|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki od Nadii -> manhattan, oriflame i inne
no nie wiem
cien za 10-15 maszynek?
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie rezygnuje pozdrawiam
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
moze znjadziesz u mnie cos za te cienie ??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1154703898 odpisz u mnie ...
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Witaj!
Szukalas bucikow w zamian za prostownice. Niestety nie posiadam bialych japonek ale mam inne japonki..Moze cie zainteresują ![]() Oprocz tego poza watkiem mam dwie sliczne spodniczki (jedna jeansowa druga materialowa w kwiaty) oraz sliczna nowa bluzeczke z tasiemka pod biustem
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się :
- szminka Odcien Coral Lights 75 kolor delikatny koralowy nieco ciemniejszy od tego ciestego z blyszczacymi drobinkami - perełki różowe Vollare mój nowy KRAMIK ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...48733&posted=1 |
|
|
|
|
#191 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ile chciałabyś tych maszynek i ile dostałabym tej maseczki? W tym zestwie są dwie pary nożyczek pilniczek i penceta.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
a nie interesuje Cie u mnie nic wiecej niz maseczka wax?
interesowal Cie wczesniej jeszcze jasny zollto-kremowy cien? jesli chodzi o maseczke to najwyzej moge dac polowe opakowania 240g.. teraz czekam na Twoja odpowiedz (mnie chodzi tylko o golarki czarne i zielone
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2006-08-22 o 11:01 |
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
-zestaw do frencha
-balsam do ust z avonu -Pojedynczy cien Manhattan Multi effect : jasny kremowo zolty (45 Silky Yellow) -Nowy perłowo biały pojedynczy cien do powiek firmy manhattan z serii Pure color. Kolor : so white nr 30 -odlewka Henna Treatment Wax w czarnym opakowaniu (wiadome dla kazdego rodzaju wloskow) interesuja mnie te rzeczy zajrzyj do moich watkow w ciuszkowym mam topik XS new yorkera moze cie zainetresowac
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Carmen bucki nie w moim stylu, Irlandia zaraz jeszcze raz przejze Twoj watek, to smao u vardy
juz zagladam
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
gdybys byla zainteresowana mozemy zalatwic to osobiscie bo niedlugo odwiedze krakow
![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15. Peeling z białą herbatą AVON SPA, 75ml., zostało ok. 40%-50% (on jest grubo czy drobno ziarnisty? do twarzy czy ciala ? jaka jest jego data waznosci ? )22. Próbka naklejanego lakieru do paznokci AVON, kolor Twinkling Pink, na 2 paznokcie 34. Okulary różowe, nowe (fotki dla zainteresowanych) (chcialabym prosic o fotki )
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
szkoda
nawet za czesc z tych rzeczy?
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest krem, balsam? do twarzy czy ciala? - jaka pojemnosc i data waznosci)
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Serum udoskonalające Źródło Młodości błyskawicznie wygładza cerę, sprawia, że skóra staje się bardziej miękka i jedwabista. Formuła serum oparta jest na technologii Rejuvi-Cell Repair wzbogaconej technologią holograficzną i specjalnymi substancjami enzymatycznymi. Natychmiast nadaje skórze perfekcyjny wygląd i nadzwyczajną gładkość od razu wyczuwalną w dotyku. Dostosowuje się do zmiennych potrzeb skóry, podnosi jej poziom nawilżenia i ukrywa niedoskonałości. Serum wzbogacono o substancje odbudowujące skórę i energizujące ją. Maksymalnie poprawia wygląd skóry, zwężając pory, nadając jej przejrzystość i jednolity koloryt. Stosując serum na Krem naprawczy Źródło Młodości na dzień, maksymalizuje się działanie obu preparatów i uzyskuje optymalny efekt.
Rezultaty stosowania: Po pierwszym zastosowaniu: jedwabiście miękka w dotyku powierzchnia skóry, przejrzysta i promienna skóra, ukryte niedoskonałości, zmniejszone pory Po 1 tygodniu stosowania: pory wyraźnie zmniejszone, zmarszczki wydają się zmniejszone Przy regularnym użyciu: prawie niezauważalne pory, skóra bardziej jedwabista, wyraźnie spłycone drobne zmarszczki, wyrównany koloryt, zmniejsza i rozjaśnia przebarwienia związane z wiekiem. serum nakłada się rano, zalecane jest uzywanie od 25 roku zycia, pojemnosc 30ml, data ważności:12 miesiecy od otwarcia, kosmetyk nie otwierany, zafoliowany |
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-zestaw do frencha -balsam do ust z avonu -Pojedynczy cien Manhattan Multi effect : jasny kremowo zolty (45 Silky Yellow) -Nowy perłowo biały pojedynczy cien do powiek firmy manhattan z serii Pure color. Kolor : so white nr 30 za to serum ?tylko ze wolalabym wysylka, bo niestety nie mam czasu na spotkania tym bardziej ze teraz w krakowie same objazdy
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
hmm widze ze bardzo cenisz sobie ta maseczke
ja w kraku bede za dwa tygodnie w sobote, nie mialabys 5 minut?
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
lubie ja, ale nie cenie sobie jej jakos bardzo bardzo, tylko najprawdobodniej wymieniam sie juz z inna wizazanka za nia
![]() w gdzie bedziesz w krakowie dokladniej?
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
bede na rynku i w galerii kazimierzi gdzies tam blisko TVP3 nie wiem jaki to rejon:P podoba mi sie jeszcze ten fioletowy cien manhattanu jestes w stanie go dorzucic?
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
jeden cien manhatana w sklepie kosztuje ok 20-22zl, a maybelline 15zl, wiec mysle ze kolejny cien to juz za duzo
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
to moze dobierzesz cos jeszcze?
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
aaa i jeszcze jedno-co z tym odbiorem? bedzie mozliwosc?
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
więc lakieru Sheer Pale Pinks już niestety nie ma, a zdjęcia okularów postaram się zrobić dziś lub jutro
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2006-08-22 o 15:55 |
|
|
|
|
#210 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wolałabym całą maseczkę waxa. Wtedy mogłabym dać np 15 maszynek i ten komplet do manicure. Co ty na to?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

...