|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVII
Cytat:
Powodzenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kilkakrotnie byłam na takich rozmowach ze skierowaniem z urzędu, zależy na jakiego pracodawcę się trafi - niektórzy mają ogromne wymagania, studia + doświadczenie od stażysty
|
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, bardzo dziekuje, ze jestescie, za wsparcie. Update ode mnie:
Wczoraj eks napisal rano (Po spotkaniu dnia poprzedniego). Zapytal czy wszystko u mnie ok. Ja nie odpisalam. Okolo godziny 18ej dostalam sms '???' wiec juz musialam odpisac. Napisalam, ze wszystko ok i ze mam nadzieje, ze u niego tez. Celowo nie zadawalam pytania, zeby juz nie kontynuowac. Na co on odpisal 'Dziekuje Ci strasznie za te 3 lata, dzieki Tobie stalem sie lepszym czlowiekiem...' Nie odpisalam NIC. Po czym wieczorem napisalam, ze nie chce zebysmy sie kontaktowali, ze to mnie za bardzo boli. On napisal, ze czemu, ze jak to, ze jemu bardzo zalezy na kontrakcie ze mna i na przyjazni.. Ze chce rozmawiac, wiedziec co u mnie. Ja na to, ze nie chce juz zadnego kontaktu. On Na to: dlaczego... Zebym przestala, ze przeciez musimy miec kontakt Ja Na to: poddales sie, nie walczyles o nas do konca, chcesz sie mnie pytac o rady, spotykac sie, kontaktowac, przyjaznic, a nie chcesz ze mna byc.. Ja tak nie moge. On na to: walczylem, walczylismy, ale sie nie dalo.. Ja na to: Nie, nie walczylismy do konca. Nie doceniasz tej milosci, ktora jest miedzy nami, poddales sie. I tyle od tamtej pory (wczorajsza noc)... Z jednej strony chcialby mnie miec w swoim zyciu, a z drugiej nie chce ze mna byc.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo on będzie możliwe że starał się o ten kontakt, bo on chce wiedzieć co u Ciebię ple ple ple. G..wno prawda. Będzie szukał luki żeby znowu Cię omotac albo w końcu wprost zaproponuje seks. Przerabiałam to,nie warto. |
|
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny , dziś dzień wolny, dopiero wróciłam ,bo muszę dopilnowywac remont mieszkania.... Zmarzłam okrutnie ... Paskudny dzień.....
Mayla strasznie Ci współczuje, zupełnie nie rozumiem jego działania... Po co Wam teraz kontakt . Rozumiem Cię doskonale bo w moim przypadku utrzymywanie kontaktu z moim byłym byłoby samobójstwem dla mnie.... Dziś się widzimy... Strasznie się denerwuje... Zdaje sobie sprawę co mi chce powiedzieć... Dziewczyny ..... Chce zasnąć i się już nie budzić ;(((( |
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Rozstanie z facetem XXXVII
Barbarella: Na pewno nie chodzi tu o seks, on zawsze chcial za malo, a ja duzo bardziej (Jesli o seks chodzi). Nie wiem natomiast czego on chce..
Mumika: trzymam kciuki i od razu mowie przygotuj sie na rozpacz. bedzie bolalo. Pamietaj, ze Jesli Naprawde Cie kocha, to nie spalby z kolezanka. Ta jego milosc jest o kant tylka potluc.. Niestety Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#187 |
|
Konto usunięte
|
Może się dowiem na czym ta ich znajomość polegała bo narazie sama pisze domysły. Zapewniał ze nie spał, ze było co innego ale nie seks... Ale zdrada to zdrada
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;70757526]Może się dowiem na czym ta ich znajomość polegała bo narazie sama pisze domysły. Zapewniał ze nie spał, ze było co innego ale nie seks... Ale zdrada to zdrada[/QUOTE]
Wybacz ale nie wierze ze nie spali.. W kazdym razie zycze Ci mnostwo sily nadz dzielna! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za różnica czy spali czy nie skoro wyznawal jej miłość? Zdrada emocjonalna jest gorsza niż fizyczna.
BTW. Odebrałam pismo z sądu. Zaczynam odliczanie - sprawę mam 13 marca. Już tak blisko!
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Serio na to liczysz? Bo ja przestałam w to wierzyć
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Michalova, już na wiosnę będziesz wolna.
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Michalova czyli tydzien przede mna
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
Oby!
Mariola, to trzymaj za mnie kciuki, później ja będę trzymać za Ciebie
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Michalova, Zalamana - 3mam za Was kciuki ! Mam do Was pytanie.. Nie mialyscie watpliwosci czy to sluszna decyzja jesli chodzino rozwod ? Pytam bo to Wy skladalyscie pozew i jestem tylko ciekawa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny!
Qayqa - najmniejszej wątpliwości nie miałam. Jak wyszłam z sądu po złożeniu wniosku zrobiło mi się słabo, ale generalnie jestem zadowolona ze swojej decyzji. Z tym, że wiesz jak u mnie wygląda sytuacja, więsz kto był moim mężem i wiesz jak długo zwlekałam z podjęciem decyzji.
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
U mnie to samo - jaki jest malzonek same wiecie, po zlozeniu pozwu tylko utwierdzil mnie w tym przekonaniu. Poza tym kocham M :/ i nie chce zeby dziecko patrzylo na awantury w domu i takie zagrywki i wojny jakie on mi fundowal, wiec jak najbardziej nie zaluje, nie moge sie wrecz doczekac.
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Mega za Was 3mam kciuki badzcie silne !
|
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję qayqa - mam nadzieję, że pokażę taką klasę jak Ty!
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
A u Ciebie bez orzekania?
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Nie bede zgrywac bohaterki dzien przed rozwodem to koszmar, widzialyscie co sie ze mna dzialo, jak to wspominam to az nie telepie, ale chyba dlatego ze tego dnia osiagnelam dno moglam sie od niego odbic. Stres maksymalny ale jak widac mozna w tym wszystkim zachowac resztke godnoscj - trzeba tylko chciec i nie dac sie upodlic. Moze to glupie ale czasem zastanawiam sie czy on zaluje.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mariola - za Ciebie też trzymam kciukasy!! Ja dziś nie ogar. Spróbuję dziś wcześniej się położyć spać. Miałam całkiem zajęty dzisiaj dzień i o eksie mało co myslalam. Za to wpadł mi w oko facet z media expertu, pokazywał mi telewizory! 👌😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#205 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny spróbuję,pracodawca wymagał tylko wykształcenia średniego które posiadam.Stresuje się,że powie że wymaganie potrzebne do tej pracy,a ja tracę i latam po całym mieście żeby też staż załatwić,bo to druga propozycja że stażu i jest bardzo daleko mojego miejsca zamieszkania.Obecnie każdy grosz się dla mnie liczy a na bilety już wydaje masę kasę,ciągle do urzędu po podpisy,latanie itd.
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, moje koleżanki znają każdego....
Facet od roku żonaty. Ech ten nieszczęsny czas, kiedy wszyscy się hurtem hajtają 😢😜😜😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam się dziś z koleżankami.. Kurcze, czy Wy też tak macie, że po piwie i nie tylko, zaczynacie gadać o Nich? Jak ja tego nie lubię. Niby rozmowa o czym innym, a i tak kończy się na jednym temacie..
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mumika jak tam spotkanie?
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w trakcie rozwodów, trzymam za Was kciuki i życzę, aby poszło szybko i sprawnie!👍 Wczoraj widziałam się z moim ex, robiliśmy cesję na telefon. Był na mnie jego numer telefonu. Nie było to przyjemne spotkanie, jednak zachowałam twarz i szeroki uśmiech na niej
On ma już nowe dziewcze, które ma 20 lat i 5-letniego bękarta zrobionego na dyskotece, a mój ex stał się ojczymem i tak jak przy mnie potrafił cztery miesiące nie pracować, tak w nowym związki poszukuje dodatkowej pracy na weekendy Żałosne...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

i tak jak przy mnie potrafił cztery miesiące nie pracować, tak w nowym związki poszukuje dodatkowej pracy na weekendy
Żałosne...