|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnia próba pozbycia się - przed zniknieciem z Targowiska
Poszukasz czegoś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3492423 Mam jeszcze oliwkę do paznokci Manhattan Repair Oli - ponad 60%, bardzo dobra o zapachu cytrynowym, moge też pogrzebac w moich rózach jak powiesz jaki kolor Ci potrzebny ![]() - próbka Bioderma Sebium - plyn micelarny - 10 ml. -Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy -podklad w sztyfcie Shiseido kolor 020 - zostalo ok. 40% -blyszczyk Wibo z efektem chlodzacym (tubka zakonczona pedzelkiem)- bezbarwny o zapachu i smaku Coli - raz mazniety na rece celem sprawdzenia zapachu - Pupa Miss Milkie balsam do ciala, waniliowy, zostalo ok. 40% z 500 ml - Astor cien do powiek, kolor nr 330 hype green, raz mazniety - Chanel Allure – atomizerek 1,5 ml., ubytek ok. 15 % - Annayake Pour Elle – probka perfum z kartonikiem, nieuzywana -Maybelline Water Shine lakier do paznokci, kolor nr 14 pure ivory, ubytek ok. 20% |
|
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Szkoda, ze nie masz już Masterpiece. Oliwka chętnie. A róż - szukam glownie czegos brzoskwiniowego i matowego - tzn. bez drobinek. Ale mogloby tez byc kulki np. Vollare w roznych kolorach
|
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo taki róż jak mam w wątku - bardzo naturalny i matowy. A co byś mogła oddać ewentualnie?
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jesli cos znajdziesz - daj znac |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre kolor 20 Clair Mam wymiane Estee Lauder Lucidity kolor 06 transparent pierwotna pojemnosc 21g pozostalo ok połowy. Zapraszam również do mojego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171512 |
|
|
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
- Decleor Aromaessence Ylang Ylang, 15 ml., z kartonikiem, ubytek to jakies 20%
odpisalam u siebie w watku ![]() Pozdrawiam
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Maggie pisalas u mnie. Nie zauwazylam wowczas u Ciebie: - Manhattan Stay & Shine, duo cien do powiek kolor nr 9 white ebony(2 kolory: ciemny brąz + bialy rozświetlacz) raz maźnięty Co powiesz na wymiane: 1. miniaturka: woda termalna (LRP) 50g 2. miniaturka Hydranorme (LRP) 5 ml 3. J'adore (EDT) - Dior 1,2 ml Za ten cien? Masz moze jego zdjecie??
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Maggie chetnie wymienie carmex i lip balm ale rzeczy ktore mnie u Ciebie interesowaly sa warte duzo wiecej
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Magggie a co z moja oferta?
Zajrzyj do watku ![]() Moze bedziesz mogla maluska odlewke zrobic? Mam tez naturalne olejku eteryczne niemieckie
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
Zapraszam do Mnie interesuje Mnie pare rzeczy.Prosze o odp w moim wątku
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Moderatoreska
|
- puder brazujacy Guerlain Terracota nr 10- zostalo ok 1/2
- Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy Moze cos u mnie??? |
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
witam,moze zainteresuje cię podkład Bourjois, En Toute Legerete, kolor do cery srednio opalonej.ok 70%.
U ciebie interesuje mnie któryś z podkładów.podklad w sztyfcie Shiseido kolor 020 Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy - tubka 20 ml |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Interesuje mnie: * puder sypki Chanel * balsam do ciała waniliowy Pupa * lakier do paznokci Chanel * balsam do ust o zapachu lodów czekoladowych * paleta cieni Dior Może znajdziesz coś u mnie chociaż za którąś z tych rzeczy? Odpisz proszę w moim wątku!
|
|
#202 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
- Biotherm Fitness - balsam do ciala - saszetka 15 ml.
- puder brazujacy Guerlain Terracota nr 10- zostalo ok 1/2 - puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre kolor 20 Clair - 30 gr., jest ok. 60%, z kartonikiem - tylko na inny puder sypki - edit : nie szukam juz sypkiego pudru, wiec moga być również inne rzeczy ![]() link do KWC: - Lancome Bi-facil (dwufazowy plyn do demakijazu oczu)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany - Lancome Pure Focus Lotion (tonik)– 50 ml. To są rzeczy które mnie się spodobały. Ja chętnie oddam moje cienie za coś z Twojej listy. Co Ty na to? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Maggie
Pisałaś u mnie w wątku że jestes zainteresowana kremem HR eye sculp pod oczy i Active C cera n/m 30 ml oraz pod oczy 20 ml, interesował Ci równiez błyszczyk Novalip 02 i 03. Ja natomiast wypatrzyłam u Ciebie Chcalel puder i Decleor Aromaessence. Czy to jeszcze aktualne? |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz cos za puder chanel albo bibułki matujace http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172460 |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie olejek Decleora
![]() mam na wymianę: puder sypki transparentny Orlane nr 01 ivoire - oryginalny, użyłam go 2-3 razy, ładnie matuje i wyrównuje koloryt, odcień dla jasnej karnacji. E. Arden Ardenbeauty edp 50 ml bez kilku psików, kupiona w perfumerii szminka Dr Hauschka nr 04 Mezzoforte użyta dwa razy http://www.hauschka.pl/index.php?pag...tu&ktor y=135 jak będziesz zainteresowana to wkleję fotki |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Standardowo Chanel Universelle
![]() zerknij do mnie (zrobilam dokladki) a nóż tym razem.... |
|
|
|
|
#208 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy to jeszcze aktualne?Cytat:
Cytat:
chyba tylko to: Lancome Hydra Zen pod oczy z 15 ml pozostala połowa a i tak musialabym cos poczytac o nim Cytat:
, zapach niestety nie moj, a szminek nie uzywam Cytat:
|
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

. Szkoda, ze nie masz już Masterpiece. Oliwka chętnie. A róż - szukam glownie czegos brzoskwiniowego i matowego - tzn. bez drobinek. Ale mogloby tez byc kulki np. Vollare w roznych kolorach
. Jesli cos znajdziesz - daj znac

Pozdrawiam
, zapach niestety nie moj, a szminek nie uzywam