![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Malinko śliczne kolczyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zadomowienie
|
chorutka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Wtajemniczenie
|
ja tez sie juz klade. Kupilam dzis nowa ksiazke i juz sie nie moge doczekac az zaczne czytac
![]() dobranoc
#2044 |
Zadomowienie
|
MySaaa-kuruj się ,zobaczysz na dniach się polepszy
![]() Tamuś-bluzka świetna ,nadruk i kolorystyka pozytywnie nastraja . A fotki owszem zapodam w połowie kwietnia gdy odzyskam zreperowaną cyfrówkę. Malinka-podoba mi się efekt nakładania się odcieni jakie dają kolczyki. Heh sama wreszcie muszę udać się przekłuć uszy. I nie tylko ;> Jutro nici z laby ![]() A w południe meeting z kumplem z Wawy ![]() Kumpele już plotą 3po3,że wypadnę jak nieśmiała zawstydzona dzieweczka (jak na pierwszej i ostatniej randce rok temu) ![]() Toż to tylko kolega więc co się będę doszukiwać podtekstów i stresować zamiast miło pogawędzić ![]() Tradycyjnie już ,życzę dobrej nocy wszystkim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze dzis tu nie zajrzałam ani nic ,ale jak na razie jest mi strasznie smutno... Ktos tak strasznie mnie zranil ze jak na razie nie chce i nie potrafie o tym mowic.
![]() Trzymajcie sie wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajne teczowe kolczyki ale tobra to po prostu obled ![]() Ja sie jutro wybieram na ciuchowe zakupy, zobaczymy z czym wroce ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
właśnie napisałam mega długiego posta i cały mi się skasował
![]() ![]() Karolinko ![]() ![]() ![]() Baby - trzymaj się Kochana ![]() schism - czy Ty czasem o tym koledze już kiedyś nie wspominałaś ![]() ![]() ![]() Tamo - super koszulka ![]() ![]() malinka - świetne zakupy ![]() ![]() byłam 3 godziny na fitnessie - małe samobójstwo ![]() ![]() dobrej nocki Kochane i miłego dnia jutro (jakbym nie zajrzała jutro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ufff własnie śkonczyłam układać dokumentacje medyczną moją. No mega masakra... ![]() ![]() Ewuś - ziazia się goi. Muszę się wkońcu ja zmobilizować do wiekszego wysiłku fizycznego. PS. Kumpel(B.) mi wczoraj powiedział coś normalnie spad szczęki. Podobno ja szlajałam się po Tesco ![]() B.- "Patrz do Danka" Kumpel-"Eeee nie możliwe" B.- Ty jak ona schudła Normalnie, aż mnie podniósł na duchu ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-03-27 o 21:31 Powód: DOPISEK |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Wtajemniczenie
|
chcialam tylko powiedziec, ze chyba naprawde moje bole brzucha mialy cos wspolnego z brakiem bakterii jogurtowych
![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc all ![]()
#2051 | |||||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A o 5częściowym egzamie z języka nic nie wiem... Wiem, że jakiś będzie, ale raczej nas nie straszyli... Cytat:
![]() ![]() A póki co mam trzy warianty: 1). prawo 2). europeistyka na PG 3). międzynarodowe stosunki gospodarcze na UG (wydział ekonomiczny) głowa małaaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja tam z fizy się nie uczyłam - na ściągach i farcie jechałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() będę kciuki trzymać ![]() No i może też zapodasz fotki bluzek, hę? ![]() biedne ziazi ;( a zakupy cudne ![]() zdrowiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zdaj relację ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ech to może założymy grupę wsparcia: "Lenie chcą się zmobilizować" czy cuś takiego ![]() Cytat:
![]() hope, że jutro będziesz mogła chodzić ![]() ![]() ech mam tranową - mam mi kiedyś kupiła bo mam od 3lat odmrożone łapy i strasznie reagują na zmiany temperatur - suche, czerwone, okropne ;( No i ta maść tranowa jest tłusta i dobrze działa na taką skórę jak moja na łapach. Niestety tak śmierdzi, że mogę jej używać tylko wtedy gdy mam mega katar ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc dziewczyny, padam na pyszczek ![]() Jutro imprezka, pojutrze imprezka, a kiedy ja napiszę i przygotuję wszystko co mam do napisania i przygotowania? Kiedy ja się wyśpię? Echhh to drugie ostatecznie mogę załatwić po śmierci, ale pierwszego nie da rady ![]() ![]() Buziaki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mamy zabiegany dzień ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje Kochana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuje Słonko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze ! ![]() ![]() ![]() ![]() Idę dziś na drugą lekcję dziś więc dopiero idę zrobić śniadanie ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() Jak wrócę ze szkoły to zrobię zdjęcie tych bluzek ![]() A co do tej grupy wsparcia ja bym się chętnie zapisała, bo taka mobilizacja jest mi bardzo potrzebna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja będę trzymała kciuki żebyś poradziła sobie z fizyką ![]() ![]() ![]() ![]() Ja zaraz lecę do szkoły, mam nadzieję, że jakoś szybko zleci. Chcę już mieć za sobą ten dzień ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane ;*
A ja od 7 się ucze ;D I tka mi nic do łba nie wchodzi ![]() Ehh chyba zcas na jakies snidanie i wracam do roboty ![]() Miłego dnia ;*
![]() |
#2056 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jabluszko ksiazka kolejna Michaela Connelly z detektywem Boshem ![]() ![]() ![]() ja juz po sniadaniu, na dworze armaggedon. Na szczescie jest piatek ![]() ![]() milego dnia kochane!
![]() |
#2057 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
Hej dzewczyny, wczoraj pocytowałam sobie posty Wasze ale nie chciaa mi wskoczyc strona 'odpowiedz' . W końcu sie wkurzyłam i wyłaczyłam kompa.
Daje maila dla Nefre banasiewiczpaulina@wp.pl Wole laski mam dylemat, czy sppotkac sie z pewnym chłopakiem czy nie....
#2059 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2060 | |||||||||
Zadomowienie
|
bry dzień bry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I udanego spotkania z kolegą ![]() ![]() Cytat:
![]() Szczerze - to dziś mi się niezbyt chce no, ale postanowiłam, że nie będę zamulać w domu tylko jak jest okazja to korzystać zwłaszcza, że pewnie i tak do roboty bym się nie wzięła zostając w domu... ![]() a za fizę będę kciukować ![]() Cytat:
![]() oby szybko zleciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() miłego dnia w pracy - choć "miły" to pewnie słowo na wyrost :P Cytat:
Cytat:
![]() Zdałam naprawdę superowo ![]() WOS to najprzyjemniejsza matura jaka może być ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niemiecki upiorny przepisany, trochę tv pooglądam i mknę na te nieszczęsne ćwiczenia ![]() ![]() Miłego dnia słonka ![]()
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję. ![]() ![]() Ok zmykam bo mam wizyte u kosmetyczki ![]()
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
Ja tutaj przygotowana, ze bedę miała w trzy i trochę do nadrabiania a tutaj nic! ;D
Już po skzole, jem obiad [racuchy ![]() ![]() ![]() ![]() Apisko - zdęcia wysłane ![]()
#2063 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Rano do Was zaglądałam,ale nie miałam czasu żeby napisać cokolwiek ![]() Opuściłam dzisiaj 3pierwsze lekcje,poszłam dopiero na czwartą,bo stwierdziłam,że nie chce mi się uczyć na hiszpański i jak przyszłam to dowiedziałam się,że poprawiłam matmę na 4- ![]() ![]() Powizażuję troszkę i za godzinkę wybywam na miasto ![]() Udanego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apisko, a czemu masz dylemat odnośnie tego chłopaka ? ![]() Jabłuszko masz racje, nie zamulaj w domu tylko hop ma dżampreske się odstresować ! ![]() Nefruś, to możemy podać sobie race, bo ja się chyba też starzeje, bo mi się nic nie chce... ![]() Agness noo to ślicznie, że dostałaś 4 ! ![]() ![]() ![]() Malinko biedna ![]() ![]() Weekend, weekend, weekend ! Nareszcie ! Jakoś przeżylam ten dzień w szkole i gdyby nie fizyka, byłoby naprawde fajnie ![]() ![]() A teraz własnie wypiłam sobie kawke z mlekiem i zjadłam ostatni malutki kawałek sernika (jeszcze światecznego), który zabralam wczoraj Babci ![]() ![]() ![]() Niedługo muszę zjeść obiad (w sumie juz dawno powinnam to zrobić), ale głodna nie jestem, więc zjem jak zgłodnieje ![]() ![]() Miłego Dnia Słoneczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
![]() ![]() ![]() Weekend,wreszcie ![]() Humor nadzwyczaj mi dopisuje ![]() ![]() Trochę zestresowana (nie widziałam go ponad pół roku ;P)spotkałam kolegę. Pożyczyłam te arkusze,przez okres czasu szukaliśmy punktu ksero i gawędziliśmy, O wszystkim i o niczym ;> M.in. o obijaniu się przez lata liceum i studiów . Na początku skwitował,że mam fajny kapelusz (stricte chodziło o taki 'męski'z wywiniętym rondem a'la Humphrey Bogart)i mam się uśmiechnąć. Dowiedziałam się,że prawdopodobnie maturkę pisać będziemy na jednej sali ![]() A i na pożegnanie mnie lekko objął ![]() Generalnie jestem bardzoooooo zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (nie żebym się zauroczyła jak kiedyś,lubię rodzaj adoracji ![]() Niby meeting to nic,aczkolwiek humor poprawił ![]() Jeno wsunę obiadek w postaci klusek szpinakowych w sosie z GW i śmigam na angielski. Pa ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty poprawisz sprawdzian z fizyki nie martw się ![]() ![]() Mówisz, że jeszcze serniczek zjadłaś ? ![]() ![]() ![]() ![]() Nareszcie trochę wolnego ![]() ![]() [A tak w ogóle jak zmniejszyć zdjęcie, bo chciałam dodać tych bluzek i nie weszły - wiem ja tępa jestem ;p] Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#2068 | |||||||||
Zadomowienie
|
siema lasencje
![]() i ja, rasowa torboholiczka, wcale Ci się nie dziwię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego miastowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, ale że dawno nie byłam to postanowiłyśmy z kumpelami dziś obejść sopockie kluby żeby zobaczyć co i jak tam się dzieje ![]() Cytat:
![]() Żegnaj zimoooo!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty jesteś taka chudziutka z racji świetnie rozkreconej przemiany materii? Czy od zawsze tak? Czy to kwestia tarczycy? Bo przecież jesz sporo... mam nadzieję, że to nie było zbyt wścibskie pytanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajny kapelusik musiałaś mieć faktycznie, lubię takie ![]() No i "baw się dobrze" na angliku^^ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A jaką byś chciała bluzę? Echhh zakupy fajna rzecz nie ma co ![]() Ja w kwetii trampek potanowilam poczekac do kwietnia, az wplynie stypendium moje marne i ogolnie kasa - wtedy kupie jednak Conversy, bo HD sa takie niskie, chce jednak wysokie trampy^^ Dziś szukałam jakiejś bluzki na impreze,ale nic nie znalazłam :/ Od biedy w czyms tam pojde, ale na jutro musowo coś wynajdę, mam nadzieję ![]() Zaraz coś pożrę, poćwiczę, może zdążę się zdrzemnąć...? eee to chyba nie ![]() trudno ![]() Buziaki i miłego dnia ![]()
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Ale ze mnie dupa wołowa... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2070 |
Zadomowienie
|
Madame- waga od kilku lat przy 170cm oscylowała wokół 48kg,mimo jedzenia prawie samych słodyczy i małej ilości ruchu.(Zresztą wymiary tyłka ,talii i ud miałam na 10kg więcej) Potem doszło ED i niedoczynność tarczycy,której leczenie hormonami metabolizm lekko wzmocniła.
Angol zleciał niczym z bicza trzasł. Cała w skowronkach przyszłam na czas. Wszyscy się domyślili dlaczego ![]() ![]() ![]() Jak dostanę 'weny'zrobię notatki na najbliższy sprawdzian z historii,psor podyktował nam pytania żeby ułatwić sprawę. Z innej już beczki,kusi mnie wyjazd do Wawy 19.06 ze znajomą (jeśli jej rodzice pozwolą)na koncert rockowego bandu Billy Talent w klubie Proxima ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.