|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
mój jadłospis 2f ?, ja to już jestem od 3 lat na 3f, ale robie powrót na 1f bo mi się przybrało na wadze ,na własne życzenie, moją zmorą są ciasta. ja nie mam zaplanowanego jadłospisu na nastepny dzień wymyślam na bierząco, nie pracuję więc nie mam problemu żeby podskoczyć rano do sklepu, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2013 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2014 |
Zadomowienie
|
Ktos kiedys przytaczal, ze wlasnie czerwona fasola z puszki jest dozwolona, bo dyskusja byla, to zmiany w SB, ktore zaszly w miedzyczasie podobno. Ja tam jadam, co prawda sporadycznie, bo raczej jednak gotuje - wlasnie moczy sie biala i czarna na jutro.
Telik muffiny wlasnie upieklam i powiem Ci, ze wygladaja oblednie ![]() ![]() ![]() Agee ja dalam polowe porcji masla w ogole a reszte nadrobilam jogurtem. U mnie dzis: sn 8.30: trzy male kromki chleba zytniego ze slonecznikiem - jedna sucha do twarogu z lyzeczka dzemu, dwie z serem, szynka, salata i ogorkiem p 11.30: kalarepa II sn 13.30: mozzarella light z pomidorem, bazylia, cebulka i rzezucha o 16.30: piers z kurczaka w cieciorce + korniszony k 19.30: jajecznica z 2 jajek z lososiem, pieczarkami, cebulka + pomidor
#2015 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurcze nie radze sobie z tymi przepisami na 2f. Cos jest nie tak bo nie chudne, ze za duzo wegli to juz wiem, ale mam wrazenie ze ja wogole tej diety nie kumiem ![]() ![]() Ja mam taka wielka prosbe, prosze i blagam... ![]() ![]() ![]() "optymistyczne" pozdrowienia ;]
![]() |
#2016 |
Zadomowienie
|
Carmela bardzo prosze http://alchemiasmaku.blogspot.com/search/label/PIECZYWO jest pyszny
![]()
#2017 |
Zakorzenienie
|
W poradniku wszystkie rodzaje fasoli sa dozwolone- zarowno te gotowane jak i z puszki w samej zalewie (bez dodatkowych mięs i sosów)
Groch jest tez dozwolony, ograniczac natomiast trzeba groszek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
danke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Zadomowienie
|
Ja dalam maslanke zamiast mleka i robilam bez zakwasu
![]() DObrej nocy ![]()
#2020 | |
Wtajemniczenie
|
Witam bikiniary
tez tak zrobiłam i zamiast chlebka zrobiłam bułeczki a ze ciasto rzadkie(duzo maslanki) było to takie małe pity raczej wyszły ![]() ale za to jakie boskie, jak sie rozkroi to cieniutka bułka o duzej powierzchni na duza ilosc dodatków sie zmiesci na sniadanie 1,5 zjadłam ![]() ![]() i od razu dzien jest piekny ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2021 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Jadłam bardzo dobrą sałatkę z sałatą lodowa, fetą, pomidorem, oliwkami i nie pamiętam z czym jeszcze, niby taka zwykła, ale pycha ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny któraś z was kiedyś wrzucała tu adres sklepu internetowego gdzie kupuje mąki itp. Czy mogłabym prosić ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-12 o 09:31 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Alez tu poranny spokoj ![]() Chcialam poinformowac, ze muffiny cytrynowe by Fruity sa przepyszne ![]() ![]() ![]() A u nas bialo, piekna zima nam sie zaczela ![]() ![]() ![]() Ja dzis mam milion spotkan, ale jeszcze chwile tu z wami przycupne ![]() Spokojnego dnia.
#2023 |
Rozeznanie
|
hej hej!!!!
![]() ja dzisiaj bardzo wczesnie zaczelam dzien bo o 5:30 bo moim dziewczynom sie juz nie chcialo spac ![]() no i teraz siedze za biurkiem i marze o kanapie i kocyku ![]() dobrze chociaz ze szef wyjechal na tydzien to mam luz bluz ![]() wczoraj upieklam ciasteczka owsiane ale zamiast przepisowego miodu dalam fruktozy lyzeczke i takie malo slodkie mi wyszly wiec dzisiaj na sniadanko posmarowalam sobie dzemikiem z czarnej porzeczki slodzony fruktoza ![]() do tego upieklam buleczki sniadaniowe ![]() i dzisiejsze sniadanko wygladalo tak: 1 buleczka home-made ![]() i do tego 1 ciastko wyzej wymienione ![]() ale sie objadalam i glod weglowodanowy zaspokoilam chyba na caly dzien ![]() Effa to dopeiro teraz maja bal? u nas byl jakos na poczatku stycznia ![]() milego dnia kobitki ![]() Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-02-12 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Raczkowanie
|
a ja mam za swoje...tak sie objadłam tymi orzechmi wczoraj, że dziś obudziłam sie ze strasznym bulem brzucha
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2025 |
Zadomowienie
|
czesc
![]() Wczoraj juz nie zdazylam wam nic napisac... w pracy czulam sie okropnie do momentu az zjadlam sniadanie ![]() ![]() Po pracy napadlam na galerie i zakupialm sis na urodziny mysz "Glamour" ![]() ![]() ![]() Pomiedzy praca a wizyta u sis robilam nalesniki owsiankowe i dzem jablkowo-gruszkowo-pomaranczowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem u sis jeszcze kremowke wtracilam - alez to bylo paskudnie slodkie, ble, nie predko po cos takiego siegne, zemdlilo mnie i gdyby nie kawa to podejrzeam ze kremowka miala duze szanse na powrot ta sama droga ![]() a dzis na sniadanie powtorka z nalesników ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia kobitki, odezwe sie wieczorkiem z pracy ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-12 o 09:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() Effa, też mnie wzięło na mufiny cytrynowe i własnie je szamam ![]() Miłego dnia, Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Raczkowanie
|
Kurde, jestem beznadziejna. Wczoraj miałam zły dzień. Zawaliłam I fazę. Od rana dzisiaj znowu jem jak na I fazie, ale jestem zła za swój napad obżarstwa wczoraj niedozwolonych rzeczy
![]() ![]() ![]()
#2029 |
Rozeznanie
|
ale tu dzisiaj cichutko....
ja po przekasce: zawijasek z wedlinki drobiowej, serka topionego light i 1/4 papryki czerwonej ![]() i sie zastanawia co dzis na obiad ale chyba jednak fasolka po amerykansku bo juz dawno jej nie jadlam... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooo... dasz przepis? Mi brakuje urozmaicenia chyba ![]()
![]() |
#2031 |
Zadomowienie
|
No dobra, zrobiłam ten schab. Rzeczywiście dziwnawy, tylko jest jeszcze opcja, że od 6 tygodni jem kuraka albo ryby i może kudłaty jęzor w związku z tym mam?
![]() Beatky, nieładnie, będzie ![]() ![]() Djana, skąd robiłaś naleśniki? No chyba, że to własna inwencja twórcza... ![]() Ściskam, lecę do pracy. Do 21.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kazdemu moze sie zdarzyc ![]() ja to jakies z 3 dni temu napadlam na czekolage ale ciemna ze skorka pomaranczowa (uwielbiam ![]() ![]() ale co tam... trudno sie mowi nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Zadomowienie
|
Spokoj dzis, ze hej
![]() ![]() ![]() Agee no wlasnie dzis, ja tam sie ciesze, bo juz zdazyli ochlonac po tych swietach, sylwestrach i tera zna koniec karnawalu, to tak milo wrocic do swiatecznych klimatow ![]() Djana nie ma jak to wegle, tez wierze w to, ze jak jemy ich wiecej, to latwiej sie chudnie ![]() ![]() Madziaa i jak smakuja?? Ja niedawno zjadlam dopiero II sn, bo biegalam. Dwa zawijaski i wiesniak. A na obiad dzis rybka. Ugotowalam fasole, zrobie ja sobie do rybek...
#2034 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No... ja też uwielbiam tę czekoladkę. Gorzką ze skórką mmm... ale wiem, wiem, nie można. Wakacje się zbliżają ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2035 |
Rozeznanie
|
skoro tak mowicie o tych weglach to chyba jednak wprowadze ten drugi wegiel na II sniadanie tznjakis owoc
![]() ![]() moze sie cos ruszy ![]() a ja to oszaleje!!! wczoraj niby waga wrocila do siebie a dzisiaj to samo! chyba musze zaprzestac wazenia sie codziennie ale tak mi trudna ta wage obchodzic dalekim lukiem ze hoho... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zadomowienie
|
Telik i jak ci ze zmniejszonymi posilkami??? Ja zauwazam, ze jestem glodna, jak sie w nocy budze do chlopakow. Dzis biegalam, zjadlam II sn i jestem glodna... Obiad na szczescie mam dzis szybciej, bo ide do domu i chyba jakies placuszki labo gofry zrobie, bo mamy dzieciatych gosci po poludniu... Fakt, zabraklo przekaski w biegu...
Agee cudne dziewuchy jestescie ![]()
#2037 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja tez jakas glodna chodze ![]() ![]() ![]() no ale wytrzymam tak tydzien i zobacze ![]() edit. Effa i dziekuje za zaproszenie ![]() Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-02-12 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Zadomowienie
|
Nic to, wkleimy jadlospisy wieczorem i zobaczymy, jak to wyglada...
![]() ![]()
#2039 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() U mnie na sniadanie zupka czosnkowa z grzybkami shitake. Mieszanka SB i chinszczyzny ![]() ![]() ![]() Beatky grzeszki niewielkie sa wliczone w ryzyko ![]() ![]() effo gratuluje zamknietej pomyslnie transakcji ![]() ![]() Brzuch mnie boli przez te cyrki z zastojem i wszystko mi jezdzi po jelitach ![]() ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2009-02-12 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Rozeznanie
|
wiecie jak bylam na SB przed ciaza z Majka to naprawde pieeeeknie chudlam ale pamietam ze jadlam o wiele mniej...
tzn bylo 5 posilkow ale takich jak mowil Kubus ![]() ze np przekaska to orzeszki, albo jablko... wiecie o czym mowie ![]() wtedy w 3 miesiace schudlam jakies 12 kg ![]() ![]() no ale z drugiej strony nawet moja dietetyczka mi powiedziala ze w tej diecie nie ma ograniczen ilosciowych i jak chcesz zjesc 2 kg brokulow to mozesz jezeli dasz rade ![]() wiec juz kurna sama nic nie wiem... poki co obstaje przy tym ze 2-gi posilek to taka lekka przekaska... moze tylko ilosc wegli zwieksz... kurna szczesliwy ten co zna wszystkie odpowiedzi, nie? ![]() Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-02-12 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.