|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piekniejsze na lato. Czas start- pracujemy nad sobą! Zapraszam :)
Cytat:
ehhhh. goraco, podziwiam Cie z tym rowerem i cwiczeniami, bo mi sie aktualnie nic nie chce ! moze wieczorkiem cos porobie jak bedzie chlodniej a i mam pytabko do dziewczyn z Warszawy ( bo chyba to tylko w warszawie jest ) wybiera sie któras na run warsaw ? bo ja sie zastanawiam . ale poki co to nawet nie wiem kiedy to jest , no i nie bardzo mam kase
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
ooooooo widzę, że dużo znajomych avków widzę, żeby nie powiedzieć twarzy
![]() przyłączam się jak nic juz wprawdzie zaczelam ale moze mi sie uda do 29 czerwca wytrwać. Do tego dnia ponieważ wtedy sa wyniki matur i tak sobie jakos obiecalam ze w tym dniu zdolowac mnie bedzie mogly jedynie wyniki a nie moj wyglad zewnetrzny, zreszta musze miec jakąś konkretna date, bo tak na lato to wiem ze nie udaloby mi sie, bo przeciez zawsze jest jeszcze czas ![]() no wiec, zamierzam codziennie robic hula-hop, A6W, i jakies cwiczenia na zgubienie tluszczyku. A to pump it up, rower, bieganie, skakanka, w zaleznosci od humoru, pogody i sily Nienawidze diet, ale powstrzymam sie od napojow gazowanych, mniej slodyczy, mniej tlustych potraw i ogolnie duzo warzyw i owocow. Stwierdzilam rowniez ze trzeba by sie opalic, a ze nie lubie lezec na takim goracu na balkonie czy na plazy to zakupilam balsam brazujacy ktory juz jest sprawdzony i jestem zadowolona z niego. A wiec do konca czerwca mam zamiar byc szczuplejsza, opalona i zadowolona z siebie. ![]() PS. z kolezanka stwierdzilkysmy ze idziemy na zakupy i kupujemy jednego ciucha w ktorym teraz wygladamy jak pasztety, po to zeby zmotywowac sie do dzialania, i moc zalozyc je na koniec odchudznaia bez skrepowania, mysle ze to dobra motywacja Pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim, sobie rowniez ![]() EDIT: a i zapomnialam napisac, ze waze 54 kg, mam 167 cm, wiec gdzies tak 2 kg by sie przydalo zgubic ale i tak wazniejsze sa dla mnei cm, wiec moge wazyc te 54 kg jezeli wroce do swoich poprzednich wymiarow
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne Agatko- dwie strony medalu
![]() Jennuś witam ![]() A kolezanka na rower się spóźnia. Pewnie dopiero o 15 wyruszymy
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
moj plan
:-owoce zamiast słodyczy -duzo wody -peeling kawowy -10min rano skakanka, 10min wieczorem skakanka -balsamy ![]() -zadbane pazurki -nieprostowanie i niesuszenie wlosow
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- dlatego trening aerobowy powinien trwać ok. 40min - max. 60. Na czczo, może trwać krócej np. te 30min. W mięśniech brak glikogenu po nocy i organizm szybciej sięga do zapasów. Pamiętaj o posiłkach potreningowych - w przypadku aerobów - koniecznie od razu białko, bez ww i tłuszczy - ochronisz mięśnie. A po ok. godz. normalny posiłek już możesz zjeść... i z owocami też lepiej nie przesadzać - do południa, nie jako posiłek a jako dodatek... owoce to też cukier - noo... ale w sumie lepsze to niż batony Pozdrawiam.
|
|
|
|
#186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
te 10min to na poczatek zeby zdobyc jakas kondycje... ![]() chyba tak od razu nie wytrzymalabym 20min:P
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
Piszę tak na zapas... staraj się czas wydłużyć jak będzie to tylko możliwe... a co do kondycji - szybciej niż skakanka poprawiłby ją HIIT - prawidołowo wykonany daje w tyłek jak nic i efekty lepsze, ale.... nieprawidłowo wykonany nic nie daje
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obawiam sie,ze nie mam pojecia co to jest "HIIT" :P
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.sfd.pl/Trening_Interwa%C5..._-t268582.html
Proszę bardzo
|
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje serdecznie ![]() kochana kobieto!
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Agness... 1000kcal to nie głodówka... mozna spokojnie rozplanowac je na 5 posiłków nie rezygnując z potrzeb organizmu...
nie pierwszy raz stosuje tę dietę... i przyznam, że czuje sie na niej lepiej niż na jakiejkolwiek innej. dodatkowo przyjmuje witaminy. o dziwo moje włosy ostatnio sa w o wiele lepszej kondycji ![]() __________________ a dziś o 8 poleciałam na basen... (1h) - przepłynęłam 25 długości . wróciłam na piechotkę (jakies 30-35 minut drogi).a zaraz wskakuje na rowerek ... jeszcze kawał drogi przede mną ![]() 3majcie sie
|
|
|
|
|
#192 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może mam zacząć liczyć gramy białka w tym co jem co? Sory ale naprawdę nie wiem czego sie czepiasz. Cytat:
Oczywiście spodnie, w które sie dotychczas nie wciskałyśmy prawdę Ci też powiedzą Cytat:
Ja kiedyś miałam system nagród za każdy kilogram kupowałam sobie ciuch
|
|||
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze.. umieram. Ponad 30 kilometrów na rowerze w 30 stopniowym upale dały mi solidnie w kość. Nie czuję rąk nóg ani pośladków
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
umieraaaaaaaam....
18km przejechalam... połowa z tego była pod górę ale i tak wymiękam... Camarilla jest lepsza
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
A jedzcie sobie co chcecie,mnie to nie obchodzi,jeśli nie chcecie słuchać słusznych rad,wątpię,aby w 1000kcal można było zawrzeć wszystkie niezbędne składniki odżywcze
![]() Tylko nie miejcie potem do nikogo pretensji ![]() Ciekawe jak organizm ma normalnie funkcjonować,skoro dostaje dziennie mniej niż 1000kcal (no bo przecież się ruszacie,ćwiczycie,a więc spalacie)
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Widzę, że nie tylko mnie dopadła konieczność przygotowania się do wyjścia na plaże. Mam do urlopu 2 miesiące i myślę nad zrzuceniem jakiś 5 kg a nawet 10. Odstawiam słodycze w 100% bo to mnie gubi. Kupiłam tez sobie specjalną herbatkę na oczyszczenia. I przestaje się zajadać wieczorami jak wrócę z baseniku. Postaram się jak najczęściej się pojawiać na forum i informować czy wytrzymałam. A musze wytrzymać bo jestem ostatnio z powodu mojego ciałka troszkę podłamana. Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!!! |
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wątpisz to trochę poczytaj na ten temat. Uwierz, będziesz ostatnią osobą do której którakolwiek z nas będzie miała o coś pretensje ![]() Cytat:
Z reszta wszystko mozna byo przeczytac w artykulach do ktorych linki dałam zaraz po Tewojej pierwszej wypowiedzi.. JokaMyka witam Zycze wytrwalosci..
|
||
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Kochane a ja idę dziś pierwszy raz na siłownie
![]() Mam małego stresa, wiecie jak to na siłowni.. Trzymajcie kciuki. |
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Ja troche nie trzymalam sie diety przez weekend.
Nawet nie troche. Ale obiecuje poprawe :P serio serio :P trzeba teraz troche wiecej pocwiczyc zeby zrzucic to wszystko ![]() Ja juz sie w bikini na plazy pokazalam ![]() ale przyda sie jeszcze schudnac, bo jak wyjdzie wiecej ludzi, to bede sie zle czula wsrod tych idealnie szczuplych dziewczyn, szczegolnie jak bede z chlopakiem, bo wiem ze mnie kocha taka jaka jestem, ale nie chce zeby chodz przez chwile pomyslal ze gorzej wygladam. |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze czuję w kosciach wczorajszy rower
Ale własnie zjadłam sniadanie w postaci bulki z ziarnami z twarozkiem i ogórkiem- zeby miec sily bo znów się wybieram na małą wycieczkę.. ![]() Denerwuje mnie tylko ta pogoda. OD rana do 17 ukrop, skwar.. a po 17 zaczyna grzmić i okolo 18 juz wielka burza. Zwariowac mozna.. A rano budzę się z tego upalu ze spuchnietymi oczami i czuję się jakbym w ogóle nie spała .. ![]() Ibizza trzymam kciuki bo też miałabym stresa
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam z siłowni!!
Ale było super, już się nie wstydzę Bardzo porządny trener, rozpisal mi trening i dużo pomógł. Zobaczymy jak będzie z efektami. Będę zdawać relacje Camarilla i w ogóle rowerzystki: polecam rower o 21, wtedy naprawde przyjemnie się jeździ i można zrobić wiele więcej km niż w tym skwarze. |
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Camarilla fajnie ze jestes na 1000ja zwsze uwazalam ze to najfajniejsza dieta i wcale nie cud. Tylko ma problem z tym liczeniem jak bys mogla wypisywac co i ile jesz to bym od ciebie pozgapiala :_0
Trz zaczynam od dzis mam miesiac na wdrozenie bo wyjezdzam i potem 3 miesiace trzymania do powrotu czyli w sumie 4 miechy na zrzucenie 9 kilo przed wyjazdem na wakacje
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Ibizza, ze jestes zadowolona.. Pewnie bedziesz tam chodzic z dobrym nastawieniem co bardzo pomaga
![]() Jeśli chodzi o rower to rzeczywiscie wieczorkiem tez fajnie tlyko u mnie regularnie od kilku dni wieczorem jest burza ![]() Dimar- Ja nie ejstem na tysiąc Kiedyś stosowałam tą dietę i bardzo mi pomogła wiele schudłam. Powoli bez efektu jojo. Teraz nie potrzebuję wielkiej utraty kilogramów więc po prostu jem mniej regularnie i bez zbednych kalorycznych przekąsek. ![]() Jesli chodzi o dietę 1000 kcl to tutaj daję dwa linki. Mozesz sobie poczytac. Rozkład kalorii przykładowe menu i takie tam ![]() http://www.twojadieta.info/dieta/1000_kalorii/ http://www.dieta.pl/dietofWeek.asp?id=342 A ja juz po rowerze.. Teraz prysznic i lekki odpoczynek
|
|
|
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
Przyłaczam się do was, już od jakiś dwóch tygodni, pije herbatki odchudzające, raz dziennie zielona herbata, codziennie ćwiczenia: na brzuch, pośladki i celullit, balsam brązujący, żel na celullit, zero słodyczy, jak najmniej węglowodanów(to przychodzi mi najciężej), peeling kawowy no i codzienny masaż, ufff.... narazie nie jest źle, schudłam ok. 3 kg, oby tak dalej do lata
, trzymam za was kciuki!
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
idę ćwiczyć
okres sie konczy
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
a ja w sobote zjad lam pizze ;-( no ale nie ruszyłam nawet porcji tiramisu ktore zrobiłam mamce na dzien mamy, w niedziele było ok , dzis tez kupiłam grilla raclette i teraz griluje sobie warzywka i piers poza tym cwicze i mam nivea good bye cellulite, zobaczymy, kupiłam ocet balsamiczny zeby zastepowac czyms sol ;-)
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
u mnie weekend to porazka, nawset nie ma co pisac, dokladnie sobota , wczoraj normalnie jadlam, a dzis chce diete 1000kcl, nie cwicze poki co bo mam sesje w szkole i nic nie robie tylko w ksiakach siedze, ciezki okres przede mna
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Oj dopiero teraz znalazłam czas co by tutaj Was odwiedzić. Jeżdżę na rowerku jakies 15-20km dziennie i nie widze jakich kolwiek efektów do tego A6W i nic.. jem tylko serki twarożki niskotłuszczowe i popijam wodą nie gazowaną a mimo to nie czuję się lżejsza![]() Możliwe że mam nadal za mało motywacji? ![]() Camuś moge przyłaczyć sie do jazdy razem z Tobą? ![]()
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Chcę jeszcze Was zapytać co robicie gdy nachodzi was ochota na zjedzenie czegoś dobrego? Jak można sobie odmówić?
Czy myślicie, ze Roll-On Antycelulitowy płaski brzuch coś działa? Zastanawiam sie nad jego zakupem ale czy samo smarowanie ma jakieś działanie? Zawsze można posmarowac sie żelem czy kremem antycelulitowym lub wyszczuplającym i obwinąć folią przezroczystą i pobiegać czy też zrobić trening napewno krem lepiej wchłonie a ciało wydzieli znacznie wiecej potu to też i spali sie wiecej tłuszczu.
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
fifcia.. po pierwsze cierpliwosci... mi średnio waga zaczyna spadac dopiero po tygodniu... nawet wiecej od rozpoczecia diety... nie poddawaj się
![]() po drugie wydaje mi się, że dioeta na samych serkach nie jest zbyt dobrym rozwiazaniem... a mierzyłas sie?? nie czujesz po ubraniach?? co do Roll-On ... ja juz nie wierze w takie bajki... moze ujedrnisz brzuch ale nie spalisz tłuszczu ... ![]() fajnie by tak było
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

) wybiera sie któras na run warsaw ? bo ja sie zastanawiam . ale poki co to nawet nie wiem kiedy to jest , no i nie bardzo mam kase

Nie zdziw się,jak za kilka miesięcy wypadną Ci włosy,paznokcie będą się łamały,skóra będzie wysuszona i zniszczona,a na dodatek zanikcie Ci okres