|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
Cz.III
No to trochę typów masz
u męża już każdy zwraca się do brzucha Olek![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Z moim brzuchem nikt nie gada
wkurza mnie jak ktos mowi o mlodej Zosia. Bo my od poczatku mowilismy, ze nie wiemy jak ma sie nazywac. Synek mial byc Zosia i tak im sie przyjęłoWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Z moim gadają i się witają. :P Najpierw jest brzuch a później ja.
|
#184 | ||
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
No wlasnie niby czasu jeszcze jest sporo ale do końca nie da się WSZYSTKIEGO przewidzieć tym bardziej, ze co chwile potrafią wyjść jakieś rewelacje... A tez nie mam serca oczekiwać od męża bo i tak już robi 90procent rzeczy za mnie gdzie jeszcze dodatkowo pracuje. Typy co do imion mega i co byś nie wybrała będzie pieknie ![]() Cytat:
Skąd ja to znam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Ja juz mam wszystko oprocz laktatora wiec gdyby nie daj Boze cos sie dzialo to maz sobie poradzi. Co mi da, ze to popiore jak za 3 miesiace bedzie zakurzone?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Do mnie dzwoniła wczoraj bratówka z Anglii że na początku grudnia chcą zrobić paczkę dla małego i nie mam kupować już ciuchów. Później wysłała mi fotki kombinezonów że też chce kupić ale mam wybrać. Nie chciałam bo dużo już dostaliśmy od nich ale odpisała że trochę jej przykro że jako ostatnia pozna małego (bo wybiera się do PL dopiero latem) więc mam jej pozwolić cieszyć się chociaż zakupami dla niego
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
to miłe!
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Miło,miło że chociaż są daleko to interesują się.
Ciekawe jak tam Johasia i Karla. Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Napewno wszystko dobrze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
miała być Iga, ale mąż się nie zgadza. Potem niby stanęło na Lilce, ale nie wiadomo jeszcze w jakiej wersji, a poza tym średnio mnie to imię przekonuje. Więc też w sumie jeszcze nie wiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#192 | |
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
To będziecie mieli niezłego Mikołaja Bardzo miło z jej strony, ze się interesuje mimo dzielącej Was odległości ![]() U nas jest analogiczna sytuacja ale szkoda mi trochę Męża bo widać, ze jest mu mega przykro ze względu na zachowanie jego siostry... Po wyprowadzce jeśli już do niego napisze to tylko po to żeby się czymś pochwalić a zainteresowania zero. Jak dla mnie to wgl może się nie odzywać ale malzon to przeżywa tym bardziej, ze wcześniej mieli bardzo zażyłe relacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Anuszka; bardzo fajnie ze strony szwagierki
U nas kiepsko jeśli chodzi o relacje z moim szwagrem i jego partnerka. Odkad jestem w ciazy, ani raz nie zapytali przez głupiego SMS jak się czuje... Zresztą pisałam Wam na FB jaka u nas jest z nimi sytuacja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Mój mąż ma katar, zacznie się armageddon
![]() ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Iga to był mój typ dla dziewczynki ale mąż nie był przekonany i chciał Maję
wyciągnęłam zimowe okrycia i dopinam się jeszcze w płaszcz mąż wziął się za odchudzanie zapisał się na bieg sylwestrowy żeby mieć motywację. Codziennie notuje wagę Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
On póki co powiedział że będzie na kanapie spał żeby mnie nie zarazić
![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Cytat:
ja nie mam nic poza kilkoma ciuszkami doslownie no i ten laktator wygrany ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Ja już po prenatalnych - wszystko w idealnym porządku, młody ma...1768 g (30+1 tc) także urodzę małego hipopotama No i od wczoraj zdążył się obrócić głową w dół! Współczuję i też poproszę o wyrazy współczucia bo mój dzisiaj z roboty też zakatarzony wrócił ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Edit : 1786 g a nie 1768 jakoś odwrotnie spojrzałam ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Cz.III
Hejka dziewczyny, co jakiś czas Was podczytuje i jestem na bieżąco, cieszę się z Waszych zdrowych dzidziusiów! My właśnie po USG trzeciego trymestru
z małą super, potwierdzone przekroczone 1,5kg w innym gabinecie więc tyle już waży, przewidywana waga do porodu to 3,5 wszystkie narządy pięknie się rozwijają, mała się gimnastykowala całe badanie aż przez głowice się unosiła ręką lekarki dlatego tak bardzo ja czuję i widzę ciągle ruchy bo mam dużo wód płodowych i mała ma baaardzo dużo miejsca a dodatkowo swoje już waży więc warunki to fikania idealne badanie było w 3d i na żywo widziałam 4d, mała ziewała, wyciągała język i tak ssała ustami <3 ma usta typowo po tatusiu <3 mam nagranie z całego badania a co do mnie to łożysko itd wysoko i też wszystko bardzo dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() Mloda nie chce pokazywac buzi wiex nasze zdjecia to trzeba walic w milisekunde jak akurat sie cos wychyli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
duży chłopak mój czasem leży poprzecznie a czasami głową w dół także cały czas ma miejsce do fikania![]() Oki współczuję nie wiem czy bardziej Tobie czy mężowi? ![]() Cytat:
pewnie robi wrażenie. Kiedy kolejna wizyta?Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#202 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
To chyba w każdej rodzinie znajda się czarne baranki. Powiem Wam ze w takich chwilach cieszę się, ze jestem jedynaczka bo nie muszę się przejmować przynajmniej takimi sytuacjami. wiem... okropna jestem :p Cytat:
Z nich to już wgl światowe ewenementy. Niby maja w poważaniu ale wpier***ic się musza bo inaczej tego nie określę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
Cytat:
Super Dziewczyny!!! Bardzo się cieszę, ze wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Cytat:
ja już się nie mogę poniedziałku doczekać i wizyty Cytat:
zdaniem moich teściów powinnam brać z nich zawsze przykład Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#204 | |
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
Tak, tak... Ja nie wiem czemu Ty sobie jeszcze ołtarzyka z ich zdjęciem nie zrobiłaś Wiesz... Kadzidełka, świeczuszki te sprawy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
Cz.III
Aaa no i zapomniałabym, mała ma już włoski na głowie <3
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#207 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Cytat:
![]() Johasia łącze sie w bólu o oczywiście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bazgram z telefonu. |
||||
|
|
|
#208 | ||
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
Kurczę ale fajnie ![]() ![]() Ja już się nie mogę swojego doczekać ale zapowiedzieli mi na 32 tydzień dopiero :/Cytat:
Albo by mdłości z pierwszego trymestru wróciły :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Malzon do mnie napisał, ze pomogl niewidomej wsiadać do autobusu (jest kierowca) a jeszcze później takie uzupełnienie wysłał
![]() „Zabawna sytuacja z tą niewiadomą. Jak jej pomagałem to ona od razu, że żadna Pani tylko Agnieszka. No to ja mówię, że Kamil i zapraszam do środkowych drzwi. I przyleciała jakaś kobitka właśnie po tą niewiadomą. Ja mówię, że tam dalej nie mogłem podjechać bo zaraz 111 będzie. Podziękowały i ta niewidoma do mnie - to do zobaczenia... A ja zdębiałem ”Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Cz.III
u męża już każdy zwraca się do brzucha Olek

wkurza mnie jak ktos mowi o mlodej Zosia. Bo my od poczatku mowilismy, ze nie wiemy jak ma sie nazywac. Synek mial byc Zosia i tak im sie przyjęło

zapisał się na bieg sylwestrowy żeby mieć motywację. Codziennie notuje wagę

ja nie mam nic poza kilkoma ciuszkami doslownie no i ten laktator wygrany 

ja już się nie mogę poniedziałku doczekać i wizyty