![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2
Mlodszy oklada starszego. Oby tak nie okladal dzieci w zlobku. Starszak jest okladany ten bedzie okladal- jakby nie mogli po polowie😊😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Ja mam większy ale generalnie byłam już większą na starcie ....tyle co ja mam kilo teraz Ty pewnie nawet na końcówce nie będziesz miała tyle Także super...plus dla Ciebie ❤😎 ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
Codziennie miałam skargi od Pani A to kogoś ugruzla A to kogoś za włosy A to pobila Ja miałam już serdecznie dość Wyrosła później..ale było z nią trochę kłopotów... 3 latka miała wtedy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Współczuję. Wracaj szybko do zdrowia. Ja nie wyobrażam sobie leżąc bo mam dziecko. Gratuluję udanych wizyt. Dziś na wątku same chłopaki. Ja właśnie dzwoniłam do swojego ginekologa i mogę wziąć czopek na wymioty. Od rana mnie męczy i nie wiem co to. Nikt w rodzinie nie choruje na rota. Można się tym zarazić w sklepie? Może to być też niestrawność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Alla juz sie boje bo on jednym chwytem lapie starszego przewraca i juz na nim siedzi.a ten nie ma sily go zrzucic jak wojtas sie zaprze.juz Wam pisalam ze on je tylko mieso i czuje jak chce mi uciec np przy przebieraniu ze skubany ma sile.do tego uwielbia sie silowac i caly czas sie przy tym smieje.ostatnio doprowadzil do lez brata i jego kolege z pkola. Szukam dla niego jakis zapasow.bo mamy w rodzinie zawodnika mma- moze to po nim?no ale musi byc bardziej rozumny bo jeszcze glupiutki.a starszy jak poszedl do pkola w wieku 3 lat i trafil do grupy 3-4 latkow to od 4latkow w tydzien dostal ksywe ciamajda buhehehe.na szczescie tylkovpol roku go tak przezywali- w sumie to nie wiem jak teraz ale chyba troche sie wyrobil i ma paru kolegow
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt ![]() Ja jutro znów lecę do swojego gina.. robiłam dziś kilka badań, tsh mi wyszło 4,05 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#186 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pochwalcie się tymi sukienkami z Lidla ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
nibyżona
|
Ja niestety póki co się nie pokaże bo leżę dalej zasmarkana w łóżku
![]() Aguleekk a leczylas się na tarczyce? Ale to dość częste w sumie, dostaniesz leki pewnie, spokojnie ![]()
#188 |
Zakorzenienie
|
Nie leczylam się, mialam do tej pory trochę ponad 2 zazwyczaj. No zobaczymy jutro
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Moja sukienka z Lidla jest jeszcze u mamy. Dopiero będę się z nią widzieć w niedziele, więc wtedy będę przemierzać.
Aneu i Cherry życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Szklaneczka, gratulacje 😊
Alla, śliczny brzuszek i maluszek 😃 ja też mam łożysko na przedniej ścianie macicy, od wczoraj delikatnie czuję ruchy ale tylko jak leżę spokojnie na plecach i trzymam dłoń na brzuchu. Moje polowkowe za tydzień, nie mogę się doczekać ![]() Agulek, ja też przed ciążą nie miałam problemów z tarczycą, a na badaniach wyszło mi tsh 4,8, po 5 tygodniach spadło do 3,6, a za tydzień na wizycie gin ma mi powiedzieć czy zwiększamy dawkę leku. Nic się nie martw, to częste i łatwo da się opanować. Ja dziś byłam na badaniach, toksoplazmoza i hiv. Cały dzień biegania i padam. Już się przestraszylam, bo zaczął boleć mnie brzuch przy każdym kroku. A propos pierwszych zakupów, właśnie dostałam paczkę z Babyssima z otulaczami i poduszką do karmienia 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
nibyżona
|
Joasiala dzięki
![]() Aguleekk spoko loko bedzie ![]()
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z dzidzią wszystko w porządku.Lekarz nie wykrył żadnych wad. Narządy ma wszystkie w porządku i wymiary też. Będę miała dziewczynkę! Czyli pomyliłam się w przeczuciach. A wszyscy wokół byli pewni, że będę miała chłopca, bo tak ładnie wyglądam ![]() ![]() Zresztą takie badanie to niesamowite przeżycie. Łezka w oku się nam zakręciła, jak zobaczyliśmy to maleństwo na ekranie.
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
very niceee gratuluję córeczki
![]() ![]() ![]() U nas w końcu dzisiaj ładnie ![]() ![]() ![]() Też jeszcze nic nie mamy, czekamy na potwierdzenie płci. Ale jutro albo w sobotę idziemy na pierwszy rekonesans w wózeczkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Gratuluje Dziewczyny udanych wizyt!
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w pierwszej ciąży miałam takie mega przeczycie ze to chłopak....taka kobieca intuicja......ha ha ha....i co....i córka Dziewczynki są fajne.. wiem coś o tym....nie wiem za to jak się obsługuje chłopca....oj będzie się działo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jutro do gina muszę iść, bo jakiś stan zapalny mnie dopadł.. Ale znowu cyrki, bo nie chcą uznać ubezpieczenia zagranicznego... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! 😘😘😘😘 Nie mogę się już swojej doczekać 😁
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Lotos tak wspomnienia mam majowo-czerwcowych rocznik 2012 😊 Moja Ada 17 maka kończy 5 lat a taka malutka była.
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domówiłam jeszcze z Motherhood ochraniacz na łożeczko oraz otulacze flanelowe i muslinowe. Na tym koniec, bo fizycznie nie mam miejsca obecnie na nowe rzeczy i tych wszystkich rzeczy bym nie kupowała, gdyby nie to, że były przecenione o min. 50%. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Gratuluje udanych wizyt! 😍 tak zazdroszczę Wam podgladania maluchów że szok! Ja mam wizyte dopiero za tydzień...
LittleHope wspolczuje stresu i życzę dużo zdrówka! Trzeba leżeć to trzeba, byleby dziecko mialo sie dobrze. Oby już bez przygód! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||||
Zakorzenienie
|
Pięknie wyglądacie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Witam sie z samego rana! 😊
Mialam dzisiaj koszmar, ze zaczelam krwawić... Taka jestem teraz rozbita 😞 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej ![]() Ja tej nocy to samo!! Może to jakaś epidemia! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Witajcie w ten deszcZowy dzień :/ kurcze już mnie to irytuje z ta pogoda
![]() ![]() Jutro dziadek męża zaprosił nas na obiad do restauracji to może mi się lepiej zrobi jak gdzieś tak wyjdę ![]() Ja ruchy cZasem jak się skupię to cZuję , takie antenie ale nie za często bo mało kiedy mam czas na takie skupienie ![]() Po prenatalnych muszę się zabrać za segregacja ciusZków po Stasiu i sprawdzić co jest zniszczone i muszę dokupić. Nie ma co biegać po sklepach i nowych kupować... ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
A moze duzo ostatnio o tym myslalysmy? 😮 bo kilka dziewczyn o tym pisało i podswiadomosc juz zadzialala.
A moze jakas pelnia byla? 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
nibyżona
|
Pełnia była
![]() I nas dziś słonko, ale ja nadal w łóżku ![]()
#207 |
Wtajemniczenie
|
moja wizyta tez udana, miałam tylko mierzone tętno dziecka, sam lekarz przyznał że bardzo ruchliwe. wszystko ok.
#208 |
Zadomowienie
|
Dominikowa świetna wiadomość! 😊😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny poczulam!!!! Rano, takie odbicia piłeczki od zewnątrz:😍😍😍😍To na pewno Michał:P Wow, takie bicie większego serduszka. Sorry się się tak ekscytuje. Ale to moja pierwsza ciąża i się zastanawiałam jak to jest... Czekalam, czekałam i jest
![]() U mnie taka była piękna pogoda wczoraj. A dziś znów chmury i deszcz. Ja nie miałam glukozy..hmmm Ale żeście popędziły z tym nowym wątkiem!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.