|
|
#2041 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Wypowiedź dotyczyła invissible ![]() Mam jeszcze jedno pytanie: jak zacytować, jeśli ta osoba udziela kilku wypowiedzi, a mi chodzi o jedną konkretną? Przepraszam, z reguły lubię sobie komplikować życie ![]() Do usłyszenia. |
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
no ładnie.. znowu zasnęłam przed tv
ten filmik mnie rozbawił haha xD mi zawsze instruktor mówi "moja blondynko" w ogóle jest strasznie miły, trochę za bardzo zagaduje czasami :P ale przynajmniej się miło jeździ bo zamiast krzyczeć spokojnie mówi i żartuje
|
|
|
|
#2043 |
|
Wtajemniczenie
|
Neszika gratulacje i witam w gronie kierowców
U mnie prezenty robimy sobie na wigilie klasową... Uwielbiam takie teksty typu: nieee! jestem jeszcze taka młoda! ![]() Jeszcze tylko jutro, a w pt na wycieczkę do wielkiej Wawy Bd w Sejmie straszyć... Facet od pol, który z Nami jedzie pow Nam dziś, że to, że jedziemy na ul. Wiejską to nie znaczy, że mamy się tak zachowywać.
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
nam juz oddali wszystkei matury z matmy R jak wczesniej pisalam mialam 67 co mnei abrdzo zaskoczylo bo myślalam ze pojdzie mi najgorzej
zalamalam sie polskim bo liczylam na jakeis 70a dostalam 53;/ tylko ocenial nam matury nasz polonista( pierwszt rok po studiach) calej klasie np. z jezyka postawil 6/12 choc ja wiem że nasza kalsa dzieli sie naprawde bardzo pod wzgedem zdolnosci polonistycznych i ogolnie intelektualnych. Wogole na zadnej maturze nie zazaczyl nawet jedej czerwoej kropki i chyab te wypracowania to tak na oko ocenil wiec sie tym wogole nei przejelam, a z anglika p dostalam 61% moze to nie jest szyt moich możliwosci ,ale jescze mam czas do maja ![]() a wogole wczesniej sie zalilam ze nei mam z kim isc na studniowke, potem umówilam sie z kolegą z klasy ze razem pójdziemy , nawet lubei tego kolegę, a teraz ostatnio inny kolega( nei ze szkoly ) powiedzial że chcialby ze mną isc i by za siebie zaplacił( nawet myślalam zeby go zaprosic wczesniej, ale sie wstydzilam) wogóle jego lubie bardziej , ale stytuacja miedzy nami jest dosc skomplikowana i teraz nei wiem co robic bo troche lipa jak juz z tamtym pierwszym sie umówiłam. dziewczyny doradzcie cos?
|
|
|
|
#2045 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeśli to tylko zwykły kolega a ty czujesz, że w jego towarzytwie będziesz się czuła lepiej i lepiej bawiła to chyba też powinnaś zaryzykować....tylko co powiedziec pierwszemu? No faktycznie glupia sytuacja. Dawno się umowiłaś z kolegą z klasy?
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-03 o 18:55 |
|||
|
|
|
#2046 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
w tym roku nikt już nawet nie rzucił takiego pomysłu. a szkoda...Cytat:
Cytat:
ale nie w Sejmie
|
||||
|
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak chcesz cytować konkretną wypowiedź, to resztę po prostu wykasuj, ale tak, żeby to, co chcesz zacytować zostało między znacznikami [ quote] i [ / quote]. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w stolicy na początku września i jakoś takoś wyszło, że akurat w "faktach" byłam ;D sie wypowiadał ten taki wysoki poseł, który kiedys chcial udowodnić ze za 500 zł wyżyje przez miesiac, a ja akurat za nim ;D zawsze moge się pochwalić ze w tv byłam ;D
dawne dzieje... ale poza tym mam fotke z Palikotem ;D nie wiem jak u Was ale matura u nas poszla fatalnie 1/4 w ogole nie zdalaby matury ;/a wiecie moze jaka ksiazek kupic przyjacielowi na świeta ? chlopak spokojny i lubi paulo coelho i wlasnie chcialam "demona i panne prym' zamowic, ale ktos mnie nastraszyl, ze to jedna z gorszych tego autora A mamusi kupuje "jedenaście minut" ![]() Mini nie przejmuj się co za absurd
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2008-12-03 o 20:16 |
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała taką WOSową wyprawę do stolicy odbyć
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
[quote=marynka42;9956287]
a wiecie moze jaka ksiazek kupic przyjacielowi na świeta ? chlopak spokojny i lubi paulo coelho i wlasnie chcialam "demona i panne prym' zamowic, ale ktos mnie nastraszyl, ze to jedna z gorszych tego autora Hmmm jeśli chcesz mu kupić coś Coelho to może "Weronika postanawia umrzeć" albo "Alchemik"? Nie jestem jego fanką, ale to chyba najlepsze jego książki
Edytowane przez Sweet lemon Czas edycji: 2008-12-03 o 21:45 |
|
|
|
#2051 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jestem jego fanką, ale to chyba najlepsze jego książki
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Lubi Coehlo,czyli na bank już zna jego twórczość.Ryzykowne jest kupowanie mu książki,bo może ją juz znać.
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
A może ta co wyszła ostatnio... "Brida" bodajże.
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
3mać kciuki...jutro spr z niemca
|
|
|
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
....i z matematyki
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
... i angielskiego
Dziękuję wszystkim za gratuulacje
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam sobie dzisiaj wolne
![]() myślałam, że mnie szlag trafi.. załączam komputer i przez pół godziny próbowałam załączyć neostradę.. normalnie myślałam, że wyjdę z siebie! posiedzę chwilę na wizażu, a później posprzątam sobie pokój |
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Ci, Renia...
Ja byłam twarda - pomimo dającego się we znaki przeziebienia, poszłam do szkoły i jeszcze zaraz biegnę na powtórzenia z historii. Ale za to, jak przyjdę... będę mogła bezczelnie się polenić. I wyleczyć, mam nadzieję. |
|
|
|
#2060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podziwiam Was dziewczyny, że Wy jeszcze tak zaparcie się na prawko przygotowujecie, ja sobie odpusciłam, poprzez dojazdy, natłok zajęć, nie dałabym rady. Jak Wy się ze wszystkim wyrabiacie?
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Fakultet powtórkowy - kończymy średniowiecze
Fakultet drugi - II WŚ Lekcja - Jednoczenie Niemiec Włoch
|
#2064 |
|
Rozeznanie
|
I tak jesteście dużo do przodu, przede mna cały XX wiek
Chyba będę musiała sama nadrabiać ;/ A Wy na jakie kierunki sie wybieracie? Przepraszam, że tak wypytuję, ale chciałabym Was poznać
|
|
|
|
#2065 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na historii nie mamy żadnych sprawdzianów powtórkowych a z bierzącego matriału przerabiamy dopiero I wojne światową. Na fakultetach nie mam pojęcia jak. Trochę lipa biorąb pod uwagę, żer mamy rozszerzoną historię
Ale to już nie moj problem ![]() Cherry90 - ja się zastnawiam między biologią, fizjoterapią itp. Z prawkiem to wiesz, jak są już tylko jazdy to już z gorki Mi będzie brakować jazd elką
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak się bałam, że nie zdałam matury z angielskiego, a dzisiaj facetka oddała prace i mam 59%. Ale się cieszę
|
#2067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sama się uczę - nie wiem, gdzie jestem, zastrzymałam się na państwach sukcesyjnych. Chyba. Na lekcjach - dziś był temat o kształtowaniu granic II RP, czyli po I wojnie światowej. Na fakultetach - dziś skończyliśmy Łokietka (ale szczerze mówiąc, tego co było do tej pory i tak nie umiem) A sorka na powtórzeniach nas dziś oświeciła, że mamy mało czasu i jak dalej bedziemy się nie uczyć, to nie zdamy. ![]() Ps. Czy któraś z Wa planuje pisać pracę z polskiego w przerwie świątecznej? U mnie klasa ma takie plany, sama to rozważam. |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2068 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja jestem zbyt zmeczona na cokolwiek ;c SPAĆ! ;c i zbyt smutna na cokolwiek...
|
#2069 |
|
Rozeznanie
|
Ja w święta pracy na polski nie piszę, w ogóle to zastanawiam się czy nie zmienić tematu
Nic nie robię jeszcze względem polskiego ustnego ;O W świeta natomiast planuję powtórzyć starożytność, sredniowiecze i nawożytność na historię, bo uczyłam się tego po łepkach Jak zwykle planów mam sporo, zobaczymy jak z ich realizacją... Tfuu! Muszę i zrobię to
|
|
|
|
#2070 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja na swięta zaplanowałam wycienoiwac wlosy, farbnąć je, zająć się choś ciupkę polskim ustnym, porobic ćwiczenia z gramatyki z anglika (wlasnie to rozlozylam na maturze, a ja myslalam ze listening O_O), zrobic jak najwiecej zadan z matmy i zaczac powtarzanie lektur z polaka *_________* A ja chciałam zdawac geografie na amturze dodatkowo... Dobrze ze juz w marcu ten glupi pomysl odrzucilam.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

, ale stytuacja miedzy nami jest dosc skomplikowana i teraz nei wiem co robic bo troche lipa jak juz z tamtym pierwszym sie umówiłam. dziewczyny doradzcie cos?

co za absurd

Nic nie robię jeszcze względem polskiego ustnego ;O W świeta natomiast planuję powtórzyć starożytność, sredniowiecze i nawożytność na historię, bo uczyłam się tego po łepkach