![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Oczywiście będę pamiętać i odezwe sie po 12 grudnai, moja propozycja wciąż aktualna, a i chętnie spotkam sie w większym gronie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A poza tym serdeczne dzięki za akcję błyskawiczną na gazetowym straganiku ![]() ![]()
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Publicznie mówię, że ogromny udział w ustrzeleniu 2!!! granatowych kiecek miała Joasia właśnie
![]() ![]() Cieszę się, że mogłam pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
![]()
Marzę o 100 ml Be Delicious Donny Karan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Cóż...w dalszym ciągu czekam na moment,aż prada intense deluxe powędruje do moich rąk...a we wrześniu wersja męska
![]() Hypnose niby takie plastikowe i budyniowe,ale dziś mi sie wyjątkowo spodobało.Może nie jest to zapach na codzień,ale tak od czasu do czasu fajnie na kims poczuć ten zapach.30 ml powinno wystarczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Bvulgari Black, Paco Rabanne XS Black, Black Cashmere
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Wątek wprawdzie nosi tytuł "aktualna lista marzeń", ale w moim wypadku jest to "aktualna lista spełniających się marzeń"... Chciałabym serdecznie podziękować JoasiK, która wyśledziła w Łodzi moje wymarzone Sotto Voce, znalazła super ofertę, dała sygnał, zaklepała i nabyła
![]() ![]()
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja za herbatkę dziękuję... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Do mojej listy marzen dolaczylo In Black del Pozo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
No to sie porobilo. Na mojej liscie marzen rozgorzala zacieta bitwa:
Winter Delices z Mauboussin tluka po lbie Flowerbomba az milo, Theorema trzesie sie ze strachu a biedny Angel wraz ze swoimi kwiatkami pochowali sie po katach ![]() ![]() A tymczasem.. z wygodnego fotela w przyciemnionym kacie, nie zauwazony przez nikogo rarytas przyglada sie calej aferze z filozoficznym spokojem osobnika spelnionego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szumaczku, a zdradzisz, co to za osobnik? ![]() U mnie bije się Theorema z Hot Couture, ale drugi ma większą posturę (pojemność ![]() ![]() ![]() ![]() Osobików spełnionych jest zaś dwóch, którzy wpadli mi w łapki jak ślepej kurze ziarno do dzioba, a o których nie pamiętałam przez dłuższy czas w ogóle: Pink Pepper Body Shop'u i piwoniowa woda Perlier (w ciemno, bo ścigam wszystko z piwonią w nazwie, mając nadzieję że coś w końcu będzie ją faktycznie przypominało... Ech!...). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale macki magii watku bardzo rozlegle sa - tego osobnika nawet jeszcze w nim nie umiescilam, sadzac, ze jestem na z gory przegranej pozycji, (nie mowiac juz o tym, ze plany calkiem inne byly.. ![]() Agatko, widze, zes Ty tez piwoniowa panna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale przyznam sie dzielnie, jak tylko rzecz dojdzie do skutku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pixiaczku, a tak, jak Ty na piwonię, ja na róże poluję - właśnie leci do mnie Stella Rose Absolute (a może nawet już dziś doleci? ![]() ![]()
![]() |
#199 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Domyślić się zaś nie tak trudno, śledząc ten wąteczek. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Bede twarda
![]() Powiem tylko, ze znam i ze nigdy nie umiescilam na zadnej liscie marzen ![]() I juz cicho sza, bo w koncu zapesze.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, to i ja aktualizuję swoją listę, a co, tylko Hybrisowi ma się wszystko spełniać? ![]() Obsession już mam, więc wypada z listy, za to parę rzeczy na nią wskoczyło: Angel w dalszym ciągu, chociaż teraz skłaniam się ku wersji liliowej Shalimar EDT, bo EDP mam od Smoczycy, której jeszcze raz serdecznie dziękuję ![]() Cartier Pocałunek Smoka, Cristobal, Roma (która weszła na tę listę dzięki E) Angel Innocent Costume National Scent Kolejność przypadkowa. Zastanawiam się jeszcze nad umieszczeniem na tej liście Narciso, ale ciągle mam obawy, że będzie mnie od niego boleć głowa, no i nietrwały on na mnie jest, oj, nietrwały...:-( Za to moje poprzednie marzenia do powąchania spełniły się prawie wszystkie oprócz Agenta i teraz chodzi za mną juz tylko Desnuda i Scent Intense ![]() Ciekawe, czy w moim przypadku umieszczenie tej listy tu w wątku też będzie miało taki sprawczy efekt jak u Hybris ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą - ja już się boję wpisywać życzenia na tę listę, bo znowu coś kupię ![]()
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Hm, nie wiem, jak sie do tego przyznac..
Magia watku jest tak wielka, ze pomogla mi spelnic marzenie, przed ktorym bronilam sie rekami i nogami, zdajac sobie sprawe, jak niemalze niewykonalna bylaby proba jego urzeczywistnienia.. Niniejszym skladam wielkie, ogromne podziekowania Joasiak1 za wiesci oraz dwom osobom, ktore bedac przede mna w kolejce do ESCADY COLLECTION u Elf.Woman zrezygnowaly z zakupu ![]() Wiem, ze jedna "z bolem serca" - czy to nie Ty Koko czasem bylas? Jakie to szczescie, ze jednak nie wszystkie jestesmy chomikami ![]() Nie wiem, czy ktos jeszcze za mna w kolejce byl. Bardzo dziwnie sie czuje, bo z jednej strony ciesze sie ogromnie a z drugiej przykro mi, ze pewnie byl jeszcze ktos, kto nie zdazyl. Tak czy owak moja radosc jest dzika i przeogromna ![]() No i juz - teraz mozemy juz z moja EC sterczec pod pregiezem i wystawiac sie na razy, ale i tak nie oddam jej za zadne skarby ![]() A siedzialam cicho, bo strasznie, ale to strasznie, balam sie zapeszyc to tak nagle i niespodziewane, zupelnie przypadkowe perfumowe szczescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A poza tym - cieszę się Twoim szczęściem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No nic, mam nadzieje, ze zanim to nastapi zdaze jeszcze kupic pare rzeczy z mojej listy, chocby te biedna Asje, co ja chwilowo EC wykosila ![]() A tymczasem widze, ze wcale nie przesadzalam z ta obrona przed namietnoscia do EC - wielkiego farta mialam, ze mi sie udalo ja zlapac. I do tego jeszcze taka swieza! Hybrisku, a w 2004 wypuscili cos jeszcze? Czy ta granatowa to ostatnia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Napiszę w wątku o marzeniach...może któraś z Was chce się pozbyć The Parfum Jourdana? Chodzi za mną od dawna i to musi się skończyć!!! (wiadomo jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
W pierwszej kolejności ścigam teraz coco mademoiselle w wersji perfum,kenzo oriental- dla dziewczyny,a dla siebie w dalszym ciągu gucci pour homme i chanel egoiste.Większośc zapachów,o których mówiłem wczesniej mam w postaci próbek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Gucci Eau de Parfum II - moje odkrycie ostatnich dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Ponieważ wierzę w moc sprawczą tego wątku (tak się to przynajmniej prezentuje w moim przypadku), postanowiłam upublicznić moją nową wishlist, bo stara, jakby to powiedzieć... już mi się zrealizowała prawie cała
![]() A na nowej liści są
Na wiosnę natomist już myślę o
no to teraz zobaczymy, jak to jest z tą mocą sprawczą wątku ![]()
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.