|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak długo czekałyście aż powie KOCHAM
On wyjechał, uznaliśmy więc, że ten związek nie będzie miał sensu, ale teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiliśmy. Podczas naszej ostatniej rozmowy powiedział, że i tak mnie kocha i wie, że na pewno do siebie wrócimy.. Szczerze mówiąc bardzo na to liczę, bo takiego chłopaka jak on jeszcze nie spotkałam. Teraz mam wyrzuty sumienia, bo to ja twierdziłam, że ten związek nie będzie miał sensu a on widział dla nas szansę. Chyba wydawało mi się, że jeśli się rozstaniemy to łatwiej zniosę jego wyjazd..a okazało się to nieprawdą niestety
![]() Cytat:
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ... wiesz co? ja myślę, że dobrze się stało. Zawsze możecie do siebie wrócić a rozstanie potraktujecie jako sprawdzian Waszej miłości. gorzej by było jakby on wyjechał i dopiero na odległość zdecydowalibyście się na rozstanie. TO by było naprawdę bolesne. A tak? macie szansę (niepowtarzalną) przekonać się czego naprawdę chcecie.
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Ja też powiedziałam pierwsza
ale dość długo musiałam Go do siebie przekonywać ale w końcu się doczekałam i jesteśmy ze sobą 9 miesięcy
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
okolo pol roku jak bylismy juz para
a para byslimy kilka miesiecy po zapoznaniu sie, wiec sie naczekalam troche
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
po jakim czasie uslyszalyscie "kocham"?
po jakim czasie bycia razem uslyszaltscie slowa "kocham Cie" , po jakim same potrafilyscie byc pewne wlasnych uczuc?
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: po jakim czasie uslyszalyscie "kocham"?
Ja od mojego obecnego Tż-ta usłyszałam "kocham" po siedmiu miesiącach(!) chodzenia...Myślałam że się nie doczekam...
ale teraz wiem, że było warto. Ja mu to powiedziałam jako pierwsza (nie mogłam już wytrzymać), ale też długo czekałam.
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
wyszukiwarka ...
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od mojego męża słowo kocham usłyszałam po 2 tygodniach bycia parą ( znalismy się wcześniej). Ja okresliłam swoje uczucia dokładnia w tym samym czasie. Ale na to chyba nie ma reguły.
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kocham wyszukiwarkę
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222531 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92153 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=66758 Powiedz nam, szukałaś i nie znalazłaś, czy po prostu nie szukałaś?
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szybko poczułam do niego miłość ale wolałam się wstrzymać z oznajmieniem jemu tego.
Od niego usłyszałam to po niecałym miesiącu...
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
wpisalam w wyszukiwarke "po jakim czasie kocham" i nie znalazlo
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazło,tylko Ty sobie rzuciłaś okiem na pierwsze 5 wątków.
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
A co, jeśli identyczny wątek jak Twój nazywałby się "kiedy wyznaliście miłość?". I już by nie znalazło
Trzeba wpisywać dość ogólne wyrażenia, różne kombinacje itd. Ja znalazłam wymienione wcześniej wątki poprzez szukanie tylko w tytułach - kocham. I znalazło
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wpisałam to co autorka i znalazło...
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
ja usłyszałam od TŻ, że mnie kocha zanim jeszcze zostaliśmy parą
znaliśmy się trzy miesiące i już wtedy byliśmy dobrymi przyjaciółmi ale z czasem przestało nam to wystarczać i kiedy zdecydowaliśmy się na poważną rozmowę On właśnie wyznał mi miłość, postanowiliśmy spróbować i tak jesteśmy już pond trzy lata razem ja po trzech miesiącach byłam już pewna i wtedy wyznałam mu to samo
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
`U mnie to jakoś za szybko jak na mój stosunek do tego .
Powiedział mi to jakoś po 1 miesiącu . Szybko. Jestem z Nim troche ponad miesiąc i nie wiem czy to prawda. Wątpię. :P No ale narazie jest super więc się nie martwię . Okaże się za jakiś czas czy to była prawda. ;D A jeśli nie. . . Czasem fajnie jest usłyszeć coś takiego od osoby do której się wzdycha dzień i noc.
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Po ok. 10 m-cach. I tak powiedziane pod lekkim przymusem, bo się śmiertelnie wtedy obraziłam i rozważałam rozstanie
To mi tak palnął, że kocha... Ni z gruszki ni z pietruszki
|
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Od obecnego TŻ usłyszałam "kocham" po 1 roku i 4 miesiącach bycia parą. On czekał 2 miesiące dłużej
I myślę, żę dobrze się złożyło, bo te kocham nie były żadne wymuszone,itd. I wiem, że powiedział to wtedy bo fakrtycznie to poczuł, podobnie ze mną, powiedziałam "kocham" wtedy, kiedy naprawdę poczułam,że to jest prawdziwa miłość. I dobrze rokuje to na przyszłośc, bo byliśmy w momencie wypowiedzenia tego słowa całkowice pewni swoich uczuć
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Ja usłyszałam Kocham po niecałych 2 miesiącach. Ale później Tż powiedział, że chciał to powiedzieć dużo szybciej, ale wiedział co ja myślę o takim paplaniu bez zastanowienia. U nas ogólnie wszystko idzie w jakimś przyspieszonym tempie, ale wcale tego nie żałuję
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
2 miesiace
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
On powiedział mi pierwszy dopiero po pół roku
Leżałam głową na jego kolanach, on mnie gładził po włoskach i powiedział...i również mówił, że czuł to już dużo wcześniej ale ja byłam taka niedostępna i zgrywałam twardzielkę heheh...no i zawsze mu powtarzałam, że nie lubię, gdy to słowo jest nadużywane i że trzeba naprawdę to czuć by powiedzieć drugiej osobie...No a teraz jesteśmy 4 lata i mówimy to sobie kilka razy dziennie heh buziaki |
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
4 miesiace ... w parku
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy poważny TŻ z którym byłam 4 lata już pierwszego dnia powiedział że mnie kocha i że nie może beze mnie. Byłam wtedy od tygodnia z jego najlepszym przyjacielem, więc zamurowało mnie kompletnie. Zerwałam z tym drugim, żeby z nim być - na swoje usprawiedliwienie dodam, że mieliśmy wtedy po 17 lat ... Ten nasz związek to było kompletne wariactwo - chora zazdrość z obu stron, dzika namiętność, cała paleta emocji od najbardziej prymitywnych do najpiękniejszych - nigdy później nie miałam tak intensywnego związku. Nie jesteśmy razem już 5 lat a do dzisiaj mój ex jak się upije wysyła mi esa - "one love". Nie ma to już dla mnie znaczenia ...Drugi TŻ - eh, po jakimś miesiącu powiedział mi, że zaczyna się zakochiwać, po dwóch w trakcie przejażdżki na "Project1" w wesołym miasteczku wykrzyczał że mnie kocha. Niestety, kochał też ( a może tylko? ) swoją przyjaciółkę. W ciągu naszgo 2,5 letniego związku sypiał z nią przez 2 lata, o czym dowiedziałam się już po wszystkim. Mam do niego o to wszystko ogromny żal i nie potrafię mu wybaczyć że tak mnie oszukał. Jednak myślę, że to co do niego czułam to była prawdziwa miłość ...Obecny TŻ wyznał mi miłość w andrzejki, gdy byliśmy u jego rodziny na "prywatce", nie będąc jeszcze parą poznaliśmy się 2 tygodnie wcześniej - 17 listopada No więc ja troszkę za dużo wypiłam i źle się poczułam więc zaprowadził mnie do pokoju gościnnego bym się położyła. Później zaglądał co chwilę zobaczyć czy u mnie wszystko ok. Po dwóch godzinach przyszedł a ja poprosiłam żeby ze mną został, więc położył się obok. Przytuliłam się do niego a on powiedział że bardzo mnie kocha i pewnie jest za wcześnie ale tak czuje i koniec Obudziliśmy się trzymając się za ręce Ja jemu jeszcze nie powiedziałam ale chyba czuję miłość, jest mi bardzo drogi ale boję się wielkich słów i on o tym wie. Czasami patrzy na mnie tak czule gdy oglądamy film a gdy pytam o co chodzi to mówi "ty wiesz" No pewnie, że wiem, widzę to bo okazuje mi to na każdym kroku. Ale ja się boję miłości choć już zaangażowałam się baaaaardzo i nie wiem jak to się stało, że mieszkając tak blisko siebie nie znaliśmy się wogóle, nawet nie widzieliśmy się nigdy przedtem ... A teraz póki co jest tak pięknie jak to tylko możliwe, chciałoby się rzec: chwilo, trwaj ...
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
nie za dlugo cekalam
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
my powiedzielismy sobie po 11 miesiacach
|
|
|
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
ja usłyszałam to od mojego chłopaka po miesiącu
|
|
#209 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
po 5 miesiacach znajomosci.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

za cztery tygodnie bierzemy ślub ...

ale w końcu się doczekałam i jesteśmy ze sobą 9 miesięcy

znaliśmy się trzy miesiące i już wtedy byliśmy dobrymi przyjaciółmi ale z czasem przestało nam to wystarczać i kiedy zdecydowaliśmy się na poważną rozmowę On właśnie wyznał mi miłość, postanowiliśmy spróbować i tak jesteśmy już pond trzy lata razem 

Pierwszy poważny TŻ z którym byłam 4 lata już pierwszego dnia powiedział że mnie kocha i że nie może beze mnie. Byłam wtedy od tygodnia z jego najlepszym przyjacielem, więc zamurowało mnie kompletnie. Zerwałam z tym drugim, żeby z nim być - na swoje usprawiedliwienie dodam, że mieliśmy wtedy po 17 lat ... Ten nasz związek to było kompletne wariactwo - chora zazdrość z obu stron, dzika namiętność, cała paleta emocji od najbardziej prymitywnych do najpiękniejszych - nigdy później nie miałam tak intensywnego związku. Nie jesteśmy razem już 5 lat a do dzisiaj mój ex jak się upije wysyła mi esa - "one love". Nie ma to już dla mnie znaczenia ...
Obudziliśmy się trzymając się za ręce