|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Ja wiem czy szczesliwy? Nudzi mu sie pewnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Rozeznanie
|
hehe pewnie tak, bo my tutaj to chyba polowe dnia spedzamy, no bynajmniej ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj na obiad znowu Chili con Carne w poniedziałek też to miałam.Bardzo mi smakuje i szybko się robi.Na kolację serek wiejski z warzywami.muszę coś wykombinować na przekąskę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Rozeznanie
|
ja wczoraj pierwszy raz robilam to chilli con carne i zajadalam z kasza gryczana
![]() calkiem niezle ![]() edit. dobra ja sie powoli zegnam bo uciekam do domku ![]() moze odezwe sie wieczorem ale nie obiecuje ![]() milego popoludnia moje Slonca!!!! ![]() Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-02-12 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Raczkowanie
|
Ale mnie dzis naszla chwila zwatpienia w to odchudzanie i diete, ale zjadlam obiadek i wszystko jest juz ok. A na obiadek mialam zupe porowa z wolowinka zmiksowana i jajeczko na twardo do tego, pycha
![]() ![]()
#2047 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a to siemie lniane to trzeba pić na czczo?
#2048 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Raczkowanie
|
zgadza się tyle że ,,pewne kategorie żywności określono jako korzyste, ponieważ jest to rzeczywiście dobre i zdrowe, jednak jeśli realizujesz 1f musisz z nich zrezygnować np. płatki owsiane, owoce, fruktozaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | ||
Wtajemniczenie
|
no witam
co tu tak ponuro ![]() nie mam co czytac a pracy dzis mlyn wiec i napisac nie mialam jak telik juz lezy w lozeczku dziwnie sie dzis czuje, w glowie sie kreci i serducho kluje wiec postanowilam wziac komputer do lozka i pogadac z wami ![]() Cytat:
co prawda przekaski male ale posilki to...OMG ale spowiedz zaraz. zutro obiecuje poprawe ![]() agee sliczny avatar ![]() Cytat:
![]() ![]() a zupka czosnkowa jakos tak aromatycznie sie zrobilo mmm oki i juz wam mowie o tych moich"zmniejszony porcjach" ![]()
![]()
![]() |
#2052 | |||
Zadomowienie
|
No i co by wam tu napisac... Szalu nie bylo... Ale ja tak bardzo rzadko grzesze na SB... Jako, ze dzis mam dzien mega owulacji i bola mnie nawet palce u stop, i do tego odwiedzily mnie dwie kumpele z rocznymi synkami
![]() ![]() ![]() Jak dom opustoszal, wzielam sie za sprzatanie, wykapanie, nakarmienie dwoch moich czortow, wiec te wegle poszly pewnie w niepamiec, do tego bialkowa kolacja... Jakos nie mam wielkich wyrzutow - stalo sie, jutro bedzie lepiej... za to w niedziele tort ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze biedna jestes z tym brzuchem... ![]() Cytat:
![]() ![]() 12 kg w 3 miesiace ![]() ![]() ![]() Cytat:
U mnie dzis: sn 8.45: dwie muffinki cytrynowe z twarogiem i dzemem II sn 13.30: dwa zawijasy (salata, szynka, ser, papryka) + wiesniak (lubie ten zestaw) pol jablka w drodze do przedszkola o 15.30: ryba grillowana z pieczarkami + salatka z fasoli bialej i czarnej, cebulki, pomidora w sosie vinegret i tu - pol jablka, muffinka, jakies 8 herbatniczkow K 19.30: makrela wedzona, jajko na twardo, plaster sera zoltego i duzy pomidor Na jutro juz sie gotuja pulpeciki - zrobie moje ulubione w sosie pomidorowym zapiekane z serem. Paste z makreli zrobilam na sniadanie i jeszcze buleczki musze zrobic... I podlogi pomyc...
![]() |
#2053 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja to siemie zrobić?
![]()
#2054 |
Zadomowienie
|
Effa, mufinki wyszły ok, tylko trochę mało puszyste, nie miałam maki pp i dałam orkiszową. Ale w smaku ok, już pozarłam dwie, reszta na jutro.
Is;2 zawijasy + kalarepa IIs;2 duże mufiny cytrynowe o;schab z pomidorami by Telik+brukselka k;2 zawijasy+kawałek lazura blue +hektolitry płynów, ale to już norma ![]() Coś warzyw mało.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze wymieszalam make do bulek i drozdze rozrobilam i sie skapnelam, ze robie porcje na 12 bulek... ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak schabik wyszedl? ![]() na jutro nic nie przygotowane do jedzonka do pracy juz sama nie wiem czy to len czy choroba prosze o kopniaka
![]() |
#2057 |
Raczkowanie
|
a ja kupilam ksiazke
![]() ![]()
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ktory to eychodzi taki boski ten maślankowy czy prosty chlebek? Ale mam smaka ![]() Mam tez chrapke na ciasteczka Digestive. Własnie wrócilamz basenu, kłade sie do wyrka z kubkiem różanej herbatki i filmem Facet Idealny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem, że jest pózno i to może przez to ale nie rozumiem ![]() Czyli co z tymi owsianymi płatkami, nie można ich jeść później w II i II fazie ![]() ![]() o.k. już zrozumiałam ;ppppp myślałam, że jest napisane "zrealizujesz" a nie realizujesz ... ![]() Dzisiejszy dzień, po wczorajszym kryzysie można zaliczyć do udanych: ś ![]() IIś: 110 g białego sera 0: pierś z kury z kalafiorem k:sałatka z jajem i tuńczykiem z sałaty lodowej. Nasprzątałam się dzisiaj w domu i zapomniałam o 2 przekąsce ![]() ![]() Dobranoc wszystkim, smacznych snów ![]()
Faza I - dzień 10 / 17 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez seszen5 Czas edycji: 2009-02-12 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zadomowienie
|
effa a bulki jak ostygna to wloz do woreczka foliowego (reklamoweczki) i zawiaz to dlugo ci swiezosc utrzymaja
![]() ![]() Saszen wszystkie naturalne platki sa dozwolone od 2 fazy ![]() Madzia nalesniki z owsiankowe zaczerpnelam z blogu cykady a dzemik to juz wlasna radosna tworczosc ![]() ale zebys dlugo szukac nie musiala to podaje skladniki : 1szkl mleka 2 jaja (male) 100g maki owsiankowej troche proszku do pieczenia 2 lyzki oleju sol i slodziwo skladniki wymieszac i odstawic na 10-15min a potem smazyc jak normalne nalesniki. ja smazylam na teflonowej patelni, bez tluszczu, na bardzo wolnym ogniu (co jest bardzo wazne) ![]() make owsiankowa uzyskalam ze zmielenia platkow owsianych ![]() ![]() Zmykam spac, mialam ciezki dzien dobranoc kolezanki ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-12 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zadomowienie
|
Telik pracus to ja bym byla, gdyby miala jeszcze zawsze pranie poprasowane (a nie mam nigdy) i okna lsniace
![]() Carmela jesli chodzi o prosty chlebek, to ja chyba dalam maslanki tyle, ile niby zakwasu mialo byc... musze sobie przypomniec. Djana dzieki ![]() ![]() DObra, jeszcze poszperam po tortach i tez spadam spac. Dobrej nocki
#2062 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() MOje zmniejszone porcje dzialaja ![]() ![]() I fruitaska mi strasznie bralkuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() effo ty mi nic nie mow o pracach domowych - ty z dwojka szkrabow jestes bardziej zorganizowana niz ja sama ze soba ![]() ![]() ![]() Milego poranka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oh!! taka bede mądra hehehehe ze az sie boje ![]() radosne poranne pozdrowienia ![]()
![]() |
#2064 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj sie zbierałam do tego ale jakos nie wyszło ![]() Cytat:
Składniki: 350g pełnoziarnistej mąki orkiszowej 100g pełnoziarnistej mąki pszennej maki dałam pol na pol orkisz 1850 i zytnia typ2000 7g drożdży instant - czyli 1 opakowanie np. DrOetker 2 płaskie łyżeczki sody oczyszczonej 100ml ciepłej wody 2 płaskie łyżeczki soli 2 płaskie łyżeczki cukru 4 łyżki octu owocowego/4łyżki zakwasu pszennego - jeżeli używacie zakwasu suchego należy dodać 4 łyżki wody lub maślanki- nie dałam zakwasu 200ml letniej maślanki podwoiłam ilosc z tym ze w tej maslance moczyłak poł szklanki płatków owsianych Cytat:
![]() witam was wogole jakis kapec ze mnie-dzien drugi ![]()
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-02-13 o 08:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Rozeznanie
|
dzien doberek Kochane
![]() ja juz po sniadanku ![]() ale moze z wczoraj wkleje co pochlonilam ![]() S: bulka razowa home-made z 2 plastrami wedliny drobiowej, trojkacika serka, pomidorka i ogorka + ciasteczko owsiane z polowa lyzeczki dzemiku z czarnej porzeczki slodzonego fruktoza ![]() P: zawijasek z szynki, serka light i papryczki O: fasolka po amerykansku na 2 jajach K: wiesniak i pol pomidora chyba calkiem calkiem, co? ![]() wiesz co... ja przerwalam ta diete jak zaszlam w ciaze z Majka (niestety nie bylam tak silna jak nasza Bambi ![]() ![]() ![]() dzisiaj na obiadek planuje, pomimo tego ze sniadanie weglowe, makaron z pelnego ziarna swiderki z serem bialym chudym ![]() ![]() a sniadanko takie samo jak wczoraj ![]() ![]() na II ma wiesniaka i pol jablka duzo tych wegli dzisiaj co??? ![]() oki no to milego Sloneczka ![]() Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-02-13 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!!
Buuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ja własnie po śniadanku, omlet z 2 jaj z pomidorem i kawą
![]() |
#2067 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak właśnie jest, miałam to na studiach ( studiuje dietetykę). Waga najpierw spada, cieszysz się, jest przestój- nic nie chudniesz, organizm sie broni a później chudniesz dalej i łatwiej. Wytrzymaj!! ![]() A ja przez swój jeden dzień zapominalstwa ( miałam napad no! ) przytyłam 0,5 kg. Mój błąd- za często chcę na wagę wchodzić ![]() ![]()
![]() |
#2068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bo ja wiem ze teraz jak juz Efcia mi napisala przytylam ten kg bo zaczelam jesc wegle i organizm mysli ze znow musi magazynowac a nie trawic...troszeczke zmniejszylam II sniadanie ale jem tak samo... ale kiedy mniej wiecej (wiem ze to bardzo indywidualna sprawa) moze znow zaczac waga spadac? 2 tygodnie, miesiac, 2 miesiace??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Raczkowanie
|
To faktycznie zależy od organizmu. Wiek ( szybkość metabolizmu), waga. Ale zazwyczaj nie trwa to dłużej niż 2 tygodnie. Zwłaszcza na tej diecie, bo ona jest na prawdę niesamowicie dobrze skomponowana. W tej diecie nie obowiązuje zasada, że zjesz węgle to organizm magazynuje. Dzieje się tak tylko i wyłącznie gdy stosujesz drakońskie diety i głodówki. Ty dostarcałaś odpowiednią ilość kalorii organizmowi.
#2070 |
Rozeznanie
|
dziekuje Beatky
![]() no ja w tym tygodniu przybralam ten kg wiec co...? poczekac cierpliwie jeszcze z 2-3 tak? jesuuuuu... ja bym chciala juzzzzzz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.