![]() |
#181 |
Evv_hn
|
Dot.: Wasze ukochane cytaty z piosenek;)
"opadnie nagle mgła i wyraźniej ujrzę świat..." - Patrycja Markowska
"jedno dziś na pewno wiem, zrobię wszystko to co chcę, spełnię każdy mały sen, bo chcę !" - Kindla " oszukam czas, ucieknę gdzieś od wszystkich smutnych spraw, zapomnę o złych ludziach których znam, będę jak wolny ptak" - Ha - Dwa - O " sam decydujesz, robisz to co chcesz, robisz tak jak to czujesz" Jeden Osiem L " życie daje Ci szanse, Ty nie możesz jej zmarnować, obierz właściwy tor, na tym torze musisz zostać, wiele lat się czeka żebyz znaleźć swoje miejsce, wiele lat sie szuka miejsca, które da Ci to szczęście" - Jeden Osiem L " pamiętaj dobre chwile i wyrzuć złe momenty, cały czas przed siebie omijając zakręty" - Jeden Osiem L tyle mi przyszło właśnie do głowy ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
"Ty nie wiesz, jak trudno pustym miastem iść,
Z dalekich komet czapkę szyć, Jesiennym wiatrem gnanym być, Przepraszam za naszych pól bitewnych kurz, Za słowa tnące tak jak nóż, Za kilka tych jesiennych burz."
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
MYSLOVITZ:
Życie jest dla nas podróżą w głąb siebie i próba sił-Ty i ja i wszystko co mamy Nie wierz nigdy nie, w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się, nie wierz nigdy nie, w to niebo które zawsze niebieskie jest- Nienawiść Wracam po to, by choć na kilka chwil zamknąć oczy i móc uwierzyć, że znów widzę cię- Kraków Moje życie to wiatr Z moim cieniem jestem sam- Margaret Lecz czasem dziwny głos przed siebie każe biec I na powietrze wyjść gdy pada deszcz Przed siebie ciągle biec Do ostatniego tchu Nie wracaj nigdy tu-Nocnym pociągiem az do końca świata Najchętniej zamknąłbym cię w klatce, Bo kocham na Ciebie patrzeć- Dla Ciebie I zapominać chcę tak często jak się da Że nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart- Szklany człowiek Kochaj mnie, to takie łatwe Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć- Sekrety i kłamstwa Przez tyle lat uczyłem się zapomnienia- Fikcja jest modna Cała piosenka pt.”Alexander” I wiele, wiele innych…
Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły ![]() mam dość Edytowane przez kasia_05 Czas edycji: 2009-10-11 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cudowny cytat! ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Moje cytaty " Obiecam ci Opadniesz z sił Nasycić w końcu Ciebie chcę" " Chcę posmakować jeszcze raz jego pełnych warg Chcę gryźć je mocno, by jemu było dobrze" " Może kiedyś stracę Cię Gdy będziesz dosyć miał Moich ciągłych zmian Może kiedyś uznasz, że To, co było w nas Nie rozkwita już..." " Możesz mówić co chcesz Ja i tak swoje wiem Wyzwij znowu od szmat Uderz mnie prosto w twarz." "Już nie ma miłości Tylko słowa zostały Z jej ust płynie banał Z jego sączy się stek kłamstw, co dnia Przestały już działać czary, które połączyły ich Nie dla nich spacery, kino i kolacje wśród świec" " Gdybyś był, a nie bywał Raz na jakiś czas Byłabym wreszcie czyjaś Nie bezpańska, aż tak" " Nie dobijaj się Nie otworzę ci Nie wyglądam dziś przesadnie ładnie" " A po mnie nie zastanie nawet ślad, ogromnie chcę zniknąć z twoich akt, przytomnie zmieniłam fryzurę i adres." "Od smaku taniej szminki tej mdli mnie już powieki całkiem skleił mi lepki tusz wysoki obcas cudzy but pali mnie " " Nie pozwolę żeby ktoś kiedyś wszedł pomiędzy nas Nie ma mowy żeby cokolwiek mogło rozdzielić nas" To by było tyle ![]() ----- 2cztery7, Ania Dąbrowska, Hey !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Wish You Were Here (Waters, Gilmour)
So, so you think you can tell, Heaven from Hell, blue skys from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail, a smile from a veil, Do you think you can tell? And did they get you to trade your heroes for ghosts, Hot ashes for trees, hot air for a cool breeze, cold comfort for change, And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here!
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
'Brat, wiem, że masz siłę, ten ukryty zmysł.
By kochać to życie i po swoje iść. Jak nie ty, to kto ma mieć w sercu dobro? Za bliskich, rodzinę, za słowo i wolność.' - O.S.T.R - Jak nie ty, to kto ? 'Smirnof, Bols i Lodowa w naszej krwi jak Kuruniowska. Zupa w nim. W naszych starych, w których ten ustrój żył. I wolnośc naszych twarzy, kiedy ten ustrój gnił. Wolność młodych twarzy nie zdających sobie sprawy, Co mimo wszystko ten ustrój w nich zostawił. Ustrój znikł, lecz zostawił ślad w dzielnicach Warszawy. W tych nawykach, które siedzą w nas jak szósty zmysł.' Pezet - Szósty zmysł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniłam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości - K. Nosowska
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
nie przepadam ani za Michałem ani za Edytą ale do tych piosenek mam jakiś taki sentyment
![]() "(...) Jutro będzie lepszy dzień Więc teraz już uśmiecham się Do tych dni, w których już nigdy nic Złego nie napotka mnie... A jutro będzie lepszy dzień Już wczoraj to zaczęło się Nawet tym, ze przez łzy Ja i Ty Poznaliśmy smutku cień..." ![]() -michał "nie proszę o więcej niż możesz mi dać czy jeszcze kiedyś powtórzy się co zdarzyło się nam" -edyta "...to nasza noc gdzie znów aniołem pragnę być dla ciebie..." "Obiecaj mi, że tylko Ty będziesz obok mnie verba
gdy przyjdą gorsze dni..."
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Moje ulubione cyaty Happysad !
"...i tylko nie wiem czy mi starczy sił, bo serce mam ze szkła i jak nic w każdej z chwil może zmienić się w pył..." `ręką rozgarniam ciemność oczami pruję mrok ledwo dotykam ziemi ledwo co czuję ją i juz się modlę do spadających gwiazd` "nie wiem nie mam recepty na szczęście. nie wiem ni licencji na inteligencję." `Nie, bo tu nie ma nieba. Jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, To tylko kawał mięsa. No, a życie... jakie życie? Poprzerywane linie na dłoniach.` `sam sobie narysuj świat coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap` "My się nie chcemy bić, my się chcemy całować!" `Mów mi dobrze, albo nie mów nic..!` "Ale krok, za krokiem Niesie cię pozytywna myśl, że nie jest źle, że to wszystko ma jakiś sens..." "I tak nie wiadomo skąd zawieje wiatr, nie wiadomo komu dzwony, komu wystrzały..." 'Każda, każda ręka i noga Cały mój świat potrzebuje psychologa Cały mój kraj potrzebuje psychologa Cały mój świat, żeby stanąć na nogach' `...nie chcę więcej biec w ogonie, wolę z przodu tak jak Ty...` `Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa - bez czy w pasach bezpieczeństwa?` `Trochę więcej czasu, trochę więcej odwagi, Trochę mniej słońca, Trochę więcej powagi` 'Niech kończy się świat. Pojutrze czy dziś - nieważne. Niech rozpadnie się na pół, albo niech coś zgniecie go na miazgę. Obojętne. Tak czy siak, nieważne i tak...' 'A miało byc tak pięknie... Miało nie wiać w oczy nam... I ociekac szczęściem... Miało być 100lat... Mialo byc tak pieknie! Mialo nie wiać w oczy nam i ociekac szczęściem...' To Wszytko to Happysad <3 - ich piosenki to kopalnia pieknych cytatów ;-)! to oczywiscie tylko nieeewielka cześc ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
"Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic...a nic. Chwila, która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil."
Dżem "Do kołyski" "Zamienię Cię w koraliki, które zawsze mam. I nie bój się, nie zostawię Cię w ciemnościach złych." Zbigniew Hołdys "Stalker" "Nie myśl, że nie kocham Lub, że tylko trochę Jak cię kocham, nie powiem, no bo nie wypowiem Tak ogromnie bardzo jeszcze więcej może I dlatego właśnie żegnaj Zrozum dobrze żegnaj" Stare Dobre Małżeństwo "Wrzosowisko" "A ziemia toczy, toczy swój garb uroczy; Toczy, toczy się los! Ty co płaczesz, ażeby śmiać mógł się ktoś Już dość! Już dość! Już dość! Odpędź czarne myśli! Dość już twoich łez! Niech to wszystko przepadnie we mgle! Bo nowy dzień wstaje..." Stare Dobre Małżeństwo "Opadły mgły wstaje nowy dzień"/Sł. Edward Stachura W ogóle polecam wszystkie piosenki SDM, są przecudowne ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
"Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz
Te chwile z moich dni do jednej dłoni zbierz I nie pocieszaj mnie i tak tu będę stał Bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart" Myslovitz "Szklany człowiek" "I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg Dziki uniesie cię wiatr upuści cię nagle uderzysz ufałeś mu tak Ale ty nigdy nie poddasz się Ale ty nigdy nie poddasz się" Myslovitz "Nienawiść " "Czy ty wiesz jak chciałbyś żyć, bo ja też Chyba tak chciałem przez cały czas, lecz Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść To przecież dobrze, dobrze o tym wiem Chciałbym umrzeć przy tobie" "Nie na krześle, nie we śnie Nie w spokoju i nie w dzień Nie chcę łatwo, nie za sto lat Chciałbym umrzeć z miłości Nie bez bólu i nie w domu Nie chcę szybko i nie chcę młodo Nie szczęśliwie i wśród bliskich Chciałbym umrzeć z miłości" Myslovitz " Chciałbym umrzeć z miłości" "Odwraca wzrok, zamyka drzwi Powoli skądś napływa wstyd Zamyka drzwi, a ty już wiesz Że będzie myśleć przez cały dzień Ach, jaki to był celny strzał, Tych kilka słów, tak prosto w twarz Znowu musiało tak być Jakbyś bez tego nie był sobą Zamyka drzwi, za późno jest By zrobić ten, ten jeden gest Ach, jaki to był celny strzał Tych kilka słów, tak prosto w twarz Jak to się mogło znów stać W pustym pokoju tkwisz sam Zupełnie sam Znów wszystko poszło nie tak Znowu musiało tak być Jakbyś bez tego nie był sobą" Myslovitz "Znów wszystko poszło nie tak" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
Przestrzeń dzielę widelcem Po każdej stronie drżąmoje dłonie Po lewej drży moje serce Taka jednostka jak ja może sprostać Wszystkiemu i niczemu więcej Raz Dwa Trzy "Talerzyk" Życie po to jest żeby je przeżyć Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć Każdego ranka podróż zaczyna się od nowa Dużo lepiej się idzie, gdy podniesiona głowa ... I nie ważne są podziały, między podziałami Wszyscy tak naprawdę jesteśmy tacy sami NDK "Uwierzyć w siebie" Zapomnieć - nie ma mowy Być razem - nie ma mowy Wyrzucić - nie da rady Bo w sercu ciebie mam Normalsi "Nie ma mowy" Jesień trwa, rdzawych liści czas Kaloszy, peleryn i mgły Jesień trwa szpetnej aury czas Pod płaszce się pcha, wysiębia nam serca wiatr Hey "Byłabym" Gniewne jak morze to miasto co śpi Pilnuj mnie - utonę w nim ... Kiedy niewiele już mam pewnych dróg Wiele dziś może się stać Maciej Silski "Gdy umiera dzień" Oto mam moje małe niebo Oto mam moje małe piekło Oto mam moja własną ziemię ... To dla takich chwil całe życie wędrówką To dla takich chwil całe życie w szaleństwie Hunter "Pomiędzy niebem a piekłem" Czas unosi mnie ponad ocean nieba w piekno nocy Wiedz, że nawet on już nie ośmieli się Tak wiele zaklęć znam ... Noc otuli cię, gdy eteryczną magią cię uwiodę ... Blask płonących świec odbija w oczach lustrem twoje myśli Moc, którą ci dam, zamieni cię w pragnienie wielu istnień Szept zmieni się w krzyk kiedy rozpalę magią każde słowo ... Świt wygoni mnie, na dnie oceanu czasu będę czekał Lecz gdy przyjdzie zmierzchwrócę i każdą łzę zamienię w kryształ Hunter "Cztery wieki później" Jesteś królem świata w swoim małym śnie Tu nieodwracalne w żywe zmienia się Zło zwyciężasz dobrem, nie wiesz co to lęk Nieprawdopodobne w pewność zmienia się Zmienia cię... Hunter "Labirynt Fauna"
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
Lokalizacja: tam gdzie prowadzi moje serce i duszy muzyka gra...
|
Życie po to jest żeby je przeżyć
Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć Każdego ranka podróż zaczyna się od nowa Dużo lepiej się idzie, gdy podniesiona głowa Daj sobie wreszcie kredyt zaufania Masz mało do stracenia,bardzo dużo do zyskania Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić Po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić Wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze! Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze! NDK- Uwierzyć w siebie Na pewno Pełna satysfakcja to jedno Korzyść jest rzeczą tylko pokrewną Paktofonika-Priorytety Gdyby oczy nie płakały A usta się wciąż śmiały Gdyby powracały piękne chwile i trwały Gdyby lepsze czasy nastały Paktofonika-Gdyby Z powodzeniem mogę mieć co podyktuje mi pragnienie Nie mówiąc już o napaleniu na palenie Tego czego nie ma w menu Ja mam na zamówienie I mam to jak w banku tak jak wav'y mam w Vienie Zewsząd otacza mnie najbliższe otoczenie Pfk-Lepiej być nie może A ty kręć się, kręć się, kręć się i klaszcz w ręce Zabieram ciebie na rejs na raggamuffin dziś okręcie Jadę na tym rytmie, patrz ja trzymam go za lejce A reszta nawijaczy niech ustawia się w kolejce Kręć się, kręć się, kręć się aż do rana, Ja patrzę tutaj cała wiara jest już zebrana Każdy jeden człowiek tu na twarzy ma banana Woow, chwal imię Pana EWR-Biba nie lada ![]() sytuacja trwa, a oni kombinują i mieszają wam w głowach, wiadomości podawane zatruwają kraj, zakodowane, zamieszane co by było mądrze, a wychodzi im odwrotnie! EWR-Proste słowa One love jest dla Ciebie, jeśli kochasz muzykę reggae, Jeśli ją znasz! EWR-One love Ile warte jest życie? Dlaczego ze sobą wciąż wojny toczycie? Czemu brudny styl życia ciągle prowadzicie? Miłość to rozwiązanie czemu tego nie widzicie? EWR-Ile warte jest życie Więcej sił, więcej chwil mamy by Z tą muzyką i publiką sunąć gładko Więc jeśli ty czujesz rytm nie trać tych paru chwil i razem z nami teraz graj w to! EWR-Graj w to! Whisky - moja żono - jednak tyś najlepszą z dam Już mnie nie opuścisz nie nie będę sam Mówią - whisky to nie wszystko, można bez niej żyć Lecz nie wiedzą o tym, że - że najgorzej to To samotnym być, to samotnym być - nie Dżem- whisky
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
" I hear your whispers break the silence and it calms me down..." (Słyszę Twoje szepty i to mnie uspokaja) Within Temptation - Aquarius
"When my time comes.. forget the wrong what I've done.. and help leave behind some reasons to be missed..." Linkin Park - Leave out all the rest "...and when you're feeling empty keep me in your memory... leave out all the rest.." Linkin Park Leave out all the rest "So I can shine with my own light... let me be myself.. Would U let me be myself? " "Everybody's trippin' on me Oh lord come help me please" " Nic.. nie przeszkodzi Ci już, nie trac wiary w swą moc... duch żyje w nas... duch nami śni... (...) na straży prawdy na straży praw.. w Twoim spojrzeniu .. duch żyje w nas.. " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Mała rozstania próba
To chyba żart . Do nieba ktoś cię wezwał Fatalny błąd - W niebiańskich kartotekach Myślę Wspominam Nie wierzę, Że nie ma cię tam . W mieście obcym Odkąd zniknąłeś Ot tak . Hey Smile, though your heart is aching Smile, even though it's breaking When there are clouds in the sky You'll get by... MJ I close my eyes Just to try and see you smile one more time But it's been so long now all I do is cry Can't we find some love to take this away 'Cause the pain gets stronger every day MJ Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas Perfekt Dlaczego? Bo każdy z nich mówi mi o MJ. Maybe you and I cant do great things We may not change the world in one day But we still can change some things today... In our small way Each time I do they kind of burn right through me Don't want to lay down in a bed full of lies And yet my heart is saying come and do me Bridge Now we're just a web of mystery A possibility of more to come I'd rather leave the fantasy of what might be But here I go falling again In despair well be the hope And the prayer that frees the soul Well be there to share each lonely road Because we love, I know We care enough When this old world gets you down When your spirit’s on the ground Just remember I will always be around Just climb on the wings of my love I’ll take you high on the wings of my love When you’re feeling all alone Like a child who’s got no home You know you’ve got a place Where you can go Just climb on the wings of my love MJ.
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
ogólnie to pewnie powinnam wkleić tu całe teksty moich ulubionych piosenek, no ale.
nie wracajmy jeszcze na ziemię -j. chojnacki - w tym przypadku NAPRAWDĘ cały tekst, który zresztą kiedyś chyba tu umieściłam ![]() zdecydowanie "pukajcie ze mną w niemalowane drewno, bo czasami szczęście trwa tylko chwilę, dwie (...) świat nagle zawirował bo, ktoś mnie pokochał na dobre i na złe" (wiadomo skąd ![]() "nie muszę walczyć, nie muszę mieć, wystarczy że jesteś, że kochasz" (Chłopcy z placu broni - szukałem ciebie) "ty się śmiejesz, a ja w to wierzę - moja wiara to wszystko co mam" (chłopcy... - kiedy już będę dobrym człowiekiem) no i ogólnie zyio - magiczne słowa, może nic bardzo głębokiego i dającego do myślenia, a jednak właśnie proste i piękne. dzisiaj nastawiona na ckliwe tematy, może kiedyś dopiszę coś bardziej codziennego ![]()
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
' (..) ty przeciez wcale takiej mnie nie chciałeś dlatego uciekałam jak najdalej i bieglam choć wiedziałam doskonale wystarczy jedno Twoje zawołanie i wróce..taka jakiej mnie nie chciałes' [kayah "nawet deszcz"]
' I kiedyś stane z głupią miną pomyśle co by było gdyby było,choć nie tak miało być miły... obiecuje,że będzie zawsze w sercu mym miejsce głęboko nie znajdzie go nikt,tam gdzie wciąż kocham Ciebie zawsze,ale nie dziś' [kayah "dziele na pół"] ' a ja jestem proszę pana na zakrecie,pan dzieli każdą zimę każdy świt na pół..pan kocha swoją żonę.Pora wracac bo papieros gaśnie niedlugo Proszę pana bedzie rano,żona czeka pewnie wcale dziś nie zaśnie..' [Krystyna Janda "na zakrecie"] Edytowane przez Muszelka10 Czas edycji: 2010-05-06 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Niektórzy chyba nie wiedzą co znaczy słowo cytat !
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Świat jest pełen tajemnic
jedną z nich jesteś właśnie Ty...
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
myslovitz:
"wszystko trwa dopóki sam tego chcesz" "telewizja kłamie, nie wszystko możesz mieć" "Czujesz, że nie zmienisz nic Spróbuj wziąć z tego coś To przecież Twoje życie jest Popełniaj błędy i naprawiaj je Gdy dotkniesz dna odbijaj się Wykorzystaj czas, drugiego już nie będziesz miał" ogolnie cala ta piosenka "Gotta do what it takes Cause all in our hands, We all make mistakes, But it's never too late to start again "[aerosmith] wiecej nie moge sobie teraz przypomniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
When you're talkin to yourself
And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone What I thought was beautiful Don't live inside of you Anymore You were caught in the crossfire Of childhood and stardom, Blown on the steel breeze. Come on you target for faraway laughter Ice is forming on the tips of my wings Unheeded warnings, I thought I thought of everything No navigator to guide my way home You look out that window For someone you know But it all looks the same and time and again It hurts you so You wonder if always You'll stand on your own You're not alone Well I jumped into the river Too many times to make it home I'm out here on my own, an drifting all alone If it doesn't show give it time To read between the lines 'Cause I see the storm getting closer And the waves they get so high Seems everything We've ever known's here Why must it drift away and die I don't know how you're s'posed To find me lately An what more could tou ask from me How could you say that I never needed you When you took everything Said you took everything from me
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
"A, 32 dnia, 13 miesiąca roku
Wpadnę na ciebie po 25 w wielkomiejskim tłoku" Pan Duże Pe - Ojos de pierro azul "Hello, hey Joe You wanna give it a go" Lady Marmalade "And there's nothing wrong with me This is how I'm supposed to be In a land of make believe That don't believe in me" Green Day - Jesus Of Suburbia "He steals the image in her kiss, From her heart's apocalypse, From the one called whatsername" Green Day - Extraordinary Girl "You think love is to pray But I'm sorry I don't pray that way" Marilyn Manson - Tainted Love "Falling from grace, right on my face." Green Day - Reject "I feel my wings have broken in your hands " Remy Zero-Save me "Your heart got broken On the underground Go find your spirit In the lost and found Oh I've been watching How you behave Not much like a lover More like a slave" Mika - Blue Eyes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
...a to ja prawdziwym jestem królem bo Ty wybrałaś właśnie mnie...
![]() Zabierz mnie do tamtych miejsc gdzie pędził czas w rytm naszych serc Zobacz teraz jestem tu cały z Tobą cały Twój Kompletnie niekompletny Bez Ciebie noc straciła smak nie ma sensu cały świat Marzenia nie spełniają się gdy Cię nie ma obok mnie TY najwięcej znaczysz z wszystkich słów Ty znalazłaś dla mnie uśmiech dnia Ty uczyłaś mnie jak kochać świat Maskotka moich myśli ... Jest w dłoniach mych miejsce na Twą małą dłoń ... ![]() Jutro już nikt a dziś jeszcze my ![]() Gdzie twój beztroski śmiech i spokój o każdy nas dzień? Gdzie twój stęskniony szept bym Cię zawsze przytulał do snu?
...najlepsze, co mężczyzna może uczynić dla swoich dzieci, to kochać ich matkę... Z. ![]() Edytowane przez luksia Czas edycji: 2010-05-16 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
![]() lubi zemścić się ![]() Weź Swoją dłoń przejedź po moim policzku poczuj twardy zarost spójrz Mi w oczy, jestem przyjdź tu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
"....nie mam na to żadnej rady
ja nie umie dawać rad sam się topie w swoich wadach sam się składam z samych wad..." Waglewski Fisz Emade - Dziób pingwina
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
"Bo jest paru ludzi,
Bo jest parę w życiu dobrych chwil, Bo jest parę złudzeń, które warto mieć by żyć..."
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
"walka o z łóżka wstanie" Comy - tocze ją co dnia
![]()
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
"dla mnie bądź z Tobą mi lżej"
"może znaczysz więcej niż sam wiesz może pragnę Cię bardziej niż ktokolwiek kiedyś pragnął Cię może jesteś kimś kim łatwiej być może gluchym milczeniem kiedy pytam dokąd iść" "a o to co mi daje swiat.. tak życ nie zechcial by nikt bo nie mam nic czego ty nie możesz mieć,nie mam nic bo nie pragnę wiecej niż mi dawacć chcesz" "kocham w sobie te kobiete co lubi zlizywac z pleców Twój pot do Twoich slów nocą,gdy nikt nie widzi skrada się nie musi na place wspinać się marnie może mieć mały biust..i znow Ciebie w głowie mam dobrze byłoby już zawsze móc widzeć jak śmiejesz się" "już nie bedzie łez już nie bedzie słów dobrze jest jak jest,tylko taki kąt mały kąt mi wskaż gdzie Twoj słychać śmiech widać Twoją twarz chce,gdy słońca krąg wzejdzie być co dnia cieniem Twoich rąk,cieniem Twego psa..nie opuszczaj mnie" "Kiedy tęsknie zamykam oczy i... jesteś" " złoty pieniądzu błogosławiony Twój obraz bez skaz,oblicze Twe pożądania jedyny cel złota blask królestwa Twego tron mi daj i dusze weź ja chcę całym światem ja władać chce daj mu świat daj wszystko zyc mi daj do utraty tchu " "lubił się zaklinać,że na zawsze..zawsze się rozwiało w dym" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
"don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable" - Beyonce "Irreplaceable"
"Mogę lodowcem sięgać chmur. Mogę Niagarą spadać w dół. Mogę jak Etna zbudzić się, więc nie złość mnie!" - Edyta Górniak "Jestem kobietą" "Nie chcę zrozumienia, pocieszenia. Iluzji istnienia, pustego uwielbienia. Jestem kim jestem inny nie będę. Z tobą, bez ciebie - decyzje podjęte" - Sweet Noise "Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz" "Bo szczęście to przelotny gość. Przebłysk słonecznej pogody. I dużo wie, kto pojął, że szczęście to garść pełna wody" - Anna Maria Jopek "Na dłoni" "Jestem piasku ziarenkiem w klepsydrze. Zabłąkaną łódeczką wśród raf. Kroplą deszczu. Trzciną myślącą wśród traw...ale jestem! Jestem iskrą i wiatru powiewem. Smugą światła, co biegnie do gwiazd. Jestem chwilą , która prześcignąć chce czas...ale jestem!" - Anna Maria Jopek "Ale jestem" "Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas" - Perfect "Niepokonani" "Trust is like a mirror, you can fix it if it’s broken. But you can still see the crack in that mother fuckers reflection." - Lady GaGa/Beyonce "Telephone" "To be or not to be. Not!" - Beyonce "Freakum Dress" "You holdin up traffic. Green means go!!" - Beyonce "Green Light" "...and nothing else matters" - Metallica "Nothing Else Matters" "You're everything I thought you never were. Ain't nothing like a thought could have been. You're the only one I wish I could forget. The only one I love to not forgive." - Beyonce "Broken Hearted Girl" "Now I'm done believing you. You don't know what I'm feeling. I'm more than what, you made of me. I followed the voice, you think you gave to me. But now I gotta find, my own.." - Beyonce "Listen" and so on, so on, so on ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Natalia Kukulska - Decymy
"potrzebne są szare dni, potrzebne niechciane łzy, do szczęścia są potrzebne...." "To nic, że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.