![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Książkę Heidi polecam, dużo konkretnej wiedzy, w dodatku bardzo ciepło napisana, ale nie głupawo
![]() alleyezonme Super! Bardzo się cieszę ![]() Czy Wy też zauważyłyście u siebie rosnące rozdrażnienie? Bo ja aż się zaczynam o siebie bać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
USAGISMA u mnie rozdrażnienie rośnie wprost proporcjonalnie do spadku ilości snu. na razie jest ok. Innych objawów brak, nawet cycki te same a szkoda bo prawie ich nie mam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#183 |
Zakorzenienie
|
czytam Was cały czas, ale coś się w temat wbić nie mogę
![]() ja w kwietniu będę miała 24 lata, zajść udało się nam w 5 cs, najdłuższe 5 cykli. we wtorek mam wizytę i ma być serduszko ![]() ja jestem mało rozdrażniona, chociaż jak już jestem to jest źle ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
U mnie cyce jak donice, a też w normalnych warunkach ich nie mam :p Ale co z tego, jak bolą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
MartaSz86 ja przy obydwóch ciążach donoszonych też miałam zupełnie inne objawy niż teraz. Ostatnio pisałam, że z objawów to mam tylko brak @ i ból (.)(.) a od wczoraj 24/dobę mi cały czas niedobrze. Starszy syn był na początku zazdrosny o małego ale szybko zrozumiał, że on jest malutki i potrzebuje mnie bardziej. Dziewczyny, Wy się boicie jak dacie radę ogarnąć dwójkę dzieci ja to mogę się martwić bo będę z trójką dzieci cały czas sama bo tż pracuje za granicą. Cytat:
Cytat:
To tak samo jak u mnie, przewidywana data porodu przypada w dzień urodzin mojego dziesięciolatka i też mam 34 lata. Ciesz się, że na razie masz tylko takie objawy.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
MartaSz86 to piona bo mój też. podziwiam bo ja bym chyba z trójką nie ogarnęła
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wizytę, daj znać co wyszło. U mnie rozdrażnienie tak samo - strach się bać ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2017-01-16 o 06:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dobijcie mnie. Zostawiłam dzisiaj w autobusie skrzypce, moje narzędzie pracy, warte w całości ponad 10 tysięcy. Nie wiem, jak to się stało... To był kurs dalekobieżny, ponad 100 km w jedną stronę z Krakowa... Zorientowałam się ciut przed 22, w biurze klienta powiedzieli, że nikt nie zgłaszał pozostawienia takiego przedmiotu... O 4.30 rano wyjeżdża pierwszy autobus tego przewoźnika, pójdę na dworzec i poproszę o kontakt do tamtego kierowcy, jak się okaże, że ktoś mi te skrzypce zarąbał, to chyba umrę ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,powiedziałyści e już o ciąży najbliższym?
U mnie póki co nikt nic nie wie,nawet mój syn... A on już tak długo marzył o rodzeństwie <3 Ale to prawdopodobnie 5tc,więc chyba za wcześnie żeby coś mówić... A jak u Was?powiedziałyście?jak nie,to kiedy zamierzacie to zrobić? Ps.przykro mi z powodu skrzypiec..miejmy nadzieję,że jednak się znajdą ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może wystaw ogłoszenie na fb na spotted swojego miasta? U mnie często ludzie piszą że coś zgubili lub coś znaleźli i zawsze jest jakiś odzew. Obyś trafiła na kogoś uczciwego ![]() Cytat:
U mnie wie mąż, rodzice i jedna najbliższa koleżanka. Chcę powiedzieć po skończeniu 3ciego miesiąca reszcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, na szczęście kierowca znalazł
![]() ![]() Próbuję się zwlec z łóżka i lecę na te badania krwi... Od 4-tej miałam dzisiaj pobudki, łącznie z wycieczką na dworzec i jakoś niespecjalnie mam ochotę znowu wstawać :/ Aha, u mnie wie póki co tylko mąż. Rodzicom i rodzeństwu powiemy najwcześniej po wizycie u lekarza za tydzień. To będzie wtedy połowa 6-tego tygodnia, wcześniej poroniłam na początku 6-tego i nie chcę mówić przed tym czasem, bo się wszyscy razem ze mną zaczną stresować, a to mi wcale nie pomaga. Edytowane przez usagisama Czas edycji: 2017-01-16 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja siedzę w pracy i nie mogę się dobudzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Magda ;)
|
Ja się witam po badaniach
![]() Jak ja nie cierpię pobierania krwi brrrr ![]() Ja miałam do zrobienia grupę krwi, hbs, hiv, wr, tsh, te wszystkie toxo , badanie moczu oraz glukozy. Jestem zła, bo badanie glukozy było zaznaczone obok pieczątki ginekologa i kobieta w laboratorium tego nie zauważyła, a ja dopiero zwróciłam uwagę po zjedzeniu batona ![]() będę musiała iść jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim.
Martwię się, że córka będzie zazdrosna bo jest ze mną bardzo zżyta, codziennie ja usypiam, codzienie w nocy mnie woła i później juz śpimy razem... Tez jeszcze nie wie, że jestem w ciąży.. powiemy jej jak będzie juz widać serduszko. Chociaż chyba powinna wiedzieć bo czasem nie ma wyczucia w wyglupach... |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Ja mam mocz, morfologię, glukozę, grupę krwi, OWA (nie wiem, co to jest), różyczkę, P/c IgM (?), TSH III generacji. Nie widzę zakreślonej toxoplazmozy i cytomegalii, więc chyba sobie dołożę plus betaHCG (przemogę się!) i progesteron.
I też nienawidzę badań krwi... Chociaż w poprzedniej ciąży byłam 3 razy i ani razu mi się nie zrobiło słabo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
dobrzr, że skrzypce się znalazły
![]() przełożyli mi jutrzejszą wizytę na przyszły poniedziałek bo lekarza nie będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Najbardziej zdziwił mnie ten HIV, jeszcze musiałam podpisywać jakaś specjalna zgodę na to badanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ja mam jeszcze nie robić badań, nie chodzić do laboratorium bo tam dużo kaszlących i zarażających ludzi.
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Teraz podobno każda kobieta musi zrobić badanie krwi na HIV. Ja 7 lat temu musiałam je robić w specjalnej poradni bo w żadnym laboratorium nie chcieli mi pobrać krwi na to badanie i patrzyli jak na ufo. |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Mi całe te badania łącznie z czekaniem zajęły max 30 min ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Blond princeska dlatego mam siedzieć w domu, najlepiej leżeć. Przeczekać poprostu. Następna wizyta 24.01 wiec może wtedy juz mi da jakieś skierowanie na badania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
mi lekarz pokazywał tabelkę z badaniami, które musi zlecać kobiecie w ciąży. Pierwsza pula badań misi być zrobiona do 10 tygodnia z tego co mówił i były tam wszystkie badania o których piszecie, a nie wiem czy nie więcej. Nie pamiętam dokładnie.
usagisama - ja czekałam jak na szpilkach bo to ma być wizyta z serduszkiem ![]() a mnir coś chyba bierze. gardło mnie boli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę że lekqrze Wam to rozdzielili właśnie i następne badania dostaniecie na nastepnych wizytach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
u mnie według OM dzisiaj mam równo 7t0d
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.