![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 26 sierpnia 2006 :)
Tak Sovilo wszystkie sie nie mozemy doczekac
![]() ![]() Wtamy kami a jak u Ciebie z listą załatwionych spraw???
#182 |
Zakorzenienie
|
Masz zdjątka obraczek?
![]()
#183 |
Raczkowanie
|
Mamy już prawie wszystko załatwione. Tylko jeszcze musimy spisać protokół, skończyć nauki, iść do spowiedzi. Jutro idziemy na skupienie. Nie mamy też obrączek i garnituru. Troszkę czasu na to zostało. Jak bym miała obrączki to pewnie ciągle bym przymierzała
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Mlode!
Dziewczyny, a jaką bedziecie mieć bieliznę (wiem, to trochę imtymny temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
ojejku dziewczyny jak ten czas szybko biegnie do mojego wielkiego dnia już niedaleko( 19.08.06)
![]() prawie wszystko juz załatwione jeszcze tylko fotograf i obrączki, postanowiłam pochwalić się moją suknią co prawda odbieram ja dopiero w połowie lipaca ale znalazłam taka sama na allegro więc wam pokażę tylko moja będzie ecru |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
ja sie tez dopisuje. przegladam te nwatek i mojej daty nie znalazlam - 16.08!!!!!! dosc tak nietypowo, nie???
zaproszenia juz rozdane na poczatku roku, wiec kto musial zarezerwowac sobie urlop mial duzo czasu na to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Sovilo pochwalę się naszymi obrączkami
![]()
#188 |
Zakorzenienie
|
Piękne
![]()
#189 |
Raczkowanie
|
super!!! a jaka cena jeśli można wiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Mi tez się bardzo podobają i najchętniej już bym je nosiła na paluszku
![]() Kami zaplaciliśmy za nie 564 zł ale to dlatego, że mieliśmy własne złoto brakło nam tylko troszkę, więc wyszło 450 ![]()
#191 |
Raczkowanie
|
Hi
![]() *Misia*piękne obraczki ![]() nam zostały jeszcze nauki przedmałżeńskie, ale barrdzo nie chce nam sie tam iść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Misia7 nam też została jeszcze czołówka u kamerzysty, ale jeszcze nie wiemy nawet jak chcemy by wyglądała i raczej nakręcimy ją tak 2-3 tygodnie przed ślubem. A Ty jaką chcesz mieć czołówkę? A co do garnituru to byliśmy w sobote oglądać i mój TŻ waha się miedzy dwoma
![]() ![]()
#193 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
To ja tez zdam kawałe relacji Jesteśmy w trakcie rozwożenia zaproszeń ( później się pochwalę jakich ) ![]() Mamy tylko częsć papaierów załatwionych ( najważniejsze jeszcze czekają) Zostłay nam do załatwienia: -przymiarka -odbiór obrączek -wystrój koscioła i bukiety ( umówiona jestem na połowę lipca) -garnitur i reszta ubioru Pana młodego ( na dzien dziesiejszy nie ma nic) - sukienka na poprawiny -bielizna!!- której nie uświadczysz u mnie na wiosce( specjalnie po nią wybieram sie do Wrocka) - załatwienie słoneczników- bo one będę ozdobą całego wesela ( mają być w bukiecie, w kościele, na aucie i wszedzie wokoło)- chcemy odkupić od rolnika kawał zasadzonych słoneczników ![]() na dzień dzisiejszy to chyba tyle acha- i torta trza złatwić .... heh na pewno jest jeszcze masa pierduł Najgorsze jest to że narzeczony zjawi sie dopiero 3tyg przed ślubem a wiekszośc rzeczy organizujemy sami No i otwarcie firmy wyskoczy w połowie lipca- ale mam zakrecony rok ![]() Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i powodzenia! Niech wszystko układa się jaknajlepiej!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
*Misia* my tez jeszcze nie wiemy co będziemy mieć na czołówce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak nastrój przed WIELKIM DNIEM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Misia7 to ja będzesz już miała jakiś pomysł na czołówkę to mam nadzieję ze się z nami podzielisz nim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Już dawno przebywam na tym forum, wypada wreszcie gdzieś się przywitać.
![]() Pozdrawiam wszystkich! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
monia9000 ![]() ![]() ![]() ![]() Paweł KoChAm CiĘ ponad wszystko... 12.08.2006 <---- nasz wielki dzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej dziewczyny juz nie dużo nam pozostało do końca , lekki stresik ale jest ok. trzymam kciuki za wmiare ładną pogode oczywiście nie tylko 5 sierpnia... teraz jesteśmy jeszcze w trakcie zaproszeń ,duzo nie zostało a było tego ... cała kupa że tak powiem ale jakos zleciało. my juz mamy prawie wszystko załatwione suknia zamówiona,buty kupione, obraczki tez juz są , remiza, kucharka ,orkiestra, kamerzysta ,fotograf , dekoratorka tylko samochodu jeszcze nie mamy ale juz mam na oku ( piaskowy jaguar mmmmmm super wyglada) jeszcze garnituru szukamy jakiegos fajnego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#199 |
Rozeznanie
|
![]()
Witajcie "sierpniówki"
![]() Chciałam się pochwalić, że moja piękna suknia już gotowa. Wczoraj byłam na przymiarce i jestem olśniona. Pewnie każda panna młoda myśli, że jej suknia jest najpiękniejsza, hehe ![]() Zaproszenia juz prawie wszystkie rozdane, a w weekend jedziemy ustalić menu. Jeszcze sporo zaległości, ale powoli załatwimy wszystko. Póki co , stres przedślubny mnie jeszcze nie złapał. Staramy się z narzeczonym podchodzić do tego na luzie (na tyle ile sie da). ![]() PS. mam propozycje dla wszystkich dziewczyn z tego wątku... Po ślubie fajnie by było zdać relacje z uroczystości, jak się udało i wogóle. Czy były jakieś wpadki itp. No i obowiązkowo jakieś zdjęcie w sukni ślubnej. ![]() Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Aptekus, ja myślę że sam fakt wpisania się do klubu sieprniówek wiąże sie z dzieleniem relecji przed i po ślubie.
![]() A wczoraj przebiglam pół wrocka w poszukiwaniu sukni na poprawiny i bielizy. Masakra bo znalazłam jedynie 2 komplety i lazdy z nich nie był tańszy niż 290 zł ![]() Sukieneczkę kupiłam. Może potem dorzuce fotę ![]() Pozdrawiaki Ps. I mam nadzieję że w sierpniu pogoda nie popadnie w skrajności. Bo jeśli ma być taki upał jak wczoraj we Wrocku- to popadamy jak muchy w tych sukniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
![]()
oczywiście ze opisze jak było po moim weselichu ale trzeba jeszcze troszke poczekać ha ha
![]() ![]() ![]()
#202 |
Zakorzenienie
|
Kurcze zostały nam jeszcze 4 zaproszenia do rozdania a ja znów mam problemy ze zdrowiem i wszystkie wizyty trzeba przekładać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#203 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
mój niezbędnik nie zmieści mi sie chyba w żadnej kosmetyczce, ani torebeczce... ![]() jest tego tyle: - puder matujący w kamieniu z lusterkiem - szminka - korektor - perfum - chusteczki higieniczne - chusteczki odświeżające - zapasowe pańczoszki - lakier do włosów miniaturowy (w razie jakby sie coś w czasie imprezki zepsuło - tik taki - tabletki przeciwbólowe (niechciałabym sobie zepsuć wesela bólem głowy) i tyle...jak na cos w padne to napisze. Pozdro PS. idę dzisiaj w końcu odebrać buty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Aptekus właśnie ja się obawiam, że mój niezbędnik będzie podonych rozmiarów jak nie większy i już zaczełam panikować
![]()
#205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja do czyjejś torebki (teściowa lub świadkowa) wrzuciłam pomadkę i puder, a poźniej nawet nie wiedziałam u kogo to jest... zresztą i tak bym nie uzyła, bo nie mialam czasu .... szalałam na parkiecie! A w łazience bylam 2 razy, i to tylko za potrzebą fizjologiczną ![]() ![]() ![]() Tak więc dziewczyny - luz!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#207 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
wczoraj odebrałam swoje buciki ale okazało sie że są oropnie wąskie... jak takie buty rociągnąć?? zaczynam sie martwić... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
O kurcze Aptekus to jest problem ja moje odbieram 30 i tez sie obawiam jakie beda gorzej jak sie okaza niewygodne
![]()
#209 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() napewno w ruch pójdą prawidła,ale czy to wystarczy? ps. misia z czego są twoje buty zrobione, bo moje są satynowe... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Przyznam Ci się szczerze że nie pamietam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.