Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-27, 19:37   #2041
Spaza
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Malinko śliczne kolczyki ja jestem maniaczką kolczyków ( ale tylko tych uszu, do innych nie jestem przekonana, choć u innych często mi się podobają)
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 20:09   #2042
MySSaaa
Zadomowienie

chorutka mowie DOBRANOC SPIJCIE DOBRZE papaaa
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 20:24   #2043
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

ja tez sie juz klade. Kupilam dzis nowa ksiazke i juz sie nie moge doczekac az zaczne czytac

dobranoc
Stary 2008-03-27, 20:33   #2044
schism_
Zadomowienie

MySaaa-kuruj się ,zobaczysz na dniach się polepszy
Tamuś-bluzka świetna ,nadruk i kolorystyka pozytywnie nastraja . A fotki owszem zapodam w połowie kwietnia gdy odzyskam zreperowaną cyfrówkę.
Malinka-podoba mi się efekt nakładania się odcieni jakie dają kolczyki. Heh sama wreszcie muszę udać się przekłuć uszy. I nie tylko ;>

Jutro nici z laby Rankiem idę do swej pediatry/rodzinnej po receptę na antybiotyk (pani 'doktor'z AMG zapomniała zapisać drugiego,koniecznego opakowania o_O)

A w południe meeting z kumplem z Wawy Mam mu pożyczyć geograficzne repetytorium i testy do kserówki (ponownie zdaje maturę żeby przenieść się z Europeistyki/dziennikarstwa na prawo na UW)
Kumpele już plotą 3po3,że wypadnę jak nieśmiała zawstydzona dzieweczka (jak na pierwszej i ostatniej randce rok temu)
Toż to tylko kolega więc co się będę doszukiwać podtekstów i stresować zamiast miło pogawędzić

Tradycyjnie już ,życzę dobrej nocy wszystkim

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 20:33   #2045
Baby14
Zakorzenienie

Przepraszam ze dzis tu nie zajrzałam ani nic ,ale jak na razie jest mi strasznie smutno... Ktos tak strasznie mnie zranil ze jak na razie nie chce i nie potrafie o tym mowic.

Trzymajcie sie wszystkie Moze jutro cos napisze...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 20:44   #2046
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a ja sie dzisiaj wkurzyłam na fizyce mnie pytała wszystko jej powiedziałam wszystko jej wyjasniłam kazdy krok napisałam na tablicy i ona tekstem bardzo ładnie 3 . ja tak patrze na nia dlaczego ? bo juz dzwonek dzwonił i niestety zabrakło czasu abys jeszcze zadanie rozwiazała a ja mówie to ja zostane rozwiaze na przerwie a ona nie to ja na nastepnej lekcji rozwiaze za godz znowu mamy fizyke to ona nie. na nastepnej lekcji dzieczyne pytała to samo co mnie dziewczyna nie umiała wszystkiego i dostała 4 a zadnego zadania ani nic nie rozwiazywała. wogóle nie widac ze mnie nie lubi . normalnie uwzieła sie na mnie... bo co jestem wolna ze w niecałe 4 min nie potrafie jej omówic wszystkiego narysowac wyprowadzic kazdy wzór i odpowiedziec na kazde jej jeszcze pytanie i rozwiazac zadania... ah tak wogóle to na na półrocze miałam 5 , 5- , 4 i wysmiała mnie ze chce cos zrobic na 5 na półrocze z takimi ocenami przeicez tutaj nie ma zadnych szans
Grrr Niektorymi ludzmi lepiej sie nie przejmowac, pamietaj fizycy to sa w ogole dziwni a ty wszystko umialas i mozesz byc z siebie dumna ja na twoim miejscu dostalabym szmate...

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam kochane

Dzisiaj miałam zalatany dzień,po szkole byłam z mamą na zakupach spożywczych,i potem jeszcze na dworze trochę posiedziałam
I zaliczyłam chemię na 3- cieszę się,bo nie było żadnej 4 chyba i większość klasy dostała niestety 1
Zdolna z Ciebie dziewczynka

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
A ja jutro sprawdzian z chemii mam
Nie rozumiem w ogóle tego tematu, w ogóle nie cierpię chemii
Nic się nie uczyłam nawet, ja ostatnio zrobiłam się taka leniwa, że szkoda gadać !
Skad ja to znam... ostatnio jakos licze na szczescie w koncu jakos to bedzie i zawsze mozna poprawic Bede jutro trzymac za ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Dziękuję Dostałam w aptece maść tranową na lepsze gojenie

Dobra a teraz co do kosmetyczki idę na peeling kawitacyjny i jakaś maseczkę. Dzisiaj kupiłam torbo-worek (można ją spiąć na worek lub zrobić takąą dużżżżżżżą torbę) , nowe kolczyki tęczowe, jakiś tusz z Eveline (mam nadzieje, że mnie nie uczuli ) i kuleczki do jęzora maluchne. A i "spadochron" na pier.w.si Dodaje foty + moje pięknie "ziazi" na łapie.
Masc na pewno pomoze
Fajne teczowe kolczyki ale tobra to po prostu obled gdzie kupilas?
Ja sie jutro wybieram na ciuchowe zakupy, zobaczymy z czym wroce

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Przepraszam ze dzis tu nie zajrzałam ani nic ,ale jak na razie jest mi strasznie smutno... Ktos tak strasznie mnie zranil ze jak na razie nie chce i nie potrafie o tym mowic.

Nie masz za co przepraszac 3maj sie kochana, jak bedziesz potrzebowala pogadac pisz smialo

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:01   #2047
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Ewelcia - alez chemia to sama przyjemnośc (mowi to ta, co nie ma chemii od roku ;p)
No proszę Cię Chemia to jest najgorszy przedmiot z jakim się spotkałam Zazdroszczę, że już nie masz chemii [szczęściara ]

Cytat:

Właśnie, pisz pisz jak będziesz tego potrzebowała Będzie dobrze, chociaż nie wiem co zaszło. Trzymaj się słonko

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość

Skad ja to znam... ostatnio jakos licze na szczescie w koncu jakos to bedzie i zawsze mozna poprawic Bede jutro trzymac za ciebie kciuki
A wiesz, że ja tak samo Liczę tylko na to, że tu od kogoś coś zgapię, tu może przełoży sprawdzian, albo ew. poprawię - muszę się zmobilizować koniecznie !! Dziękuję kochana

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 21:22   #2048
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

właśnie napisałam mega długiego posta i cały mi się skasował

Karolinko to za tą matmę i Aniu za fizykę (co za baba )

Baby
- trzymaj się Kochana
schism - czy Ty czasem o tym koledze już kiedyś nie wspominałaś
Tamo - super koszulka gratuluję ocenek
malinka - świetne zakupy a ziazia niech się goi

byłam 3 godziny na fitnessie - małe samobójstwo ale musiałam się rozruszać przed jutrzejszą imprezką

dobrej nocki Kochane i miłego dnia jutro (jakbym nie zajrzała jutro )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:25   #2049
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Malinko śliczne kolczyki ja jestem maniaczką kolczyków ( ale tylko tych uszu, do innych nie jestem przekonana, choć u innych często mi się podobają)
ja tez wcześniej nie byłam przekonana, zawsze mi się podobały ale bałam się a teraz? masakra jak to wciaga. A kolczykow jestem maniczką witaj. Normalnie kolekcja to szok w trampkach albo i w gumiakach
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Malinka-podoba mi się efekt nakładania się odcieni jakie dają kolczyki. Heh sama wreszcie muszę udać się przekłuć uszy. I nie tylko ;>
Co do uszu nie mogę już powiedzieć, bo mam już prawie 19 lat A co do innych miejsc, to popytaj się o dobrą osobę z piercingiem, bo naprawdę warto pochodzić, ja już np. mam moje ulubione studio
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Masc na pewno pomoze
Fajne teczowe kolczyki ale tobra to po prostu obled gdzie kupilas?
Ja sie jutro wybieram na ciuchowe zakupy, zobaczymy z czym wroce
No narazie posmarowałam maścią z antybiotykiem, potem tą tranową. No torba bomba boska i mega wielka. Znależć tam coś to szok Jest mega mega ogromna. A kupiłam na Kieleckich plantach Zapraszam. Ja ciuchów nie kupuje narazie, chociaż poluje na płaszczyk taki wiosenny, ale niestety nie ma rozmiaru

Ufff własnie śkonczyłam układać dokumentacje medyczną moją. No mega masakra... Byłam się umówić do lekarza dzisiaj i mam termin na 8 maja

Ewuś - ziazia się goi. Muszę się wkońcu ja zmobilizować do wiekszego wysiłku fizycznego.

PS. Kumpel(B.) mi wczoraj powiedział coś normalnie spad szczęki. Podobno ja szlajałam się po Tesco a On wychodził już(stał przy kasie) i z takim tekstem podobno do swojego kumpla
B.- "Patrz do Danka"
Kumpel-"Eeee nie możliwe"
B.- Ty jak ona schudła

Normalnie, aż mnie podniósł na duchu

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-03-27 o 21:31 Powód: DOPISEK
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 22:31   #2050
gujana
Wtajemniczenie

chcialam tylko powiedziec, ze chyba naprawde moje bole brzucha mialy cos wspolnego z brakiem bakterii jogurtowych albo to takie placebo no ale grunt ze mnie nie pobolewa juz

dobranoc all

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 22:46   #2051
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
żaden hardkorowiec... po prostu ta sesja jest okropna . 4 ogromne przedmioty- cywil, finanse, karne i konstytucyjne. Ustne prawie wszystko. Jeszcze ten głupi pięcioczęściowy egzamin z języka (wy też coś takiego teraz macie?) i to wszystko w ciągu dwóch tygodni sesji to nie jest realne zdać... np. żeby powtórzyć wszystko do cywila potrzebuje gdzieś tydzień a mam go 2 dni po innym egzaminie
więc muszę iść na dwa przedterminy, które są na samym początku maja.... i do tego nie wiem czy dostanę zaliczenie ćwiczeń, a z jednego przedmiotu to muszę mieć co najmniej 4,5 z ćwiczeń, żeby móc iść nie wiem czy jakimś cudem uda mi się to zrobić
będę trzymać kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z marzeniami
A o 5częściowym egzamie z języka nic nie wiem... Wiem, że jakiś będzie, ale raczej nas nie straszyli...
Cytat:
a nad czym się jeszcze zastanawiasz? ja ostatnio stwierdziłam, że postudiowałabym coś sobie jeszcze, ale nie wyobrażam sobie wtedy sesji
hehe Myślę, że w nxt latach sesje będziesz miała coraz łagodniejsze, tak słyszałam od znajomych...
A póki co mam trzy warianty:
1). prawo
2). europeistyka na PG
3). międzynarodowe stosunki gospodarcze na UG (wydział ekonomiczny)

głowa małaaaa
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Masz racje z tym niemcem. jesli nie musisz się bardzo dziś z nim męczyć, to zrob tylko co konieczne i odpocznij sobie, skoro miałaś męczący dzień A poki co miłego pisania i wróć jeszcze
ojjj pisanie nie było miłe Ale jutro tylko na czysto przepiszę i z głowizny wreszcie
Cytat:
A ja mam jutro spr. z fizyki i... nic nie uimiem (tzn. zadań) i nawet nie mam zamiaru sie uczyc, bo i po co ? (wiem, że mam świetne podejscie ) przeciez i tak nic nie zrozumiem... pani podaje nam tresc zadan których niegdy nie zdarzymy zrobic na lekcji, to jak niby zrobic je na spr. bez jakichkolwiek przykładów Licze tylko na to, e jakies regułki będą, bo jak nie to ... lufa
echhh powodzenia kochana ;*
ja tam z fizy się nie uczyłam - na ściągach i farcie jechałam
Cytat:
Dodaje zdjęcie wczorajszego zakupu
ależ mi się podoba! Mów natychmiast gdzie kupiłaś, ja też taką chęęę!!
Cytat:
W
Dzisiaj miałam zalatany dzień,po szkole byłam z mamą na zakupach spożywczych,i potem jeszcze na dworze trochę posiedziałam
I zaliczyłam chemię na 3- cieszę się,bo nie było żadnej 4 chyba i większość klasy dostała niestety 1
nooooo zdolniacho Ty nasza, gratuluję
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
pocwicz za mnie tez ja planuje brzuszki porobic potem a jutro na silownie pojde albo basen.
a poćwiczyłam choć mniej niż planowałam no, ale zawsze
Cytat:
Teraz TZ bedzie mnie uczyl grac na swojej grze. Bede strzelac i zabijac
ZUUUUUOOOOO!!!
Cytat:
A ja jutro sprawdzian z chemii mam
Nie rozumiem w ogóle tego tematu, w ogóle nie cierpię chemii
Nic się nie uczyłam nawet, ja ostatnio zrobiłam się taka leniwa, że szkoda gadać !
A dzisiaj też byłam na zakupach - kupiłam sobie 2 bluzeczki i od razu mi się humor poprawił
chemię akurat zawsze lubiłam i rozumiałam, ale wiele zależy od nauczyciela
będę kciuki trzymać
No i może też zapodasz fotki bluzek, hę?
Cytat:
Dodaje foty + moje pięknie "ziazi" na łapie.
biedne ziazi ;(
a zakupy cudne
Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
chorutka mowie DOBRANOC SPIJCIE DOBRZE papaaa
zdrowiej
Cytat:
ja tez sie juz klade. Kupilam dzis nowa ksiazke i juz sie nie moge doczekac az zaczne czytac
a co to za książka?
Cytat:
JA w południe meeting z kumplem z Wawy Mam mu pożyczyć geograficzne repetytorium i testy do kserówki (ponownie zdaje maturę żeby przenieść się z Europeistyki/dziennikarstwa na prawo na UW)
Kumpele już plotą 3po3,że wypadnę jak nieśmiała zawstydzona dzieweczka (jak na pierwszej i ostatniej randce rok temu)
Toż to tylko kolega więc co się będę doszukiwać podtekstów i stresować zamiast miło pogawędzić
no ba miło pogawędzić trza przede wszystkim
zdaj relację
Cytat:

Trzymaj się Babuś
Cytat:
A wiesz, że ja tak samo Liczę tylko na to, że tu od kogoś coś zgapię, tu może przełoży sprawdzian, albo ew. poprawię - muszę się zmobilizować koniecznie !! Dziękuję kochana
ja na takie rzeczy liczyłam przez całą szkołe

ech to może założymy grupę wsparcia: "Lenie chcą się zmobilizować" czy cuś takiego
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
byłam 3 godziny na fitnessie - małe samobójstwo ale musiałam się rozruszać przed jutrzejszą imprezką

hope, że jutro będziesz mogła chodzić
Cytat:
No narazie posmarowałam maścią z antybiotykiem, potem tą tranową.
ech mam tranową - mam mi kiedyś kupiła bo mam od 3lat odmrożone łapy i strasznie reagują na zmiany temperatur - suche, czerwone, okropne ;( No i ta maść tranowa jest tłusta i dobrze działa na taką skórę jak moja na łapach. Niestety tak śmierdzi, że mogę jej używać tylko wtedy gdy mam mega katar
Cytat:
PS. Kumpel(B.) mi wczoraj powiedział coś normalnie spad szczęki. Podobno ja szlajałam się po Tesco a On wychodził już(stał przy kasie) i z takim tekstem podobno do swojego kumpla
B.- "Patrz do Danka"
Kumpel-"Eeee nie możliwe"
B.- Ty jak ona schudła

Normalnie, aż mnie podniósł na duchu
ale pieeeeeeeeeknie
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
chcialam tylko powiedziec, ze chyba naprawde moje bole brzucha mialy cos wspolnego z brakiem bakterii jogurtowych albo to takie placebo no ale grunt ze mnie nie pobolewa juz
dobrze, że już alles gut

Dobranoc dziewczyny, padam na pyszczek

Jutro imprezka, pojutrze imprezka, a kiedy ja napiszę i przygotuję wszystko co mam do napisania i przygotowania? Kiedy ja się wyśpię? Echhh to drugie ostatecznie mogę załatwić po śmierci, ale pierwszego nie da rady

Buziaki

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 06:15   #2052
Spaza
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
będę trzymać kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z marzeniami
A o 5częściowym egzamie z języka nic nie wiem... Wiem, że jakiś będzie, ale raczej nas nie straszyli...
ja egzaminem jako takim się nie przejmuje choć jest z tego prawniczego języka, z którego nic nie umiem(), ale to, że trwa trzy dni mi przeszkadza... jakby wszystko zdawać w sesji to tylko chodziłabym z egzaminu na egzamin, a ja tak bez powtórzenia nie umiem
Cytat:
hehe Myślę, że w nxt latach sesje będziesz miała coraz łagodniejsze, tak słyszałam od znajomych...
A póki co mam trzy warianty:
1). prawo
2). europeistyka na PG
3). międzynarodowe stosunki gospodarcze na UG (wydział ekonomiczny)

głowa małaaaa

jeszcze na trzecim roku jest nawał tego wszystkiego, a później już jest lepiej, no i zajęć mniej
hehe o tych samych kierunkach myślałam tzn. dorzuciłabym jeszcze dwa- zarządzanie (ale matury z matmy nie mam i nie chce mi się dodatkowo pisać) i stosunki międzynarodowe na AMW ( po maturze tam się dostałam i nawet przez krótką chwilę chciałam tam iść...a teraz to mało realne, bo nie wyobrażam sobie jednocześnie studiować dziennie w gdyni i w gdańsku )

Dziś mamy zabiegany dzień Zaraz jadę na jedne ćwiczenia, potem fryzjer i spotkanie z kolegą

Miłego dnia dziewczynki
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 06:18   #2053
tamonita
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cytat:
Tamo-Śliczna bluzeczka
Dziękuje i gratuluje tej 3

Cytat:
Tamo gdzie kupiłaś bluzeczkę ? Jest cudna
Dziękuje Kochana Koszulke kupiłam w zwykłym sklepie u mnie w mieście, żadna tam 'firmówka' Powodzenia na chemii

Cytat:
Dobra a teraz co do kosmetyczki idę na peeling kawitacyjny i jakaś maseczkę. Dzisiaj kupiłam torbo-worek (można ją spiąć na worek lub zrobić takąą dużżżżżżżą torbę) , nowe kolczyki tęczowe, jakiś tusz z Eveline (mam nadzieje, że mnie nie uczuli ) i kuleczki do jęzora maluchne. A i "spadochron" na pier.w.si Dodaje foty + moje pięknie "ziazi" na łapie.
Torba i koleczyki super A co Ci się w łapke stało

Cytat:
Tamus - ładny motyw na bluzce
Dziękuje

Cytat:
Tamuś-bluzka świetna ,nadruk i kolorystyka pozytywnie nastraja . A fotki owszem zapodam w połowie kwietnia gdy odzyskam zreperowaną cyfrówkę.
Dziękuje Kochana takim razie ja się w polowie kwietnia upomne !

Cytat:
A w południe meeting z kumplem z Wawy Mam mu pożyczyć geograficzne repetytorium i testy do kserówki (ponownie zdaje maturę żeby przenieść się z Europeistyki/dziennikarstwa na prawo na UW)
Cytat:
Hmmm... kumpel Ale wiesz Moja Droga z kumplem to się na randki nie chodzi... Życzę Udanego spotkania

Cytat:

Cytat:
Tamo - super koszulka gratuluję ocenek
dziękuje Słonko Udanej imprezki

Cytat:
echhh powodzenia kochana ;*
ja tam z fizy się nie uczyłam - na ściągach i farcie jechałam
Kotek (nie) dziękuje ... i tak pewnie lufe dostane W sumie to też na ściągach jade, ale... chodzi o to, ze na lekcji zadnych zadań nie robilismy, a w książce też nic nie ma

Cytat:
ależ mi się podoba! Mów natychmiast gdzie kupiłaś, ja też taką chęęę!!
Kupiłam ją w sklepie u mnie w mieście, takim zwykłym

Cytat:
Jutro imprezka, pojutrze imprezka, a kiedy ja napiszę i przygotuję wszystko co mam do napisania i przygotowania? Kiedy ja się wyśpię? Echhh to drugie ostatecznie mogę załatwić po śmierci, ale pierwszego nie da rady
Ja też chce poimprezować napewno się wyrobisz, wkońcu zdolniacha z Ciebie Udanych imprezek życzę

Kurcze ! Boję się tej fizyki troche... Nie mogę dostać 1 Ehhh... oby była jakaś teoria, bo to akurat troche umiem
Idę dziś na drugą lekcję dziś więc dopiero idę zrobić śniadanie

Miłego dnia Kochane
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 06:35   #2054
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim

Cytat:

chemię akurat zawsze lubiłam i rozumiałam, ale wiele zależy od nauczyciela
będę kciuki trzymać
No i może też zapodasz fotki bluzek, hę?

ech to może założymy grupę wsparcia: "Lenie chcą się zmobilizować" czy cuś takiego
A ja nie lubię chemii, nauczyciela też nie mamy zaciekawego i może dlatego tak mnie to wszystko coś nie interesuje ;P Chociaż ja w ogóle z takich przedmiotów jak chemia, fizyka czy matma to jestem słaba wole przedmioty humanistyczne

Jak wrócę ze szkoły to zrobię zdjęcie tych bluzek

A co do tej grupy wsparcia ja bym się chętnie zapisała, bo taka mobilizacja jest mi bardzo potrzebna

Cytat:
Dzień Dobry

Dziękuje Kochana Koszulke kupiłam w zwykłym sklepie u mnie w mieście, żadna tam 'firmówka' Powodzenia na chemii

Kurcze ! Boję się tej fizyki troche... Nie mogę dostać 1 Ehhh... oby była jakaś teoria, bo to akurat troche umiem
Idę dziś na drugą lekcję dziś więc dopiero idę zrobić śniadanie
Aha Bo bardzo mi się podoba, lubię takie kolorowe, wczoraj też kupiłam pomarańczową Dziękuję mam nadzieje, że jakoś pójdzie, wczoraj wieczorem się trochę 'pouczyłam'

A ja będę trzymała kciuki żebyś poradziła sobie z fizyką na pewno dostaniesz 5

Ja zaraz lecę do szkoły, mam nadzieję, że jakoś szybko zleci. Chcę już mieć za sobą ten dzień

Miłego dnia

29.09
0/3,3
Stary 2008-03-28, 07:01   #2055
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzien dobry kochane ;*
A ja od 7 się ucze ;D I tka mi nic do łba nie wchodzi Ja nie wiem.. Boję się, ze nie przyswoję całego materiału i będzie lipa jak nie powiem co ^^
Ehh chyba zcas na jakies snidanie i wracam do roboty

Miłego dnia ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-28, 07:31   #2056
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

3h???? podziwiam mozesz sie ruszac?

Jabluszko ksiazka kolejna Michaela Connelly z detektywem Boshem ngosc pisze najlepsze thrillery jakie kiedydolwiek czytalam. W Polsce tez sa bo TZ dostal na swieta polecam jak zadne inne

ja juz po sniadaniu, na dworze armaggedon. Na szczescie jest piatek oby szybko zlecialo w pracy. Dzis kolejny stresujacy dzien wiec moze szybko pojdzie bo nie bede miala czasu na zegarek patrezc

milego dnia kochane!
Stary 2008-03-28, 07:44   #2057
enda____
Rozeznanie

Cytat:
a ja jakie mialam wczoraj przeboje z jogurtami zjadlam rano naturalny, potem duzo sera poltlustego z j naturalnym i tak mnie brzuch bolal ze masakra dziwnie to zabrzmi ale bylo mi tak kwasno,ze az niedobrze.Nic nie moglam zjes bo czulam ze zwymiotuje /; az zjadlam u babci jogurt owocowy i przeszlo jak reka odjal czyzbym sie jakos "zakwasila" tymi j i serem czy co?

Cytat:
Dzien dobry kochane ;*
A ja od 7 się ucze ;D I tka mi nic do łba nie wchodzi Ja nie wiem.. Boję się, ze nie przyswoję całego materiału i będzie lipa jak nie powiem co ^^

Miłego dnia ;*
kochana nie boj zaby do matury z wosu to nawet ksiazki nie otworzylam,a mialam dwie nowki sprzedalam lekcji tez nie mielismy bo pani duzo chorowala. A zdalam na 70% a Ty jak sie juz cos zaczelas uczyc to w ogole sie nie boj u mnie wos kazdy zdal wiekszosc zadan to czytanie ze zrozumieniem i myslenie

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 07:48   #2058
Apiska
Zakorzenienie

Hej dzewczyny, wczoraj pocytowałam sobie posty Wasze ale nie chciaa mi wskoczyc strona 'odpowiedz' . W końcu sie wkurzyłam i wyłaczyłam kompa.

Daje maila dla Nefre banasiewiczpaulina@wp.pl

Wole laski mam dylemat, czy sppotkac sie z pewnym chłopakiem czy nie....
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 08:24   #2059
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
a ja jakie mialam wczoraj przeboje z jogurtami zjadlam rano naturalny, potem duzo sera poltlustego z j naturalnym i tak mnie brzuch bolal ze masakra dziwnie to zabrzmi ale bylo mi tak kwasno,ze az niedobrze.Nic nie moglam zjes bo czulam ze zwymiotuje /; az zjadlam u babci jogurt owocowy i przeszlo jak reka odjal czyzbym sie jakos "zakwasila" tymi j i serem czy co?
hm, a wczesniej jadlas ser z jogurtem i nic Ci nie bylo? ja naturalne lubie tylko jak sobie jakies dodatki wrzuce, bo tak to mi sie wydaja jakies kwasne faktycznie

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-28, 08:37   #2060
madame_apple
Zadomowienie

bry dzień bry choć wcale nie takie "bry" bo nawet wiosenny dość piąteczek mamy
Cytat:
hehe o tych samych kierunkach myślałam tzn. dorzuciłabym jeszcze dwa- zarządzanie (ale matury z matmy nie mam i nie chce mi się dodatkowo pisać) i stosunki międzynarodowe na AMW ( po maturze tam się dostałam i nawet przez krótką chwilę chciałam tam iść...a teraz to mało realne, bo nie wyobrażam sobie jednocześnie studiować dziennie w gdyni i w gdańsku )
hah Ja mam podobnie tzn. nie zdawałam matmy i już mi się nie chce trochę... A na AMW również się dostałam po maturze no, ale nie poszłam jak widać Moja kumpela tam studiuje, a właściwie studiowała bo niedawno się obroniła - mówi, że teraz ten kierunek bardzo na psy zszedł. Że kiedyś, jak były pierwsze roczniki to był całkiem niezły poziom, ale z każdym rokiem się obniża
Cytat:
Dziś mamy zabiegany dzień Zaraz jadę na jedne ćwiczenia, potem fryzjer i spotkanie z kolegą
oooo No to po fryzjerze fotkę obowiązkowo
I udanego spotkania z kolegą
Cytat:
Ja też chce poimprezować napewno się wyrobisz, wkońcu zdolniacha z Ciebie Udanych imprezek życzę
zdolniacha? ha ha ha
Szczerze - to dziś mi się niezbyt chce no, ale postanowiłam, że nie będę zamulać w domu tylko jak jest okazja to korzystać zwłaszcza, że pewnie i tak do roboty bym się nie wzięła zostając w domu...
a za fizę będę kciukować
Cytat:
Ja zaraz lecę do szkoły, mam nadzieję, że jakoś szybko zleci. Chcę już mieć za sobą ten dzień
ja też już go chcę mieć za sobą...
oby szybko zleciało
Cytat:

Miłego dnia ;*
kochana Ty się tyle nie ucz bo już Ci mózg paruje pewnie!
Cytat:
Jabluszko ksiazka kolejna Michaela Connelly z detektywem Boshem ngosc pisze najlepsze thrillery jakie kiedydolwiek czytalam. W Polsce tez sa bo TZ dostal na swieta polecam jak zadne inne
hmm... się rozejrzę za nimi
miłego dnia w pracy - choć "miły" to pewnie słowo na wyrost :P
Cytat:
hmmm dziwne to to... Ja z kolei kilka dni temu wzięłam sobie do szkoły jogurt, Jogobelle kiwi...no i jak ją zjadłam na przerwie tak później przez dobrych parę godzin bolał mnie brzuch ;( Nie wiem czemu...
Cytat:
kochana nie boj zaby do matury z wosu to nawet ksiazki nie otworzylam,a mialam dwie nowki sprzedalam lekcji tez nie mielismy bo pani duzo chorowala. A zdalam na 70% a Ty jak sie juz cos zaczelas uczyc to w ogole sie nie boj u mnie wos kazdy zdal wiekszosc zadan to czytanie ze zrozumieniem i myslenie
dokładnie! Ja się do Wosu uczyłam jeden dzień, tak porządniej - to było dzień przed maturą :P
Zdałam naprawdę superowo
WOS to najprzyjemniejsza matura jaka może być
Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Wole laski mam dylemat, czy sppotkac sie z pewnym chłopakiem czy nie....
hmmm lepiej się spotkać i potem żałować niż żałować, że się nie spotkało... A co to za chłopak?

Niemiecki upiorny przepisany, trochę tv pooglądam i mknę na te nieszczęsne ćwiczenia A potem weekeeeeend

Miłego dnia słonka

Stary 2008-03-28, 08:37   #2061
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:

biedne ziazi ;(
a zakupy cudne
Dziękuję W torbie się zakochałam

Cytat:
ech mam tranową - mam mi kiedyś kupiła bo mam od 3lat odmrożone łapy i strasznie reagują na zmiany temperatur - suche, czerwone, okropne ;( No i ta maść tranowa jest tłusta i dobrze działa na taką skórę jak moja na łapach. Niestety tak śmierdzi, że mogę jej używać tylko wtedy gdy mam mega katar
Miałaś rację no masakra jest Śmierdzi jak cholera taką rybą fujjjjj no Ale wziełam na noc i jak spałam nie czułam

Cytat:
Torba i koleczyki super A co Ci się w łapke stało
Dziękuję. IntĘligentie przypaliłam się żelazkiem jak sięgałam po cążki

Ok zmykam bo mam wizyte u kosmetyczki

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 13:10   #2062
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ja tutaj przygotowana, ze bedę miała w trzy i trochę do nadrabiania a tutaj nic! ;D

Już po skzole, jem obiad [racuchy ] pozniej siłownia i wczorem mi się impreza szykuje, ale nie wiem cyz na nią iść. Odzwyczaiłam się juz od takich imprezowych piątków. Jutro też impreza [spotkanie z ludxmi z gimnazjum ] i o... takie weekendy mi nie bardzo pasują... Ja się chyba stara baba robię nooo

Apisko - zdęcia wysłane

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 14:02   #2063
agness51
Zakorzenienie

Witam kochane

Rano do Was zaglądałam,ale nie miałam czasu żeby napisać cokolwiek
Opuściłam dzisiaj 3pierwsze lekcje,poszłam dopiero na czwartą,bo stwierdziłam,że nie chce mi się uczyć na hiszpański i jak przyszłam to dowiedziałam się,że poprawiłam matmę na 4- jenyy,jak się cieszę,miałam 2gołe pałeczki i udało mi się poprawić i nawet ze spr 4dostałam
Powizażuję troszkę i za godzinkę wybywam na miasto

Udanego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 14:35   #2064
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Aha Bo bardzo mi się podoba, lubię takie kolorowe, wczoraj też kupiłam pomarańczową Dziękuję mam nadzieje, że jakoś pójdzie, wczoraj wieczorem się trochę 'pouczyłam'

A ja będę trzymała kciuki żebyś poradziła sobie z fizyką na pewno dostaniesz 5
Ja też lubie takie kolorowe, tymbardziej, że ostatnio ciagle ubierałam się szaro lub czarno i tak smutno jakoś ... potrzebuje odmiany Jak poszedł Ci sprawdzian z chemii ? Bo mi z fizyki masakrycznie... Ja nie wiem co sobie ta kobita mysli, daje nam kosmiczne pytania jakieś, że nie wiadomo gdzie to przypiąć i gdzie przyłatać masakra

Apisko, a czemu masz dylemat odnośnie tego chłopaka ?
Jabłuszko masz racje, nie zamulaj w domu tylko hop ma dżampreske się odstresować !
Nefruś, to możemy podać sobie race, bo ja się chyba też starzeje, bo mi się nic nie chce...
Agness noo to ślicznie, że dostałaś 4 ! Gratuluje A po co do mista lecisz
Malinko biedna Uważaj następnym razem na łapke i zreszta nie tylko na nia !

Weekend, weekend, weekend !
Nareszcie ! Jakoś przeżylam ten dzień w szkole i gdyby nie fizyka, byłoby naprawde fajnie Na dworze cieplutko, słonko świeci... Byleby tylko jutro znów śnieg nie spadł, bo ta pogoda tak lubi ostatnio

A teraz własnie wypiłam sobie kawke z mlekiem i zjadłam ostatni malutki kawałek sernika (jeszcze światecznego), który zabralam wczoraj Babci Tzn. nie zabarałam, a poprostu wzięłam od niej, a właściwie sama mi go dała Stwierdziłam, ze musze go jeszcze skosztować dopóki jest okazja, no,a poza tym skoro babcia zostawiła ten kawałek specjalnie dla mnie to nie mogłam go nie wziąść i nie zjeść prawda... tymbardziej , że teraz nie prędko Babcia go zrobi

Niedługo muszę zjeść obiad (w sumie juz dawno powinnam to zrobić), ale głodna nie jestem, więc zjem jak zgłodnieje Sama w domu jestem to chociaż nikt nad uchem mi nie krzyczy "Monikaaa ooobiaaad"

Miłego Dnia Słoneczka
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 14:48   #2065
schism_
Zadomowienie

Witam serdecznie
Weekend,wreszcie
Humor nadzwyczaj mi dopisuje Po wizycie u pani doktor,m.in na bilansie (spytała się czy jem ),która stwierdziła,że mam skoliozę itp, zawęrdowałam do centrum.
Trochę zestresowana (nie widziałam go ponad pół roku ;P)spotkałam kolegę. Pożyczyłam te arkusze,przez okres czasu szukaliśmy punktu ksero i gawędziliśmy, O wszystkim i o niczym ;> M.in. o obijaniu się przez lata liceum i studiów . Na początku skwitował,że mam fajny kapelusz (stricte chodziło o taki 'męski'z wywiniętym rondem a'la Humphrey Bogart)i mam się uśmiechnąć. Dowiedziałam się,że prawdopodobnie maturkę pisać będziemy na jednej sali
A i na pożegnanie mnie lekko objął Czym się zdeczka onieśmieliłam,hyh.
Generalnie jestem bardzoooooo zadowolona
(nie żebym się zauroczyła jak kiedyś,lubię rodzaj adoracji )
Niby meeting to nic,aczkolwiek humor poprawił

Jeno wsunę obiadek w postaci klusek szpinakowych w sosie z GW i śmigam na angielski.
Pa ;*
Stary 2008-03-28, 14:51   #2066
enda____
Rozeznanie

Cytat:
hm, a wczesniej jadlas ser z jogurtem i nic Ci nie bylo? ja naturalne lubie tylko jak sobie jakies dodatki wrzuce, bo tak to mi sie wydaja jakies kwasne faktycznie
jadlam ale dawalam go tylko troszke zeby ser rozciapac a tak to zawsze jakies owocowe jogurty. Naturalny raz na mc dzisiaj nie moge patrzec na naturalny

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 14:58   #2067
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też lubie takie kolorowe, tymbardziej, że ostatnio ciagle ubierałam się szaro lub czarno i tak smutno jakoś ... potrzebuje odmiany Jak poszedł Ci sprawdzian z chemii ? Bo mi z fizyki masakrycznie... Ja nie wiem co sobie ta kobita mysli, daje nam kosmiczne pytania jakieś, że nie wiadomo gdzie to przypiąć i gdzie przyłatać masakra

Nareszcie ! Jakoś przeżylam ten dzień w szkole i gdyby nie fizyka, byłoby naprawde fajnie Na dworze cieplutko, słonko świeci... Byleby tylko jutro znów śnieg nie spadł, bo ta pogoda tak lubi ostatnio

A teraz własnie wypiłam sobie kawke z mlekiem i zjadłam ostatni malutki kawałek sernika (jeszcze światecznego), który zabralam wczoraj Babci Tzn. nie zabarałam, a poprostu wzięłam od niej, a właściwie sama mi go dała Stwierdziłam, ze musze go jeszcze skosztować dopóki jest okazja, no,a poza tym skoro babcia zostawiła ten kawałek specjalnie dla mnie to nie mogłam go nie wziąść i nie zjeść prawda... tymbardziej , że teraz nie prędko Babcia go zrobi
A ja nie miałam dzisiaj sprawdzianu z chemii Przełożyła go nam na poniedziałek Ale za to mieliśmy 2 chemie [zastępstwo za religię] fajnie było bo w końcu był temat, który zrozumiałam Ogólnie w szkole fajnie było, dzień szybko zleciał i nareszcie weekend

A Ty poprawisz sprawdzian z fizyki nie martw się ja fizyki nie cierpię, nic nigdy z niej nie rozumiem
Mówisz, że jeszcze serniczek zjadłaś ? Osz Ty Jasne, bardzo dobrze zrobiłaś bo babci sie nie odmawia Mi się wszystkie ciasta już niestety [a może i stety :P pokończyły ]

Nareszcie trochę wolnego Jutro z koleżanką jedziemy na zakupy - chciałabym właśnie sobie jakąś fajną bluzę kupić
[A tak w ogóle jak zmniejszyć zdjęcie, bo chciałam dodać tych bluzek i nie weszły - wiem ja tępa jestem ;p]

Miłego popołudnia

29.09
0/3,3
Stary 2008-03-28, 15:43   #2068
madame_apple
Zadomowienie

siema lasencje
Cytat:
Dziękuję W torbie się zakochałam
i ja, rasowa torboholiczka, wcale Ci się nie dziwię
Cytat:
Już po skzole, jem obiad [racuchy ] pozniej siłownia i wczorem mi się impreza szykuje, ale nie wiem cyz na nią iść. Odzwyczaiłam się juz od takich imprezowych piątków. Jutro też impreza [spotkanie z ludxmi z gimnazjum ] i o... takie weekendy mi nie bardzo pasują... Ja się chyba stara baba robię nooo
hmm nie wiem na ile to kwestia Twojej "starobabowatości", a na ile tego, że na tych imprezach nie będzie przy Tobie TZ
Cytat:
Opuściłam dzisiaj 3pierwsze lekcje,poszłam dopiero na czwartą,bo stwierdziłam,że nie chce mi się uczyć na hiszpański i jak przyszłam to dowiedziałam się,że poprawiłam matmę na 4- jenyy,jak się cieszę,miałam 2gołe pałeczki i udało mi się poprawić i nawet ze spr 4dostałam
Powizażuję troszkę i za godzinkę wybywam na miasto
gratuluję kochana, śmigasz jak burza
miłego miastowania
Cytat:
Ja też lubie takie kolorowe, tymbardziej, że ostatnio ciagle ubierałam się szaro lub czarno i tak smutno jakoś ... potrzebuje odmiany
heh ja generalnie ubiram się raczej "ciemno", ale zwłaszcza wiosną akurat koszulka kolorowa MUSI być, uwielbiam
Cytat:
Jabłuszko masz racje, nie zamulaj w domu tylko hop ma dżampreske się odstresować !
heh... idę, idę - dziś ruszam na Sopot bo od czasów gimnazjum tam nie byłam na imprezie. ALbo straszna lanserka, albo jakieś młode pannice rozebrane prawie i wywijające czym się da
No, ale że dawno nie byłam to postanowiłyśmy z kumpelami dziś obejść sopockie kluby żeby zobaczyć co i jak tam się dzieje
Cytat:
słyszałam, że pogoda ma już sie tylko poprawiac
Żegnaj zimoooo!!!
Cytat:
Sama w domu jestem to chociaż nikt nad uchem mi nie krzyczy "Monikaaa ooobiaaad"

Cytat:

Humor nadzwyczaj mi dopisuje Po wizycie u pani doktor,m.in na bilansie (spytała się czy jem ),która stwierdziła,że mam skoliozę itp, zawęrdowałam do centrum.
Przepraszam, że tak spytam, ale sprawa mnie ciekawi.
Ty jesteś taka chudziutka z racji świetnie rozkreconej przemiany materii? Czy od zawsze tak? Czy to kwestia tarczycy? Bo przecież jesz sporo...
mam nadzieję, że to nie było zbyt wścibskie pytanie
Cytat:
Trochę zestresowana (nie widziałam go ponad pół roku ;P)spotkałam kolegę. Pożyczyłam te arkusze,przez okres czasu szukaliśmy punktu ksero i gawędziliśmy, O wszystkim i o niczym ;> M.in. o obijaniu się przez lata liceum i studiów . Na początku skwitował,że mam fajny kapelusz (stricte chodziło o taki 'męski'z wywiniętym rondem a'la Humphrey Bogart)i mam się uśmiechnąć. Dowiedziałam się,że prawdopodobnie maturkę pisać będziemy na jednej sali
A i na pożegnanie mnie lekko objął Czym się zdeczka onieśmieliłam,hyh.
Generalnie jestem bardzoooooo zadowolona
(nie żebym się zauroczyła jak kiedyś,lubię rodzaj adoracji )
Niby meeting to nic,aczkolwiek humor poprawił
cieszę się, żeś taka zadowolona Niby nic takiego, a cieszy
Fajny kapelusik musiałaś mieć faktycznie, lubię takie
No i "baw się dobrze" na angliku^^
Cytat:
Nareszcie trochę wolnego Jutro z koleżanką jedziemy na zakupy - chciałabym właśnie sobie jakąś fajną bluzę kupić
[A tak w ogóle jak zmniejszyć zdjęcie, bo chciałam dodać tych bluzek i nie weszły - wiem ja tępa jestem ;p]
zdjęcia zmniejszam zawsze w programie od drukarki ustawiam wymiary i tyle...ale to na kazdym kompie chyba inaczej ie robi,zalezy jaki masz program do zdjec... Się nie znam
A jaką byś chciała bluzę?
Echhh zakupy fajna rzecz nie ma co
Ja w kwetii trampek potanowilam poczekac do kwietnia, az wplynie stypendium moje marne i ogolnie kasa - wtedy kupie jednak Conversy, bo HD sa takie niskie, chce jednak wysokie trampy^^
Dziś szukałam jakiejś bluzki na impreze,ale nic nie znalazłam :/ Od biedy w czyms tam pojde, ale na jutro musowo coś wynajdę, mam nadzieję
Zaraz coś pożrę, poćwiczę, może zdążę się zdrzemnąć...? eee to chyba nie
trudno

Buziaki i miłego dnia

Stary 2008-03-28, 18:39   #2069
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witam Was kochane
Ale ze mnie dupa wołowa.... Przeczytałam uważnie 3 strony tego wątku, a i tak nie wiem jak się wkręcić. Ten tydzień był dla mnie ciężki, mój mózg wyjechał już gdzieś daleko na weekend.. Więc może mi wybaczycie i w końcu [niepewnie] się wdrążę w te tematy

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 19:16   #2070
schism_
Zadomowienie

Madame- waga od kilku lat przy 170cm oscylowała wokół 48kg,mimo jedzenia prawie samych słodyczy i małej ilości ruchu.(Zresztą wymiary tyłka ,talii i ud miałam na 10kg więcej) Potem doszło ED i niedoczynność tarczycy,której leczenie hormonami metabolizm lekko wzmocniła.

Angol zleciał niczym z bicza trzasł. Cała w skowronkach przyszłam na czas. Wszyscy się domyślili dlaczego Heh i tak nic więcej niż 'przyjazn'z tego nie będzie ==' Jednakże miło jest poflirtować od czasu do czasu

Jak dostanę 'weny'zrobię notatki na najbliższy sprawdzian z historii,psor podyktował nam pytania żeby ułatwić sprawę.

Z innej już beczki,kusi mnie wyjazd do Wawy 19.06 ze znajomą (jeśli jej rodzice pozwolą)na koncert rockowego bandu Billy Talent w klubie Proxima Oby tylko w połowie kwietnia mieli bilety,bo inaczej nic tylko strzelić se w łeb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości