|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::..Aktualny wątek z dokładkami (Chanel, Pupa, kolorówka i pielęgnacja)..::..
oto zdjecia
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::..Aktualny wątek z dokładkami (Chanel, Pupa, kolorówka i pielęgnacja)..::..
Chinka - hmm, to na razie się nie zdecyduję na tę odzywkę, a poza nią nic nie widziałam.
Ale daj znać, jak będziesz mieć dokładki
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy mi jeden puff
tylko zupełnie nie mogę się zdecydować który odcień może Ty mi coś doradzisz, bo na zdjęciach niewiele się różnią ![]() dla ułatwienia moja fotka: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1173130857 |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli tak to ja bardzo chętnie
|
|
|
|
|
#187 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesowało by mnie:
lakiery - bordo Astor i fiolet Rimmla oraz paletka color works |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
znajdziesz cos u mnie za Christian Dior - Heart of Jet 006, zostało ok 80%. Perłowa ze srebrnym rdzeniem - daje super efekt na ustach? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisane przez Gothic_Daisy
Podoba mi się u Ciebie: - 7. Olay total effects 7x age-defying toner nawilżający tonik do twarzy; pomaga zwalczac 7 oznak starzenia; opakowanie 200ml, zostalo troszke wiecej jak polowa - 11. Effaclar Płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy - 15ml raz uzyty - 17. Błyszczyk L'oreal Glam Shine Juice, kol. 203 mambo juice, pojemnosc 6ml, zostalo jakies 2ml. - 13. Okulary żelowe Twój Styl, nowe Ile z tego mogłabyś oddać za Heart of Jet? wlasciwie to pasowalaby mi taka wymiana. nie bede zalowac drobiazgow typu okulary, resztka blyszczyka czy probka plynu micelarnego jesli pasuja ci 4 rzeczy ktore wybralas za pomadke to mozemy sie wymienic masz jakis link zeby obejrzec ta pomadke ewent. recenzja w KWC? |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
a ta paletka z a vonu to jaka? masz zdjecie?
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Gothika, jeżeli mówisz o:
* Avon - wielofunkcyjna paletka do ust / policzków / oczu, niestety przeterminowana, ale nówka - przeleżała nieużywana to jest tu: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...5&d=1172726689 lewy górny róg - takie dwa różowe kółeczka
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
aha
, a czy coś wogle znajdziesz u mnie ale nie za nią , za cień bourjois i tester pudru? (to jasny odcień?)
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wstępnie, to podoba mi się:
- pLyn do demakijażu oczu Ziaja , zostało 35% - ale widzę, że resztka - Krem prostowacz loków Shock Waves, Wella - ale czy on tylko prostuje, czy ma też jakieś działanie termoochronne i nadaje się do prostownicy? - Maseczka super nawilżająca Avon chłodząca, avon Solutions, ważna do 05.08r, zostało 80% - cień apc 24 (rudy) - odsypka - jaka duża ta odsypka? - Cień sypki Bell, nr 9 - oliwka- odsypka Edit - ten tester pudru to jasny odcień |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
na tym kremie nic na ten temat nie pisze więc pewnie nie ma tej właściwości, ma filtry uv
to zastanów się dokładnie (wolałabym jednak nie pozbywać się tej maseczki chłodzącej z avonu) |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, no to jak ten krem nie jest termoochronny, to odpada, bo czegoś takiego szukam
![]() A co do maseczki, to aż tak też mi na niej nie zależy ![]() No to może poczekam na jakąś Twoją dokładkę
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
* Vollare cień ważny do grudnia 2007, zużycie na zdjęciu, kolor różowy nr 17
* Vollare cień ważny do grudnia 2007, zużycie na zdjęciu, kolor pomarańczowy nr 28 końcówka pomadki do ust Chanel Ipanema kolor 37, zostało jakieś 1.5 cm - perłowy róż z drobinkami, zdjęcie na życzenie. Znajdziesz coś w zamian??
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Junia, na pewno podobają mi się:
Serduszka musujące i pachnące do kąpieli 4szuki ![]() A czy miałabyś coś jeszcze poza wątkiem? |
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
W zasadzie wszytko co mam zbędnego na wymianę jest w wątku
Może coś jeszcze wybierzesz??
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, no to jeszcze to mi sie podoba:
- Galaretka przeciw rozstępom do ciała Perfecta body z 150ml zostało 3/4 - Żel pod prysznic Avon Senses zapach fantastic day zostało mniej niż połowa z 250ml
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Czy taka wymianka Ci pasuje?? Jeśli tak czekam na adres na PW
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko tak nieśmiało napiszę, że podoba mi się
CLINIQUE superpowder double face ale pewnie nic u mnie nie znajdziesz PS OT Widziałam Twoje Tygrysy WymiękłamOszczędzaj, to może kiedyś będę miała coś, co będziesz chciała w zamian za odpsik
|
|
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Przepraszam że dopeiro teraz pisze. Czy nadal jesteś zainteresowana wymianką?
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Szajbus, własnie też pisałam u Ciebie
![]() Ustalenia były takie: Twoje: 1.NOWY! Clean&Clear- GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY TONIK (O łagodnej 2. Pantene Pro-v- odżywka bez spłukiwania Za moje: * Pierre Rene - podwójny lakier do paznokci - fajny gadżet , ważny do grudnia 2008, zostało z jednego i drugiego 70-80% 2x brokat do paznokci - prawie całe pojemniczki Nivea Visage - matujący krem nawilżający na dzień zgadza się? |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie SATIN DE CHANEL
![]() W zamian moge Ci zaproponowac: - roz burzuja 32 Ambre D'or - zuzycie znikome - grafitowy cien Lancastera, ogromny - 3 g - uzylam go tylko raz - miniturka 5 ml L'Instant Guerlaina - raz testowane - miniaturka 7, 5 ml moge zamiescic fotki na Twoje zyczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

tylko zupełnie nie mogę się zdecydować który odcień
może Ty mi coś doradzisz, bo na zdjęciach niewiele się różnią

Wymiękłam