|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
dzien dobry w ten piekny poranek!!
ja juz spakowana,zjedlam snaidanko i czekam na kumpla bo mnie ma zawiezc na lotnisko nie jestem w stanie opisac jaka jestem happy dzis ![]() pewnie nie zajrze tu do niedzieli wiec trzymajcie sie cieplutko i uwazajcie na siebie ![]() caluski
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miłego pobytu w naszym wspaniałym kraju seksu i biznesu
|
||
|
|
|
#183 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jeden raz jak kupil sobie nowy rower i przyprowadzil go wieczorem do domu, to rano patrzy a stary skapciał ![]() Cytat:
brak słów.... ![]() ale jedyne co chyba mozna powiedziec, to to, co sama napisalas - byc moze tak mialo byc. a mieszkanko na pewno znajdziesz, a kto wie - byc moze o wiele ladniejsze Cytat:
) są uznawane za granicą i np. mgr UW jest uznawany a mgr Uniwerku Śląskiego nie! toż jedno i drugie jest magister, prawda? dotyczy to zwlaszcza takich dyplomów ktore uprawniają do tego by być nauczycielem... ech ![]() ![]() a ja zaraz musze poleciec do dziekanatu po jeden swistek a pozniej to nie wiem czy zdaze do Was jeszcze zajrzec,bo zapowiada sie dosc aktywny dzionek. a jutro wyjezdzam, tak wiec prawdopodobnie do niedzieli spokojnego świętowania i ladnej pogody
|
|
#184 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję zę Ci sie polepszy po tych lekach... trzymaj sie Słońce totalny brak szacunku może jest jakieś miejsce gdzie możesz im wystawić jakąś adekwatną opinię przynajmniej tak byś się "odwdzięczyła"Cytat:
mam nadzieję zę znajdziesz sobie jakąś inną ciekawą szkołę ![]() Cytat:
Cytat:
a to moja wina że na śląsku mieszkam i tam studiuję? w głowie się nie mieści ....Cytat:
ja wczoraj odebrałam długo oczekiwane meble, później imprezowałam z kumpelami, nareszcie imprezka bardzo udana a dziś nawet czuję się dobrze więc mogę zabrać się za sprzątanie i układanie rzeczy w nowych szafkach później jeszcze obiad u TŻ-a ( ) a wieczorem jadę do rodziców |
||||||
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakoś mi się po tych lekach strasznie trzęsą ręce nie wiem dlaczego ![]() Dzisiaj dwa razy jak coś piłam to nie mogłam utrzymać kubka i mi się wylewało (żeby nie było, napoje bez % ![]() )
|
|
|
|
|
#186 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sytuacji...![]() Cytat:
Milego pobyctu w naszym Pięknym Kraju ![]() Cytat:
![]() nawzajem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() btw. moze sprobuj wypic cos z procentami i sprawdz czy wtedy tez Ci sie beda trzesly rece? ![]() ![]() a ja dziś zalatana... zaraz na zakupy, później spotkanie z kumplem,ktorego nie widzialam 4lata , pozniej obiadek, przygotowanie do imprezy i Halloween najgorsze jest to,ze jutro o 6 pobudka bo z rańca na cmentarz zeby tłoków uniknąć ;] No, ale damy rade - odeśpię po południu ![]() Miłego dnia wszystkim
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobił ![]() mam nadzieję, że imprezka będzie udana tak jak ostatnio
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
miłego popołudnia Dziewczyny
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
A tu widze ze juz III czesc plotkowego jest, no no no ale mam do nadrabiania![]() Mam zwolnienie z zajec szkolnych jeszcze przez 2 tygodnie, no i antybiotyki przepisane i kontrola u lekarza mnie jeszcze czeka, ale jest juz o wiele lepiej niz było i czuje sie dobrze, tylko troche słabo ![]() Miło Was znowu czytac Agolek miłej podrozy
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.edit: no i przez Twoją nieobecność budyniowy wątek jest gdzieś daleko w tyle nawet nie wiem na której stronie
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#193 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre winko nie jest złe ![]() Cytat:
heh, ja też mam nadzieję, ale jakoś mniej osób dziś chyba będzie więc mam także obawy... ![]() Cytat:
W końcu Nawet dziś myślałam o tym jak z Twoim zdrówkiem... Cieszę się bardzo, że już jestes![]() dobra, zbieram się na to spotkanie, mam nadzieję, że będzie ok... buzi
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-10-31 o 14:26 Powód: literówy |
|||
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy, już kwiczałam ze szczęścia na budyniowym właśnie
Ale i tu Cię przywitam:![]() A teraz idę na angielski... Osssszzz, jak mi się nie chce...
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam się przywitać
obdzwoniłam jakiś 25 deweloperów chyba sie zatrudnię w telemarketingu generalnie moja pensja to średnio na 40cm2 mieszkania wystarczy już mi się nawet nie chcę tym martwićAle cóż wywaliło mi korki w pracy (przez grzejnik) i teraz marznę strasznie, telefony nie działają i niedługo padnie i bateryjka w laptoku .. dostałyśmy jakiejś głupawki z dziewczynami także jest pozytywnie i wesoło
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Na 7 rano do szkoły miałam
![]() Zakupy zrobione i w końcu długi weekend. Jak ja sie cieszę że mam te kilka dni wolne Dzisiaj jadę jeszcze zaplacić za warsztaty taneczne z facetem który robił choreografie dla Sean'a Paula chyba i koniec latania po mieście ![]() Agolku - miłego pobytu Mercy - nareszcie jesteś |
|
|
|
#198 |
|
♥
|
ufff długo mnie nie było i tak po kolei odwiedzałam wątki aż doszłam tutaj
u mnie sporo sie działo , całymi dniami praktycznie sie uczyłam konczyłam przewaznie ok. 23.00 a 5 pobudka i tak wkółko chodziłam nie wyspana i nie przytomna ale narescie mamy weekend i sie wyspie ah kupiłam sobie 2 pary spodni tzn mama mi kupiła chciała mi zrobic niespodzianke bo wiedziała ze od dawna poluje na te 2 pary spodni a były baaardzo drogie wiec mamuska kupiła tylko ze ona dawno nie kupowała mi ubran i kupiła mi rozmiar jaki nosiłam baaardzo dawno temu gdy byłam chuda i sa za małe ![]() ![]() przepraszam ale nie dam rady przeczytac wszystkiego co napisałyscie ![]() ludowa oj nei zazdroszcze ja dzisiaj miaąłm miec angielski ale lektor nie mógł i nie ma Mercy widze ze byłas w szpitalu nie wiem co sie stało ale najwazniejsze ze juz jestes Ana nie jestes sama mi tez jest zimno mimo ze mam kaloryfer na całego ![]() ewusiu nawzajem
|
|
|
|
#199 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłego spotkaniaAther... Cytat:
Cytat:
Ja ide sobie zjesc co nieco a potem wezme sie za przepisywanie zeszytow łeee a tak mi sie nie chce
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
tak się cieszę, że aż wam się tutaj pochwalić muszę
![]() zjadłam czekoladę - wkońcu ![]() na nowo kocham ten smak |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Z samego początku witam moją kochaną Mercy W końcu wolne Strasznie się cieszę,4 dni bez szkoły ( )Miłego popołudnia kochane ![]() EDIT: Asiek - To super
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mercy witaj |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się że żyję
połmetek udany był ale jeszcze nie czuje wszystkich części ciała ![]() Ciesze sie że Mercy wraca do zdrowia i ze Agolek wpada do Polski
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
agatko - bardzo miło mi to słyszeć
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
No Asiek tylko następnym razem zjedz więcej
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
no ma nadzieje
![]() a ja teraz lece na pkp po kumpele, co by... przeżyć długiiii weekend ;P |
|
|
|
#209 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no,ale fakt - motywacja niezła ![]() Cytat:
![]() fakt, nastepnym razem mogłabyś zjeść kilka kostek, ale!- podziwiam Cię właśnie za te 2kosteczki - słodycz, a rozsądna ilość, brawo! Ja zawsze gdy wracam do słodyczy rzucam się od razu na całą tabliczkę, a Ty znasz umiar ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje spotkanie udane teraz pozostaje halloweenowa impreza Mam nadzieje, ze sie wybawię...![]() Miłego wieczoru dziewuszki
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mi przeszło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

)
toż jedno i drugie jest magister, prawda?
dotyczy to zwlaszcza takich dyplomów ktore uprawniają do tego by być nauczycielem...
mam nadzieję zę znajdziesz sobie jakąś inną ciekawą szkołę 

już mi się nawet nie chcę tym martwić