![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: puder creme puff
Kremik REDERMIK
zerknij do mnie - kiedys interesowal cie cien Bourjois - mam teraz jego zdjecie w watku oraz zrobilam dokladki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
A gdybym dobrala wode termalna LRP ? Interesuje Cie taka wymiana ?
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
najbardziej podoba mi sie EDT ESCADA MARGARETHA LEY ![]() ewentualnie SVR xerial 50 - 40 ml została połowa REDERMIC - zostało wiecej jak połowa [dostalam wlasnie probke w aptece wiec musialabym wyprobowac czy ta cit C by mnie nei podraznila) WODA termalna LA ROCHE POSAY - 150 ml została połowa Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-02-23 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowy colorstay revlon
WODA termalna LA ROCHE POSAY - 150 ml została połowa
SVR xerial 50 - 40 ml została połowa REDERMIC La Roche - Posay, Tuba 40ml - zostało wiecej jak połowa Znajdziesz coś za to?
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
hejka!
a masz moze zdjęcia tych palet ruby rose 9. i 16. ? jeśli chodzi o wymianę, to one najbardziej by mnie interesowały ![]()
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Hej, nadal jestes zainteresowana zegarkiem?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
witam
![]() Podkład CLINIQUE PERFECTLY REAL shade 24 (G) ( 1 probka) VICHY NORMATEINT - podkład do skóry z niedoskonałościami (1 probka) Krem DIFFERIN - ( na trądzik i blizny) - nowy jeszcze nie otwierany Krem do twarzy AA OCEANIC OLIGOvital do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii z oligoelementami i ekstraktem z białej herbaty 4 ml BIODERMA Atoderm - krem do cery suchej - 5 ml La Roche Posay - TOLERIANE- kojący krem ochronny dla skóry szczególnie wrażliwej, normalnej, mieszanej z wodą termalną bez konserwantów - 5 ml La Roche Posay - NUTRITIC - odżywczy krem regenerujący do skóry bardzo suchej zawiera biolipidy 5 % z wodą termalną - 5 ml z drugiej strony sa to probki, moge zrezygnowac z differinu, jezeli zgodzisz sie na te probki za pianke, chyba ze cos jednak jeszcze u mnie znajdziesz ![]() Edytowane przez martinka_m Czas edycji: 2007-03-01 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Przykro mi, ale nie znalazlam nic dla siebie
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do oddania
hej!
podoba mi się: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
no to świetnie! w takim razie wymieniamy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
hej Mcherub, u mnie w ątku byłaś zainteresowana
Loreal Color Riche Star Secrets, kolor 709(Claudia Schiffer), uzyta kilka razy do 10 razy -lrp Effaclar A.I. 2ml -lrpremedic 6 saszetek po 1,5 ml nie wiem czy nadal jestes zainteresowana, znalazłam u Ciebie Błyszczyk do ust CHANEL Nr 17 nowy uzyty tylko dwa razy kolor jest raczej transparentny efekt mokrych ust - ciemniejszy przygaszony brudny róż .Byłabym nim zainteresowana, mogę dorzucić cos do tego itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę się spokojnie zastanowić odpowiem ci troszkę później |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, czy znajdziesz cos za zel Estreva? Watek w podpisie
![]() PS Jesli zyczysz sobie cos konkretnego, postaram sie zorganizowac, bo bardzo mi zalezy na tym specyfiku - w razie czego pisz na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Witam!
Czy byłabyś chętna na wymianę za mój samoopalacz Twój Czarny tusz do rzęs VOLUME SHOW MASCARA EVELINE i 2 próbki : Krem na noc przeciwzmarszczkowy Perfecta age control 45 + oraz Krem przeciwzmarszczkowy JULIETTE ESSAYER . Aha, dołożyłabyś jeszcze jedno pudełeczko Nivea? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.