|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
Oby sie spodobaly
![]() I udanej zabawy!
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1224951789
Te bardzo mi się spodobały. Ostatni komplecik taki wdzięczny Całkiem fajny.
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-11-10 o 16:26 Powód: literówka |
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Sub - ty nawet nie strasz
A imprezka na pewno się uda
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne!
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Loverynko i Basiulek -
Kuzynce się spodobał, zresztą nie tylko jej Ja osobiście kocham takie surowe turkusy i chętnie bym wszystkich tą milością zaraziła, ale wiem, że całą frajda polega na tym, że jesteśmy różni i mamy odmienne upodobania, więc zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdego tą milościa uda mi się zarazić ![]() A impreza była bombowa, choć cierpię teraz na niedobór snu...
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne te turkusy, tylko mi się w podświadomości jakoś kłóci fakt, że turkus jest trochę mniejszy od sreberka
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak trochę wrócę do przeszłosci , bo zauroczyły mnie ostatnie kolczyki z pierwszego postu
I wogóle piekne prace
Nowości 29.11.2008 rok Konstruktywne komentarze mile widziane ![]() --------------------------------------- --------------------------------------- "Uroda kobiety jest formą władzy" ... a bizuteria jej dopełnieniem ...
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję "sąsiadce"
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
Witam ponownie
Tym razem przerwa była nieco krótsza niż ostatnio ![]() Nie zrobiłam w tym czasie nic specjalnego, ale z kilku rzeczy ja osobiście jestem zadowolona, więc postanowiłam wkleić fotki. Oto one: 1. Swarovski rondelle golden shadow oraz round copper 2. Cytryny z satynowym srebrem 3. Ametysty z cytrynami 4. Heban tygrysi z bursztynami 5. Granatowe agaty 6. Granaty w oksydowanym srebrze dla Smoczka ![]() I zeby była pewna jasność - też mam swoich faworytów Najbardziej podobają mi się te z granatami, choć mam zastrzeżenia do wykonania . Bardzo zadowolona jestem z hebanu z bursztynem i jeszcze z plasterków cytrynu. Reszta po prostu wydaje mi się całkiem fajna
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
hebanowo - bursztynowe najsympatyczniejsze - ciekawe polaczenie materialow
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Super, ze wstawilas nowe prace. Wszyskie wykonane sa profesjonalnie
Pomimo, ze nie lubie lancuszkow (moze powoli sie przekonam) Twoje Hebany tygrysie sa super. Moj faworyt to numer 2. Pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
tak tak - drugie najladniejsze
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Piechotko, a czy mogłabym użyć Twojego zdjęcia tych kolczyków od Ciebie na blogu swoim?
Bo sama cyknęłam im takie brzydackie, że hej, a tu prezentują się ślicznie.
Edytowane przez smoczek Czas edycji: 2008-11-22 o 22:39 |
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
ostatni wrzut: 1 i ostatnie są świetne!
nie podobały mi się chyba drugie, takie z krążkami, ale gdy zobaczyłam że nawet bigle są dopasowane do takiego "industrialnego" stylu (nie wiem czy to dobre słowo...chyba wiadomo o co chodzi- takie surowe geometryczne formy bez ozdobników) , przekonałam się do nich
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Substytut -
Beads - każdy lubi co innego, dlatego też kolczyki są różne. Ja lubię i takie i takie - w zależności od okazji, stroju i nastroju. Lookrecyo - cieszę się, że cytryny mają takie powodzenie Smoczku - Oczywiście, że możesz wziąć to zdjęcie. jeśli chcesz w lepszej rozdzielczości - daj znać, a poślę Ci takie Wredonisiu - nareszcie komuś się podoba coś innego |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
1-jakie śliczniaste sztyfty
2-szkoda, że cytryny i srebro nie mają takiej samej średnicy. 3-czegoś mi brakuje... 4-mm i malutki akcencik nad hebanem w kolorze bursztynu (swarek, bursztyn.. )5-i mały swarek nad nakładką. 6-cuuudne plus za oksydę
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Mea culpa Po prostu nie pomyślalam wcześniej, a potem, to by brzydko czarne szpilki wygladały pod swarkami, więc odpuściłam, ale wiem, że zawaliłam ![]() 2. szkoda, szkoda,ie miałam i tak jakoś wyszło 4. Tez tak chciałam, ale wierz mi, że ten hebanowy bączek wiszący niżej wygladał jakoś niefajnie , tzn. kolce w uchu jakos nie grały 5. a ja wolę bez ![]() 6. (w zasadzie obie Anie lubią )
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
A mi się trzecie kolce wcale nie wydają za puste , są piekne
Nie każdy przecież lubi , jak tam jest tyle nawalone ![]() No ale to juz kwestia gustu ![]() Mi sie strasznie podobaja te granatowe agaciki xD Niby proste , ale urzekające ![]() ^^ a te owijane loopy jakie ładne !
Nowości 29.11.2008 rok Konstruktywne komentarze mile widziane ![]() --------------------------------------- --------------------------------------- "Uroda kobiety jest formą władzy" ... a bizuteria jej dopełnieniem ...
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
co do jedynki - co za problem wziąć delikatny pędzelek i przetrzeć tylko koniec szpilki?
no, loopa też ja niektórze rzeczy robię wyłącznie tak
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
1, 2, 3 i 6 z ostatniego postu - to moje faworyty
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
heban z bursztynami to mój faworyt
bo uwielbiam taka zwiewną formę no i oczywiście,, smoczkowe,,z granatami |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
1. Plus za ciekawe sztyfty. Ale dół już nie intryguje. Może przez ten kryształek na górze.. Zamiast niego powinno być tam może coś srebrnego, bo tak to całość średnio się prezentuje.
2. Kupuję całość z biglami razem - wszystko do siebie pasuje. I nieprzeciętnie wygląda.3. Zbyt długi łańcuszek, bo góra jest pusta w stosunku do dołu. No i ja w zasadzie nie jestem zwolenniczką łączenia lekkich kamieni z ciężkimi.. Więc raczej na nie. 4. Coś mi tu tak duża ilość srebra nie gra. Bo może założenie było całkiem dobre, ale właśnie nie w połączeniu ze srebrem.. Może jakąś miedź widziałabym w tym wypadku? Chociaż sama nie wiem.. Ale po 1. obowiązkowo kuleczki tam na dole przy tych bursztynach. 5. Proste, poza tym jak dla mnie ten kamień ma zbyt intensywny kolor. Ale kto co lubi. 6. Kuleczki, kuleczki obowiązkowo. Bo jak na fotkę patrzę to wydaje mi się, że tam wszystko lata.. Poza tym ja bym jeszcze do nich dodała jakiś wiszący łańcuszek żeby je urozmaicić.
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
1. Jak najbardziej na tak!
2. Bardzo pomysłowe - fajnie skomponowane z biglami 3. Tak średnio mi się podobają 4. Ten heban mi nie pasuje (ale to tylko moja opinia )5. , 6. -
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie opinie - te, ktore poprawiają humor i te, które podcinają skrzydla również
Żeby ktos nie pomyślał, że nic nie robię - kilka zwykłych bizutek ( nie rozwijam się, niestety ) z ostatnich 2 miesięcy chyba...
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze coś, co zrobiłam kilka dni temu i się zakochałam. Prawdopodobnie niektóre stwierdzą, że nie ma w czym, ale "de gustibus non disputandum est"
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Niebieski komplecik i oksydowane drugie perelki bardzo mi sie podobaja
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Mi również do gustu przypadł komplet z chalcedonem
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
oksyda, oksyda... bardzo gustowne kompleciki. Moi faworyci to koral (uwielbiam czerwień) i perełka w oksydowanym srebrze -> ah, taka elegancka...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Po prostu nie pomyślalam wcześniej, a potem, to by brzydko czarne szpilki wygladały pod swarkami, więc odpuściłam, ale wiem, że zawaliłam 
ja niektórze rzeczy robię wyłącznie tak