|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ~Orsay,Ravel,Reserved,OTL .Troll,Terranova,NewYorke r...~
a co powiesz: moja rozowa bluzeczka za Twoja tunike a zielona bluza za spodniczke??ale wczesniej napisz mi jaka ma dlugosc i jakbys mogla to zrob jej zdjecie na kims... ok??
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Hmm a może pasek nie był tak drogi jak torebka?
Powiedz co byś chciała za sam pasek ewentualnie co Cię interesuje a ja poszukam
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Oki, to zaklepuję pasek
Jeszcze w sumei bardzo zależy mi na smackersie(siostra młodsza się dziko napaliła i marudzi ) a jeśli chodzi o torebkę to rozejrzę się za czymś może się znajdziea tymczasem przejrzyj jeszcze raz proszę moje wątki, w sumie dorzuciłam jakies kolczyki itp aha, na ubraniowym mam kieckę, taką brązową, na zdjęciu kiepsko wygląda ale jakbyś była zainteresowana to dorobię jakieś na człowieku ![]() ale pasek zarezeruj ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173289 ---> kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173292 ----> dodatki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173304 ----> ubranka (dołożyłam nowe ale że nie umiem inaczej trzeba przejechać w dół strony do postów 13,14,21,22) Pozdro
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
na tunike wciaz jestem chetna ale ze spodniczki zrezygnuje, bo myslalam ze jest krociutka mini a ona jest taka dluzsza...
podam Ci pozniej wymiary i rozgladne sie jeszcze w Twoim watku\, moze cos znjade...
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Tak patrzyłam na Twoją listę i znalazłam żel do demakijażu oczu ze świetlikiem Vipera zostało ok 3/4
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
fotka bluzeczki
mozna ja bardziej lub mniej naciągac ![]() buziaki
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
zaraz podam Ci wymiarki.Ide pomierzyc ciuszki...
ale spodobal mi sie jeszze Twoja bluza trl welurowa i czerwone koraliki. Hmm.. A czy Ty kiedys nie byłaś chetna na moja jeansowa marynarke?? ![]() a czy ktores z Twoich spodni beda dobre na 41/42 cm w pasie-nisko obnizonym?
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
zielona bluza:
Ona jest taka troszke krotsza, szerokosc ok 38cm, długość 47cm bluzka w kropki szerokosc ok 38cm długosc ok 50cm
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
DLUGOSC MARYNARKI TO OK 60CM
szerokosc pod pachami ok 40/42, ALE WIDZE ZE tY TEZ PRZERABIASZ SOBIE CIUSZKI, WIEC jesli bylby za szeroki zakiecik, to spokojnie mozesz go zwezic...
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
nie masz już winka?
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() A mogłabyś jeszcze podać mi wymiarki tych rurek ? I w jakim stanie jest staniczek... Ah i co byś chciała ode mnie wzamian ? ![]() Jeszcze jedno: Jaki kolor mają te spodnie, czy będą mi pasować do brązowych oficerek i czarnych kozaczków na obcasie? :P
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
ah już znalazłam
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1169935468 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1169929738 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1169937371
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
hmm, boje sie czy nie beda na mnie za male
bo w pasie 36.5 to troche malo.. no nie wiem, a jakie Ty masz wymiary, po tym postaram sie ocenic... i czy sa na Ciebie dobre, za male, za duze? Mocno sie rozciagaja, ale czy tak naprawde mocno :P ja jestem dosc szczupla i wysoka, no ale jakos tak dziwnie... No ale zobaczymy, powiedz mi jeszcze jaki to rozmiar wg producenta
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
wymiarki bluzeczek:
turkusowa H&M: długość : 54cm szerokość pod pachami: 38cm rozmiar ci to 36 ![]() brązowa na fotce spodenki: długość: 79cm pas: 41cm bioderka: bardzo bardzo bardzo na oko, ok. 44/45 cm? Może więcej może mniej... stan: 20cm
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
tzn wiesz to co zmierzyłam w bioderkach jest maksymalnie mniej wicej... ubiore je i już CI mowie ile maja naprawde ;p
więc w bioderkach mają 96 cm Tylko one są trochę ciasniejsze w udach, nie wiem czy wejdziesz: 46.5cm w srodku uda mniej wiecej jesli masz spora pupe, to wejdziesz w nie, bo na mnie troche wisza jesli chodzi o te czesc ciala;]
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
w najszerszym miejscu w udzie mają 28cm [mierzone tuż pod stanem]
długość: 79cm rozmiar M materiał to 100% bawełny trochę sie rozciagaja, ale nie jekos bardzo bardzo mocno
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
heheh no ok, to jak sie wymieniamy ?
Mi sie podobał u Ciebie staniczek i rurki, więc proponuję: ode mnie spodnie i turkusowa koszulka H&M, od Ciebie rurki i staniczek ? pasuje Ci tak? jeśli chodzi o czekoladowa koszulke, to widac na niej lekkie slady uzytkowania, a turkusowa jest jak nowa
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
no to wróciłam. poza wątkiem to z cieni mam taki, którego wolałam nie wystawiać, bo ważny do 04.05 tylko nadal dobry - potrójny Hean biały, blady fiolet i średni fiolet. bardzo ładny, jak chcesz fotki to dorzucę w wątku. no jest jeszcze ten brązowy...
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
No ok ok jeśli chodzi z tym zwężaniem, ale fotki są przed czy po zwężaniu i skracaniu ? i jaka maja dlugosc, gdzies chyba pisalas ale nie pamietam
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
oo matko, na samej gorze u mnie napsialas jakie maja wymiarki ale jestem madra
no dobrze to moze dogadajmy sie na privie jak dalej z wymianka Juz Ci wysylam moj adres ah no i powiedz mi jaki kolor maja te spodnie?
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
to nie ma problemu, tylko tak mi się troszkę dużo wydaje. to tak bym sobie jeszcze coś drobnego od Ciebie wzięła, zwłaszcza że ostatnio mówiłaś o czymś jeszcze rzędu jednej z rzeczy. to jak się zgadzasz to napisz mi mniej więcej co byś jeszcze dorzuciła.
|
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
przyznam sie ze bardziej mi zalezy na kolczykach pajączkach lub na smackersie
, nie znajdziesz nic innego u mnie ? buziaki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
może np. http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1170858470 ?? albo http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1170860795
w sumie pasek bardziej. może być? |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
hej
perfumek uzyłam tylko jeden raz, zapach baardzo mi sie podoba ale perfum mam narazie wystarczająco więc moge ewentualnie sie za coś zamienić Jest ich 50 ml. Do końca buteleczki brakuje 1 cm, ale tak było od początku- nie psikałamtyle Udało mi sie je dorwac w promocji, ale na opakowaniu pisze, że cena sugerowana to 79zł. pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

) a jeśli chodzi o torebkę to rozejrzę się za czymś może się znajdzie

no dobrze to moze dogadajmy sie na privie jak dalej z wymianka
Juz Ci wysylam moj adres