|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: porządki w kosmetyczce
koniczynko zrobilam zdjecia dzis crano na ogrodzie ale no niestety tego nie widac swiatlo jakos tak sie od tego odbija ze nie widac tego prawie wcale-to jest perłowe no i taki sie robi efekt odblasku, a jak doswietliłam to kolor juz jest zupełnie inny robi sie brzoskwiniowy a naprawde jest rozowy. jak chcesz to wstawie te zdjecia ale raczej nic sie z nich nie dowiesz tym bardziej ze naprawde kolory sa ciemniejsze niz na tych fotkach
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za:
bourjois blush-róż kolor lilas dor 33 z lustereczkiem i małym pędzelkiem Loreal true match minerals-mineralny puder z pędzlem-kolor w5 sable dore-1/3 opakowania-tak na duże wypróbowanie Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany Sensique glamour palette trendy colour-paletka 4 cieni Lirene Shiny Touch fluid rozświetlający spf 8 kolor toffee 108 30ml użyty 2 razy termin do 20 09 2010 Inglot paleta 5 cieni do powiek z lusterkiem
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mnie interesują:
Loreal-cienie colorapeal Trio Pro kolor rose platine 316 reklamowane przez laetitię Casta i ew. odsypka kuleczek Poza wątkiem mam trochę biżuterii. Jeśli będziesz zainteresowana mogę wkleić foto. |
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() Interesuje mnie: 1. Garnier skóra muśnięta słońcem 2. Garnier fluid nawilżający 3. Lirene mleczko 200ml Mam odlewkę Delice'depices Niny Ricci 20ml. z atomizerem i miniaturkę Casmir Choparda: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235165 Zapraszam
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam i Delice i Casmir
Tylko czy zechciałabyś dorzucić do tego o czym pisałam "Nivea Lip care caregloss & shine ciemnoczerwone opakowanie i taka tez zawartość 10ml"(ze względu na to, że we fluidzie Garniera zbliża się data ważności i pewnie go całego nie zdążę zużyć)Jeśli tak to ja chętnie sie zdecyduję na wymiankę. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2008-02-28 o 15:54 |
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Na początek naszyjnik i dwa srebrne pierścionki. Niestety słaba jakość zdjęć.
Jeśli coś Cię zainteresuje postaram się zrobić lepsze
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
aga, niestety tycch perfumek nie lubie ;( a moze inne perfumki wymienisz?
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno mi zrobić lepsze foto, a to niestety nie oddaje całego uroku pierścionka
może uda mi się zrobić zdjęcie jutro w świetle dziennym.Zamieszczam kolejne zdjęcia: śliczne kolczyki i komplet Bella (naszyjnik + kolczyki). |
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
classic beige mist z bardzo milutką, aksamitną
la roche-posay novalip błyszczyk kolor 02-czerwony 10 ml jeden raz użyty lub Max factor Silk Gloss 8 ml błyszczyk-balsam jasny burgund https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2008-02-29 o 16:48 |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
I kolejna porcja zdjęć: długi naszyjnik H&M, który można nosić na różne sposoby oraz pierścionek (jednak jakość zdjęć znowu nie najlepsza
)Zerknij też do postu 193 - trochę nowej biżuterii
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko czyli jeden pierścionek, długie czarne kolczyki i komplet Bella? (natomiast naszyjnik H&M, naszyjnik niebieski i ten pierwszy pierścionek odpada)
To może napiszę coś więcej o tych rzeczach: pierścionek oczywiście srebrny od jubilera, kolczyki to stal antyalergiczna i jakieś kamienie (nie pamiętam nazwy, może antracyty - wyglądają super na żywo), komplet Bella nie zawiera niklu, nie był używany tylko przymierzony i jest w oryginalnym pudełku. Więcej biżuterii raczej nie będę mieć na wymianę, bo przeszukałam wszystko i nic nowego nie znajduję. Komplet Bella mogę oddać za cienie L'Oreal sygnowane przez L. Casta, bo ich cena jest dokładnie taka sama. Natomiast pierścionek i kolczyki za cienie L'Oreal sygnowane przez K. Washington + kulki Essence. Również zgadza się cenowo. Czy pasowałaby Ci taka wymiana? |
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
mcherub podoba mi sie komplecik do spanka bordowy, masz go jeszcze? jaka to firma?
|
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
esterie, strasznie Cie przepraszam, zakrecona dzis troche jestem (efekt 'wyjatkowo milej' rozmowy z szefowa) ale jeszcz zapomniałam sie zapytac jaki rozmiar pierscionka? i czy te rzeczy sa srebrne-tzn. pierscionek wiem ze jest, ale reszta? bo ja moge nosic tylko srebrne lub złote rzeczy i to tez czasem nawet srebro mnie uczula, niestety ;(
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam w swoim watku bizuteryjnym
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam rozmiaru, ale zmierzyłam średnicę pierścionka (wewnątrz) - jest to 17 mm. Myślę, że to taki przeciętny rozmiar.
Również mam uczulenie na wszystko, co nie jest złote i srebrne, więc jestem ostrożna w doborze biżuterii ![]() Możesz być spokojna co do kompletu Bella - naszyjnik nie zawiera elementów metalowych, więc nie ma szans, że uczuli Natomiast kolczyki z tego kompletu nie zawierają niklu (właśnie on jest odpowiedzialny za uczulenie), więc powinno być ok. Co do długich kolczyków sprzedawca zapewniał mnie, że nie ma mowy o uczuleniu, ponieważ są zrobione ze stali antyalergicznej, a był to solidny sprzedawca. Mnie nigdy nie uczuliły te rzeczy, a wymieniam je dlatego, że nie mogę nosić pierścionków ani kolczyków do pracy. Daj znać na co się zdecydowałaś, jeśli nie będziesz pewna możemy zrobić mniejszą wymiankę, mi najbardziej zależy na cieniach sygnowanych przez L. Casta. |
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
zaprazam do mnie
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
esterie co do tego pierscionka to faktycznie pewna co do tego rozmiaru, a najbardziej podoba mi sie komplecik bella wiec moze zróbmy wymianke kompleciku jezeli nie uczula za cienie l. casta, ok?
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, rozumiem, Twój pomysł mi pasuje - komplecik Bella za cienie L. Casta. Już piszę na priv
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
junona, ten depilator jak dokładnie sie nazywa bo tych silk epil browna to chyba z 6 rodzajów jest? jezeli chodzi o ciuszki to nie ten kaliber
ja niestety nie jestem tak szczuplutka jak ty
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej czy znajdziesz cos u mnie za:
bourjois blush-róż kolor lilas dor 33 z lustereczkiem i małym pędzelkiem - jakie zuzycie? Inglot paleta 5 cieni do powiek z lusterkiem i 2 aplikatorami kolory jasny perłowy, jasny róż, brązowo-śliwkowy, ciemna zieleń-turkus, granat Loreal true match minerals-mineralny puder z pędzlem-kolor w5 sable dore-1/3 opakowania-tak na duże wypróbowanie Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
mucia no własnie dzis przegladałm twój watek i niestety nic nie znalazlam juz dla mnie-wiesz ja chce raczej perfumy i bizuterię, chyba ze jakies perfumy mozesz zaproponowac za to? tylko nie avon
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

może uda mi się zrobić zdjęcie jutro w świetle dziennym.