![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 7
Dzień dobry
![]() My dady będziemy używać jeżeli będzie wszystko ok. Miłego dnia życzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
my wczoraj odwiedziliśmy ikeę i dokupiliśmy resztę rzeczy (w tym komodę pod przewijak - jednak
![]() ![]() ![]() Przeglądam właśnie swoją pocztę na którą nie wchodziłam chyba z tydzień. Jestem zarejestrowana na kilku stronach dzieciowych, typu Bebiprogram, Bebiklub, Nestle itd. Co kilka dni przychodzą na maila takie artykuły dotyczące rozwoju/ ciąży czy żywienia. Wiecie co mnie rozbraja? Że jak jest temat odnośnie żywienia to chyba żaden portal jeszcze nie wspomniał o karmieniu piersią, tylko od razu walą temat mleka modyfikowanego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj w koncu kliknelam rozek, torbe do wozka, pieluszki muslinowe i bambusowe, kilka drobiazgow do higieny i kocyk bambusowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Blackberry ja majac porownanie zdecydowanie wole pielegnacje dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Alleyezonme - Super, że wózek wybrany! Z fotelikiem będzie łatwiej ![]() Ja korzystając z okazji że mam więcej wolnego czasu zamowilam 2 książki na olx. Po prostu piersia i pierwszy rok z życia dziecka. Będę się edukować dalej. W następny weekend chyba pójdziemy na zajęcia z pierwszej pomocy ![]() Dziewczyny czy któraś z Was nosi juz wkladki laktacyjne? Ja chyba musze zacząć bo ostatnio codzienie mam plamy siary na stanikach... :/ Dzisiaj w planach mam załatwić kilka spraw na mieście, podejść do pepco po sloiczki na platki kosmetyczne dla Malej i podejść do rossmana po chusteczki przeciw farbowaniu prania. Może dzisiaj puszczę pierwszą partię ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Krzywą muszę powtórzyć przez ten poprzedni wynik, nie odstawiłam metforminy, moze teraz się uda ![]() Pani zrobiła mi tym razem całą w małym kubeczku jednorazowym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ojoanna czyli masz tylko jedna tabletke na dobe. Ja mam dwie.
A wody mozesz popic, spokojnie. Swoja droga calosc w malym kubeczku to ochyda. Kciuki za wynik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Dla mnie obsługa chłopca jest łatwiejsza, no i o wiele prościej pobrać siki do badania u chłopca ![]() Cytat:
![]() Lunak, u nas już w miarę ok ![]() Ilsa, a Ty się nie przemeczaj. Zostaje Ci leżeć i pachniec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Lelowa pokaż ten piękny kocyk
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A o cenę walczcie ostro. U nas Tito 2 w 1 stoi za 1759 PLN. A już widziałam nawet za 2000. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | ||
Rozeznanie
|
Dzisiaj jakoś do mnie dotarło, że to już niedługo. Położna zaczęła wizytę pytaniem jak się czuję w tych ostatnich tygodniach, później pani w laboratorium też, że to już końcówka. Wyprawka coraz bardziej ogarnieta, wózek, fotelik, łóżeczko i przewijak gotowe... Pierwsze pranie było, więc jakieś ubranka też już niby gotowe. Tylko ten bałagan z którym mam zamiar się rozprawić dopiero jak skończę pracować, no i torba do szpitala do spakowania
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas było wszystko bardzo bezproblemowo, o chusteczkach nigdy nie słyszałam, że się nie powinno, pudru nie mieliśmy. Raz mieliśmy pobrać próbkę moczu i rzeczywiście nie było łatwo, ale żadnej infekcji nie miała. Skoro mówicie, że z chłopcami łatwiej to się trochę uspokajam ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze to w sklepie zakochałam się w innym wózku (Aero tutis) ale ja kupuje tylko oczami wózek a mój mąż już pod względem technicznym. Niestety cena była o 1000zl większą niż Tito no i nie miał np wentylacji gondoli która ma Tito, miał też niewygodna regulacje oparcia w gondoli. No i 1000 zł różnicy to jednak sporo za to kupimy fotelik. Wygrał zdrowy rozsądek czyli mój mąż ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Potem obiad u rodziców a wieczorem basenik no i w sumie tyle z planów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A cenę właśnie sprawdziłam. Nic się nie zmieniło. http://www.megaurwis.pl/wozki-2w1/19...-tito-2w1.html Tam Ci się wyświetli cena 1851,55 ale po dodaniu do koszyka przechodzisz do realizacji zamówienia i w oknie rabatowym wpisujesz RABAT5 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam lenia i sie nawet z domu nie mam ochoty ruszyć. W sumie potrzeby tez
![]() Alley, weźcie juz w koncu zamówcie ten wózek. Połowa stycznia juz jest ![]() Myślicie, że jak zadzwonie na porodówkę do szpitala to mi powiedzą kiedy mają dni otwarte? Bo mam 2 sprzeczne info i terminem. A w sumie to ja nawet nie wiem czy chce tam isc i oglądać. Mężu mnie namawia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tych polarowych kocyków się boję z powodu potówek. Najcieplejszy tak naprawdę będzie wełniany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Z torbą ma rację, ale ja też odwlekam ![]() Cytat:
![]() Ja dziś muszę zamówić książki dzieciowe, bo strasznie odwlekam a czasu coraz mniej, żeby przeczytać. I chcę wełnę na kocyk kliknąć, bo też trochę potrzebuję, żeby zrobić ![]() Udało mi się w tk maxxie fajny bawełniany kocyk znaleźć za 25 zł z promocji ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Wydaje mi sie ze odkrylam tajemnice tego mojego klucia. Nie kluje mnie codziennie. A jak mam gorszy dzien to razem z kluciem mam ciagle parcie na pecherz i dziecko inaczej sie rusza (w innym miejscu ma giry). Moze po prostu tak sie maly nieszczesliwie uklada ze cisnie i napiera glowka? Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2018-01-15 o 09:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Ubrania poskladane. Idę robić obiad.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U dziewczynki dluzej to trwa ale sie da ![]() Kocyk wybralam szary, zobaczymy czy bedzie taki fajny jak na zdjeciu: 1516007728866.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() I kciuki za inne wizyty i glukoze Ojoanna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() My wczoraj zamówiliśmy łóżeczko w końcu, jak dojdzie to wtedy materac zamawiamy i zostanie jedynie wózek i fotelik ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Lelowa, bardzo ładny kocyk
![]() Pretty , kciuki za USG. Czekamy na informacje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Prettygirl kciuki za usg!
![]() Zamawialam z allegro od dwoch sprzedawcow: JustineX i flaming24. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Parapet, sadze, że do mojego ten kombinezon z hm nie przemówił wlasnie dlatego, ze ma nóżki razem. Jak poszuka innego to mu wybaczę
![]() Asiula, nie wiem czy tak z godziny na godzinę pozwolą przyjechać. Pewnie zalezy od szpitala i obłożenia na daną chwile. Lelowa, śliczny ten kocyk ![]() Kiwi, jak córcia? Lepiej cos? Pretty, kciuki zaciśnięte. Przynoś nam same dobre wiesci ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Laski załatwiajcie dziś sprawy żeby jutro odpoczywać bo podobno fatalny dzien się szykuje: ciśnienie mega niskie, opady deszczu lub śniegu w całej Polsce a na południu wiatrzysko dodatkowo. ☹ Weźcie nie mówcie że to końcówka.... bo ja tak przywyklam już do tego brzucha. Kiedyś zastanawialam się jak ja będę chodzić z takim brzuchem a teraz myślę jak to dziwnie będzie bez niego i bez tych kopow i szuran 😉 Pretty_ mocne kciuki za was ☺ czekamy Ilsa ale dobry ten Twój mężczyzna. Super że tak dba 😊 Mój M. to jest taki pieronski śpioch że ja nie wiem jak to będzie jak już mały się urodzi. Czacie że jeszcze śpi a godz temu mówił że już wstaje. Kiedyś mu po prostu do du.py nakopie za to. 😤 furii dostaję przez to jego spanie, a jak zwracam uwagę to jak grochem o ścianę. Dziś piekę chleb i szybki obiad z wczoraj do uzupełnienia i koniec. Mucha w nosie mi zagościła, coś tak czuje 😤 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Jolinko to fatalnie, przy takiej pogodzie napewno samopoczucie bedzie fatalne :/
Moj tez jest spioch i ma sen jak kamien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
Jolinko, piątkę przybić moge. Mój to jak juz zaśnie to w nocy nic go nie obudzi. Dzis sie mnie pytał co taka ledwo przytomna wstaje, bo przeciez w nocy to chyba sie z łóżka nie ruszałam. Rece mi opadły i juz nie miałam ochoty tłumaczyć, ze prawie na kanapie wylądowałam, bo po 1 mojej wizycie w łazience on zajął całe łóżko
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Ooo, zostawiło mi cytaty sprzed śmierci wizażu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę że parę razy Cię zleją i każą zadzwonić za 15 minut ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie jem śniadanko
![]() ![]() Mój tz tez taki śpioch, przestawia budzik kilka razy i strasznie mnie tym denerwuje ![]() Zbieram się po śniadaniu do sklepu i na pocztę, ciekawe czy kupię wszystko co sobie wymyśliłam ![]()
![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie tylko gdzie to wejście właściwe interesuje ![]() ![]() Zadzwonie zeby miec czyste sumienie. Bedzie mój sie pytał to bede miała dowód, ze zadanie wykonane ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.