..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-09, 08:47   #2041
Dagmar
Raczkowanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Cytat:
Napisane przez guleczek Pokaż wiadomość
nom, ja 2 dzien na dietce SB i czuję się świetnie, kupiłam sobie książeczke i jakos mnie to zmotywowało.
Jak zachciało mi się coś słodkiego to zrobiłam niecałe pół kubeczka małego jogurtu naturalnego z szczyptą fruktozy i olejkiem waniliowym
Na sniadanko jajecznica z pieczarkami, na drugie 2 babeczki jarzynowe quiche na obiadek omlet miesno warzywny a na kolacje 2 babeczki warzywne
masz ciekawy jadlospis,,moglabys mi podac przepis na te babeczki warzywne i omlet miesno warzywny? dzieki z gory

I faza - 05.01.2010
164/58kg

58....57,5...57....56....55....cel!!! 54
Dagmar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 08:52   #2042
Dagmar
Raczkowanie

Dzieki Dorinka30, zastosuje sie do twoich uwag...Mam pytanko,gdzie moge poszukac jakis przepisow do diety SB,bo jak sama wymyslam to boje sie ze moge cos przedobrzyc a poza tym niektore obiadki moze moglyby jesc moje coreczki.Wtedy nie musze gotowac dwoch obiadow

I faza - 05.01.2010
164/58kg

Stary 2008-01-09, 09:48   #2043
Pancza
Zadomowienie

TUTAJ jest mnóstwo różnych przepisów South Beach. Poszukaj jeszcze na naszym forum

A dzisiaj kolejne kilo mniej. Jaka motywacja Teraz wiem, że warto obejść się bez owsianki 2 tyg. A u was jak dziewczyny ?
Pancza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 11:32   #2044
andziutek
Zadomowienie

Dziewuszki przylaczam sie do Was
Juz 3 dzien jestem na pierwszym etapie diety South Beach.
Dziś zjadłam jajecznice z 3 jajek na oliwie z oliwek i 2 pomidory
Codziennie ćwiczę i czuję, że już jest jakby trochę mnie mniej To znaczy spodnie, które jeszcze niedawno strasznie się opinały na tyłku- dzisiaj wchodzą z luzem.

3mam kciuki za Was, zeby nam wszystkim się udało dojść do wymarzonego celu
Wszystko dla Muzyki...''

OSTR- 'Pegaz'
andziutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 11:38   #2045
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziutek Pokaż wiadomość
Dziewuszki przylaczam sie do Was
Juz 3 dzien jestem na pierwszym etapie diety South Beach.
Dziś zjadłam jajecznice z 3 jajek na oliwie z oliwek i 2 pomidory
Codziennie ćwiczę i czuję, że już jest jakby trochę mnie mniej To znaczy spodnie, które jeszcze niedawno strasznie się opinały na tyłku- dzisiaj wchodzą z luzem.

3mam kciuki za Was, zeby nam wszystkim się udało dojść do wymarzonego celu
Życzę powodzenia Tym bardziej że ja sama od 2 dni jestem ponownie na I fazie Jak zwykle poczatki sa trudne, ale trzymam się jakoś

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 12:32   #2046
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagmar Pokaż wiadomość
Dzieki Dorinka30, zastosuje sie do twoich uwag...Mam pytanko,gdzie moge poszukac jakis przepisow do diety SB,bo jak sama wymyslam to boje sie ze moge cos przedobrzyc a poza tym niektore obiadki moze moglyby jesc moje coreczki.Wtedy nie musze gotowac dwoch obiadow
Polecam się na przyszłość
Własnie na Dietetyce sa Przepisy SB i w internecie poprzez wyszukiwarkę- Wejdź SB, albo Dieta Plaż Południowych i pojawią sie rózne strony z przepisami. Powiem szczerze, że mi przydało się na początku wypisanie- produktów, które można jeść i z nich mieszałam składniki i kombinowałam sałatki, obiado-kolacje itp.

Jakby się zastanowić to naprawdę jest duży wybór jedzenia- śniadania-np. wszystko z jajek.(jajecznice z dodatkami, jajka sadzone na szynce itp)
II śniadanie twarożki na różne sposoby, sałatki z tuńczykiem i innymi dozwolonymi składnikami...
Obiad- pierś z kurczka, indyka z jarzynkami różnymi lub omlety z dodatkami.

To jest taki kręgosłup mojego SB.
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 15:06   #2047
elianka
Zakorzenienie

dzis pierwszy dzień
śniadanie- jajecznica na oleju z pestek winogron z pieczarkami
przekąska- jogurt naturalny 0%
obiad (teraz) - sałatka z mojego przepisu (brokuły, oliwki, ser feta light, krewetki)
podwieczorek-1/4 serka camembert light
kolacja - drugie pół sałatki albo makrelka wedzona z ogórkiem

ok?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 18:18   #2048
Dagmar
Raczkowanie

trzeci dzien na SB faza I.dzis czuje sie o wiele lepiej niz wczoraj,moze dlatego ze zjadlam 4 posilki

sniadanko-
sałatka z jajka,ogorka,pomidora i rzodkiewek,wymieszany z 1 lyzka wiesniaka( wlasna kompozycja,ale smaczne bylo), do tego ricora

IIsniadanko- wiesniak

obiad-
piers z kurczaka podsmazona na oliwie z oliwek z cebulka,pieczarkami,papry ka z czosnkiem,posypane natka pietruszki i bazylia. herbata zielona

podwieczorek- ok 20 migdalow i kawa ricora z odtluszczonym mlekiem

kolacja- pol wedzonej makreli,bialko z 1jajka i 100ml joguru naturalnego

nie wiem czy dobrze dobralam jadlospis,ale czuje sie najedzona i jakby mi kilka kg przybylo

acha, wczoraj zrobilam zawijance na kolacje,z feta,ogorkiem,rzodkiewka, salata i jajkiem,,pycha!!!!!

Dziewczyny jak bedzie dalej tak jak dzis to ja wytrwam w tej diecie do konca,,hahahah,no oczywiscie wam rowniez zycze wytrwalosci!!!

I faza - 05.01.2010
164/58kg

Stary 2008-01-09, 19:46   #2049
guleczek
Rozeznanie

GG do guleczek Send a message via Skype™ to guleczek

ZWARIUJE!!!
no i zjadłam ciasteczka maślane... i kromke chleba z szynką i kilka kostek milki...

jestem zła. o!

Dbam o włosy- pokochałam moje kręciołki! STOP prostownicy!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
guleczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 20:15   #2050
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

guleczek. Musisz sobie znalezc substytuty!!! Ja tez kocham slodycze. Ale umiem sie bez nich obejsc, choc jest trudno, bo korzystam z przepisow na deserki SB i jakos daje rade. Moze nie jest to przepyszna czekolada bakaliowa, ale zawsze lepiej na duchu. A tak w ogole to juz 7 dzien. Nie mam wagi wiec nie wiem czy ruszyla. Po ubraniach jeszcze nie widze. Ale nie zalamuje sie. I jedno pytanie: widziałam deser sojowy o smaku karmelowym firmy Bio. Czy to jest dozwolone, jak myslicie?
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 20:43   #2051
elianka
Zakorzenienie

pewnie nie, bo słodzone.....
Stary 2008-01-09, 21:14   #2052
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cześć Kobiety
A propos nowo znalezionych pyszności, co do których nie jesteśmy pewne czy można, to proponuję, żeby ich nie jeść, ja wyznaję taką zasadę, bo to tylko 14 dni dużej ścisłości. Jest tyle dozwolonych rzeczy, że można obyć się bez niepewnych produktów. Mija mi 8 dzień, i chyba nie jadłam jeszcze tej samej potrawy przez te dni, bo jak zmieniam przyprawy, sałatki, sosy od razu zmieniam smak i charakter jedzenia
A jeżeli nie potrafimy się obejść, bez czegoś bo ciekawość nas zżera, to niestety musimy spędzić więcej czasu w sklepie i poczytać etykietki, czy nie ma cukru, jakiejś mączki, dziwnego ulepszacza, no i tabelka: białko,węglowodany, tłuszcze.

Dorinka30 czytam pierwszą część tego wątku i już tam byłaś weteranką, to teraz jesteś już super weteranką to nas tu sprawdzaj, szczególnie jeśli chodzi o weryfikację jadłospisów, bo pewnie raz rzucisz okiem i już wiesz co nie tak! Dzięki za ta cenną naukę i pochwal się jak tam dalej czujesz sie na plaży

Pozdrawiam i do jutra
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 21:15   #2053
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

nom, składu nie czytałam :/
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 21:45   #2054
kaska87
Zakorzenienie

ja jestem na SB 4 dzień i jak do tej pory schudłam 2kg więc zostało 5

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 23:17   #2055
margotek
Rozeznanie

ja dziś ! dzień:
śniadanie: omlet z 2 jajek z szynką i jogurt naturalny 0% (okazało się za duże jak na mnie)
przekąska: wiesniak lekki
obiad: pierś z kurczaka z sezamem i migdałami na oliwie z oliwek
kolacja: 2 jajka na miękko i pomidor

Ale czułam się strasznie zmeczona nawet spałam w dzień co mi sie nigdy nie zdarza
Poza tym nie lubię warzyw ewentualnie pomidory

margotek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-10, 08:56   #2056
zania
Matka buldoga

Dziewczyny, a czy wy pracujecie? Bo ciekawa jestem jadlospisu osob pracujacych Bo nie wyobrazam sobie jesc jajecznice o 7 rano kiedy spiesze sie do pracy. I wogole ciezko mi jesc zjesc cos cieplego w ciagu dnia, bo pracuje od 8-18 bez mozliwosci podgrzewania/gotowania. Jak tu zjesc zimna piers z kurczaka, brrr.
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 09:01   #2057
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy wy pracujecie? Bo ciekawa jestem jadlospisu osob pracujacych Bo nie wyobrazam sobie jesc jajecznice o 7 rano kiedy spiesze sie do pracy. I wogole ciezko mi jesc zjesc cos cieplego w ciagu dnia, bo pracuje od 8-18 bez mozliwosci podgrzewania/gotowania. Jak tu zjesc zimna piers z kurczaka, brrr.

Ja pracuje
Uwierz kwestia przestawienia i przyzwyczajenia Szczerze to czuję sie duzo lepiej od kiedy jem konkretne śniadania, rano przed wyjsciem z domu Zwykle robie omleta z wedliną lub z pomidorami czasem jak nie mam czasu, bo zaśpię jem wiesniaka z dodatkami warzywnymi.

Stary 2008-01-10, 09:47   #2058
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
dzis pierwszy dzień
śniadanie- jajecznica na oleju z pestek winogron z pieczarkami
przekąska- jogurt naturalny 0%
obiad (teraz) - sałatka z mojego przepisu (brokuły, oliwki, ser feta light, krewetki)
podwieczorek-1/4 serka camembert light
kolacja - drugie pół sałatki albo makrelka wedzona z ogórkiem

ok?
No chyba O.K. nie widzę błędów, tylko ja na II śniadanie wrzuciłabym sałatkę a na obiad cos konkretnego-typu mięsko z warzywami, ale to moje upodobania-bo lubię mięsko i wtedy czuję się szybciej taka najedzona.
Ważne abyś nie czuła się głodna po prostu

Cytat:
trzeci dzien na SB faza I.dzis czuje sie o wiele lepiej niz wczoraj,moze dlatego ze zjadlam 4 posilki

sniadanko-
sałatka z jajka,ogorka,pomidora i rzodkiewek,wymieszany z 1 lyzka wiesniaka( wlasna kompozycja,ale smaczne bylo), do tego ricora

IIsniadanko- wiesniak

obiad-
piers z kurczaka podsmazona na oliwie z oliwek z cebulka,pieczarkami,papry ka z czosnkiem,posypane natka pietruszki i bazylia. herbata zielona

podwieczorek- ok 20 migdalow i kawa ricora z odtluszczonym mlekiem

kolacja- pol wedzonej makreli,bialko z 1jajka i 100ml joguru naturalnego

nie wiem czy dobrze dobralam jadlospis,ale czuje sie najedzona i jakby mi kilka kg przybylo

acha, wczoraj zrobilam zawijance na kolacje,z feta,ogorkiem,rzodkiewka, salata i jajkiem,,pycha!!!!!

Dziewczyny jak bedzie dalej tak jak dzis to ja wytrwam w tej diecie do konca,,hahahah,no oczywiscie wam rowniez zycze wytrwalosci!!!
No wszystko SUPER dobrałaś i bardzo różnorodnie, więc sama bym pojadła według Twojego jadłospisu

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość

Dorinka30 czytam pierwszą część tego wątku i już tam byłaś weteranką, to teraz jesteś już super weteranką to nas tu sprawdzaj, szczególnie jeśli chodzi o weryfikację jadłospisów, bo pewnie raz rzucisz okiem i już wiesz co nie tak! Dzięki za ta cenną naukę i pochwal się jak tam dalej czujesz sie na plaży
Dziękuję , nie wiedziałam że mnie ktoś jeszcze z I części pamięta
Postaram się zaglądać i korygować, ale widzę, ze świetnie sobie radzicie
Ja rzeczywiście jestem tu weteranką trzymam się na diecie, czasem grzeszę ale szybko wpadam na odpowiedni tor i jest O.K. Zamarzyło mi się zrzucić jeszcze ze 2 kg do wiosny, wtedy byłoby idealnie , zwłaszcza że ślub za pasem
Stary 2008-01-10, 10:02   #2059
Pancza
Zadomowienie

Witam gorąco wszystkie Plażowiczki Właśnie oderwałam się od robienia śniadania aby zważyć się ( chociaż nie powinno się codziennie, ale za duża pokusa). I już na wadze widzę 62 kg A jeszcze przede mną cały tydzień I fazy więc licze na zejście poniżej 60 Tym bardziej, że jestem wege i mój jadłospis jest trochę monotonny bez węglowodanów, ale czego się nie robi dla urody.
Dzisiaj na śniadanie jajka na twardo ( białka) + śledź. Życzę wszystkim miłego dnia
Stary 2008-01-10, 10:05   #2060
Dagmar
Raczkowanie

Witam w 4dniu SB, jestem po obfitym sniadanku i czuje sie naprawde najedzona.Kurcze mi sie wydaje ze za duzo tego jest jak na sniadanie

- jajecznica z 2jajek z cebulka,polowa pomidora,2plastrami szynki,1duza pieczarka i kawa ricora z odrobina mleka 1,5% innego nie mialam w domu.
-na drugie planuje -biały ser wiedenski light z salata i rzodkiewkami

-obiad- salatke grecka z feta i moze piers z kurczaka z grila lub rybke,jeszcze nie wiem

-podwieczorek-orzechy wloskie

-kolacja- salatka z tunczuka z jajkiem i ogorkiem kwaszonym

jak myslicie jadlospis ok?????

Podajcie mi prosze przepis na babeczki jarzynowe bo nigdzie nie moge poszukac przepisu,znalazlam tylko ze szpinakiem.To te?

aha,mam jeszcze jedno pytanie odnosnie ksiazki DIETA SOUTH BEACH - Arthur Agatston znalazlam jana allegro za 22zl ale mam pytanko czy warto ja zakupic i czy sa przepisy?

I faza - 05.01.2010
164/58kg

Stary 2008-01-10, 10:27   #2061
Pancza
Zadomowienie

Dagmar śniadanie ma być obfite, bo nakręca metabolizm Nie ważne czy to SB czy normalne żywienie, po za tym my nie liczymy kcal. Mi Twój jadłospis się podoba aczkolwiek nie jestem jakimś znawcą SB, ale wszystko poprawnie ułożone.
Babeczki wg książki robi się ze szpinakiem, czyli znalazłaś właściwy przepis. Co do samej książki - ja pożyczyłam z biblioteki. Imteresujące mnie przepisy skserowałam, książkę przeczytałam, ale żal by mi było wydawać 22 zł.
Stary 2008-01-10, 10:56   #2062
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

jak myslicie jadlospis ok?????

aha,mam jeszcze jedno pytanie odnosnie ksiazki DIETA SOUTH BEACH - Arthur Agatston znalazlam jana allegro za 22zl ale mam pytanko czy warto ja zakupic i czy sa przepisy?
Tak jadłospis O.K. Przepisu na babeczki nie znam, ja tylko szybkie potrawy robię
Co do książki ja ją mam- to jest taki przewodnik, opis całej Diety z medycznego punktu widzenia, opisy, historie autentyczne, porady itp. Trochę też przepisów.
Dla mnie książka jest interesująca i czesto do niej wracam, ale ja jestem fanatyk Sb więc to inna sprawa
Stary 2008-01-10, 11:06   #2063
zania
Matka buldoga

Kulbit a nie jest Ci zimno w ciagu dnia? Bo mnie rozgrzewa jakas ciepla zupa lub ciepla piers z kurczaka, natomiast jak jem zimne rzeczy to az mna telepie czasami
No i ja mam ten problem, ze rano nie przelkne nic. Dopiero jak przyjde do pracy, wypije kawe to mam ochote cos zjesc. Inna sprawa to taka, ze rano to sie spiesze i z nerwow to mi sie zoladek zaciska.
Pomyslalam o salatkach, ale ja nie jem majonezu no i moj zoladek nie toleruje surowych warzyw: jedynie pomidory i papryke.
Ehh, ciezki przypadek jestem

Dagmar ja kiedys robilam tak te babeczki: roztrzepalam 2 jajka, przyprawilam. Dodalam pokrojona szynke. Na patelni poddusilam pokrojone pieczarki ze szpinakiem mrozonym. Jak mi troche woda odparowala to dodalam to do jajek. Wymieszalam wszystko zeby sie posklejalo i przelalam do foremek na muffinki. Wstawilam do piekarnika na 20-25 min i "pieklam" w 200 stopniach.
Zamiast szpinaku mozesz dac brokuly. Ugotuj je, rozgniec widelcem na papke i wymieszaj z jajkiem.
Jednym slowem mozesz te babeczki zrobic z czego tylko chcesz. Podstawa to jajka, ktore Ci sklejaja produkty. Ja teraz mysle jakby tu wykombinowac babeczki z lososiem czy tunczykiem
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 11:12   #2064
Dagmar
Raczkowanie

Dzieki Pancza!!! przeczytalam ze zwazylas sie i mniej na wadze,gratuluje,wiec szybko pobieglam sie zwazyc .4dzien i tylko pol kg w dol,ale dobrze ze w dol a nie w gore:P.
Co do jadlospisu to sie ciesze ze ukladam go dobrze,jakas motywacja dla mnie,bo jak bylam na ,,zdrowym zywienie-ile dzisiaj zjadlam to co chwile byly jakies uwagi i nie umialam dobrac sobie odpowiedniego dla mnie jadlospisu,wiec walnelam to. Najwieksza moja motywacja jest tv i gazety,,gdzie sie nie obróce wszedzie sa dziewczyny o tali osy,bez oponek i boczkow ktore ja mam.
No u mnie w bibliotece nie ma tej ksiazki,a tez mi zal wydac 22zl +jeszcze 8zl przesylka. Zycze CI wytrwałosci i kilogramow w dol!

I faza - 05.01.2010
164/58kg

Stary 2008-01-10, 11:24   #2065
Dagmar
Raczkowanie

Dorinka a ty mowisz o ksiazce czy przewodniku,bo na allegro znalazlam tez przewodnik po 14lub 18zl,nie pamietam dokladnie. Na forum doczytalam ze nie polecaja za bardzo kupowac przewodnika,lepiej dolozyci kupic ksiazke,a ty fanatyczko SB co mi polecasz?

Zania dziki za przepis,jutro moze sprobuje je zrobic,bo forme do mufin akurat mam w domu Jak wykombinujesz wlasna kompozycje na babeczki z ryba daj znac jak wyszla

dobra uciekam zrobic grecka sałatke na obiadek

I faza - 05.01.2010
164/58kg

Stary 2008-01-10, 12:00   #2066
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Kulbit a nie jest Ci zimno w ciagu dnia? Bo mnie rozgrzewa jakas ciepla zupa lub ciepla piers z kurczaka, natomiast jak jem zimne rzeczy to az mna telepie czasami
No i ja mam ten problem, ze rano nie przelkne nic. Dopiero jak przyjde do pracy, wypije kawe to mam ochote cos zjesc. Inna sprawa to taka, ze rano to sie spiesze i z nerwow to mi sie zoladek zaciska.
Pomyslalam o salatkach, ale ja nie jem majonezu no i moj zoladek nie toleruje surowych warzyw: jedynie pomidory i papryke.
Ehh, ciezki przypadek jestem
Zimno w ciagu dnia? Ale ja na sniadanie jem jak mówiłam zwykle omlet (raz na jakiś czas wiesniaka). Ale faktycznie wole rano zjesć cos ciepłego.
Wiesz powiem ci, że ja też kiedys mówiłam tak jak ty - rano nie przełkne nic! Jednak okazało się że jak sobie przemówiłam do rozsadku to jem sniadanie i jest super Tez kiedyś piłam kawe na pusty żołądek..
Rano tez zwykle sie speiszyłam bo spałam do ostatniego momentu, albo w ogóle zasypiałam.. Teraz się troszke zmobilizowałam i wstej te 15 minut wcześniej i szybko robie omlecik Mozna
majonezu tez nie jem, bo jestem na SB A nie robisz sosów na bazie oliwy z oliwek? Może wtedy byłoby latwiej jeść sałatkę..
Ja warzywa uwielbiam, więc nie mam z tym problemu..

Stary 2008-01-10, 14:26   #2067
andziutek
Zadomowienie

No dziś już 4 dzionek I fazy. Powiem szczerze, że ta dieta nie jest w ogóle dla mnie męcząca. Tym bardziej, że wcale nie trzeba się mocno poświęcać żeby schudnąć, przynajmniej u mnie tak jest Uwielbiam chude mięso, ryby, jajka, orzechy i warzywa tak więc to dla mnie tylko przyjemność. Myślałam że jestem uzależniona od słodyczy, a tu o dziwo nie mam ochote na nic co słodkie ;p
Z moich ulubionych dań to zawijasy z sałaty, kurczaka, fety light i oliwek oraz smażona na oliwie z oliwek pierś z kurczaka maczana w jajku
Wszystko dla Muzyki...''

OSTR- 'Pegaz'
andziutek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-10, 16:33   #2068
guleczek
Rozeznanie

GG do guleczek Send a message via Skype™ to guleczek

dobra biore się w garsc... i ide posrzpatac mieszkanie xD wszak to tez jakies spalanie kalorii

Dbam o włosy- pokochałam moje kręciołki! STOP prostownicy!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
guleczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 16:52   #2069
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Co tam dziewczynki słychać? Jak tam na plaży, słońce praży? Zaraz a6w zrobię sobie, potem jakaś pyszna sałatka, pewnie grecka no i chyba coś by sie wypadało pouczyć, 8 egzaminów przede mną
hehehe pewnie ktoś z Was tez studiuje, więc oprócz wspierania w SB będziemy sie motywować do nauki również
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 17:23   #2070
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No chyba O.K. nie widzę błędów, tylko ja na II śniadanie wrzuciłabym sałatkę a na obiad cos konkretnego-typu mięsko z warzywami, ale to moje upodobania-bo lubię mięsko i wtedy czuję się szybciej taka najedzona.
Ważne abyś nie czuła się głodna po prostu

ja się czuuje najedzona
z mięsem jest taki kłopot, że go zwyczajnie nie jem tylko rybie mięsko i owoce morza... dlatego jestem gruba- makaronożerna....

a co do drugiego śniadania to mój drugi dzień dopiero i jeszcze nie mam nawyku brania sałatek do pracy... ale sie nauczę

tak czy siak nie czuje głodu

dziś:
sniadanie- pół makreli ze świerzym ogórkiem
II sniadanie- wieśniak
obiad- sałatka z sałaty, ogórka, fety, krewetek i oliwek
podwieczorek- jogurt 0%
kolacja- sałatka z pół makreli, cebulki i kiszonego ogórka, doprawiona czerwoną papryką

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości