![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ~r*ó*ż*n*o*ś*c*i~
Mam m.in. te rzeczy:
Lakier do paznokci Manhattan Quick Dry 60 seconds, użyty raz, kolor 85link KWC Kredka do brwi Ori, użyta 2 razy link KWC Cien do powiek Avon Precision Glimmer, docień Bronze, użyty raz link KWC Sztyft pielęgnacyjny pod oczy Ori SPF 15, użyty kilka razy (tworzy perłową poświatę) link KWC Maybelline New York - Shine Elixir, nabłyszczająca szminka w płynie, kolor: Ivory Star, nowa link KWC Maska błotna do ciała Avon SPA, nowa link KWC Odżywczy krem Milk&Honey do twarzy Ori, nowy link KWC Mleczko do twarzy francuskiej firmy Mixa, butla z pompką, nowe link Eveline Slim Extreme SPA serum wyszczuplające Antycellulit, 2 razy użyte link KWC Krem brązujący do twarzy Mixa, tubka 50ml, nowy (bez zdj.) link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowalo mnie jedynie serum Eveline ale to za malo....a moze masz cos z tego,czego poszukuje?ewentualnie cos z perfum,moga byc uzywki
![]()
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Hexxano, to co mam z kolorówki i zapaszków aktualnie używam i nie chcę się tego pozbywać za wszelką cenę, mam nadzieję, że jeszcze będziemy miały okazje się czymś wymienić, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Podnosze
![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Podnosze
![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.