|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: debiutancki Kramik u Ani:)VeroModa,DKNY,Troll, Orsay na wymiane...
niestety nic nie znalazłam
niczego konkretnego nie szukam, biore to co wpadnie mi w oko
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
PROPOZYCJE DLA SWEENEY:
TO NIE DOKLADKA! -1i 2 luzeczka polo ONLY/Vero Moda. Z metki S,mialam ja na sobie raz<za moich dobrych czasow ale i tak okazala sie za mala>.Bluzeczka w rzeczywistosci ma intensywniejsyz kolor-ladnej,czystej czerwieni. Na zblizeniu-hafcik kwiatek,ktory dodaje jej uroku.-5 brazowa/czekoaldowa bokserka New Look,lekko prazkowany material,bardzo rozciagliwa,super sie doapsowuje. Z metki to 38ale bez specjalnego rozciagania bedzie ladnie wygladac i na rozmiarze S. Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-08-22 o 11:19 |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
-6i 7zielona blzueczka In EXTENSE <hiszpanska firma>z metki to rozmiar P czyli male M.Blzueczka na bardziej zielony odcien i slodki nadruk z przodu-abosultnie niepodniszcozny!Ladnie wyglada do lekkiej opalenizny
![]() -8 i 9i 10 rozowa bluzeczka LUX-blzueczka jest w modne paski jasno i ciemnorozowe,z jednej strony krociutki rekawek,z drugiej koleczko<obraczka>ktora dodaje blzueczce charaktetu. Bluzeczka raz zalozona,jedyny mankament-pogieta papierowa metka przy szyji -11 brazowa/czekoladowa bluza SAIXO,rozmiar z metki M. blzua jest cieniutka-dobra na wiosenne i letnie wieczory, cala na suwak<w pelni sprawny>,z kapturkiem i mala kieszonka-kangurka na przodzie |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
-12 i 13 czarna,amerykanska bokserka PIneapple. Rozmiar z metki 10,ale dobra bedzie na 36/38. Bokserka jest czarna z deliaktnym wykonczeniem przy dekoldzie i haftowanym napisem PIneapple. Napis i haft sa w odcieniu bardoz bladego rozu<czasem wydaja sie niemal biale>
-14 hiszpanska bezowa blzueczka z pomaranczowo-brazowym deliaktnym nadrukiem. Rozmiar to S/M,mam ja z wymianki,przeze mnie nie noszona,bo okazala sie za mala... -15 nowiutkie majtusie Cubus. Polprzezroczyste stringi,czarne w malusie,rozowe groszki, wykonczone bladorowoa koronka. -16 koronkowe majtusie,stringi. Z przodu ozdobne wiazanie tasiemka,ktore dodaje im uroku.Niestety nie znam firmy... jesli ktoras z rzeczy bedziesz zainteresowana to oczywiscie podam dokladne wymiary.Moge tez zrobic dokladniejsze zdjecia. Przepraszam za jakosc fotek-niestety narazie dysponuje jedynie kamera internetowa... |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem zainteresowana:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1140960574 bialy pasek trzeci od gory, on jest taki pleciony? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1142799968 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1152727930 jakie wymiarki? zapraszam do siebie
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
przypomnialam sobie o jeszcze jednej koszulce-NIKE.Oryginalna,lekko szary odcien,maly nadruk z napisem na przodzie. Mimo,ze to koszulka sportowa to jest ona w modym obecnie typie koszulek loooong. Nadaje sie nie tylko na rower.aerobic ale i na codzien. Rozmiar z metki S. /nieaktualna
Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-08-22 o 18:44 |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
hej znajdziesz cos u mnie za pomarańczowa lu żółta bluzeczkę?
TO MÓJ WĄTEK NA WYMIANĘ ciuszki na stronie 1,3,4,5,6,7,8,9 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=kikiriki a ten link jest do wątku z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post1152218 KIKIRIKI
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, co interesuje cie za
-14 hiszpanska bezowa blzueczka z pomaranczowo-brazowym deliaktnym nadrukiem. Rozmiar to S/M,mam ja z wymianki,przeze mnie nie noszona,bo okazala sie za mala... 6i 7zielona blzueczka In EXTENSE <hiszpanska firma>z metki to rozmiar P czyli male M.Blzueczka na bardziej zielony odcien i slodki nadruk z przodu-abosultnie niepodniszcozny!Ladnie wyglada do lekkiej opalenizny -8 i 9i 10 rozowa bluzeczka LUX-blzueczka jest w modne paski jasno i ciemnorozowe,z jednej strony krociutki rekawek,z drugiej koleczko<obraczka>ktora dodaje blzueczce charaktetu. Bluzeczka raz zalozona,jedyny mankament-pogieta papierowa metka przy szyji? Jesli nic nie znajdziesz to zagladaj- beda dokladki |
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1152727481 w jakim stanie jest ta bluzeczka i jaki to rozmiar?
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Paulino przperaszam,calkiem zapomnialam wykasowac te blzueczke z watku,a ona juz poszla na wymianie
czy to jedyna rzecz,ktora ci sie spodobala?jesli tak to postaram sie najpozniej jutro dorzucic jakies dodatkowe ciuszki,moze cos ci wpadnie w oko,bo mnie twoje rzeczy,szczegolnie torba w wisienki i rozowa bokserka, podobaja sie baaaardzo... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
buu szkoda że jużnie ma tej bluzeczki niestety nic ni już w oko nie wpadło
ale poczekam na dokładke
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1142797904 ta bluzka w paski, ale jakie ona ma wymiary? i czy mas zjakąś fotkę na sobie? |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Kawusia ta blzuka w paski gdzies mi sie zaiweruszyla w domku,ale poszukam jej i dam ci jutro dokaldnie znac. Postarma sie o jej dokaldne zdjecie i wymiary,ale z tego co mi sie wydaje to to bedzie okolo38.
|
|
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
fajna bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1152727930
moze znajdziesz u mnie cos?
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
WHITE- propozycje
![]() 1 i 2-dluga bokserka szarografitowa w paski,z wezlem na plecach. Brak metki,rozmiar ok.M 3-czarna bokserka z wyszywanym delikatnie rozowa nitka napisem pineapple. Amerykanskiej firmy o tej samej nazwie. Rozmiar z metki 10,ale to male 38,lepiej bedzie wygladala na kims noszacym 36/38 4-bezowa bokserka ZARA z wyszytym napisem ME, rozmiar z metki M 5-czarna klasyczna bokserka, rozmiar 36/38 |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
ciag dalszy...
6 -bokserka H&M fioletowa ze Snoopym. Czerwone obszycia,mocno wycieta na plecach. Na zdjeciu tylu przeklamany przez aparat kolor, w rzecyzwistosci to fiolet nie niebieski! 7-bokserka Next brazowa,material o lekko prazkowanej fakturze,ladnie sie dopasowuje do figury 8-biala bluzka z bufkami firmy Next 9 i10- borodwa torba House. Na przodzie widac granatowy zanczek-czlowieczka grajacego w golfa i napis oldschool. Torba jest w swietnym stanie,nigdzie nie widac sladow noszenia. Mialam ja na sobie maks. 3 razy |
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
hello, moglabys poda wymiary bokserki w paski i torby ?
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
White pomierzylam torbe i bokserke i juz daje znac:
tobra -dlugosc podstawy<usztywnianej>mie rzona po zewnetrznej to 37cm -wysokosc od szwa do szwa rowniez po zewnetrznej to 23 cm torba jest bardzo pakowna,spokojnie wchodzi do niej taki duzy akademicki zeszyt. W srodku ma mala kieszonke na zameczek i druga na komorke,na zewnatrz z przodu jedna niezapinana kieszen. bokserka -dlugosc calkowita:60cm -dlugosc od paszki w dol: 43cm -szerokosci od pachy do pachy ok.39cm*2 |
|
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co ci sie u mnie podobalo? spodniczka i bluza sprzedaly sie na allegro dzisiaj. co ci sie jeszcze podoba u mnie? (wszystkie inne rzeczy sa)
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia dla mamymichalka
/nieaktualne!1,2,3,4- zdjecia spodni divided. OIdpowiednio przod,tyl,zblizenie gory i zblizenie tylnich kieszeni. spodnie w rzeczywistosci nie sa takie zywo niebieskie,to ladny ciemniejszy niebieski w lekko szarawym,a nie blekitnym odcieniu-cos ciut ciemniejszego niz na fotce ze zblizeniem gory 5,6 zdjecia majteczek-przod i tyl Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-10-03 o 16:45 |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Nieaktualne!
7,8 kolejne majteczki-rowniez przod i tyl 9 suplementy dietki, o ktorych pisalam wczoraj 10,11bolerko,jest krociutkie,wiazane pod biustem jednak firmy topshop a nie atmosphere. To drugie zdjecie to zblizenie materialu,zebys mogla zobaczyc jego fakture,rozjasnione dla potrzeb fotki,w rzecyzwistosci bolerko jest ladnie czarne 12 zdjecie czerwonej asymetrycznej blzueczki Tally Weijl-poniewaz jest asymetryczna i mozna regulowac jej dlugosc to pomyslalam o Tobie,ale oczywiscie to tylko propozycja Jeszcze jakies ciuszki dorzuce napewno popoludniu lub pod wieczor,jak tylko zmobilizuje sie,zeby przytargac je do domku z mojego ciucho-schwoka
Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-10-03 o 16:46 |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
madzia.a-slonce przperaszma cie bardzo ale sudocrem jest juz nieaktualny-przekonalam sie do niego niedawo,pomogl wyleczyc mi strasznie pokaleczona brode i narazie sie z nim nie rozstane. Co do waxu-niedlugo zaloze watek kosmetyczny,wiec moze jakos nam sie uda wymianka,bo jednego malego opakowania srednio oplaca sie slac...mam nadzieje,ze sie nie gniewasz...
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() buzka |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
oto zdjecia
![]() tył i nogawki..z tyłu jak mowilam sa poprzecierane-zaznaczam ze sa bardzo dłuugie i ja mimo moich 182-przydeptalam.nie plataly mi sie po ziemii tylko jak mialam 10 cm szpilki jesli jestes nizsza ode mnie to sobie je skrocisz po prostu i bedzie git bo spodenki sa w b.dobrym stanie.przod nogawek-idealny.zaraz poszperam informacji o lotonie prostujacym |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
mamomichalka-dorzucam jeszcze dwa zdjecia,sorry za kiepska jakosc-kamizelek bezrekawnikow.
1 Pomaranczowy z rzadkiem cekinkow ciut nad biustem<cekinki sa ukryte pod cieniutka warstwa materialu,dzieki temu nie grozi im odpadniecie i jedynie delikatnie polyskuja przez tkanine>. golfik jest z bardoz elastycznego materialu,ladnie sie naddaje i dopasowuje do sylwetki. 2. Grubszy,sweterkowy czerowny bezrekawnik z golfem. Przez srodek material ma jakby trzy pionowe,zaglebione paski,dzieki czemu ladnie wyszczupla. Golfik na zdjeciu jest juz raz wywiniety,mozna go sobie dowolnie wywijac.Kolor na zwyo to ladna czerwien. Mam jeszcze czarny,cieniutki paseczke z imitacji skory.Zakonczony klasyczna waska, prostokatna, srebrna klamerka. Nadaje sie i do spodniczki i do spodni. Jesli bedziesz zainteresowana zdjecie dorzuce wieczorkiem. p.s. dzieki za zdjecia nogawek spodni faktycznie tylko troszke sie podniszczyly,pewnie wlasnie o tyle o ile bede je skracac<bo ja potrzebuje na dlugosc 32 i kawaleczek >wiec nie ma najmniejszego klopotu![]() edit:dorzucam zdjecia paseczka do spodni i koszuli o ktrej napisalam ci na PW Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-09-28 o 11:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

niczego konkretnego nie szukam, biore to co wpadnie mi w oko

ale i tak okazala sie za mala>.Bluzeczka w rzeczywistosci ma intensywniejsyz kolor-ladnej,czystej czerwieni. Na zblizeniu-hafcik kwiatek,ktory dodaje jej uroku.