Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-31, 08:37   #181
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

dzien dobry w ten piekny poranek!!

ja juz spakowana,zjedlam snaidanko i czekam na kumpla bo mnie ma zawiezc na lotnisko:jupi :

nie jestem w stanie opisac jaka jestem happy dzis

pewnie nie zajrze tu do niedzieli wiec trzymajcie sie cieplutko i uwazajcie na siebie

caluski
Stary 2007-10-31, 09:09   #182
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
No spróbuję z Londynem. W ogóle mam ostatnio dołka, bo brak pomysłu na to co chcę robić w życiu.
Na pewno jakieś rozwiązanie się znajdzie, trzymam mocno kciuki żeby się ułożyło

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

ja juz spakowana,zjedlam snaidanko i czekam na kumpla bo mnie ma zawiezc na lotnisko:jupi :

pewnie nie zajrze tu do niedzieli wiec trzymajcie sie cieplutko i uwazajcie na siebie

caluski
Ty również
Miłego pobytu w naszym wspaniałym kraju seksu i biznesu
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 09:13   #183
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość

oglądałyście przyjaciół? dal mnie najlepszy serial wrzechczasów
tak mi się przypomniał odcinek kiedy Ross tłumaczył Phoebi że jej różowy rower umiera kiedy na nim nie jeździ
ja tak ciągle slysze od mojego TZ jak mi sie zdarzy jakis dzien ze nie biore rowerka na spacerek
a jeden raz jak kupil sobie nowy rower i przyprowadzil go wieczorem do domu, to rano patrzy a stary skapciał obraził się zwyczajnie, że tu jakiś drugi przylazł

Cytat:
W pracy siedziałam jak na szpilkach do 10 potem do biura nieruchomości (niestety deweloper którego wyczytałam z tablicy na budowie był nie do odnalezienia na google )
ale trudno, podoba, spieszy więc niech już sobie zarobią te 2%..
W biurze dowiedziałam się że żadne z mieszkań nie jest sprzedane choć jest bardzo duże zainteresowanie . po za tym adresu dewelopera i w sumie nic ponadto.. także szybko do firmy, oczy kota ze shreka że "ja muszę sie dziś zwolnić i to załatwić i tak się nie skupię"..
potem pół godziny czekałam w biurze dew. aż mnie przyjmą okazało się ze z 18 mieszkań zostały tylko dwa nie sprzedane - w tym jedno na poddaszu
znowu wyprawa na plac budowy, ściągnęłam jeszcze siostrę ze szwagrem i maluszkiem ich (jako rozsądny głos z boku)
Pół godziny czekam na wykonawce (miał być prze de mną) telefon do biura - zaraz będzie..
pół godziny następne - kolejny telefon do biura i po otrzymaniu informacji juz do wykonawcy - ha który wcale się tam nie wybiera
ale jest ktoś inny kot może nam pokazać to konkretne mieszkanie , ok (szkoda ze nie wcześniej)
wchodzę.. przytulne ustawne..południowe dwa okna po środku podwójne przeszklone drzwi skosy nad tymi oknami widoki.. cudowny i ohh w ogóle..

wszystkie wątpliwości nieistotne, decyzja błyskawiczna jadę do biura kupuje umowa, podpisuję umowę przedwstępną załatwiam kredyt..

po tradycyjnym czekaniu w biurze na obsługę

MIESZKANIE ZOSTAŁO W MIĘDZY CZASIE SPRZEDANE

myślałam że babkę zabije..

czy naprawdę nie można trochę szacunku okazać drugiemu człowiekowi? po co zmarnowany czas po co nerwy - - niech Pani nie czeka nie ogląda sprzedaliśmy ..

szkoda ale nie wiem może tak miało być może coś jednak nie tak skoro cena a tak niska.. może czeka na mnie niespodzianka w życiu.. tu sie potarfię pocieszać

Najbardziej boli takie potraktowanie wredne, nie poważne w obu etapach sprzedaży
a niech to... co to za nieprofesjonalna firma.. nie znosze takiego traktowania brak słów....
ale jedyne co chyba mozna powiedziec, to to, co sama napisalas - byc moze tak mialo byc. a mieszkanko na pewno znajdziesz, a kto wie - byc moze o wiele ladniejsze

Cytat:

A ja jestem smutna od wczoraj, bo nawiązałam kontakt z uczelnia w Irlandii, gdzie chciałam robić magistra i mi napisali, że nie mam wystarczających kwalifikacji, by się starać na te studia. Ich zdaniem polski licencjat jest niewystarczający, a nasz magister często jest traktowany na równi z ich licencjatem. Bez sensu, bo na stronie univerka piszą, że te studia (magister z nauczania angielskiego jako języka obcego) to świetny kurs dla obcokrajowców, którzy potem chcą uczyć w swoim kraju! No to kogo oni na te studia przyjmują - Francuzów??? Zaproponowali mi licencjat - 4 lata - czy oni na głowę upadli???
tia, juz slyszalam o takich przypadkach... podobnie jak tylko wybrane uczelnie polskie (te z renomą - sztuczną moim zdaniem ) są uznawane za granicą i np. mgr UW jest uznawany a mgr Uniwerku Śląskiego nie! toż jedno i drugie jest magister, prawda? dotyczy to zwlaszcza takich dyplomów ktore uprawniają do tego by być nauczycielem...

ech

a ja zaraz musze poleciec do dziekanatu po jeden swistek a pozniej to nie wiem czy zdaze do Was jeszcze zajrzec,bo zapowiada sie dosc aktywny dzionek. a jutro wyjezdzam, tak wiec prawdopodobnie do niedzieli spokojnego świętowania i ladnej pogody

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 10:34   #184
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość

ehh gdyby u mnei nie było tak, ze musze odrabiać zajecia, napisać ominiete kolokwia i przy 2 nieobecnościach (nawet usprawiedliwionych) nie zalicząja przedmiotu też bym sobie jakieś L4 sprawiła

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

wlasnie zauwazylam ze stuknelo mi 2000 wiad.

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Hej kobiety!
Tragicznie się dzisiaj czuję, w nocy nie zmrużyłam oka i jeszcze okazało się że mam astmę. zawsze byłam alergiczką więc to zapewne przyczyna. Na leki i inhalatory wydałam ponad stówę . Te leki są pieruńsko drogie... Ciekawe jak by ktoś tak nie miał kasy to by mógł się udusić i wszyscy by go mieli gdzieś... Podobnie jak niektóre z was jutro wyjeżdżam na groby do rodzinki... Mam nadzieję że mi się polepszy...
mam nadzieję zę Ci sie polepszy po tych lekach... trzymaj sie Słońce

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość

MIESZKANIE ZOSTAŁO W MIĘDZY CZASIE SPRZEDANE
totalny brak szacunku jak można mieć taki bałagan w firmie może jest jakieś miejsce gdzie możesz im wystawić jakąś adekwatną opinię przynajmniej tak byś się "odwdzięczyła"

Cytat:

A ja jestem smutna od wczoraj, bo nawiązałam kontakt z uczelnia w Irlandii, gdzie chciałam robić magistra i mi napisali, że nie mam wystarczających kwalifikacji, by się starać na te studia. Ich zdaniem polski licencjat jest niewystarczający, a nasz magister często jest traktowany na równi z ich licencjatem. Bez sensu, bo na stronie univerka piszą, że te studia (magister z nauczania angielskiego jako języka obcego) to świetny kurs dla obcokrajowców, którzy potem chcą uczyć w swoim kraju! No to kogo oni na te studia przyjmują - Francuzów??? Zaproponowali mi licencjat - 4 lata - czy oni na głowę upadli???
biurokracja górą :/ ciekawe ska oni wiedzą ze nie masz odpowiednich kwalifikacji... mam nadzieję zę znajdziesz sobie jakąś inną ciekawą szkołę

Cytat:

ja juz spakowana,zjedlam snaidanko i czekam na kumpla bo mnie ma zawiezc na lotnisko

caluski
miłego pobytu w naszym pięknym kraju

Cytat:

tia, juz slyszalam o takich przypadkach... podobnie jak tylko wybrane uczelnie polskie (te z renomą - sztuczną moim zdaniem ) są uznawane za granicą i np. mgr UW jest uznawany a mgr Uniwerku Śląskiego nie! toż jedno i drugie jest magister, prawda? dotyczy to zwlaszcza takich dyplomów ktore uprawniają do tego by być nauczycielem...
no to nieźle się wpakowałam jakby co a to moja wina że na śląsku mieszkam i tam studiuję? w głowie się nie mieści ....

Cytat:

a ja zaraz musze poleciec do dziekanatu po jeden swistek a pozniej to nie wiem czy zdaze do Was jeszcze zajrzec,bo zapowiada sie dosc aktywny dzionek. a jutro wyjezdzam, tak wiec prawdopodobnie do niedzieli spokojnego świętowania i ladnej pogody
miłego weekendu Kochana

ja wczoraj odebrałam długo oczekiwane meble, później imprezowałam z kumpelami, nareszcie imprezka bardzo udana a dziś nawet czuję się dobrze więc mogę zabrać się za sprzątanie i układanie rzeczy w nowych szafkach później jeszcze obiad u TŻ-a () a wieczorem jadę do rodziców

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 10:43   #185
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

mam nadzieję zę Ci sie polepszy po tych lekach... trzymaj sie Słońce
ahh dzięki dzisiaj już lepiej

tylko jakoś mi się po tych lekach strasznie trzęsą ręce nie wiem dlaczego
Dzisiaj dwa razy jak coś piłam to nie mogłam utrzymać kubka i mi się wylewało (żeby nie było, napoje bez % )
Stary 2007-10-31, 11:10   #186
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Tylko, że ta porażka to jest KOLEJNY niewypał jeżeli chodzi o moje studia, bo ja się dostałam w tym roku na studia magisterskie, tu w Polsce. Lecz, durnym zrządzeniem losu zostałam zmuszona do seminarium takiego, które mnie wcale nie interesuje. A to moje wymarzone w ogóle nie zostało utworzone, a niby taki uniwersytet wielki!! No i ciężko mi powiedzieć sobie szkoda, bo już brak mi pomysłów, poza czekaniem na następną rekrutację za rok...
ech...co za zwała... Ale nie ma sytuacji nierozwiązywalnych, a czasami warto poczekać nawet długo żeby moc robic to,na czym Ci zalezy bo w koncu czym jest rok dwa nawet wiecej w skali caaaleeego zycia, w ciagu ktorego mialabys inaczej robic cos co Cie nie interesuje i czego nie lubisz?

Cytat:
No spróbuję z Londynem. W ogóle mam ostatnio dołka, bo brak pomysłu na to co chcę robić w życiu.
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sytuacji...
Cytat:

caluski
ajjj jak super, w koncu sie doczekalas Milego pobyctu w naszym Pięknym Kraju

Cytat:
w pale się nie mieści, obłęd... w koncu magister to magister...
Cytat:
spokojnego świętowania i ladnej pogody
nawzajem

Cytat:
ja wczoraj odebrałam długo oczekiwane meble, później imprezowałam z kumpelami, nareszcie imprezka bardzo udana a dziś nawet czuję się dobrze więc mogę zabrać się za sprzątanie i układanie rzeczy w nowych szafkach później jeszcze obiad u TŻ-a () a wieczorem jadę do rodziców
Miłego dnia, ciesze sie, ze imprezka udana

Cytat:
ahh dzięki dzisiaj już lepiej

tylko jakoś mi się po tych lekach strasznie trzęsą ręce nie wiem dlaczego
Dzisiaj dwa razy jak coś piłam to nie mogłam utrzymać kubka i mi się wylewało (żeby nie było, napoje bez % )
heh dobrze, ze juz lepiej
btw. moze sprobuj wypic cos z procentami i sprawdz czy wtedy tez Ci sie beda trzesly rece?

a ja dziś zalatana... zaraz na zakupy, później spotkanie z kumplem,ktorego nie widzialam 4lata, pozniej obiadek, przygotowanie do imprezy i Halloween najgorsze jest to,ze jutro o 6 pobudka bo z rańca na cmentarz zeby tłoków uniknąć ;] No, ale damy rade - odeśpię po południu
Miłego dnia wszystkim

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 12:03   #187
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

heh dobrze, ze juz lepiej
btw. moze sprobuj wypic cos z procentami i sprawdz czy wtedy tez Ci sie beda trzesly rece?

mmm kusząca propozycja jadę dziś do dziadków więc może wypijemy jakiegoś dobrego winka do kolacji .

a ja dziś zalatana... zaraz na zakupy, później spotkanie z kumplem,ktorego nie widzialam 4lata, pozniej obiadek, przygotowanie do imprezy i Halloween najgorsze jest to,ze jutro o 6 pobudka bo z rańca na cmentarz zeby tłoków uniknąć ;] No, ale damy rade - odeśpię po południu
Miłego dnia wszystkim
uuu 4 lata... żeby nie był zaskoczony jaki się z Ciebie lachon zrobił

mam nadzieję, że imprezka będzie udana tak jak ostatnio

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-31, 12:20   #188
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

miłego popołudnia Dziewczyny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 12:44   #189
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
wzajemnie
Stary 2007-10-31, 12:56   #190
Mercy
Zadomowienie

CzescWróciłam juz ze szpitalaA tu widze ze juz III czesc plotkowego jest, no no no ale mam do nadrabiania
Mam zwolnienie z zajec szkolnych jeszcze przez 2 tygodnie, no i antybiotyki przepisane i kontrola u lekarza mnie jeszcze czeka, ale jest juz o wiele lepiej niz było i czuje sie dobrze, tylko troche słabo

Miło Was znowu czytac

Agolek miłej podrozy
Stary 2007-10-31, 12:57   #191
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
CzescWróciłam juz ze szpitalaA tu widze ze juz III czesc plotkowego jest, no no no ale mam do nadrabiania
Mam zwolnienie z zajec szkolnych jeszcze przez 2 tygodnie, no i antybiotyki przepisane i kontrola u lekarza mnie jeszcze czeka, ale jest juz o wiele lepiej niz było i czuje sie dobrze, tylko troche słabo

Miło Was znowu czytac

Agolek miłej podrozy
O Boże Mercy w końcu!!! Przekazał Ci brat pozdrowienia??? Strasznie nam tu Ciebie brakowało . Super, że już się lepiej czujesz, ja też ostatnio mam problemy ze zdrowiem ale też powoli dochodzę do siebie. To teraz nic tylko nadrabiaj zaległości kochana .

edit: no i przez Twoją nieobecność budyniowy wątek jest gdzieś daleko w tyle nawet nie wiem na której stronie
Stary 2007-10-31, 13:06   #192
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
O Boże Mercy w końcu!!! Przekazał Ci brat pozdrowienia??? Strasznie nam tu Ciebie brakowało . Super, że już się lepiej czujesz, ja też ostatnio mam problemy ze zdrowiem ale też powoli dochodzę do siebie. To teraz nic tylko nadrabiaj zaległości kochana .

edit: no i przez Twoją nieobecność budyniowy wątek jest gdzieś daleko w tyle nawet nie wiem na której stronie

przekazał Własnie czytałam Diamenciku o Twojej astmieBudyn iowy upadł?!Zaraz tam ide zrobic reprymende
Stary 2007-10-31, 13:25   #193
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
mmm kusząca propozycja jadę dziś do dziadków więc może wypijemy jakiegoś dobrego winka do kolacji .
jak najbardziej dobre winko nie jest złe

Cytat:
uuu 4 lata... żeby nie był zaskoczony jaki się z Ciebie lachon zrobił
kochana - (ja mam niestety ten przykry nawyk,że jem przed kompem) - jak się się udławię zaraz (kromką chleba wieloziarnistego i wieśniakiem z ogórkiem :P) ze śmiechu to będziesz mnie miała na sumieniu

Cytat:
mam nadzieję, że imprezka będzie udana tak jak ostatnio
heh, ja też mam nadzieję, ale jakoś mniej osób dziś chyba będzie więc mam także obawy...

Cytat:

Cytat:

Miło Was znowu czytac
MERRRCY W końcu Nawet dziś myślałam o tym jak z Twoim zdrówkiem... Cieszę się bardzo, że już jestes Teraz nam się tu udzielaj, zeby zaleglosci wszystkie nadrobic

dobra, zbieram się na to spotkanie, mam nadzieję, że będzie ok...
buzi

Edytowane przez madame_apple
Czas edycji: 2007-10-31 o 13:26 Powód: literówy
Stary 2007-10-31, 13:48   #194
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc
Mercy...

mam nadzieję, że nie naprzykrzałam się za bardzo z tymi esami.
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 13:50   #195
Ludowa
Zakorzenienie

Mercy, już kwiczałam ze szczęścia na budyniowym właśnie Ale i tu Cię przywitam:

A teraz idę na angielski... Osssszzz, jak mi się nie chce...

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 14:18   #196
_Ana
Raczkowanie

Wpadłam się przywitać
obdzwoniłam jakiś 25 deweloperów chyba sie zatrudnię w telemarketingu
generalnie moja pensja to średnio na 40cm2 mieszkania wystarczy już mi się nawet nie chcę tym martwić
Ale cóż wywaliło mi korki w pracy (przez grzejnik) i teraz marznę strasznie, telefony nie działają i niedługo padnie i bateryjka w laptoku ..
dostałyśmy jakiejś głupawki z dziewczynami także jest pozytywnie i wesoło
pozdrawiam
_Ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 14:36   #197
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Rany! Asiek! O której Ty wstajesz? Pewnie szkołę masz daleko? Dobry!
Na 7 rano do szkoły miałam

Zakupy zrobione i w końcu długi weekend. Jak ja sie cieszę że mam te kilka dni wolne
Dzisiaj jadę jeszcze zaplacić za warsztaty taneczne z facetem który robił choreografie dla Sean'a Paula chyba i koniec latania po mieście

Agolku - miłego pobytu
Mercy - nareszcie jesteś

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 15:43   #198
anniaa

ufff długo mnie nie było i tak po kolei odwiedzałam wątki aż doszłam tutaj
u mnie sporo sie działo , całymi dniami praktycznie sie uczyłam konczyłam przewaznie ok. 23.00 a 5 pobudka i tak wkółko chodziłam nie wyspana i nie przytomna ale narescie mamy weekend i sie wyspie ah
kupiłam sobie 2 pary spodni tzn mama mi kupiła chciała mi zrobic niespodzianke bo wiedziała ze od dawna poluje na te 2 pary spodni a były baaardzo drogie wiec mamuska kupiła tylko ze ona dawno nie kupowała mi ubran i kupiła mi rozmiar jaki nosiłam baaardzo dawno temu gdy byłam chuda i sa za małe przynajmniej mam motywacje do schudniecia

przepraszam ale nie dam rady przeczytac wszystkiego co napisałyscie
ludowa oj nei zazdroszcze ja dzisiaj miaąłm miec angielski ale lektor nie mógł i nie ma ale z drugiej strony bede miec ta lekcje w inny dzien albo podwoja mi zajecia w jakis dzien i bede miec 3 godz
Mercy widze ze byłas w szpitalu nie wiem co sie stało ale najwazniejsze ze juz jestes
Ana nie jestes sama mi tez jest zimno mimo ze mam kaloryfer na całego
ewusiu nawzajem

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 16:28   #199
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
MERRRCY W końcu Nawet dziś myślałam o tym jak z Twoim zdrówkiem... Cieszę się bardzo, że już jestes Teraz nam się tu udzielaj, zeby zaleglosci wszystkie nadrobic

dobra, zbieram się na to spotkanie, mam nadzieję, że będzie ok...
buzi
miło mi ze myslisz o mnieMiłego spotkania
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Mercy...

mam nadzieję, że nie naprzykrzałam się za bardzo z tymi esami.
Ather...Jak mozesz, oczywiscie ze sie nie naprzykrzałas, było mi bardzo miło ze ktos o mnie pamieta

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
Mercy, już kwiczałam ze szczęścia na budyniowym właśnie Ale i tu Cię przywitam:

A teraz idę na angielski... Osssszzz, jak mi się nie chce...
hihi Ludzia
Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

Mercy - nareszcie jesteś

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Mercy widze ze byłas w szpitalu nie wiem co sie stało ale najwazniejsze ze juz jestes
Zapalenie płuc Aniuu

Ja ide sobie zjesc co nieco a potem wezme sie za przepisywanie zeszytow łeee a tak mi sie nie chce
Stary 2007-10-31, 16:32   #200
asiek14
Zakorzenienie

tak się cieszę, że aż wam się tutaj pochwalić muszę
zjadłam czekoladę - wkońcu 2 kosteczki bialo - czarnej
na nowo kocham ten smak

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-10-31, 16:33   #201
agness51
Zakorzenienie

Witam

Z samego początku witam moją kochaną Mercy Pewnie nie tylko ja się stęskniłam,dobrze,że już znowu jesteś z nami Słońce

W końcu wolne
Strasznie się cieszę,4 dni bez szkoły ()

Miłego popołudnia kochane

EDIT:
Asiek -
To super

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 16:52   #202
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
na nowo kocham ten smak
jestem z Ciebie dumna

Mercy witaj
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 16:53   #203
śnieżka_
Zakorzenienie

Melduję się że żyję połmetek udany był ale jeszcze nie czuje wszystkich części ciała
Ciesze sie że Mercy wraca do zdrowia i ze Agolek wpada do Polski
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 16:57   #204
asiek14
Zakorzenienie

agatko - bardzo miło mi to słyszeć

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-10-31, 17:01   #205
agness51
Zakorzenienie

No Asiek tylko następnym razem zjedz więcej

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-10-31, 17:03   #206
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
No Asiek tylko następnym razem zjedz więcej
a ty jesz?
Stary 2007-10-31, 17:14   #207
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
a ty jesz?
Pracuję nad tym.

Stary 2007-10-31, 17:35   #208
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Pracuję nad tym.
no ma nadzieje
a ja teraz lece na pkp po kumpele, co by... przeżyć długiiii weekend ;P
Stary 2007-10-31, 18:15   #209
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
kupiłam sobie 2 pary spodni tzn mama mi kupiła chciała mi zrobic niespodzianke bo wiedziała ze od dawna poluje na te 2 pary spodni a były baaardzo drogie wiec mamuska kupiła tylko ze ona dawno nie kupowała mi ubran i kupiła mi rozmiar jaki nosiłam baaardzo dawno temu gdy byłam chuda i sa za małe
a to Ci mama, ech... no,ale fakt - motywacja niezła

Cytat:
na nowo kocham ten smak
juz Ci gratulowałam w drugim wątku,ale i tu muszę
fakt, nastepnym razem mogłabyś zjeść kilka kostek, ale!- podziwiam Cię właśnie za te 2kosteczki - słodycz, a rozsądna ilość, brawo! Ja zawsze gdy wracam do słodyczy rzucam się od razu na całą tabliczkę, a Ty znasz umiar

Cytat:
a ja teraz lece na pkp po kumpele, co by... przeżyć długiiii weekend ;P
"przeżyyyyyyj to saaaaaam(a)!" - miłego weekendu

Moje spotkanie udane teraz pozostaje halloweenowa impreza Mam nadzieje, ze sie wybawię...
Miłego wieczoru dziewuszki

Stary 2007-10-31, 18:49   #210
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
juz Ci gratulowałam w drugim wątku,ale i tu muszę
fakt, nastepnym razem mogłabyś zjeść kilka kostek, ale!- podziwiam Cię właśnie za te 2kosteczki - słodycz, a rozsądna ilość, brawo! Ja zawsze gdy wracam do słodyczy rzucam się od razu na całą tabliczkę, a Ty znasz umiar
przez chwilę mnie ciąglo do kolejnych kostek ale musiałam wyjsc z domu i zapłacić za warsztaty już mi przeszło

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości