![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
A moi chlopcy dzis pierwszy raz dostali zupke z miesem- cielecinka. Chyba im smakowalo, adas zjadl swoja porcje i jeszcze z 20 ml ktore zostaly domiskowi
![]()
#2042 |
Zakorzenienie
|
Goldika, jaki komplement
![]() ![]() Rudominka, kondolencje ![]() ![]() Lili mi dzisiaj jazdę na polu zrobiła. Musiałam nieść ją na ręku a drugą pchać wózek. Glam podziwiam, bo Ty kiedyś Sonie tak targałaś i jeszcze swój kombajn ![]() ![]() Nettka, gluten czyli co, bo ja już nie pamiętam ![]() ![]() W piątek o 22:25 na Tvnstyle będzie o obsesji karmienia piersią ![]() ![]() Ela, ja niestety 100 pieprzyków nie uzbieram ![]() Domi, chwalę się, wygrałam książkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zadomowienie
|
też chciałam zaczać z tym glutenem ale jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.bobovita.pl/nasze_produkt...zki/KASZKA/459 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja daje kaszke nestle zdrowy brzuszek 8 zburz lub 5 zboz z lipa, nbie ma cukru a mlody ja uwielbia z owocami. 1 lyzeczka suchej to wlasnie 2g Adas wlasnie zwiedza podloge w kuchni szorujac na brzuchu do tylu, na oko 1,5m juz przelazl zrobilam mu warzywka z indykiem, nie szalal, a ze zrobilam duzo porcji to do dzisiejszej dodalam troche jablka i zjadl wszystko. mam tylko nadzieje ze nei bedzie placzu i zagazowywania w nocy jak po ostatnim jablku
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Dzien mnie nie było, a tu tyle stron do czytania, oszalałyście??? ![]() Byłam dzisiaj z Tżem we Wrocku, trochę popracować i trochę poszaleć po sklepach. Obkupiłam się bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla małego upolowałam bodziaki w biedronie z dinusiem, fajne wzorki i przede wszystkim gatunek dobry także zadowolona jestem. Lecę czytać co u Was się działo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Zadomowienie
|
Seonka jaką książkę wygrałaś???? Ja to mol książkowy, dziś w ddtvn mówili że coraz mniej ludzi czyta ksiązki, niektórzy wolą słuchać albo wogle nie czytają, niedługo zostanę jedyną czytającą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
oj nie elus, zostaniemy we dwie, wyprowadzajac sie z UK wyslalam do domu 130kg ksiazek plus 6 wielkiech kartonow ktore wyjechaly pozniej.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
![]() Muszę poszukać tych słoiczków z kaszką manną ale chyba Hipp ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy dobrze zrozumiałąm, że wystarczy 1 łyżeczke rozrobić z woda i to styknie??? bo dostałam próbke tej kaszki i tam jest z 5 łyżeczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2052 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja czytam jak juz młoda pojdzie spac, przewaznie po na wspolnej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
Tz kupil zielone i brazowe na 80cm. Mysle, ze beda troszke duze ale to dobrze, bo mlody wyrosl nam juz 85% ubranek
![]() jakosc bardzo fajna, lepsze niz z Lidla. |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ale jestem padnięta.. Aż myć mi się nie chce ![]() Muszę się pochwalić, że dzisiaj mieliśmy sukces kulinarny - mała zjadła zupkę mej roboty ![]() ![]() Byłam w aptece podpytać o cene żelu do dziąsełek i babka mi poleciła zakup szczoteczki silikonowej z takim ogranicznikiem, żeby dzidzia do gardła nie wsadziła (oczywiście trzeba lookać, żeby trzymała za końcówkę). I powiem Wam, że mała ją uwielbia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zadomowienie
|
Ja zgłupiałam już z tym glutem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
Seona dzis tez wrocilam ze spaceru na ostatnich nogach
![]() Dalam sie naciagnac na hulajnoge naiwnie liczac ze sonia bedzie jechac, ja isc i bedzie super hiper mega fajnie ![]() Niestety w drodze powrotnej adas zaczal sie drzec jak wsciekly, musialam go wyjac a co wkladalam do wozka to wrzask. Sonia z ta hulajnoga radzila sobie srednio na jeza wiec musialam spory kawal albo ciagnac hulajnoge razem z sonia albo ja niesc i jeszcze patrzec i uwazac na sonie Wozki obok siebie chyba srednio nadaja sie dla rodzenstwa w roznym wieku bo jak sonia usiadla z domiskiem to sciagalo na jej strone ![]() W tym upale do domu dotarlam wsciekla spocona i ledwie zywa... Z wrzeszczacym adamem i sonia marudzaca ze ona jeszcze nie chce wracac Chyba burza u nas bedzie ![]() Kupilam chlopcom dzis sliczne czapeczki- bereciki z cieniutkiej bawelny I to tyle z nowin dnia ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- W rossmanie tez sa takie zestawy 3 szczotczek z ogranicznikiem- tzn nie szczoteczek tylko takich roznych gumowych wypustek do masowania dziaselek Dola mam w zwiazku z przykazdem tzta. Oczywiscie minelo juz 2,5 tyg od zlozenia wniosku a zaproszenia nadal nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Dalia dla ciebie mam ksiazke- " irlandzki koktajl", autorkagosia jakastam, moge sprawdzic. Na pewno z duza przyjemnoscia przeczytasz... Z wieloma kwestiami to normalnie jakbym samato napisala ![]()
#2059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A my dzisiaj po szczepieniu, Helena nawet się nie skrzywiła.,pielęgniarka była w ciężkim szoku. Waży 8 kg i ma 67 cm! a w ubranka 74 wchodzimy. A ja tez kupiłam bodziaki w dinusie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Wtajemniczenie
|
Uciekam Kochane, do jutra
![]() Przespanych nocek!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zadomowienie
|
Hej
Co do glutenu to zaraz na allegro muszę zamówić kaszkę orkiszowa instant, bo Berni kończy dzisiaj 6 miesięcy (przypomniałam sobie rychło w czas o kaszce ![]() ![]() Mam do odstąpienia kupon rabatowy na zakupy w Smyku oraz do wykorzystania w Rossmanie na mleko modyfikowane Gerber i mleko NAN p Pro 2 lub NAN Pro 2R - jak ktoś jest chętny to proszę o pw |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oooo... zaraz wygoogluje ![]() wiolqn - dziękuje za info ![]() ja tez zmykam..... dobranoc mamunie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Zadomowienie
|
mszpilka też mieliśmy się dzisiaj szczepić, ale sąsiadów prosić o podwiezienie nie będę (i tak musieli mnie dzisiaj na izbę przyjęć zawieść). Ze szczepieniami się nie śpieszy.
Dziewczyny może doradzicie mi coś: mały znów ma zaparcie (po dyni???a jabłko z bananem wczoraj jeszcze jadł), dziś po jabłku ze śliwką trochę puściło; problemem jest też bolesne oddawanie gazów. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Chawa a co byś chciała za ten kupon do Smyka?
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Wtajemniczenie
|
a ja czytam wizaz
![]() Chawa a czemu na izbie bylas???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Rozeznanie
|
hej
Wy wszytskie bodziaki kupowałyście w biedrze ;D a ja kuplam młodemu bodziak kibica w pepco Mlody byl dzisiaj nie znosny 2 drzemke dopiero zlapal o 17. 30 na spacerze wiec zasnac potem nie mógł... ale szczęśliwie już śpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- kurde,jaka ja glupia... Jak Max byl maly kupilam mu zestaw szczoteczek i m.in. byla tam taka,jak Princesski,a ja sie zastanawialam,po co to kolko... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te mamy to moze mialy byc kumy? Znaczy lepiej sie rymuje No chyba ze to jakis wewnetrzny dowcip. Os jak nasz zul tajemniczy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.