![]() |
#181 | |
BAN stały
|
Dot.: Z kim się kojarzą?
Cytat:
![]() Jedno i drugie ![]() ![]() ![]() ![]() MP jest ok, ale mojemu TZ nie bardzo przypadło do gustu, powiedział, ze smierdzi czymś zgniłym. A Addicta kocham. Podpowiem wam jeszcze że ostatnio moją nową love jest L' INSTANT MAGIC które pachnie mi malutkimi fioletowymi kwiatuszkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Nawet ją miałam w awatarze przez pierwszych 500 postów ![]() Z tymi jestem kojarzona nieodparcie również w "realu" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nadal bywa słodko ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
BAN stały
|
Truskawa z MR, o ile dobrze pamiętam to wysłałam Ci ich próbke, bo mi nie podpasywały ale pamiętam zapach do tej pory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |||
Zakorzenienie
|
Bardzo trafne
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Histoire na tak, a ten drugi to z pewnoscia nie ja ![]() ![]() ![]() 100% ![]() ![]() Dwa pierwsze to strzaly w 10 Chergui, Skin, MR jak najbardziej ![]() ![]() ![]() Cytat:
Tak, lubie slodkie zapachy, ale rzadko typowe slodziaki trafiaja do mojej pierwszej 20-stki ![]() ![]() RL tez juz niet ![]() _________ A teraz ogolny komentarz ![]() Ubawilam sie, ze tyle osob kojarzy mnie z Flowerbomb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pani zartuje, prawda? ![]() Kropko, nie wiem, skad mi sie to wzielo... ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za pamięć ![]() ![]() Mam zasubskrybowany ten wątek, ale myślałam, że już nikt o mnie nie pamięta ![]() Moje typy parę stron wcześniej, pewnie częściowo nieaktualne, ale nie miałam ich kiedy zaktualizować, podobnie jak poznać preferencje innych Wspaniałych Nosów z forum ![]()
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nie znam, ale najwyraźniej muszę wypróbować. ![]() Niezupełnie pokręciłaś, pisałam kiedyś, że Eden wcale nie jest obrzydliwy. ![]() Cytat:
A cóż mam wybaczać? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath, ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Sabbath, z Lutkami jeszcze toczę walkę ![]() ![]() A L'Artisany wielbię miłością niemał ślepą ![]() Margot, ![]() ![]() Cytat:
Eenax, to pewnie przez tę śmierdzącą konwalię, którą przyniosłam na sabat ![]() Cytat:
Dziewczyny, żartujecie sobie ze mnie, czy co ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z rumiankiem mi się nie kojarzysz. Prędzej z jakimiś kwiatami o słodkim, intensywnym zapachu, o, już wiem. Z lilią tygrysią! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu aloes? Powiem szczerze nie mam pojęcia ale kojarzysz mi sie z aloesem i już. Możliwe jest natomiast ze obok aloesów mojej mamy stał jakiś kwitnący inny doniczkowiec którego nuty były podobne do zapachu jaki poczułam na sabacie. Ja już chyba na ten watek nie wchodzę (przez kilka minut chyba ![]() Bo mam straszne koszmarne wizje jak moje 4 latnie dziecko przybiega do Mnie jak siedzę z cala rodzinką na działce po czym na cały regulator krzyczy : "Mamusiu przyniosłam/przyniosłem Ci kwiatki-sratki".
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Kochani
![]() ![]() Kolej na moje luźne typy: szypry - Kota, Joasiak, Marteczka, Córka D'artagnana, Ondine, Czarnazuzia... słodziaczki - Angel, Kasiulka, Margot, Noseknosek, Mulier, Neonka, Lea, Kropka, MoniaK, Olik, Strachulec, Sugarbejb, Kate30, Bluegirl, Burn, Basia39, Agaa13... przyprawy - Mariolasl, Ondine, E, Tymena, Kijanka, Contax, Spanish Myszka, Margot, Rachela, Szara Róża, Kattarina, Agia, Agnyska, Martwa Papuga, Favkes, Vishnja... ambry - Tymena, Kijanka oraz Mariolas i Kattarina (tu nie wszystkie ambry ![]() kadzidła - Sabbath, Eenax, Mariolasl, Kattarina, Szara Róża, Pieńkowa Dama, Psycha, Rachela, Nat... róża - Nevada, Eiri, Eternity, Favkes (tu róża znienawidzona ![]() irys - Kola, Joasiak, Vishnja... wanilia - Angel, Neonka, Zuzuiunia, Hecate... skóra - Kattarina, Eenax, Anuschka... fiołek - Kattarina, Favkes... Poza tym Tulipanka jednoznacznie kojarzy mi się ze Scentem i Nilowym Ogródkiem, Kola z Castelbajac i Kyoto, Tymena z Theo i Padparadscha, Margot - FdB i Angel, Kijanka - Chergui, E - Ambre Narguile i Asja, Contax - Tea for Two, Eenax z ubraną serią Incense CdG, Marteczka - Mitsouko, Myszka - OI, Sabbath - Incensi Villoresi i Jaisalmer, Mona Lisa - Shalimar, Pomadka i Yola - Organza, Gryx - Dune i Opium pour Homme, Bjeata - Prada, Anuschka - Cuir Ottoman, Eau de Lalique, Dzika Truskawa - Musc Ravageur, 13ryjek - Black Orchid, Rozterka - Silver Rain, Eiri - Belle en Rykiel, Kota - Cabaret i Soir de Lune, Psycha - Shaal Nur, Evee - Statkus, Angel - Princess Vera Wang, Golgie - Noa, Zuzuiunia i Hecate - Hypnotic Poison, Kattarina - Dzongkha, Dreamer - Safari, Maja - Scent Intense, Tristan - Liquid Karl, Etiuda - Mania w trumience, Neonka - Gloria, EC i Ultraviolet, Angel - Flowerbomb Extreme, Kasiulka - Shi, Szara Róża - Harmatan Noir, Teint du Neige, Mulier - Pure Poison i Angel, Favkes - Violette Menthe, Demonik - Kingdom i jego limitówka ... Będę uzupełniać w miarę nowych pukających do mojej głowy skojarzeń ![]() Edytowane przez homyk Czas edycji: 2007-11-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
A ja z pewnym zdziwieniem przeczytałam, że niektórym kojarzę się z kadzidłami
![]() ![]() Sabbath, teraz już mi się będziesz z Chene kojarzyć ![]() Mariolasl - Lutki, Lutki, Lutki i znaczki z królową ![]() Kijanka - Cherqui, Ambre Sultan, Malabah i bezkrwawe polowania ![]() A Contax z RL, chociaż wiem, że najpewniej niesłusznie ![]() Homykowi przeszło Szaleństwo ![]() ![]() U Eenax nie zapomnę pewnej malowanej flaszki i czarnego stadka ![]() Rozterka oczywiście Silver Rain ![]() Tymena - Padpardascha - Kola już też (ale z Hiris i Le Feu nieustająco ![]() Tulipanka ogródkowo (słusznie?) i kadzidlanie. A Margot oczywiście z pomarańczowym Lutkiem ![]() Znowu pominę mnóstwo osób, ale kiedyś się poprawię ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
![]() Róża ?? Boszz jak ja nienawidzę Rózy w perfumach Przyprawy - zgoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
a to akurat dobrze - moze nie noszę ale miałam z Habanitą przejścia ![]() a Balahe - ofszem ofszem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ale się uśmiałam
![]() ![]() bardzo wszystkim dziękuję za trafne typy ![]() Flowerbomb rulezzzzzz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc mi też coś w nim śmierdzi ![]() Cytat:
![]() hahaha, "kibel wódy na stole bez obrusa" ![]() Mnie wiele osób kojarzy z avatarkiem ![]() ![]() Dziękuję Dziewczyny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Idealnie trafione, wszystko się zgadza
![]() Cytat:
![]() Theorema jakoś tak ostatnio mi bardzo podeszła ![]() Ładny, przyjemny, ale na szczęście (dla mojego portfela) wielkiej miłości czy zauroczenia nie będzie. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() O matkoooo... Nie przypominajcie mi o tym nawet ![]() Dziękuję wszystkim za przywołanie skojarzeń zapachowych związanych ze mną ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystko sie zgadza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przy chwili wolnej dopisze swoje typy ![]()
![]() |
#203 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
wiem, ze wiesz
![]()
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Ależ Wy macie pamięć....ludzie !!!!
Zazdroszcze, naprawdezazdroszczę ![]() Ja cienias jeste, więc prosze mi z góry wybaczyć ![]() ![]() Basia 39- Lolitki, ludzie i to cos co jest tylko w sephorze...nnnoooo (na końcu języka) Beliczek- Shalimar Bjeata – Prada Burn-it-up – Pink Sugar, i nowy CW (nie wiem dlaczego ![]() Bluegirl– "L" Dzika Truskawa- cos dziwnego Eenax - mroczne flaszki, własnorecznie upiekszane Homyk – Statkus (upragniony) i dozgonnie madness Joasiak- The Parfum, poeme Kasiulka22 – Gucci II Kate30 – Tygrys, Angel, Faubourg, insolence Kattarina - CdG Kokakola – CdG Kota – Perełki Kropka75 – coś mi nieznanego Lea - Angel Margot– Angel Mariolasl- mauboussin MoniaK- Angel Neonka- EC, Fiołkowy Angel Noseknosek– Flowerbomb Olik - Lolita Pomadka- organza Rachela – Dune Rozowy Strachulec- Organza Sabbath – cos dziwnego SpanishMyszka – OI Szara Roza – Black Cashmere Szugarbejb - murmure Demonik - śródziemnomorski ogródek, który dostała od męża na tacy razem ze sniadaniem ![]() Rozterka - silver rain __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
rude jest piękne:)
|
MONIAK-nenontura cocon , perles ,MARIOLAS le feu , belle de minuit , delice d"epices E -flowerbomb , chocolovers ,KOTA- szypry obecnie zuroczona jil sander nr.4 ,FAVKES- ogródek nilowy , the parfum, casmir SZARA RÓŻĄ -O I , NEBRASKA -ogródek nilowy, dolce vita ,SPANISH MYSZKA --O I ,ETIUDA- 24 foubourg eau delicate , JOASIAK1 -24 foubourg , dolce vita , DZIKA TRUSKAWKA -edp II gucci , lolita , RACHELA - smok , must , dune , feminite de bois,nenonatura cocon KATTARINA - dzongkha OLIK 04- lolitka edp ,NOSEKNOSEK - flowerbomb HECATE - lolitka , PIEŃKOWA DAMA - perles GRYX - horizont , rochas men , pi NEONKA 28 -angel , ZUZIUNIA - poeme , alien, allure sensuelle, hp SABBATH - wszystko co w miare przypomina perfumyCONTAX - CZARNA COCO , ARTISANY , EENAX - BC , TEA FOR TWO Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2007-11-27 o 18:03 Powód: dopisek z powodu daleko posunietej sklerozy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Wszystko się zgadza, Kattarino
![]() Kasiu, pierwsze i ostatnie jak najbardziej, ale to Nu ![]() Koto, same strzały w dziesiątkę ![]() No jasne ![]() Ach, chyba musiałam się jednak rzucać w oczy ze swoim truciem na temat irysa i lawendy ![]() ![]() Zgadza się, a tego cholernego irysowo-lawendowego Ferre for Men, o którym mi mówiłeś, nie mogę nigdzie znaleźć ![]() Nawet na pewno irys ![]() Ale to miłe, że tyle osób mnie kojarzy i do tego z zapachami, których faktycznie używam najczęściej.
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel, wiem, ze wlasnie o to Ci chodzilo ![]() Joasiu, czem predzej tlumacze, dlaczego wciagnelam na liste tez NU. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.