|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienna Warszawa
Kochanie - kup sobie sztuczne lzy i mogles sie do tego przyznac jak bylam w Koninie :P
Aaaaale dobre sushi dzisiaj jadlam... a zaraz ide do jazz bistro (na szczescie nie do gwiazdeczki )
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A plecy to i mnie bolą- od ślęczenia przed kompem. Poza tym po wczorajszych bojach na uczelni boli mnie drugie ścięgno Achillesa, tak samo jak pierwsze, i ścięgna u rąk. Mogę się powiesić? Jeszcze kilka dni i z łóżka nie będę mogła wyjść. A z dobrych nowin, znalazłam chętną na francuski. |
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak z naszym fransuckim Martys? |
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Mnie -odpukać w niemalowane jakoś grypa nie łapie, "leczę się"miodóweczką lub innym dobrym "lekarstwem"np colą ze spirytusikiem.Czasem dobrze działają wizyty koleżanek,bo i leczyć sie można....
Kamila masz rację, nie dostałam w stolicy czasopisma a i tak się znalazłyśmy.Dla mnie może być w centrum,żeby nie robić zamieszania i wszyscy trafili.Piątek? Sobota? O której?Przy Cepelii? Rotundzie?Ustalcie. |
|
|
|
#185 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja myślę, że może być przy rotundzie - tylko trzeba wybrać jakiś konkretny punkt rotundy, bo później będziemy się wokół niej szukać
![]() Piątek czy sobota jest mi idealnie obojętne - tak więc - czy są osoby, którym pasuje tylko jeden z tych dwóch dni? |
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie nie lubie jazz bistro. klimat fajny ale jedzenie przecietne.
mi pasuje i piatek i sobota
|
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niech zostanie Centrum... P.S. Skoro wszystkich coś boli, to i ja się dopiszę. A mnie boli brzuch. Obżarłam się jak dzika świnia
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
a mi na razie odpowiada i piątek i sobota.
ba, nawet odpowiada mi sadyba, bo tutaj mieszkam. ale nie wiem czy będzie mi w końcu dane sie pojawić. jakos ostatnio nie lubię z domu wychodzić.
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sztuczne lzy, jakbym swoich nie mial ja poprostu ich nie okazuje jak to facet ![]() Lexie wiem ze ladny avatar, ale czy ja kiedykolwiek mialem brzydki?
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję sobotę, bo nie ma wtedy wykładów i dzień wolny od zajęć przynajmniej dla większości.
|
|
|
|
#191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Doskonale Cię rozumiem...
Ja też na razie mam oba dni wolne, choć wolałabym w piątek (ok. 18)
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
bo przyjeżdza Robótka do Warszawy i chce się spotkać z wizażankami warszawiankami..i organizujemy spotkanko
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
ustalamy spotkanie przyszlotygodniowe - Robotka stolice odwiedza
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Post Robótki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=168
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
o, Ola mnie ubiegla
![]() |
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
Ech, i znów mnie spotkanie ominie. |
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Martyś, a na pewno nie dasz rady? ja wiem, że noga, że nie można chodzić..ale może już będzie lepiej, co?
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymajcie mnie bo zaraz coś rozwalę
Uswiadomil mi to dzisiaj żądny krwi, zasapany, zidiociały kanar na stacji metra centrum Mam teraz tyle wydatkow zwiazanych z prawkiem, ze calkiem mnie to dobilo... Nie dosc ze musze zaplacic prawie 100 mandatu to jeszcze kupic nowy bilet bo tamten juz jest niewazny. A dopiero co naladowalam go na 3 miesiace Po prostu nie moge w to uwierzyc... co za pech!! Nawet nie wiedzialam ze ulga mi juz nie przysluguje. Przeciez naladowalabym wtedy karte bez ulgi.
|
#201 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak sie dobrze bawilam ![]() Cytat:
Ines
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, mnie kiedys tez złapali i nie zapłaciłam. Mam ich w dupie...
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, biedactwo. nie przejmuj się głupimi kanarami.
Boże, jak ja się cieszę, że nie muszę jutro do szkoły. i słabo mi na myśl o wtorku. czy to normalne, że na 4 roku wpada się w panikę?
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Ja wróciłam wczoraj z domku na wsi i o dziwo nic mnie nie boli (poza kolanem, ale już się przyzwyczaiłam
) Ja jeszcze nie wiem, czy dotrę na spotkanie, bo miałam wyjeżdżać an weekend, ale coś mi się tu pokićkało z planami... Dzień nie ma znaczenia, jak nie pojadę to obydwa mi pasują![]() Tygrysie, śliczny avatar I dzięki za polecenie maści, na razie smarowałam Fastumem, ale nie odczułam poprawy. Ines, biedactwo, a może mozesz po prostu naładowac drugą kartę też na 50% i pokazywać dwie, jakby co?? Szkoda tych pieniędzy na karcie... Zadzwoń może do ZTM i dowiedz się czy od biedy by to przeszło...
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Mar_go, króliczku
- miło Cię widzieć Tygrysku, również dołączam się do pochwał nt. avatara . Piękny koteczek
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Karę zaplace bo nie lubie jak takie nieprzyjemne sprawy się za mną ciągną...
A z tym biletem to może coś wykombinuję . I tak pojade tam, zeby zapłacić to przy okazji sie dowiem jak najkorzystniej moge to rozwiazac...Ale jestem taka wsciekla... Moglam olac tego kanara - mialam sluchawki w uszach wiec mogl pomyslec ze go nie uslyszalam a na stacji i tak bylo pelno ludzi wiec znalazlby sobie inna ofiare. Ale smialo dalam sie skontrolowac bo myslalam ze jestem "czysta". Ech...
|
#208 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
O ile go jakiś tygrys nie pożre, ostatnio zaroiło się od nich w wątku Mi Ciebie też miło widzeć
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Ale właściwie jak to tak, że do 21 roku życia ma się zniżkę? Myślałam, że zniżka obowiązuje do 26 roku życia jak sie jest studentem...
![]() A tak w ogóle to ja od paru ładnych lat jeżdżę na ulgowym, mimo że nie mam legitymacji i jeszcze mi nigdy nie kazali jej pokazac. To znaczy, że młodo wyglądam
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie jestem studentką
. Mam ulge 48% bo chodze do dwuletniego studium. I w tym przypadku ulga obowiązuje do 21 roku życia . Tylko że ja nie miałam pojęcia że tak jest . A z kartą to jakoś to rozwiążę. Rozważam pewien mały przekręt ale nie wiem czy się na niego odważę...
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

)

.