|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Malinko śliczne kolczyki
ja jestem maniaczką kolczyków ( ale tylko tych uszu, do innych nie jestem przekonana, choć u innych często mi się podobają)
|
|
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
chorutka
mowie DOBRANOC SPIJCIE DOBRZE papaaa
|
|
|
|
#2043 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez sie juz klade. Kupilam dzis nowa ksiazke i juz sie nie moge doczekac az zaczne czytac
![]() dobranoc
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
MySaaa-kuruj się ,zobaczysz na dniach się polepszy
![]() Tamuś-bluzka świetna ,nadruk i kolorystyka pozytywnie nastraja . A fotki owszem zapodam w połowie kwietnia gdy odzyskam zreperowaną cyfrówkę. Malinka-podoba mi się efekt nakładania się odcieni jakie dają kolczyki. Heh sama wreszcie muszę udać się przekłuć uszy. I nie tylko ;> Jutro nici z laby A w południe meeting z kumplem z Wawy Mam mu pożyczyć geograficzne repetytorium i testy do kserówki (ponownie zdaje maturę żeby przenieść się z Europeistyki/dziennikarstwa na prawo na UW)Kumpele już plotą 3po3,że wypadnę jak nieśmiała zawstydzona dzieweczka (jak na pierwszej i ostatniej randce rok temu) Toż to tylko kolega więc co się będę doszukiwać podtekstów i stresować zamiast miło pogawędzić Tradycyjnie już ,życzę dobrej nocy wszystkim |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze dzis tu nie zajrzałam ani nic ,ale jak na razie jest mi strasznie smutno... Ktos tak strasznie mnie zranil ze jak na razie nie chce i nie potrafie o tym mowic.
Trzymajcie sie wszystkie |
|
|
|
#2046 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niektorymi ludzmi lepiej sie nie przejmowac, pamietaj fizycy to sa w ogole dziwni a ty wszystko umialas i mozesz byc z siebie dumna ja na twoim miejscu dostalabym szmate... Cytat:
![]() Cytat:
Bede jutro trzymac za ciebie kciukiCytat:
Fajne teczowe kolczyki ale tobra to po prostu obled gdzie kupilas?Ja sie jutro wybieram na ciuchowe zakupy, zobaczymy z czym wroce ![]() Cytat:
|
|
|
#2047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chemia to jest najgorszy przedmiot z jakim się spotkałam ]Cytat:
Będzie dobrze, chociaż nie wiem co zaszło. Trzymaj się słonko ![]() Cytat:
Liczę tylko na to, że tu od kogoś coś zgapię, tu może przełoży sprawdzian, albo ew. poprawię - muszę się zmobilizować koniecznie !! Dziękuję kochana
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie napisałam mega długiego posta i cały mi się skasował
Karolinko to za tą matmę i Aniu za fizykę (co za baba )Baby - trzymaj się Kochana ![]() schism - czy Ty czasem o tym koledze już kiedyś nie wspominałaś ![]() ![]() Tamo - super koszulka malinka - świetne zakupy ![]() byłam 3 godziny na fitnessie - małe samobójstwo ale musiałam się rozruszać przed jutrzejszą imprezką ![]() dobrej nocki Kochane i miłego dnia jutro (jakbym nie zajrzała jutro ) |
|
|
|
#2049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra jak to wciaga. A kolczykow jestem maniczką witaj. Normalnie kolekcja to szok w trampkach albo i w gumiakach ![]() Cytat:
A co do innych miejsc, to popytaj się o dobrą osobę z piercingiem, bo naprawdę warto pochodzić, ja już np. mam moje ulubione studio Cytat:
Jest mega mega ogromna. A kupiłam na Kieleckich plantach Zapraszam. Ja ciuchów nie kupuje narazie, chociaż poluje na płaszczyk taki wiosenny, ale niestety nie ma rozmiaru ![]() Ufff własnie śkonczyłam układać dokumentacje medyczną moją. No mega masakra... Byłam się umówić do lekarza dzisiaj i mam termin na 8 maja Ewuś - ziazia się goi. Muszę się wkońcu ja zmobilizować do wiekszego wysiłku fizycznego. PS. Kumpel(B.) mi wczoraj powiedział coś normalnie spad szczęki. Podobno ja szlajałam się po Tesco a On wychodził już(stał przy kasie) i z takim tekstem podobno do swojego kumpla B.- "Patrz do Danka" Kumpel-"Eeee nie możliwe" B.- Ty jak ona schudła Normalnie, aż mnie podniósł na duchu
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-03-27 o 22:31 Powód: DOPISEK |
|||
|
|
|
#2050 |
|
Wtajemniczenie
|
chcialam tylko powiedziec, ze chyba naprawde moje bole brzucha mialy cos wspolnego z brakiem bakterii jogurtowych
albo to takie placebo no ale grunt ze mnie nie pobolewa juz ![]() dobranoc all
|
#2051 | |||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A o 5częściowym egzamie z języka nic nie wiem... Wiem, że jakiś będzie, ale raczej nas nie straszyli... Cytat:
Myślę, że w nxt latach sesje będziesz miała coraz łagodniejsze, tak słyszałam od znajomych...![]() A póki co mam trzy warianty: 1). prawo 2). europeistyka na PG 3). międzynarodowe stosunki gospodarcze na UG (wydział ekonomiczny) głowa małaaaa ![]() Cytat:
Ale jutro tylko na czysto przepiszę i z głowizny wreszcie ![]() Cytat:
ja tam z fizy się nie uczyłam - na ściągach i farcie jechałam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
choć mniej niż planowałam no, ale zawsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() będę kciuki trzymać ![]() No i może też zapodasz fotki bluzek, hę? ![]() biedne ziazi ;( a zakupy cudne ![]() zdrowiej Cytat:
![]() Cytat:
miło pogawędzić trza przede wszystkimzdaj relację ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się BabuśCytat:
![]() ech to może założymy grupę wsparcia: "Lenie chcą się zmobilizować" czy cuś takiego ![]() Cytat:
![]() hope, że jutro będziesz mogła chodzić ![]() ![]() ech mam tranową - mam mi kiedyś kupiła bo mam od 3lat odmrożone łapy i strasznie reagują na zmiany temperatur - suche, czerwone, okropne ;( No i ta maść tranowa jest tłusta i dobrze działa na taką skórę jak moja na łapach. Niestety tak śmierdzi, że mogę jej używać tylko wtedy gdy mam mega katar ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc dziewczyny, padam na pyszczek ![]() Jutro imprezka, pojutrze imprezka, a kiedy ja napiszę i przygotuję wszystko co mam do napisania i przygotowania? Kiedy ja się wyśpię? Echhh to drugie ostatecznie mogę załatwić po śmierci, ale pierwszego nie da rady ![]() ![]() Buziaki
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe tzn. dorzuciłabym jeszcze dwa- zarządzanie (ale matury z matmy nie mam i nie chce mi się dodatkowo pisać ) i stosunki międzynarodowe na AMW ( po maturze tam się dostałam i nawet przez krótką chwilę chciałam tam iść...a teraz to mało realne, bo nie wyobrażam sobie jednocześnie studiować dziennie w gdyni i w gdańsku )Dziś mamy zabiegany dzień Zaraz jadę na jedne ćwiczenia, potem fryzjer i spotkanie z kolegą ![]() Miłego dnia dziewczynki |
||
|
|
|
#2053 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
Dziękuje Kochana Powodzenia na chemii ![]() Cytat:
![]() Dziękuje Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale wiesz Moja Droga z kumplem to się na randki nie chodzi... ![]() Życzę Udanego spotkania Cytat:
![]() dziękuje Słonko ![]() Cytat:
W sumie to też na ściągach jade, ale... chodzi o to, ze na lekcji zadnych zadań nie robilismy, a w książce też nic nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() napewno się wyrobisz, wkońcu zdolniacha z Ciebie Udanych imprezek życzę Kurcze ! Boję się tej fizyki troche... Nie mogę dostać 1 ![]() Ehhh... oby była jakaś teoria, bo to akurat troche umiem Idę dziś na drugą lekcję dziś więc dopiero idę zrobić śniadanie Miłego dnia Kochane
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() Jak wrócę ze szkoły to zrobię zdjęcie tych bluzek ![]() A co do tej grupy wsparcia ja bym się chętnie zapisała, bo taka mobilizacja jest mi bardzo potrzebna ![]() Cytat:
Bo bardzo mi się podoba, lubię takie kolorowe, wczoraj też kupiłam pomarańczową Dziękuję mam nadzieje, że jakoś pójdzie, wczoraj wieczorem się trochę 'pouczyłam' ![]() A ja będę trzymała kciuki żebyś poradziła sobie z fizyką na pewno dostaniesz 5 ![]() ![]() Ja zaraz lecę do szkoły, mam nadzieję, że jakoś szybko zleci. Chcę już mieć za sobą ten dzień Miłego dnia
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane ;*
A ja od 7 się ucze ;D I tka mi nic do łba nie wchodzi Ehh chyba zcas na jakies snidanie i wracam do roboty ![]() Miłego dnia ;*
|
#2056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podziwiam![]() Jabluszko ksiazka kolejna Michaela Connelly z detektywem Boshem ngosc pisze najlepsze thrillery jakie kiedydolwiek czytalam. W Polsce tez sa bo TZ dostal na swieta polecam jak zadne inneja juz po sniadaniu, na dworze armaggedon. Na szczescie jest piatek oby szybko zlecialo w pracy. Dzis kolejny stresujacy dzien wiec moze szybko pojdzie bo nie bede miala czasu na zegarek patrezc![]() milego dnia kochane!
|
|
#2057 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zjadlam rano naturalny, potem duzo sera poltlustego z j naturalnym i tak mnie brzuch bolal ze masakra dziwnie to zabrzmi ale bylo mi tak kwasno,ze az niedobrze.Nic nie moglam zjes bo czulam ze zwymiotuje /; az zjadlam u babci jogurt owocowy i przeszlo jak reka odjal czyzbym sie jakos "zakwasila" tymi j i serem czy co?![]() Cytat:
do matury z wosu to nawet ksiazki nie otworzylam,a mialam dwie nowki sprzedalam lekcji tez nie mielismy bo pani duzo chorowala. A zdalam na 70% a Ty jak sie juz cos zaczelas uczyc to w ogole sie nie boj u mnie wos kazdy zdal wiekszosc zadan to czytanie ze zrozumieniem i myslenie
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dzewczyny, wczoraj pocytowałam sobie posty Wasze ale nie chciaa mi wskoczyc strona 'odpowiedz' . W końcu sie wkurzyłam i wyłaczyłam kompa.
Daje maila dla Nefre banasiewiczpaulina@wp.pl Wole laski mam dylemat, czy sppotkac sie z pewnym chłopakiem czy nie....
|
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2060 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
bry dzień bry
choć wcale nie takie "bry" bo nawet wiosenny dość piąteczek mamy ![]() Cytat:
Ja mam podobnie tzn. nie zdawałam matmy i już mi się nie chce trochę... A na AMW również się dostałam po maturze no, ale nie poszłam jak widać Moja kumpela tam studiuje, a właściwie studiowała bo niedawno się obroniła - mówi, że teraz ten kierunek bardzo na psy zszedł. Że kiedyś, jak były pierwsze roczniki to był całkiem niezły poziom, ale z każdym rokiem się obniża![]() Cytat:
No to po fryzjerze fotkę obowiązkowo ![]() I udanego spotkania z kolegą ![]() Cytat:
Szczerze - to dziś mi się niezbyt chce no, ale postanowiłam, że nie będę zamulać w domu tylko jak jest okazja to korzystać zwłaszcza, że pewnie i tak do roboty bym się nie wzięła zostając w domu... ![]() a za fizę będę kciukować ![]() Cytat:
![]() oby szybko zleciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
się rozejrzę za nimi ![]() miłego dnia w pracy - choć "miły" to pewnie słowo na wyrost :P Cytat:
Cytat:
Zdałam naprawdę superowo ![]() WOS to najprzyjemniejsza matura jaka może być ![]() Cytat:
hmmm lepiej się spotkać i potem żałować niż żałować, że się nie spotkało... A co to za chłopak?![]() Niemiecki upiorny przepisany, trochę tv pooglądam i mknę na te nieszczęsne ćwiczenia A potem weekeeeeend ![]() Miłego dnia słonka
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
W torbie się zakochałam Cytat:
Śmierdzi jak cholera taką rybą fujjjjj no Ale wziełam na noc i jak spałam nie czułam ![]() Dziękuję. ![]() Ok zmykam bo mam wizyte u kosmetyczki
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tutaj przygotowana, ze bedę miała w trzy i trochę do nadrabiania a tutaj nic! ;D
Już po skzole, jem obiad [racuchy ] pozniej siłownia i wczorem mi się impreza szykuje, ale nie wiem cyz na nią iść. Odzwyczaiłam się juz od takich imprezowych piątków. Jutro też impreza [spotkanie z ludxmi z gimnazjum ] i o... takie weekendy mi nie bardzo pasują... Ja się chyba stara baba robię nooo ![]() Apisko - zdęcia wysłane
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
Rano do Was zaglądałam,ale nie miałam czasu żeby napisać cokolwiek ![]() Opuściłam dzisiaj 3pierwsze lekcje,poszłam dopiero na czwartą,bo stwierdziłam,że nie chce mi się uczyć na hiszpański i jak przyszłam to dowiedziałam się,że poprawiłam matmę na 4- ![]() Powizażuję troszkę i za godzinkę wybywam na miasto ![]() Udanego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mi z fizyki masakrycznie... Ja nie wiem co sobie ta kobita mysli, daje nam kosmiczne pytania jakieś, że nie wiadomo gdzie to przypiąć i gdzie przyłatać masakra ![]() Apisko, a czemu masz dylemat odnośnie tego chłopaka ? ![]() Jabłuszko masz racje, nie zamulaj w domu tylko hop ma dżampreske się odstresować ! Nefruś, to możemy podać sobie race, bo ja się chyba też starzeje, bo mi się nic nie chce... ![]() Agness noo to ślicznie, że dostałaś 4 ! Gratuluje ![]() Malinko biedna Uważaj następnym razem na łapke i zreszta nie tylko na nia !Weekend, weekend, weekend ! Nareszcie ! Jakoś przeżylam ten dzień w szkole i gdyby nie fizyka, byłoby naprawde fajnie Na dworze cieplutko, słonko świeci... Byleby tylko jutro znów śnieg nie spadł, bo ta pogoda tak lubi ostatnio A teraz własnie wypiłam sobie kawke z mlekiem i zjadłam ostatni malutki kawałek sernika (jeszcze światecznego), który zabralam wczoraj Babci Tzn. nie zabarałam, a poprostu wzięłam od niej, a właściwie sama mi go dała Stwierdziłam, ze musze go jeszcze skosztować dopóki jest okazja, no,a poza tym skoro babcia zostawiła ten kawałek specjalnie dla mnie to nie mogłam go nie wziąść i nie zjeść prawda... tymbardziej , że teraz nie prędko Babcia go zrobi Niedługo muszę zjeść obiad (w sumie juz dawno powinnam to zrobić), ale głodna nie jestem, więc zjem jak zgłodnieje Sama w domu jestem to chociaż nikt nad uchem mi nie krzyczy "Monikaaa ooobiaaad" ![]() Miłego Dnia Słoneczka
|
|
|
#2065 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
![]() ![]() ![]() Weekend,wreszcie Humor nadzwyczaj mi dopisuje Po wizycie u pani doktor,m.in na bilansie (spytała się czy jem Trochę zestresowana (nie widziałam go ponad pół roku ;P)spotkałam kolegę. Pożyczyłam te arkusze,przez okres czasu szukaliśmy punktu ksero i gawędziliśmy, O wszystkim i o niczym ;> M.in. o obijaniu się przez lata liceum i studiów . Na początku skwitował,że mam fajny kapelusz (stricte chodziło o taki 'męski'z wywiniętym rondem a'la Humphrey Bogart)i mam się uśmiechnąć. Dowiedziałam się,że prawdopodobnie maturkę pisać będziemy na jednej sali A i na pożegnanie mnie lekko objął Generalnie jestem bardzoooooo zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (nie żebym się zauroczyła jak kiedyś,lubię rodzaj adoracji )Niby meeting to nic,aczkolwiek humor poprawił ![]() Jeno wsunę obiadek w postaci klusek szpinakowych w sosie z GW i śmigam na angielski. Pa ;* |
|
|
|
#2066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak to zawsze jakies owocowe jogurty. Naturalny raz na mc
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to mieliśmy 2 chemie [zastępstwo za religię] fajnie było bo w końcu był temat, który zrozumiałam ![]() Ogólnie w szkole fajnie było, dzień szybko zleciał i nareszcie weekend ![]() A Ty poprawisz sprawdzian z fizyki nie martw się ja fizyki nie cierpię, nic nigdy z niej nie rozumiem Mówisz, że jeszcze serniczek zjadłaś ? Osz Ty Jasne, bardzo dobrze zrobiłaś bo babci sie nie odmawia Mi się wszystkie ciasta już niestety [a może i stety :P pokończyły ]Nareszcie trochę wolnego Jutro z koleżanką jedziemy na zakupy - chciałabym właśnie sobie jakąś fajną bluzę kupić ![]() [A tak w ogóle jak zmniejszyć zdjęcie, bo chciałam dodać tych bluzek i nie weszły - wiem ja tępa jestem ;p] Miłego popołudnia
|
|
|
#2068 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
siema lasencje
![]() i ja, rasowa torboholiczka, wcale Ci się nie dziwię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego miastowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, ale że dawno nie byłam to postanowiłyśmy z kumpelami dziś obejść sopockie kluby żeby zobaczyć co i jak tam się dzieje ![]() Cytat:
![]() Żegnaj zimoooo!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Ty jesteś taka chudziutka z racji świetnie rozkreconej przemiany materii? Czy od zawsze tak? Czy to kwestia tarczycy? Bo przecież jesz sporo... mam nadzieję, że to nie było zbyt wścibskie pytanie ![]() Cytat:
![]() ![]() cieszę się, żeś taka zadowolona Niby nic takiego, a cieszy ![]() Fajny kapelusik musiałaś mieć faktycznie, lubię takie ![]() No i "baw się dobrze" na angliku^^ Cytat:
ustawiam wymiary i tyle...ale to na kazdym kompie chyba inaczej ie robi,zalezy jaki masz program do zdjec... Się nie znam ![]() A jaką byś chciała bluzę? Echhh zakupy fajna rzecz nie ma co ![]() Ja w kwetii trampek potanowilam poczekac do kwietnia, az wplynie stypendium moje marne i ogolnie kasa - wtedy kupie jednak Conversy, bo HD sa takie niskie, chce jednak wysokie trampy^^ Dziś szukałam jakiejś bluzki na impreze,ale nic nie znalazłam :/ Od biedy w czyms tam pojde, ale na jutro musowo coś wynajdę, mam nadzieję ![]() Zaraz coś pożrę, poćwiczę, może zdążę się zdrzemnąć...? eee to chyba nie trudno ![]() Buziaki i miłego dnia
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
Ale ze mnie dupa wołowa... . Przeczytałam uważnie 3 strony tego wątku, a i tak nie wiem jak się wkręcić . Ten tydzień był dla mnie ciężki, mój mózg wyjechał już gdzieś daleko na weekend.. Więc może mi wybaczycie i w końcu [niepewnie] się wdrążę w te tematy ![]()
|
|
#2070 |
|
Zadomowienie
|
Madame- waga od kilku lat przy 170cm oscylowała wokół 48kg,mimo jedzenia prawie samych słodyczy i małej ilości ruchu.(Zresztą wymiary tyłka ,talii i ud miałam na 10kg więcej) Potem doszło ED i niedoczynność tarczycy,której leczenie hormonami metabolizm lekko wzmocniła.
Angol zleciał niczym z bicza trzasł. Cała w skowronkach przyszłam na czas. Wszyscy się domyślili dlaczego Heh i tak nic więcej niż 'przyjazn'z tego nie będzie ==' Jednakże miło jest poflirtować od czasu do czasu ![]() Jak dostanę 'weny'zrobię notatki na najbliższy sprawdzian z historii,psor podyktował nam pytania żeby ułatwić sprawę. Z innej już beczki,kusi mnie wyjazd do Wawy 19.06 ze znajomą (jeśli jej rodzice pozwolą)na koncert rockowego bandu Billy Talent w klubie Proxima Oby tylko w połowie kwietnia mieli bilety,bo inaczej nic tylko strzelić se w łeb |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

ja jestem maniaczką kolczyków ( ale tylko tych uszu, do innych nie jestem przekonana, choć u innych często mi się podobają)

mowie DOBRANOC
SPIJCIE DOBRZE 

Mam mu pożyczyć geograficzne repetytorium i testy do kserówki (ponownie zdaje maturę żeby przenieść się z Europeistyki/dziennikarstwa na prawo na UW)
. ja tak patrze na nia dlaczego ? bo juz dzwonek dzwonił i niestety zabrakło czasu abys jeszcze zadanie rozwiazała a ja mówie to ja zostane rozwiaze na przerwie a ona nie to ja na nastepnej lekcji rozwiaze za godz znowu mamy fizyke to ona nie. na nastepnej lekcji dzieczyne pytała to samo co mnie dziewczyna nie umiała wszystkiego i dostała 4 a zadnego zadania ani nic nie rozwiazywała.
Niektorymi ludzmi lepiej sie nie przejmowac, pamietaj fizycy to sa w ogole dziwni a ty wszystko umialas i mozesz byc z siebie dumna ja na twoim miejscu dostalabym szmate...

gdzie kupilas?
Liczę tylko na to, że tu od kogoś coś zgapię, tu może przełoży sprawdzian, albo ew. poprawię - muszę się zmobilizować koniecznie !! Dziękuję kochana

to za tą matmę i Aniu

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dziwnie to zabrzmi ale bylo mi tak kwasno,ze az niedobrze.Nic nie moglam zjes bo czulam ze zwymiotuje /; az zjadlam u babci jogurt owocowy i przeszlo jak reka odjal