![]() |
#181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Randki przez Internet cz. 4.
Cytat:
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- I z ciekawości, co rozumiesz za najtańsze jedzenie z Biedry? To do jakich rarytasów ty aspirujesz na co dzień? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
[1=d5f2b1fe262415f84dead74 6c1bee8c0d6ac2850_6340b04 00d0a7;89331264]To czym przejawiała się jego ambitność? Wyłącznie wysokimi zarobkami?
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- I z ciekawości, co rozumiesz za najtańsze jedzenie z Biedry? To do jakich rarytasów ty aspirujesz na co dzień?[/QUOTE] no daruj sobie te zlosliwosci bo to zalosne kazdy ma inny poziom zycia i inny uznaje za odpowiedni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
[1=d5f2b1fe262415f84dead74 6c1bee8c0d6ac2850_6340b04 00d0a7;89331279]Ale ja serio pytam do jakiego standardu życia ty aspirujesz. Wydaje mi się, że sporo ludzi kupuje w Biedronkach i tego typu sklepach. Nie rozumiem podawania tego jako przykład biedowania
![]() tez kupuje. ale ty sie czepiasz slowek i nie rozumiesz kontekstu. to nie watek o zakupach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
I ma to związek z tematem owszem. Jeśli przy exie przyzwyczaiłaś się do jakiś luksusów, więc teraz szukasz kolejnego faceta, który podniesie ci standard życia to nie dziwię się, że może być ci ciężko takiego znaleźć podczas Internetowych randek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym pisalas ze potrzebuje samochodu ale go nie ma, w takim razie chyba jednak go nie potrzebuje, czy ze ma sluzbowy. Akurat sporo osob jak ma do dyspozycji samochod sluzbowy to nie ma prywatnego, nawet moj byly szef sprzedal swoj jak dostal sluzbowy, bo nie oplacalo mu sie miec 2 samochodow ![]() Poza tym tak nawiazujesz do jego ambicji, ze nie szuka nic lepiej platnego, mozna to w druga strone przekuc, ze skoro ty masz ambicje zyc na wyzszym poziomie, to zamiast robic wiecej czy na 2 etaty to czemu nie poszukasz pracy, gdzie bedzies zarabiala tyle ile chcesz ![]() Tu odnosze wrazenie, ze masz jakis tam wzor w ktory facet powinien sie zmiescic - praca, zarobko, samochod, mieszkanie, pewnie jeszczs hobby czy cos jeszcze. Ale wiadomo, twoje zycie, twoje wybory, mozemu to jedynie napisac jak my, osoby trzecie, widzimy to co opisujesz Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w stanie zrozumieć brak ambicji- sama miałam kilka lat temu taką sytuację, że chłopak podkreślał że jemu odpowiada to jak żyje (był magazynierem), studiował przyszłościowy kierunek, ale rzucił go, bo mu się nie chciało, praca tylko 8 h i więcej nie, bo po co, brak aspiracji na zmianę pracy na coś lepszego. Nie kontynuowałam znajomości, bo nie był to dla mnie szczyt marzeń. Natomiast w drugą stronę- pracoholizm i tylko chęć wzbogacania się, zatracając po drodze inne rzeczy też nie jest zbyt zdrowy.
W piątek byłam na spotkaniu. Było naprawdę fajnie, ale koleś ewidentnie miał problem z utrzymaniem rąk przy sobie. Najpierw jakieś próby łapania za rękę (to jeszcze okej), obejmowania, a na koniec próba pocałunku i chęć pojechania do mnie. Dla mnie to zdecydowanie za szybko, gdy znam kogoś 3 godziny. Edytowane przez Malinowanuta Czas edycji: 2022-08-28 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
lokalna gwiazda
|
[1=d5f2b1fe262415f84dead74 6c1bee8c0d6ac2850_6340b04 00d0a7;89331279]Ale ja serio pytam do jakiego standardu życia ty aspirujesz. Wydaje mi się, że sporo ludzi kupuje w Biedronkach i tego typu sklepach. Nie rozumiem podawania tego jako przykład biedowania
![]() No przecież Prezes Polski powiedział, że Biedronka to sklep dla biedaków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak czytam o tej biedrze to aż mnie skręca. Większość ludzi robi tam zakupy, nie żyje ponad stan, bo oszczędza na coś innego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Twoje prawo, ale ja myślę, że faceci na portalach randkowych akurat też są wyczuleni, żeby nie zostać bankomatem, więc bardzo prawdopodobne, że ci bogaci będą cię omijać jak wyczują twoje motywacje i priorytety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. Nie trzeba patrzeć na kogoś tylko samemu też mieć dobre zarobki i oszczędności.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
U mnie na koncie randka, do której nawet nie doszło. Umówiliśmy się po 18. Czekałam 20 minut i wtedy dostałam wiadomość, że on będzie za GODZINĘ
![]() Doskwiera mi samotność, ale nie jestem aż taka zdesperowana i jeszcze jakieś szczątki szacunku do siebie mam, choć od bliskiej osoby usłyszałam na pocieszenie, że nie jestem królową angielską, żeby tak się obrażać i nie chcieć się spotkać, jak komuś coś wypadło. Serio, czy ja mam jakieś wygórowane wymagania co do punktualności? Potem poszłam na pyszne lody i kawę, ale gdyby ktoś wtedy położył przed mną pistolet, strzeliłabym sobie w głowę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech tacy niewychowani debile nie podkopują Twojej wiary w siebie. Przecież to są podstawy kultury, aby przeprosić, że coś nam wypadło i poczynić z drugą stroną jakieś ustalenia. Facet się pewnie po prostu nie zamierzał spotkać lub może chciał zaliczyć spotkanie po spotkaniu i myślał, że trafił na jakąś frajerkę co grzecznie poczeka.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
BAN stały
|
Zgadzam się.
Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;89332819]To jest niepokojące[/QUOTE]
I to bardzo, zwłaszcza że tego człowieka nawet na oczy nie widziałaś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Randki przez Internet cz. 4.
Nie wiem co prawda co ona miała ma myśli, ale dla mnie normalny tekst wypowiedziany specjalnie przerysowanie, nie na serio. Tak jak mnóstwo osób mówi „no myślałam, ze umrę” ale większość takich osób wcale tak przecież nie mysli jesli nie są nie wiem, na trudnej via ferracie tylko w długiej kolejce do sklepu
Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez chwast Czas edycji: 2022-08-30 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
nieprzyzwoita
|
Korzystacie z randek na fejsie? Jeśli nie, to polecam. Zasady podobne jak tinder - prawo/lewo, ale ludzie jacyś inni...
Koleżanka poznała tam super faceta, po 2 miesiącach zamieszkali razem - ja wczoraj byłam na fantastycznej randce, oboje już się zdeklarowaliśmy, że chcemy więcej randek ![]() A propos facetów mieszkających u mamusi, bądź też na wspólokatorce z innymi. Nie wiem czy to kwestia wieku, czy raczej przyciągam takich facetów (no, ale jak działa siła przyciągania przez neta?) Moim partnerzy, ostatnie 2 lata: 1. pan lat 45, dwa mieszkania otrzymane w spadku, jedno wynajmuje, w jednym mieszka 2.pan lat 37, rentier żyjący z wynajmu kilku mieszkań, swoje mieszkanie w centrum miasta, z garażem i ogrodem 3. pan lat 47, dom pod miastem, mieszkanie w ścisłym centrum, ma dylemat gdzie mieszkać, więc trochę jest tu, a trochę tam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba najwiecej zalezy w takim przypadku od miejsca zamieszkania gdzie paruje. No i bylo o tyle niewygodne ze trzeba bylo na fejsa wchodzic zeby cos sprawdzic ![]() Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogło być tak, ze nie wiedział, ze spóźni się AŻ tak, coś nie wyszło no i tyle. Lepiej było jakby napisał „hej jednak odwołuję”? Nie tłumacze takich zachowań, sama się nie spozniam, ale sytuacje losowe bywają różne xD Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem na takim etapie życia że jak ktoś pisze że jest tak super że zamieszkali po 2 miesiącach razem to mi wyje syrena alarmowa.
To nie jest wyznacznik fantastycznej relacji. To jest wyznacznik desperacji i ciśniecia żeby się udało bo przecież jest tak fajnie. Nie da się poznać nikogo w dwa miesiące i nie powinno się pakować od razu w wspólne mieszkanie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#207 |
Konto usunięte
|
To mieszkanie po 2 miesiącach może się skonczyc dobrze i źle. Za mało tu informacji, bo roznie bywa, moze jedna osoba miec na to cisnienie, bo tak taniej, wygodniej, a niekoniecznie tylko z chęci z życia z tą osobą. Ale dla mnie tez 2 miesiace to by było za krótko. Wspolne mieszkanie nie ucieknie
![]() I dokladnie - to nie jest wyznacznik fantastycznej relacji. Co do randek na fb - ja widzialam tam glownie te same twarze co na tinderze "o jestes, tu i tu" yyy no i co ten komentarz wnosi? Plus może napisać do ciebie kazdy (chyba?). Dla mnie to takie polaczenie badoo i tindera, apka jest dla mnie srednio intuicyjna i po 3 dniach odpuściłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() BTW ja też bym nie czekała dłużej niż 30 min. Nie no szanujmy się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
nieprzyzwoita
|
Cytat:
Akurat tu była kwestia tego, że obydwoje wynajmowali kawalerki, a on de facto od początku znajomości praktycznie u niej mieszkał. Więc status quo się nie zmienił, zmienili tylko 2 marne kawalerki na wypasione 3 pokoje i tyle. Są razem od pół roku. A fantastyczna to była moja randka, a nie związek znajomej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;89332938]To mieszkanie po 2 miesiącach może się skonczyc dobrze i źle. Za mało tu informacji, bo roznie bywa, moze jedna osoba miec na to cisnienie, bo tak taniej, wygodniej, a niekoniecznie tylko z chęci z życia z tą osobą. Ale dla mnie tez 2 miesiace to by było za krótko. Wspolne mieszkanie nie ucieknie
![]() I dokladnie - to nie jest wyznacznik fantastycznej relacji. Co do randek na fb - ja widzialam tam glownie te same twarze co na tinderze "o jestes, tu i tu" yyy no i co ten komentarz wnosi? Plus może napisać do ciebie kazdy (chyba?). Dla mnie to takie polaczenie badoo i tindera, apka jest dla mnie srednio intuicyjna i po 3 dniach odpuściłam.[/QUOTE] To się zgodzę że różnych portalach są te same osoby, w różnej odsłonie zdjęciowej. Czasem myślę że sami ludzie nie wiedzą czego chcą w związku.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.