tak samo bym nie chciała chodzic z odrostami swego czasu farbowałam włosy ( baa 4 lata) ale jak tylko odrost przestał byc juz widoczny przestalam żeby odrostu nie było widać zmieniłam farbe na casting, który sie w taki sposób wypłukiwał że nie dało sie rozróżnić gdzie jest odrost a gdzie farbowane po jakimś czasie.
Co do wcierek używam przed myciem na skalp jakichś ziołowych olejków, obecnie green pharmacy łopianowy i jantar po umyciu. kondycja moich włosów zdecydowanie się poprawiła.
Stary 2013-04-30, 20:45   #2023
patision
Raczkowanie

OK dziękuje chyba będę musiała wypróbowaać

file:///C:/Documents%20and%20Setting s/PATi/Pulpit/Programy/Moje/fryzury/9fd9.jpg Ogólnie marzy mi się taki kolorek
Stary 2013-04-30, 20:56   #2024
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
OK dziękuje chyba będę musiała wypróbowaać

file:///C:/Documents%20and%20Setting s/PATi/Pulpit/Programy/Moje/fryzury/9fd9.jpg Ogólnie marzy mi się taki kolorek
nie wchodzi zdjecie, bo to ścieżka dostępowa z twojego dysku

Ja co jakiś czas przezywam męki i prawie ide pomalować włosy bo mi sie jakaś zmiana marzy, ale jestem silna co prawda zawsze moge pomalować henną ale taki kolor jak chce i tak mi henną nie wyjdzie
Stary 2013-04-30, 21:06   #2025
patision
Raczkowanie

To kurde nie wiem jak tu się zdjęcia wysyła ;P nie jestem obeznana :P ja to błąd zrobiłam bo juz schodziłam powoli kolorkiem ale spodobała mi się farba czerwona podpadająca w rudy :P i pożniej ten kolorek mi się znudził i zafarbowałam brązowa a i tak czerwień sie przebijała i musiałam czarną a teraz mam ciemną czekoladę ;p
Stary 2013-04-30, 21:25   #2026
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
To kurde nie wiem jak tu się zdjęcia wysyła ;P nie jestem obeznana :P ja to błąd zrobiłam bo juz schodziłam powoli kolorkiem ale spodobała mi się farba czerwona podpadająca w rudy :P i pożniej ten kolorek mi się znudził i zafarbowałam brązowa a i tak czerwień sie przebijała i musiałam czarną a teraz mam ciemną czekoladę ;p
przewijasz w dół i tam masz zarządzaj zalacznikami znam to znam ja cały czas musiałam coś na głowie wymodzic ale teraz sie juz trzymam dzielnie, choć Tż tak ostatnio sobie o moich rudościach przypomniał, ale zostaje naturalnie brązowa
Stary 2013-04-30, 21:30   #2027
patision
Raczkowanie

ten kolorek mi się marzy zreśzta 1 z 5 chyba xd bo kilka mi się podoba ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9fd9.jpg (33,0 KB, 24 załadowań)
Stary 2013-04-30, 23:12   #2028
Longlife
Raczkowanie

Cytat:
ten kolorek mi się marzy zreśzta 1 z 5 chyba xd bo kilka mi się podoba ;P
W czerni Ci bardzo do twarzy . Choć może w jaśniejszym kolorku twarz by Ci się ociepliła i rysy złagodniały, bo chyba masz ostre?
W obecnym zestawienu wyglądasz na bardzo pewną siebie i groźną . Kolor powinien być dopasowany do urody oraz tego jak chcemy być spostrzegani. W czerni ja spostrzegam Cię tak jak napisałam powyżej (a czy tak jest tego to nie wiem, bo Cie nie znam) a pewnie we włoskach ze zdjęcia byś wyglądała bardziej hmm "potulnie" ;P. Ale z brwiami włosy ładnie się komponują. Sama się nimi zajmujesz? To henna czy inne czary? Bardzo mi się one podobają .
Longlife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 08:27   #2029
patision
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Longlife Pokaż wiadomość
W czerni Ci bardzo do twarzy . Choć może w jaśniejszym kolorku twarz by Ci się ociepliła i rysy złagodniały, bo chyba masz ostre?
W obecnym zestawienu wyglądasz na bardzo pewną siebie i groźną . Kolor powinien być dopasowany do urody oraz tego jak chcemy być spostrzegani. W czerni ja spostrzegam Cię tak jak napisałam powyżej (a czy tak jest tego to nie wiem, bo Cie nie znam) a pewnie we włoskach ze zdjęcia byś wyglądała bardziej hmm "potulnie" ;P. Ale z brwiami włosy ładnie się komponują. Sama się nimi zajmujesz? To henna czy inne czary? Bardzo mi się one podobają .

Wiesz co ja chyba raczej nie mam takich mocnych rys bo ja ogólnie z twarzy to jestem taka pulpecik ;P jak to mój TŻ mówi,,chomiczki" chciałabym spróbować jakiś jaśniejszy kolorek bo te ciemne już mi się znudziły ale nie wiem trudna decyzja :P wiadomo że nigdy za 1 razem nie wyjdą takie jak na tym zdjęciu a co do moich brwi hehe żadna henna ani nic po prostu zwykła konturówka do brwi z Avonu koloru czarnego ;P wiadomo mam jasne brwi a do ciemnych włosów wyglądało by to śmiesznie :P więc już od 5 lat używam tej kredki ona kosztuję ok 21 zł ale często są promocje ja u siebie w mieście w avonie u takiej babeczki kupuje za 15 zł taka kredka starcza na 3-4 miesiące jak nie dłużej zależy jak intensywnie się maluję Ale moje marzenie jak skończę szkolę i pójdę do pracy i odłożę trochę kasy to chce makijaż permanentny brwi wtedy mam spokój na 3-4 lata
Stary 2013-05-01, 09:21   #2030
Longlife
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz co ja chyba raczej nie mam takich mocnych rys bo ja ogólnie z twarzy to jestem taka pulpecik ;P jak to mój TŻ mówi,,chomiczki" chciałabym spróbować jakiś jaśniejszy kolorek bo te ciemne już mi się znudziły ale nie wiem trudna decyzja :P wiadomo że nigdy za 1 razem nie wyjdą takie jak na tym zdjęciu a co do moich brwi hehe żadna henna ani nic po prostu zwykła konturówka do brwi z Avonu koloru czarnego ;P wiadomo mam jasne brwi a do ciemnych włosów wyglądało by to śmiesznie :P więc już od 5 lat używam tej kredki
he, he pulpecik - no ja bym tak nie powiedziała, zdjęcia na awatrze są świetne, najwidocznoej wiesz jaką pozę przybrać. Co do brwi do mnie zaskoczyłaś, moje malowane kredką dość sztucznie wyglądają i wole henne. Zresztą jak codzennie je malowałam to się wkurzyłam, że tracę czas bo sporu go potrzebowałam. Masz niezłą wprawę, że tak dobrze Ci wychodzą . Mam koleżankę co maluje brwi czarnym eylinerem - możecie sobie tylko wyobrazić jak to wygląda.
Stary 2013-05-01, 10:10   #2031
patision
Raczkowanie

No pulpecik trochę jestem właśnie z boku tak nie widać :P zresztą jak mam dłuższe włosy to mi wyszczupla twarz trochę :P mnie jakoś nie całą 1min zajmują brwi pomalowanie kredką ale oczywiście wprawa ale i tak chce mieć makijaż permanentny ale to jeszcze trochę poczekam Jejku ale malować eylinerem to jak ta wygląda hehe śmiesznie ta kredka z avonu jest mega brwi wyglądają naturalnie
Stary 2013-05-05, 21:07   #2032
justine_08
Raczkowanie

No i po weekendzie
- rozszerzona chemia
- podstawowy i rozszerzony angielski

AGH, WAT, Politechnika Rzeszowska

http://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho
justine_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:17   #2033
Longlife
Raczkowanie

No po weekendzie, strasznie mnie on zmęczył, masakra. Mimo, że męcząco mi on mijał to cały z Narzeczonym . Niedługo Boże Ciało i znów mają wolne .
Stary 2013-05-05, 21:30   #2034
kaska87
Zakorzenienie

hej
no i po długim weekendzie ale byle do 17-go maja

Stary 2013-05-05, 21:36   #2035
Longlife
Raczkowanie

A właśnie Wasi chłopcy już kończą, ale macie fajnie - zazdroszczę. Przede mną jeszcze sporo czekania...
Stary 2013-05-05, 22:03   #2036
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Longlife Pokaż wiadomość
A właśnie Wasi chłopcy już kończą, ale macie fajnie - zazdroszczę. Przede mną jeszcze sporo czekania...
no mój kończy za niecałe 2 tygodnie

Stary 2013-05-05, 22:49   #2037
Rotkohl
Zakorzenienie

Mój dopiero na półmetku;/ chociaż nie powiem szybko te 3 miesiace minęły.
Stary 2013-05-06, 09:03   #2038
Butterfly_1101
Raczkowanie

...

Edytowane przez Butterfly_1101
Czas edycji: 2013-08-11 o 21:51
Butterfly_1101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 09:13   #2039
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_1101 Pokaż wiadomość
A kiedy Twój kończy?

Rotkohl Twój TŻ też kończy w sierpniu??

kaska87 super zazdroszczę, ale nam też zapewne zleci

No i po weekendzie . Za chwilę Boże Ciało i znów dłuższy weeekend

patision ja tak się przyglądałam i przyglądałam i zastanawiam się gdzie ty masz te pulpeciki

Mamy dziś piękny dzień czekam aż synek się obudzi i idziemy na spacer
Kupiłam ostatnio sobie buty do biegania-wydałam kupę kasy- i co? leżą i czekają nie wiem na co nie mogę się zebrać aby biegać Mąż mnie przechrzci :P
tak tak mój też kończy w sierpniu ale w sumie jak skończy i tak będziemy w rozjazdach bo ja studiuje w Lublinie a on pracował będzie w Wawie, ale zawsze bliżej niż ze Słupska
Stary 2013-05-06, 10:17   #2040
kaska87
Zakorzenienie

no nam raczej długi weekend w okolicy bożego ciała nie grozi bo mąż pewnie w pracy będzie ale ważne, że już na miejscu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Służby mundurowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości