|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Kiedy sie kąpiecie? | |||
| tylko wieczorem |
|
945 | 50,97% |
| tylko rano |
|
171 | 9,22% |
| i rano i wieczorem |
|
440 | 23,73% |
| czasami zdaza mi sie co pare dni |
|
177 | 9,55% |
| zawsze co pare dni |
|
121 | 6,53% |
| Głosujący: 1854. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy kąpiecie się codziennie ? Ale szczerze..... :)
Cytat:
Ja tam się kąpię raz w tygodniu i żyję.
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jacuzzi to fajna sprawa, ale jesli sie wlaczy bombelki nim jest dosc wody to WSZYSTKO /lacznie z sufitem i kotem ktory przyszedl obserwowac kapiel/ jest mokrutenkie... a wlaczanie bombelkow przez przypadek jest moja specjalnoscia
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Codziennie rano kąpiel, codziennie wieczorkiem prysznic, a rano obowiązkowo mycie głowy, aby nie straszyć ludzisk na ulicy
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mam jeszcze jedno w zanadrzu i pasuje,jak ulał do Twojej wypowiedzi .Barokowi ludzie na mur-beton je znali .Taadam! Częste mycie skraca życie. Cytat:
.Mój błąd,bo na żel pod prysznic potocznie mówię "płyn do kąpieli"
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze to szczerze. Wcale sie nie kąpię.
No, przesadziłam. Raz na pól roku.
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Codziennie rano się myję pod prysznicem, chodzi głównie o włosy, a przy okazji cała. W wannie wykładam się tylko wtedy, kiedy mam na sobie jakieś maseczki, wtedy zwyczajnie muszę odczekać te 10-20 min, by spłukać. Albo z TŻtem.
|
|
|
|
|
#189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tam bym nawet ochlapaną łazienkę poświęciła tymi bąbelkami Cytat:
I pewnie nawet tak myśleli ![]() Cytat:
Byś jakoś ubarwiła. No nie wiem.... Np. każdego piętnastego dnia trzydziestodniowego miesiąca, przestępnego roku pańskiego Jakoś tak wznioślej brzmi
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Na specjalne życzenie rambo:
Kąpię sie tylko i wyłącznie wtedy kiedy wieje wschodni wiatr, kiedy czarny kur zapieje trzy razy i robię to tylko i wyłacznie w ubraniu. Odwalam w ten sposób i pranie. Kąpiel jest sprawą magiczną i tajemną, nie mozna kapać sie codziennie, bo to prowadzi do chorób róznych i wynaturzeń. ![]() Strzeżcie się!
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Macie na dobranoc :
Już kąpiesz się nie dla mnie - Kabaret Starszych Panów, tekst Jeremi Przybora Już kąpiesz się nie dla mnie Już kąpiesz się nie dla mnie w pieszczocie pian nie dla mnie już przy wannie odkręcasz kran Nie dla mnie już natryskiem zraszasz czary swe wszystkie Wiem że czeka aż wyschniesz już inny pan Korzystasz już nie dla mnie ze stacji pomp Lecz choć ból w otchłań pcha mnie Ty kąp się kąp Chcę by schludność Twa kwitła kąpiel Tobie nie stygła Choć podcięłas mi skrzydła straciłaś w głąb I tylko pomyśl sobie w dogodniejszej porze o tym co już przez Ciebie kąpać się nie może Boże! Już kąpiel Twa nie dla mnie nie dla mnie plusk każda kropla w Twej wannie mój drąży mózg Smukłe ciało trąc frottem nie pamiętasz już potem Jak czekałem z łopotem spragnionych ust To nie do wiary ze niedawno tak to bylo w słuchawce głos: Kochanie dzwonisz jak to miło A gdy spytałem czy to z kranu gdzieś tak siąpie mowiłaś: tak bo ja się często kąpię Tak jeszcze wczoraj powiedziałabyś Tak jeszcze wczoraj bo już dziś: Ty kąpiesz się nie dla mnie w pieszczocie pian nie dla mnie już przy wannie odkręcasz kran Nie dla mnie już natryskiem zraszasz czary swe wszystkie Wiem że czeka aż wyschniesz juz inny pan Korzystasz już nie dla mnie ze stacji pomp Lecz choć ból w otchłań pcha mnie Ty kąp się kąp Chcę by schludność Twa kwitła kąpiel Tobie nie stygła Choć podcięłaś mi skrzydła strąciłaś w głąb I tylko pomyśl sobie w dogodniejszej porze o tym co już przez Ciebie kąpać się nie może Boże! Już kąpiel Twa nie dla mnie nie dla mnie plusk każda kropla w Twej wannie moj drąży mózg Smukłe ciało trąc frottem nie pamiętasz już potem Jak czekałem z łopotem spragnionych ust |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mydełko FA - Drozdowska Gdy się pojawiasz , na szklanym ekranie Emisje zalewa czerwień twych ust Jesteś najlepsza zdecydowanie I z wszystkich dziewczyn , największy masz biust Wciąż po kanałach szukam twego ciała Szept twój namiętny w mych uszach brzmi Patrzę się w ekran i ciągle mi mało Mej cycoliny z kanału TV Refr : Siaba da , siaba da , ty i ja mydełko fa Siaba da , ty i ja , ty i ja , mmm mydełko fa Piękna dziewczyno z kanału TV Przyjeżdżaj do mnie na kilka dni Jeśli się zgadzasz na to spotkanie Pomachaj ręką mi na ekranie Siaba da , ty i ja , ty i ja , mydełko fa Siaba da , ty i ja , ty i ja , mmm mydełko fa Lubię oglądać jedną reklamę Domek z drewbudu , a w domku my Chcę taki domek i dużą wanne A w niej poprostu ja i ty Mógłbym cię mydlić mydełkiem fa Było by fajnie siaba daba da Dmuchał bym tobie , z mydła balony Byłbym szczęśliwy i zadowolony Ty i ja , ty i ja , ty i ja - mydełko fa Ty i ja , ty i ja , ty i ja , mmm - mydełko fa Chciał bym cię mydlić , mydełkiem fa Było by fajnie , sia ba daba da Jeśli się zgodzisz , na to spotkanie Pomachaj ręką mi na ekranie Ty i ja , ty i ja siaba da , mmm mydełko fa Siaba da , siaba da ty i ja , mmm mydełko fa Piękna dziewczyno z kanału TV Przyjeżdżaj do mnie na kilka dni Mam względem ciebie , poważne plany Chcę ciebie poznać bo jestem nagrzany Siaba da , siaba da ty i ja , mydełko fa Siaba da , siaba da ty i ja , uuu mydełko fa Mógł bym cię mydlić.............. Ty i ja , ty i ja .................... |
|
|
|
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
nekome, to żeś klasyką zapodała...sia ba da
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Nekome
O tak-mydełko faaaaa z każdego okna było słychać swego czasu Dziewczyny .A skoro już przy myciu,kąpieli i prysznicu jesteśmy to mam małą zagadkę .Kto pamięta pewną reklamę telewizyjną ( dla ułatwienia dodam,że była to jedna z pierwszych reklam w TV w ogóle) -siedzi kobita w wannie z pianą i cosik reklamuje .Pytanie ,co? Ja pamiętam,to hasełko utkwiło mi w głowie na całe życie chyba ..Ale na razie nie powiem
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
no baaa
klasyka to podstawa, nikt wizazankom nie zarzuci ze nieosluchane sa! jeszcze macie tutaj cos okolotematycznego: Piosenka "Myję zęby" z Teatrzyku Piosenki "Fasola"- Przeboje dla dzieci Szczotka, pasta, kubek, ciepła woda, Tak się zaczyna pierwsza przygoda Myję zęby, bo wiem dobrze o tym Kto ich nie myje, ten ma kłopoty. Żeby zdrowe zęby mieć, trzeba tylko chcieć. Szczotko, szczotko, hej szczoteczko, O! O! O! Zatańcz ze mną, tańcz w kółeczko O! O! O! w prawo, w lewo, w lewo, w prawo O! O! O! Po jedzeniu kręci się żwawo O! O! O! bis Bo to bardzo ważna rzecz, żeby zdrowe zęby mieć! i znow srodki myjace : Mydło wszystko umyje wyk. Fasolki Mydło lubi zabawę w chowanego pod wodą Każda taka zabawa jest wspaniałą przygodą Kiedy dobry ma humor to zamienia się w pianę A jak znajdzie gdzieś słomkę, puszcza bańki mydlane. Ref.: Mydło wszystko umyje, nawet uszy i szyję Mydło, mydło pachnące jak kwiatki na łące Mydło lubi kąpiele, kiedy woda gorąca Skacząc z ręki do ręki, złapie czasem zająca Lubi bawić się w berka, z gąbką chętnie gra w klasy I do wspólnej zabawy wciąga wszystkie brudasy. Ale mam zabawe zaraz chyba sobie to sciagne i jeszcze zajaca poziomke
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu lepiej A z tymi ubraniami to jak Ludwik XIV masz zupełnie. Podobno kiedyś lekarz zalecił mu kąpiel. Na co on w koszuli, pończochach i spodniach wszedł do fontanny w asyście dwóch służących, postał tam trochę zanurzony do pasa i wyszedł. Głośno przy tym narzekał, że w ten sposób ryzykuje życiem (ale mi się dzisiaj zasłyszane ciekawostki "prawie-historyczne" przypominają ) Nekome Jak mi to zaśpiewasz wszystko do snu, to będę w 7 niebie Fresa Ja nie wiem ![]() Może to nie moje czasy ?
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
kąpie sie codziennie w wannie. czasami 2 razy dziennie. niestety prysznica nie posiadam czego bardzo żałuje, bo tak brałabym pewnie jeszcze rano prysznic
. nie chce nawet mysleć ile na to kasy idzie . mamy najwieksze zuzycie wody z całego bloku (ponad 200 mieszkanców )
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, wiem . Pumeks fluorescencyjny marki PUROKOLOR. |
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kołtuna natomiast nie wolno wycinać, bo wtedy człowieka może pokręcić.
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Niom, raczej byś nie pamiętała
.YES YES YES "purocolor 89" -ktoś się darł w tej reklamie-nie pamiętam,czy kobieta,czy mężczyzna ![]() Dla zwyciężczyni konkursu w nagrodę róża
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już tak przy włosach jesteśmy to przypomniał mi się uroczy, barokowy
sonet Na wszy we włosach mojej pani! Przez miekką gęstwę włosów pozłacaną, patrz, jak powabne wędrują zwierzęta, i w różnej formie ich piękno pamiętaj, gdy ciągną słodycz łona zrabowaną (...)
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
BAN stały
|
nozki jak nozki ....ale czy on w ogole, tak naprawde byl fluorescencyjny???
ciekawi mnie to bardzo bo lubie takie gadzety ja np: pomijajac to czy kapie sie codziennie czy nie moje kapiele odbywam z niebieskim ptakiem ptaka zakupilam w Ikei, swieci on niebieskim ( fluorescencyjnym??? ) swiatlem i jest piekny , czywiscie w pelnej krasie prezetuje sie przy zgaszonym swietle moj maz mowi, ze jestem nienormalna ale na bank nie spowoduje to mojej rezygnacji z ptaka podczas rytualnych kapieli ![]() edit: jedyny minus ptaka to taki, ze jest drogi w utrzymaniu. Chodzi na trzy baterie-paluszki ktore trzeba wymieniac srednio co trzy pelnowymiarowe czasowo kapiele. Ale uwazam, ze warto i bede w niego inwestowac az mu sie cosik nie przepali
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leze i kwicze .....Aaliyah tak sobie kombinuje - zetrzec stopki tym pumeksem i mozna na bosaka po wiejskich drogach lazic bez latarki ani odblaskowych przywieszek bo sie same nozki swieca
|
|
|
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tamtych czasach to znaczylo wsciekle -pomaranczowy, -rozowy, -zolty ![]() A ja mam kaczke kapielowa. Zjada mniej baterii Nie swieci tylko robi falki jak plywa w wannie. Jak ptak za drogi to ja go przygarne A co on jeszcze potrafi poza swieceniem? Bo moja kaczka jest bardzo utalentowana Cytat:
Oplulam laptopa Nekome, wez Ty to opatentuj! |
||
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no...
Wiecie. Co kto lubi O gustach się nie dyskutuje Widocznie wszy były wtedy trendy we Włoszech ![]()
|
|
|
#209 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
aaaaaaaa jednym slowem pumeks byl koloru - oczoje-bnego? kurcze, widzialam takie kaczki chyba w Debenhamsie za piOntala! wlasnie takie fluorescencyjne i zolte tez byly i w panterke (hihihi maly mezalians) ! ale nie wpadlabym na to,ze taka kaczka robi fale!!!!!!!! bo jak robi - to chyba sie skusze Moj ptak niestety poza swieceniem nie robi - NIC nawet go zamoczyc chyba nie mozna, bo z zalozenia nie byl on tworzony jako gadzet lazienkowy
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
. A robi fale bo wibruje, hehe Eee, to moja kaczka lepsza i wielofunkcyjna |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Preferuję prysznic na leżąco

. mamy najwieksze zuzycie wody z całego bloku (ponad 200 mieszkanców 

nawet go zamoczyc chyba nie mozna, bo z zalozenia nie byl on tworzony jako gadzet lazienkowy