![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
judith bizuteria sliczna! wiesz ja tez nie chcialabym naszyjnika,ale dostalam go od TZ na specjalna okazje i on poprosil mnie zebym go wlozyla na nasz slub,naszyjnik jest na cienkim,zlotym lancuszku i na koncu jest taki wisiorek,kurcze nie wiem jak to nazwac,wysadzany diamentami.naszyjnik kosztowal tyle kasy ze malo nie spadlam z krzesla jak go dostalam,TZ byl dumny,ze mi go kupil...wiec jetem wrecz zmuszona go zalozyc ale nie wiem czy jakikolwiek naszyjnik pasuje do tej sukienki,ona ma bardzo zdobiona ta gore i cala lsni krysztalakami a do tego jescze naszyjnik...qrcze..co zrobic?
fotki w sukience oczywiscie wstawie ale za jakis tydz,po powrocie do londynu bo nie zabralam z soba kabla do tel i nie mam jak zrzucic ich teraz.a ty masz foteczki w twojwj pieknej huelli? ![]() w ogole sorrry ze chaotycznie pisze i pewnie jest kupe literowek ale ledwo pisze,okazalo sie mam jakies problemy z kregoslupem(nagle,nigdy nie mialam),po przymiarakam sukienek jescze go nadwyrezylam,wyladaowalam na pogotowiu i zobaczymy co bedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
A ja wrzucam fryzurki
![]() Załącznik 2085699Załącznik 2085700Załącznik 2085701 Załącznik 2085702Załącznik 2085703Załącznik 2085704
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-06-27 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze dwie
![]() Załącznik 2085705Załącznik 2085710
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-06-27 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
a wstawie moja fotke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
pysiulka
Pasowałby Tobie ładny kok. Nie tradycyjny, ale bardziej nowoczesny. Pytasz o kolory. Wiem, że w makijażu ślubnym dominują jasne kolory. Róże, błękity... A to ja w mojej sukience ![]() Załącznik 2085715
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-06-27 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
karolca o ja cie krece...wygladasz naprawde super,co to za sukienka w ogole? nietypowa
![]() tak myslisz ze w koku?nawet sie sobie podobam w kokach,oczywiscie takich bardziej nowoczesnym i delikatnych,ale w rozpuszczonch czuje sie jeszcze lepiej ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- karolca jak aniol wygladasz w tej sukni jak tak patrze hihi i do tego te loczki ![]() a jeszcze do judith8- wydaje mi sie do naszych sukienek to w sumie nie musimy stanika zakladac...no chyba ze bardotka bez ramiaczek,po co ramiaczka silikonowe?mysle ze zupelnie niepotrzebnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co dso zdjec to wrzuce jak tylko dojade do domu bo teraz jestem w pociagu i siedze na sluzbowym sprzecie, uroki pracowania 83km od miejsca zamieszkania ![]() uprzedzam jednak ze sie zgarbilam jak ofiara na zdjeciu i tak wyszlo dla mnie srednio ale pamietam jak wygladalam w lustrze ![]() wspolczuje bolu z plecami, ja mam od 2 tygodni bole szyi, ale to od pracy, troche ostatnio przesadzam, a ze od dziecinstwa sie garbie to mi wyszlo, trzymaj sie ![]() ja to sie zastanawiam nad stanikiem i obecnie jestem na etapie bardotki z silikonowymi ramiaczkami, kupie i zobacze na przymiarce jak to bedzie lezec, mzoe bedzie ok i bez stanika hmmm, ale wolalabym miec chyba wogole to jestem poznanianka, przeprowadzilam sie do kuj-pom za TZ i dojezdzam do pracy w poznaniu, wstaje po 4.00 pracuje od 7.30-17.30 i potem do domku i tak sie stalo ze moje znajomosci jakos umarly smiercia naturalna na slubie mial byc z mojej strony kolega, kolezanka, moja szefowa z pracy wraz z osoami towarzyszacymi, i kolega powiedzial ze go nie bedzie raczej ![]() jaki macie obcas, bo ja mam chyba 5 albo 5,5 i sie zastanawiam czy nie lepiej byloby taki zupelnie maly 1 lub 2 cm? TZ mowi ze nie bo wysokie lepiej wygladaja, kumpel z pracy to samo ![]() karolca pieeeknie wygladasz i czekamy na inne zdjecia z przymiarek - dziewczyny.... Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-03-04 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]() Mam Cosmobellę 7061. Stanęłam na rzęsach aby ją zdobyć. Na sprzedaż było kilka sztuk w kraju, większośc albo za mała albo za duża. I znalazłam w Elblągu, w likwidowanym salonie ![]() Niestety salony Lisa Ferrera już jej nie prowadzą, bo jest to stary model... Była jedna sztuka ale wciąż była wypożyczana, więc nie miałam pewności w jakim jest stanie. Miałam ją kupić za 1000 a z welonem i dodatkami we włosy dałam 50% mniej. Nowa kosztowała 2300 ![]() ![]() Co do butów, chcę maksymalnie 4-5 cm obcas, wszystko zależy w jakich będe się dobrze czuła (planuję nie wyższy niż 3 cm). Zobaczymy. W tym miesiącu może wpadnie mi trochę dodatkowego grosza, to wybiorę się do centrum aby zobaczyć co mają ![]()
![]() |
#189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Szczerze? Wysokość obcasa zależy od tego, jaką długą suknię będziesz miała. Jeżeli będzie (w butach) tuż nad ziemię, to nie musisz się o to martwić
![]()
![]() |
#191 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() Też martwię się, że bede haczyc o koło od sukienki, ale nie obcasem tylko noskiem - mam dosyc długie te noski. W ogóle to wymyśliłam sobie koronkowe kozaki ![]() Wiem, że większośc podchodzi do nich bardzo sceptycznie, ale co tam, najważniejsze ja że będę z nich dumna.... Karolcia, dzięki za fotki fryzur. Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2009-03-04 o 19:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
a właśnie jakie zespoły będą u Was grać??
u mnie Suplement... podobają mi się ich wykonania, ale coś cicho o nich na bydgoskich forach... może znacie? jakieś opinie? ad fryzurek... to myślę o czymś takim jak w załączniku - tylko mam troszkę mniej włosów ![]() do tego welon z koronką i tylko kolczyki... bez bransoletki i naszyjnika
![]() ![]() Edytowane przez adu84 Czas edycji: 2009-03-04 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fryzurka bardo ładna. Ja będę bez kolczykow, jedynie coś bardzo subtelnego na szyję (błyszczące) i ewentualnie bransoletka.
![]() |
![]() |
#194 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-03-04 o 19:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Fajna kiecka. Już sobie wyobrażam całość
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
ja swego czasu miałam baleriny na małym 1-2 cm obcasiku - widziałam takie obcasiki w ślubnych i mnie nogi bolały po paru godzinach chodzenia... bo te obcasiki nie są na końcu buta ale na środku pięty i dlatego były niewygodne, bo tam to już miękka ta stópka jest... mam nadzieję, że zrozumiałyście mój logiczny wywód
![]() ja dziś byłam w tym nowym salonie na cieszkowskiego... tak tylko przelotem... bajka... póki co wybór jeszcze szału nie robi - kozaczki były jakby co ![]() ![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
właśnie, w jakich cenach mają buty na cieszkowskiego? Też zamierzam się tam wybrać
![]() Buty są ze skóry czy ze sztucznego tworzywa? Bo to jest wazne ![]()
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
growikar były... mają większość producentów butów ślubnych... póki co pojedyncze modele, ale salon chyba gdzieś od połowy lutego działa, więc się rozkręcają... kobietka ma próbki materiałów z jakich może zamówić dane pantofle... widziałam ze skóry, ale nie zwróciłam uwagi czy naturalna... ślubne z reguły są atłasowe albo z satyny, więc takie dominują...
tak średnio to +/- 150 zł... pod koniec przyszłego tygodnia ma być dostawa i chyba wtedy pójdę tam sobie na spokojnie, bo dziś to tylko chciałam zobaczyć, jak to wygląda Donuś pisała o tym sklepie w poście 138
![]() ![]() Edytowane przez adu84 Czas edycji: 2009-03-04 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Czyli cena nawet nawet. Oj trzeba się wybrać i to szybciutko
![]() ![]() Kilka dni temu jechałam Dworcową i przypomniała mi się jedna rzecz. Na rogu jest salon ślubny, kiedś był tam sklep komputerowy. Mają ładne suknie, ale jak chodziłam i szukałam tej jedynej, to pamiętam jak mnie pani sprzedawczyni potraktowała... Osobiście - nie polecam, hihihi. Nie lubię jak na siłe coś mi sie wciska. Za to w Agnes czułam się jak pani i władca - panie sprzedające były do mojej dyspozycji ![]()
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja też zapisałam się do Angeliki (wspomnianej wcześniej) na 27.06.2009, i bardzo mi zależy by to ona mnie malowała. Niestety chyba będę musiała zrezygnować
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Czy znacie jakieś ciekawe miejsce na zdjęcia plenerowe w Bydgoszczy?? Myślałam o Myślęcinku, ale wszyscy tam robią, a ja chcę coś oryginalnego. ![]() Edytowane przez kzabeczka Czas edycji: 2009-03-04 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Zapisałam się do p. Angeliki na próbny 19.03. zdam relacje dla tych dziewczyn, które będą malowały sie pierwszy raz i byc może wyślę jakieś fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
W Ostromecku faktycznie wychodzą śliczne zdjęcia. Z racji, że ja z Fordonu to pewnie też tam pojedziemy. Kiedys ubzdurały mi się solanki w Inowrocławiu, ale to za daleko, żeby jechać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze Ciechocinek, trochę bliżej. A tam są przecież piękne ogrody
![]() Teraz pałacyk w Ostromecku jest już wyremontowany, w ogrodzie rosną piękne tulipany... więc nic, jak tylko tam jechać ![]()
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
agape007 a nie z balu
![]() ![]() judith8 kochana wpolczuje dojazdow i doskonale to rozumiem,ja w bydzi jestem od czasu do czasu, a generalnie pracuje i mieszkam w londynie i znam ten bol-tam na porzadku dziennym jest dojezdzac do pracy 1,5-2,do tego powrot do domu,godziny pracy i juz sie nie ma czasu kompletnie na nic..co do znajomych to ta sama sytuacja...wszyscy nasi znajomi to raczej od TZ,u mnie po moi wyjezdzie do londynu kilka lat temu tez znajomosci jakos sie pourywaly...moi znajomi zreszta tez sie porozjezdali po calym swecie...tez mi tego brakuje i czasami mi smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny, też myślę o Ostromecku i chyba tam pojedziemy, tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Czy można wejść do tego pałacyku i tam też zrobić jakieś zdjęcia?? czy trzeba mnieć jakieś pozwolenie??
Co do Pani Angeliki od makijażu to ja niestety się wypisałam, nie dałabym rady czasowo bo rano jest już zajęta. zapisalam sie na probę do Małgorzaty Hassek-Rogowskiej. Ktoś coś może słyszał na jej temat?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Z tego co ja wiem, żeby wejśc do Pałacyku w Ostromecku to trzeba zapłacic - chyba 50 zł. Ale nie jestem pewna. Jest tam pianino, schody takie ładne i chyba taka "antyczna" sofa.
A co do Pani Hassek - Rogowskiej, to ja niestety nic nie wiem. ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Agape007 niom
![]() ![]() judith8 a ta huella to boska...wspaniale ci lezy ![]() ![]() co do makijazu to o uszy mi sie gdzies obilo, ze niby z bydgoszczy to najlepsza jest hanna dolecka,slyszalyscie cos o niej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obiło mi sie o uszy nazwisko pani Doleckiej, ale Ona ma chyba długie terminy. Więc może zadzwoń zapytaj sie jak to z Nią jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.