![]() |
#2041 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
<ma zawał> ![]() ![]() ![]() A ten do góry jest mój, o ! ![]() Cytat:
![]() ![]() `mimo tego , że go kochała , chciała skończyć ich związek . on ją ranił coraz częściej , zazwyczaj nieświadomie . jednak on tego nie wiedział . nie umiała skończyć , bała się że będzie żałowała , a wtedy nie byłoby odwrotu ..` `to ten, który gdy idzie ulicą onieśmiela swoich uśmiechem. ten na którego widok dziewczyny dostają duszności. ten do którego udało mi się dotrzeć i rozgyźć. ten który był jednym z tych ' trudniejszych' ` `nie ogarniam już Ciebie - zadajesz tak dużo bólu. nie wiem jak Cię rozumieć - jakgdybyś mówił nieznanym mi slangiem. nie potrafie na Ciebie patrzyć - jakgdybyś raził jak słońce.`
![]() |
#2042 |
Rozeznanie
|
Speszona Jego spojrzeniem, przeniosłam wzrok.
Uwielbiam gdy spogląda na mnie, w taki powodujący dreszcze, sposób. Niby Go nienawidzisz, a jednak coś ciebie do Niego ciągnie. Sorry za to mało eleganckie 'kocham Cię' na ulicy. Chciałam to zrobić bardziej subtelnie, ale po kilku piwach trudno się powstrzymać. Bo czasem boisz się uwierzyć, że spotkało Cię coś wspaniałego. I odszedł. Tak bez żadnego wyjaśnienia. bez żadnego żegnaj. bez żadnego spie*dalaj. tchórz, odszedł jakbyśmy się nigdy nie znali.. Mam do Ciebie prośbę. Poważną, nie pierwszą, ale ostatnią. Zniknij z mojego życia na zawsze.Nie możemy być w tym samym miejscu, na tej samej imprezie, bo dobrze wiesz jak się to skończy.Więc mimo tego bólu pamiętam te dobre rzeczy, te wspólne chwile. Bo wniosłeś i znaczyłeś w moim życiu tyle co nikt inny do tej pory. Dzięki Tobie poznałam prawdziwą nadzieję. Dzięki Tobie dowiedziałam się, że można płakać ze szczęścia, bo komuś bliskiemu coś się udało. A Ty jesteś dla mnie bardzo bliski. Bez Ciebie nie ma już nic. Nawet nie pamiętam co było przed Tobą. Pamiętasz jeszcze te wieczory , w których leżeliśmy oboje na podłodze wijąc się ze śmiechu ? Obok łóżka leżała zawsze pusta butelka taniego wina , z głośników leciała nasza piosenka a my potrafiliśmy tak leżeć trzymając się za ręce , gapiąc w sufit i co jakiś czas wybuchać śmiechem . Do dziś się nic nie zmieniło . Każdy wieczór jest ten sam .. Tylko , że Ciebie gdzieś wcięło , bo od pewnego czasu leżę sama na podłodze , w tle nasza melodia , pusta butelka i jeszcze Twój śmiech , którą przypomina mi martwa podświadomość . Tęsknię za Twoim śmiechem, tęsknię za Twoimi oczami, tęsknię za wszystkim co jest w Tobie. Każda sekunda jest jak minuta, każda minuta jest jak dzień kiedy jesteś daleko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zadomowienie
|
♥
patrysiowa_ - miło mi kwiatuszku. ;* x_truskawka_x - bardzo się cieszę. ♥ Toogether93 - Ty wiesz.. ![]() ![]() ![]() styrana - a to niespodzianka! ;* Mam nadzieję, że jesteś tu na dłużej i nigdzie nie uciekasz, prawda? rozunia - dlaczego tak rzadko tutaj zagląsasz Różyczko? ;* ________________ dotknij mnie. Nawet gdyby świat miał się skończyć dziś, proszę mnie nie budzić.. Na poręczy jej łóżka co noc zasiadał anioł w sukni, ze skrzydłąmi. Przyfruwał do niej gdzieś od strony szafy. Nie, nie rozmawiali. Ona patrzyła na anioła, a anioł patrzył na nią. Gapili się na siebie dopóki nie zasnęła.. "A ja czekam i czekam, i czekam. Ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam.." W głowie miała wspomnienie dotyku jego dłoni, którego wtedy tak bardzo potrzebowała. Zamykała oczy i widziała jego uśmiech.. w Tobie moje niepokoje. Jeszcze kilka chwil, pulsują sekundy.. Cała w sobie się trzęsła. Błysk i ciemność żarówki, resztki słów, szary pył, kartki z zeszytu na wietrze, rozerwane sny.. "A gdy mnie sen zmorzy, zakradnij się i pozbaw mnie twarzy. Powoli zedrzyj skórę, uwolnij mnie od rysów tych przeklętych.. I nową daj tożsamość. Nauczę się, nauczę jej na pamięć.. A kiedy już się spełni, bezkarna tak i naga przejdę ulicą.. A Ty z gliny ulep mi kobiety prostej twarz." Proszę, naucz mnie być kimś innym. ♥
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
kamisha ja Cię też <3
otojest ![]() z tęsknotą za dotykiem którego już nie ma... orgia zmysłów. wyblakłe pragnienia przydeptane żalem. 'lubię samotność ale tylko we dwoje. z trudem próbuję oddychać bez tych motyli, które magicznie spływają po ciele...
#2045 |
Zakorzenienie
|
kontrastowa0- okradłam cię dzubeczku <3
absurdalnie, drift - gdzie wy ?! LadyBerry_ - ja się tam w Tobie i Twoich opisach zakochuje <3 ![]() -- zastanawiała się czemu Bóg dał jej największe szczęście o którym nie śniła, a potem zabrał tak szybko że nawet się nie spostrzegła. Powinnam mu podziękować za wspaniałe wspomnienia, dużo emocji, cudownych chwil, miliona pocałunków i spełnienia moich marzeń. tylko on potrafił być w jej głowie. Czuła,że nikogo już tak nie pokocha. Pękało jej serce i łzy cisnęły się do oczu na każde wspomnienie o Nim. Uzależniła się od Jego widoku. już nawet ptaki tak pięknie nie śpiewały. Jej uśmiech znikał z dnia na dzień Nie widziała w swoim życiu miłości.. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2010-09-19 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Przyczajenie
|
paulina1990p-cieszę się, że mogłam pomóc
![]() najchętniej zamknęłabym cię w klatce, bo kocham na ciebie patrzeć. bezwstydnie opychamy się sobą. to słodkie. wbrew wszystkiemu, przecież to proste. jak dorosnę, zostanę swetrem, albo znajdę inny sposób, aby cię przytulić. nikt nie mówił, że będzie łatwo, to taki wstyd, że się rozstajemy. dzięki niemu uśmiecham się do ekranu telefonu w drodze na przystanek, do szkoły, do domu. a ludzie tak dziwnie się patrzą. jakby uśmiech był czymś niecodziennym. potrzebna mi jest twa energia i twa moc. pojawiasz się i znikasz. no, ****a istna magia. nie pokłóciliśmy się, raczej zrezygnowaliśmy z siebie . |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Rozeznanie
|
little happiness, SparklyAngel, maanslaughter, _changime, turka24, zuzka0, x_truskawka_x -
![]() poprostuAsiss, r0zunia - okradzione ![]() Z tej sytuacji nie było dobrego wyjścia. a dziś łykam słone łzy, dowiaduje się, że wszyscy wiedzieli najlepiej, a ja po prostu byłam marionetką, pustą wykonaną z łatwo palnego drewna. Chcę zakończyć tą sprawę, ale ona ciągnie się za mną. Chociaż jeszcze rok to ja zaczynam pakować walizki, uciekam z tego miasta gdzie wyklinają Cię ze stu powodów, a nie wiedza nawet co czujesz gdy słodzisz herbatę. Drżę, moja dusza obumiera, nie jestem w stanie wydusić z siebie jednosylabowego słowa. Czy to ja jestem taka zła czy może ludzie mnie nie rozumieją? By choroba rozłożyła ja na łopatki, by nie musiała zgrywać, że jakoś sobie daje radę. Człowiek który mówi, że jako tako daje sobie radę najczęściej popełnia samobójstwo.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-09-19 o 15:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 |
Zadomowienie
|
dziękuje za wszystkie pochwały
![]() kocham <3 Kochać a być kochanym to dwie różne rzeczy bo nigdy ta druga miłość nie dorówna pierwszej.
Pozostałeś w mojej głowie mimo tego że Ty już dawno wyrzuciłeś mnie ze swojej. Pogubiłam się w myślach,nie wiem jak mogłam myśleć że będziesz kiedyś mój. Na pierwszy rzut :spokojny chłopak. Na drugi:dziwkarz. Chcę byś mówił do mnie tak jak kiedyś a nie tak jak teraz.tak obojętnie.zbyt obojętnie. Wiem że patrzenie w oczy boli,ale nie patrzenie boli jeszcze gorzej. Wróć gdy zrozumiesz co to znaczy kochać. Miłość przez duże M. 'Chcę być tam,w Twoich oczach'
#2049 |
Zadomowienie
|
Z ciemności do światła
droga nie bywa łatwa. Bo życie tu jest jak matnia, trochę jak klatka i bez wyjścia pułapka. Ja ciągle muszę uczyć się na własnych upadkach. ucieka przez palce kolejny dzień, a życie nie chce oszczędzać mi cierpień lecz moja miłość daje mi szansy cień! Żyję już od lat i wiem co życie daje. Mix wygodnych prawd i bezczelnych zatajeń, i wydaje się, że wyboru nie dostajesz. Ciągły koktajl braku nadziei z przetrwaniem. Ile dróg przeszedłem, by zamieszkać w sercu twym, nie chce mówić tu, bo pomyślisz że kłamie. Ile gwiazd z strąciłem z nieba, gdy nie patrzył Bóg. Teraz walczę żeby było mi to zapomniane. Widzę światło, które oświetla mój szlak i już nie zgubie się, ale przy mnie bądź cały czas. Prowadź mnie przez życia zawiły trakt i nie wystawiaj mnie na próby znów chce czuć ten blask. Ochroń mnie, gdy znowu zapomnę co mam i nie wahaj się wstrząsnąć mną najmocniej jak się da. Tylko z Tobą mam szanse osiągnąć to, co najważniejsze jest, wiec przestrzegaj mnie, gdy robię zły krok. Teraz stoję tu i widzę dobrze drogę już nie szarość jest moim kolorem. Bądź ze mną zawsze już, bądź ze mną zawsze już. Pokazuj drogę mi, a ja nie zdradzę. Sidney Polak feat. East West Rockers - "Blask" (polecam posłuchac sobie i zobaczyc cały tekst ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
`są takie dni, gdy słowa "kur_wa mać" to za mało`.
tylko uczucia mają swoje miejsce. ludzie się przenoszą, gubią... patrzy jak ćpun na malowane wrota. ![]()
#2051 | |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - okradłaś Mniee ? oo kufaa
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
podobasz Mi się ![]() ![]() a te wyżej zabieram ![]() ![]() _________________________ _ I wiesz, zrobię wszystko, aby ją do Ciebie zniechęcić. Z miłością jak z matematyką.. - nic nie rozumiesz, ale zadania zrobić musisz. Promienie słońca, które wpadły dziś do mojego pokoju przez okno, dały Mi złudne uczucie ciepła. Było to tak samo irytujące jak Twoje ‘uczucie’ do Mnie. Znajdując się na pustyni nieszczęśliwej miłości, nagle dostrzegamy maleńką oazę nadziei .. Tryska z Nas radość i szczęście, aż tu nagle okazuje się, że ty zwykła fatamorgana. Skacząc po chmurach utkanych z łez, Zrozumiałam, że żeby zejść na ziemię, Potrzebuję stabilnej drabiny miłości. Chciałabym kiedyś znaleźć się jakiejś bajce Disney’a, I jej kawałek zabrać ze sobą, na smutniejsze dni … Wiesz, ja nie lubię o sobie przypominac .
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 |
Raczkowanie
|
O najważniejszych sprawach najtrudniej opowiedzieć. Są to sprawy, których się wstydzisz, ponieważ słowa pomniejszają je – słowa powodują, iż rzeczy, które wydawały się nieskończenie wielkie, kiedy były w twojej głowie, po wypowiedzeniu kurczą się i stają zupełnie zwyczajne. jednak nie tylko o to chodzi, prawda? Najważniejsze sprawy leżą zbyt blisko najskrytszego miejsca twej duszy, jak drogowskazy do skarbu, który wrogowie chcieliby ci skraść.Zdobywasz się na odwagę i wyjawiasz je, a ludzie dziwnie na ciebie patrzą, w ogóle nie rozumiejąc co powiedziałeś, albo dlaczego uważałeś to za tak ważne,że prawie płakałeś mówiąc. Myślę, że to jest najgorsze. Kiedy tajemnica pozostaje niewyjawiona nie z braku słuchacza, lecz z braku zrozumienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Raczkowanie
|
wróciłam z okazji niedzieli na momencik.
![]() i już 10 stron do nadrobienia mam. oj pędzicie Maleństwa! ![]() "Ona sama śpi, bo tak sama chce."
"Zbyt ciężko puste serce nieść." "Zmęczone chłodem serce jej." "Zdaje się, że nigdy aż tak..." "Między nami nic, prócz zamkniętych drzwi." "Niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie." "Dobre momenty - jak fotografie - trzymam w swej głowie jak w starej szafie." "W każdym z nas czas zatrzymuje się nieraz." 'Nie chciałbym Cię zranić.' - Takich bajek nawet dzieciom nie wciskają... "Uwierzyłam w Twe słowa, uwierzyłam Twym ustom i nic dziś nie zostało już."
#2054 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cudowne jesteście ; * Cytat:
Cytat:
Cytat:
___________________ 'If cupid had a heart, he would make You fall- You`d fall in love with me in no time at all. If cupid had a heart, he would hear my call. I want him to know - I`m wanting You so..' Gdyby Kupidyn miał serce, sprawiłby, że upadłbyś- zakochałbyś się we mnie w mgnieniu oka. Gdyby Kupidyn miał serce, wysłuchałby moich wołań. Chcę by wiedział – tak Cię pragnę..
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nawet rysowanie serduszka nad i nie wzbudzają we mnie łez, tak to prawda, powoli zapominam
A na bluzce jeszcze czuć zapach Twoich perfum Oszczędź siebie i mnie i nie pisz, że 'będzie dobrze' bo to gó.wno daje, więc daruj sobie.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zadomowienie
|
Emaa x3 - kradnij ile chcesz
![]() ![]() kamisha- heh . czyli z wzajemnością, bo ja w twoich też ![]() Myślisz że umiesz czytać mi w myślach, nie umiesz, bo uważasz że mam o tobie dobre zdanie, a dla mnie jesteś zwykłym dupkiem , kochanie. Ona nie wiedziała co traci zostawiając Ciebie, ja wiedziałam jaki to błąd, on mógł nie wiedzieć.. Nieszczęśliwie zakochani inaczej widzą świat. Lubisz bajki Disneya? To przykro mi, bo w naszej miłości nie będzie tak jak tam - happy endu.
#2057 |
Zakorzenienie
|
baaardzo dziękuję
![]() i żegnam się z Wami. nie będę już tutaj za często zaglądać. Zadrżała ziemia, zadrżało niebo - idzie ciemność. Kiedy nadejdzie listopadowy deszcz, zmyje z Ciebie wszystko. Płaczesz Ty, płaczę ja. Nad nami rozlane mleko. Cichy chichot wydobył się zza drzwi - ciemność po nas przyszła. Chowamy się samotnie po ciemnych kątach. Byleby na siebie nie trafić. Zgubiłam się w tłumie. Szukam w nim teraz samotności. Stąpają słonie ciężko - ludzie jeszcze ciężej. Tak sobie leniwie leżymy w zielonej trawie, liczymy powietrze, wdychamy chmury, śnimy - na jawie. Płoniemy w chłodnym ogniu nielogicznych myśli; krzyczymy, kiedy wzajemnie zaszywamy sobie usta. Na końcu milczymy. Tylko milczymy - dłonie mamy opuszczone, serca zgaszone. |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Raczkowanie
|
okradam wszystkie od góry do dołu.! ;p
*** Can you love me unconditionally.?
*** "I wonna know your name... Your name" *** Powiesz mi 1000 słów, zrozumiem tylko 100, zapamiętam 10 Ale w żadne nie uwierzę. *** Bo przy tobie powietrze pachnie truskawkami, wiatr agrestem, a każda chmura przypomina czekoladowe serduszka. *** "-Przecież mówiłeś, że wszyscy kłamią. -Kłamałem" Dr. House
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
przyszedłeś tak po prostu znikąd i wziąłeś mnie sobie.
bo to z tęsknoty to wszystko. słucham bluesa, pije wino w ilościach hurtowych i nic mi to nie pomaga. mam dość. wszystkiego. pie*dolę wasze interesowne zainteresowanie. pie*dole to życie. idźcie sobie i dajcie mi święty spokój. a pogoda jakby w pełni podzielała mój nastrój, bo niebo łkało dziś wieloma łzami. nie było dziś słońca.
![]() |
#2060 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eeeeeeeee ? przepraszam, czy dobrze czytam ? jestem tu nie zadługo, ale Ty i Twoje dzieła wpadły Mi w oczko ![]() jeśli masz jakiś ważny powód to raczej nie ma szans aby nasze postulaty Cię tu zatrzymały, ale jak Ciebie tu nie będzie to będzie ciężko, ojj cięzko ![]() ![]() mam nadzieję, że i tak w MIARĘ często tu będziesz, szczerze mówią tylko na to liczę Narkotyku Ty Nasz . <3 _________________________ _____________________ . Kiedyś liczyłeś się jedynie Ty, A teraz liczy się jedynie NIC .. Bo nie ma Ciebie . Ej, nie umiesz przejść obojętnie . Przyznaj . A idź w cholerę i nie wracaj ! P.S Przy okazji zabierz Mnie ze sobą … ![]() ‘Diabeł krzyczy do ucha, a Anioł szepcze. I kogo słuchać?’ | Eldo – Więcej | Chciałabym kiedyś ustać w promieniach letniego słońca, I z czystym sumieniem powiedzieć: „Bądź szczęśliwy z Nią!” Ta panienka Cię wykiwa zanim zdążysz ją dobrze poznać . Może Ty też czekasz, aż ktoś się do Ciebie odezwie ?
![]() |
#2061 |
Rozeznanie
|
DZIĘKUJĘ. MOTYWUJECIE.
Proszę Cię. Odezwij się do mnie wtedy, jak naprawdę będziesz chciał zaakceptować moje wady. Nawet jak będzie to za 2 lata, 5 czy 10, nic nie szkodzi. Będę na Ciebie czekać. Bo zależy mi na Tobie. I jestem w stanie oddać Ci wszystkie swoje wspomnienia związane z Tobą, byś tylko o mnie nie zapomniał. Punkt szósta budziła się rano. Spoglądała na wskazówki zegara, które tworzyły jedną linię prostą. Ogarniała ją tęsknota do mężczyzny swojego życia. Patrzył na jej chude łydki. Nagle zerknął na twarz. Zabrał z oczu kapkę miłości.
#2062 |
Raczkowanie
|
witam
![]() little happiness , SparklyAngel, Emaa x3 , marikab , xxgroszek07xx, notcool, poprostuAsiss , _changime, naiwnie__, Paralogiczna, rumuneczkaxd, sandra12319, Sharmila, TwojaKokaina, x_truskawka_x , abuune , always be yourself , z innej bajki , katastroficzna , Toogether93 , ciiri , niczego_po_trochu, blondii69 ,myCh, zuzka0 . Trochę się Was nazbierało .. przepraszam , napewno Kogoś pominęłam okradam ![]() ![]() ![]() + Jeśli kiedyś poczujesz się smutny , pomyśl o mnie . Nasze wspólne szczęście narysuje uśmiech na Twej twarzy . Jedyny list od Ciebie niczym relikwie naszej miłości czczę każdego dnia milionem łez . Myśl o Tobie + gorące kakao = banan ;D Była sobie dziewczyna . Żyła pełnią życia , ciągle się śmiała , gdzieś biegła , miała mnóstwo przyjaciół, poukładane życie , a jedyne czego jej brakowało to facet . Pewnego dnia spotkała swój ideał . Spotkała Ciebie . Zakochana bez pamięci poświęciła wszytko to co do tej pory było dla niej ważne. Przyjaciele , książki , szkoła poszły na dalszy plan . Zostawiła wszystko by być z Tobą . A Ty kiedy już skończyłeś bawić się jej uczuciami znalazłeś sobie inną . A ona samotna i smutna płacze każdej nocy byś wrócił . Ona to ... ![]() I chociaż wiem , żę moja miłość do Ciebie nie powinna wogóle istnieć z każdym dniem coraz mocniej Cię kocham . Kroplą deszczu rysuję Twoje imię . Szepty z przeszłości zabierają mój sen .
#2063 |
Raczkowanie
|
moje łzy, dym Twojego papierosa, niekończąca się pustka miedzy nami... *** i gdyby tak móc przewidzieć wszystko. *** makijaż, spódniczka mini, bluzka z dekoltem, otoczona mnóstwem mężczyzn, tak tak dobrze widzisz ona próbuje zapomnieć o Tobie. *** włączyć pauzę w życiu. *** `trzeba umieć kochać życie, nawet jak to życie nie kocha nas` sokół *** któregoś dnia wstane i powiem Ci : wal sie na ryj. *** wiara w to że wszystko się zmieni. tak na smutno dzisiaj ![]() Edytowane przez MalinovaSaGa Czas edycji: 2010-09-19 o 18:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 |
Wtajemniczenie
|
naiwnie__ - dziękuję ci bardzo za pochwałę sprzed tygodnia, bardzo mi miło
![]() abunee, styrana, latin, misjaaaa okradłam was <3 _________________________ _________________________ _ Zakochanie to najbardziej dupny stan na świecie.
On łapie mnie za rękę. Już wiem przy kim moje miejsce. Czy to możliwe by płakać ze szczęścia, że się kogoś kocha? Potrzebuję tylko ciepłego kąta w Twoim sercu. Kiedyś znaleźć szczęście, mieć go pełne ręce. Rzucić sercem o ścianę, niech rozpadnie się na milion kawałków. |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję dziewczynki ![]() ![]() "Patrzysz niby wprost, jednak obok gdzieś."
"Mówisz cicho coś - nie słyszę Cię." Nie mogłam zbyt wiele chcieć, nie proszę o więcej, lecz przez chwilę popatrz jeszcze wstecz, przez chwile choć zawahaj się. nie proszę naprawdę o nic więcej. (Tomek Makowiecki - Ostatnie wspólne zdjęcie, zmieniłam na formę żeńską, więc nie brałam w cudzysłów.)
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
; *
z innej bajki ja też. ![]() xxxLOLKAxxx moja baba kochana! : D ;* " nie mogłam zasnąć, może nie chciałam? od wielu lat już nie śnię bałam się, że do mnie nie wrócisz w żadnym śnie, dlatego nie zasnęłam nie chciałam się z tobą rozstawać teraz stale było jej zimno, jakby zamarzała od środka... i to ciągłe zmęczenie już rano musiała walczyć ze sobą, żeby wstać z łóżka a potem było jeszcze gorzej, z każdym dniem było gorzej a ona nie umiała tego powstrzymać " byłeś dla mnie każdą galaktyką, każdą gwiazdą i planetą i tak powiem 'wszystko ok'
![]() |
#2067 |
Raczkowanie
|
nie krzycze, nie płacze, nie trzaskam drzwiami nawet nie przewracam oczami
Jeśli dla kogoś rzucasz papierosy, to zazwyczaj przez tą samą osobę znów zaczniesz palić. Kocham go jak brata, ale nie swojego. 'Jestem klasą panującą, a klasa panująca nie przejmuje się tym, co ktoś o niej mówi' 'Mała, wredna, bezczelna, ale jakże zadowolona z siebieImpreza kończy się na dwa sposoby: jak zapomnieĆ lub jak przypomnieĆ xD 'całe moje życie to nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.' Pieprzon.a duma.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Raczkowanie
|
mad_woman - cieszę się.
![]() Jeżeli naprawdę nic nie można poradzić,
po co doprowadzać się do obłędu ? Bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy . Patrzył na mnie , tak jakbym była kimś , kto się dla niego liczy . Boję się mówić głośno o tym , co czuję. Mogłabym źle dobrać słowa . a mógłbyś zrobić tak bym się uśmiechnęła ? bo mnie już wkurza , że zamiast mi śpiewać serenadę z różą w dupie , on myśli że powie że tęskni , a ja go ku*wa o rękę poproszę. Wiesz jakie jest najgorsze uczucie jakie mogę sobie wyobrazić? Nie ufać osobie , którą się kocha najbardziej na świecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna a Ty wiesz że ja Ciebie też ![]() unpredictablegirl LoveYourEyes dziękuję słońca ![]() Nie mogę zamykać oczu, bo za dużo myślę.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-09-19 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |||
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
panny okradam, to już chyba nałóg ostatnimi czasy! ![]() Asia - będę oczekiwać Cię ![]() Edit, Kofeina w Redbullach - cudne. ![]()
Daj mi trochę czasu daj mi pomyśleć Ciężko żyć ze świadomością że jesteś tak daleko proszę, bądź blisko tylko tego chcę i LOVE you. i MISS you. i NEED you coś cienko mi ostatnio idzie z opisami, wybaczcie ; * wyjeżdzam do Turcji, wracam 27.09. twórzcie będzie co kraść! ;ddd ;**
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-09-19 o 19:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.