aktualna lista marzeń - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-11-23, 23:08   #181
321981125346
Raczkowanie

Dot.: aktualna lista marzeń

Oczywiście będę pamiętać i odezwe sie po 12 grudnai, moja propozycja wciąż aktualna, a i chętnie spotkam sie w większym gronie.
321981125346 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-23, 23:34   #182
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E
Hybris, nie szukałaś tego przypadkiem?
http://www.perfland.pl/x_C_Dz__P2_135410146.html
Zielone Belles? Nie Ewo, pewnie na wiosnę będę szukała
A poza tym serdeczne dzięki za akcję błyskawiczną na gazetowym straganiku - aż wstyd pisać, że spełniło się moje kolejne marzenie...
Stary 2005-11-24, 08:59   #183
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez hybris
Zielone Belles? Nie Ewo, pewnie na wiosnę będę szukała
A poza tym serdeczne dzięki za akcję błyskawiczną na gazetowym straganiku - aż wstyd pisać, że spełniło się moje kolejne marzenie...
Granatowa kiecka ustrzelona....?
joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-24, 09:08   #184
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joasiak1
Granatowa kiecka ustrzelona....?
Ano ale nie od Elficy, tylko od Reni Zresztą - sztuka się liczy
Stary 2005-11-24, 09:30   #185
E
Zakorzenienie

Publicznie mówię, że ogromny udział w ustrzeleniu 2!!! granatowych kiecek miała Joasia właśnie Ja miałam tylko troszkę refleksu
Cieszę się, że mogłam pomóc
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 19:17   #186
Kasiulka22
Zakorzenienie

Talking Dot.: aktualna lista marzeń

Marzę o 100 ml Be Delicious Donny Karan Mniam
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 21:16   #187
Ivesman
Raczkowanie

GG do Ivesman

Cóż...w dalszym ciągu czekam na moment,aż prada intense deluxe powędruje do moich rąk...a we wrześniu wersja męska...czy w końcu się doczekam...

Hypnose niby takie plastikowe i budyniowe,ale dziś mi sie wyjątkowo spodobało.Może nie jest to zapach na codzień,ale tak od czasu do czasu fajnie na kims poczuć ten zapach.30 ml powinno wystarczyć
Ivesman jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-27, 00:44   #188
dreamer4
Zadomowienie

GG do dreamer4

Bvulgari Black, Paco Rabanne XS Black, Black Cashmere
dreamer4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-27, 09:19   #189
hybris
Zadomowienie

Wątek wprawdzie nosi tytuł "aktualna lista marzeń", ale w moim wypadku jest to "aktualna lista spełniających się marzeń"... Chciałabym serdecznie podziękować JoasiK, która wyśledziła w Łodzi moje wymarzone Sotto Voce, znalazła super ofertę, dała sygnał, zaklepała i nabyła Gdyby nie te wszystkie dobre dusze - moja kolekcja nie wyglądałaby tak, jak wygląda, a ja nie byłabym tak nasyconym chomikiem... Asienko - DZIĘKI!!!!
Stary 2005-11-27, 19:30   #190
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez hybris
Wątek wprawdzie nosi tytuł "aktualna lista marzeń", ale w moim wypadku jest to "aktualna lista spełniających się marzeń"... Chciałabym serdecznie podziękować JoasiK, która wyśledziła w Łodzi moje wymarzone Sotto Voce, znalazła super ofertę, dała sygnał, zaklepała i nabyła Gdyby nie te wszystkie dobre dusze - moja kolekcja nie wyglądałaby tak, jak wygląda, a ja nie byłabym tak nasyconym chomikiem... Asienko - DZIĘKI!!!!
Hybrisie, Ty mi już tak nie dziękuj, bo ja cała czerwona tu przed tym monitorem siedzę i zaraz mnie TŻ zacznie podejrzewać o jakieś niecne sprawki... Toż to dla mnie przyjemnośc była poznać Cię osobiście
A ja za herbatkę dziękuję...
Stary 2005-11-27, 20:10   #191
hekatee
Raczkowanie

Do mojej listy marzen dolaczylo In Black del Pozo sliczny zapach szkoda, ze na mojej skorze trzyma sie baaaardzo krotko
hekatee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-01, 09:46   #192
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

No to sie porobilo. Na mojej liscie marzen rozgorzala zacieta bitwa:
Winter Delices z Mauboussin tluka po lbie Flowerbomba az milo, Theorema trzesie sie ze strachu a biedny Angel wraz ze swoimi kwiatkami pochowali sie po katach Wszyscy scigaja Le Feu, zeby go zdetronizowac, ale sprytna bestyjka przycupnela na wysokiej grzedzie i ani mysli zlazic, Chloe Innocene z Asja obrazone, bo im powiedzieli, ze limity wycieczkowe beda przyznawane dopiero za miesiac Korzystajac z ogolnego zamieszania Magie Noir wielkimi susami hyca do przodu..
A tymczasem.. z wygodnego fotela w przyciemnionym kacie, nie zauwazony przez nikogo rarytas przyglada sie calej aferze z filozoficznym spokojem osobnika spelnionego
Szumak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-01, 10:04   #193
pixie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szumak
No to sie porobilo. Na mojej liscie marzen rozgorzala zacieta bitwa:
Winter Delices z Mauboussin tluka po lbie Flowerbomba az milo, Theorema trzesie sie ze strachu a biedny Angel wraz ze swoimi kwiatkami pochowali sie po katach Wszyscy scigaja Le Feu, zeby go zdetronizowac, ale sprytna bestyjka przycupnela na wysokiej grzedzie i ani mysli zlazic, Chloe Innocene z Asja obrazone, bo im powiedzieli, ze limity wycieczkowe beda przyznawane dopiero za miesiac Korzystajac z ogolnego zamieszania Magie Noir wielkimi susami hyca do przodu..
A tymczasem.. z wygodnego fotela w przyciemnionym kacie, nie zauwazony przez nikogo rarytas przyglada sie calej aferze z filozoficznym spokojem osobnika spelnionego

Szumaczku, a zdradzisz, co to za osobnik?

U mnie bije się Theorema z Hot Couture, ale drugi ma większą posturę (pojemność ), więc chyba przyłoży Theoremie zdrowo. Poszturchują się też Le Baiser Lalique z Tumulte (ale delikatnie na razie ) oraz Cristobal z Desnudą (też bez przekonania, bo i tak są niżej na liście ). Najwyższą grzędę okupuje dość nieoczekiwanie Eau Torride, wdarłwszy się przebojem tydzień temu, dystansując całą, cierpliwie czekającą kolejkę. Magie Noire ma swoją indywidualną grzędę, poza kolejką, w razie gdyby trafił się ekstrakcik albo chociaż EDP.
Osobików spełnionych jest zaś dwóch, którzy wpadli mi w łapki jak ślepej kurze ziarno do dzioba, a o których nie pamiętałam przez dłuższy czas w ogóle: Pink Pepper Body Shop'u i piwoniowa woda Perlier (w ciemno, bo ścigam wszystko z piwonią w nazwie, mając nadzieję że coś w końcu będzie ją faktycznie przypominało... Ech!...).
pixie7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-01, 10:16   #194
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szumak
Szumaczku, a zdradzisz, co to za rarytas?
Stary 2005-12-01, 10:47   #195
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez pixie7

Szumaczku, a zdradzisz, co to za osobnik?

U mnie bije się Theorema z Hot Couture, ale drugi ma większą posturę (pojemność ), więc chyba przyłoży Theoremie zdrowo. Poszturchują się też Le Baiser Lalique z Tumulte (ale delikatnie na razie ) oraz Cristobal z Desnudą (też bez przekonania, bo i tak są niżej na liście ). Najwyższą grzędę okupuje dość nieoczekiwanie Eau Torride, wdarłwszy się przebojem tydzień temu, dystansując całą, cierpliwie czekającą kolejkę. Magie Noire ma swoją indywidualną grzędę, poza kolejką, w razie gdyby trafił się ekstrakcik albo chociaż EDP.
Osobików spełnionych jest zaś dwóch, którzy wpadli mi w łapki jak ślepej kurze ziarno do dzioba, a o których nie pamiętałam przez dłuższy czas w ogóle: Pink Pepper Body Shop'u i piwoniowa woda Perlier (w ciemno, bo ścigam wszystko z piwonią w nazwie, mając nadzieję że coś w końcu będzie ją faktycznie przypominało... Ech!...).
Nie zdradze, dopoki w lapkach dziada trzymac nie bede
Ale macki magii watku bardzo rozlegle sa - tego osobnika nawet jeszcze w nim nie umiescilam, sadzac, ze jestem na z gory przegranej pozycji, (nie mowiac juz o tym, ze plany calkiem inne byly.. )

Agatko, widze, zes Ty tez piwoniowa panna Ja bardzo lubie piwonie choc nie scigam ich az tak zawziecie. Zreszta, zwykle okazuje sie, ze najpiekniejsze piwonie sa jednak w ogrodzie mojej mamy wczesnym latem...
Stary 2005-12-01, 10:54   #196
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez hybris
Szumaczku, a zdradzisz, co to za rarytas?
Chocby mnie kroili - na razie nie, co by nie zapeszyc Dosc powiedziec, ze powaznie linczu sie obawiam
Ale przyznam sie dzielnie, jak tylko rzecz dojdzie do skutku
Stary 2005-12-01, 11:00   #197
pixie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szumak
Nie zdradze, dopoki w lapkach dziada trzymac nie bede
Ale macki magii watku bardzo rozlegle sa - tego osobnika nawet jeszcze w nim nie umiescilam, sadzac, ze jestem na z gory przegranej pozycji, (nie mowiac juz o tym, ze plany calkiem inne byly.. )
A ja wiem, wiem już co to jest! Szumaczku, ale znasz ten zapach? Bo to nie jest powiedziane, że skoro wszystkie tu dziewczęta padają z zachwytu, to i Ty padniesz.

Cytat:
Agatko, widze, zes Ty tez piwoniowa panna Ja bardzo lubie piwonie choc nie scigam ich az tak zawziecie. Zreszta, zwykle okazuje sie, ze najpiekniejsze piwonie sa jednak w ogrodzie mojej mamy wczesnym latem...
No mówię Ci, mam obsesję na tym punkcie! Kupiłam "piwoniową" wodę Sephory, ładna, ale bynajmniej nie piwoniowa. Miałam próbkę Pivoine Magnifica AA - toż to nawet koło piwonii nie stało! Peony Angel też zawiera głównie Angel a Peony to nie wiem gdzie, zaiste. Zawzięcie testowałam wszystko, w czym niby (niby!) nuta piwonii miała się pojawiać i nic. Marzę o zapachu, który tak ją uchwyci, ja bzowy Pur Desir YR uchwycił bez, albo Sheer Rose Avonu (!) - różę. Dlatego nie liczę tu na wysokie półki, może ten Perlier mnie nie rozczaruje?..
Stary 2005-12-01, 11:16   #198
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pixie7
A ja wiem, wiem już co to jest! Szumaczku, ale znasz ten zapach? Bo to nie jest powiedziane, że skoro wszystkie tu dziewczęta padają z zachwytu, to i Ty padniesz.
Qrcze, Pixie, Ty pytia jesteś, czy co? no nie powiem, chyba też się domyślam, choć pewności nie mam
Pixiaczku, a tak, jak Ty na piwonię, ja na róże poluję - właśnie leci do mnie Stella Rose Absolute (a może nawet już dziś doleci? ), a aktualnie mam na celowniku Quelques Roses Houbiganta, którą znalazłam aż na drugiej półkuli i jak dobrze pójdzie, to już dziś za pośrednictwem mojej siostry w nałogu nabędę
Stary 2005-12-01, 11:20   #199
pixie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hybris
Qrcze, Pixie, Ty pytia jesteś, czy co? no nie powiem, chyba też się domyślam, choć pewności nie mam
Hehe, pytią fajnie byłoby być, bo one pracowały na jakimś turbo-doładowaniu, zdaje się a ja przed trzynastą nie mooogę...
Domyślić się zaś nie tak trudno, śledząc ten wąteczek.

Cytat:
Pixiaczku, a tak, jak Ty na piwonię, ja na róże poluję - właśnie leci do mnie Stella Rose Absolute (a może nawet już dziś doleci? ), a aktualnie mam na celowniku Quelques Roses Houbiganta, którą znalazłam aż na drugiej półkuli i jak dobrze pójdzie, to już dziś za pośrednictwem mojej siostry w nałogu nabędę
Oo, Hybrisku, to ja bym się uśmiechnęła o kropelkę tej Stelli Absolute bo też mnie intryguje... Jak doleci, oczywiście. No i fiolką pustą służyć mogę (jak dolecą do mnie ). W zamian chętnie Cię piwonią poczęstuję, zobaczymy co to za cudo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-01, 11:23   #200
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Bede twarda
Powiem tylko, ze znam i ze nigdy nie umiescilam na zadnej liscie marzen
I juz cicho sza, bo w koncu zapesze..
Stary 2005-12-03, 15:29   #201
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez joasiak1
Hm...ja jutro jedno ze swoich zapachowych marzeń urzeczywistnię, ale mam jeszcze mnóstwo innych

Organza Indecence juz do mnie leci, więc się nie liczy
Angel, Angel...i jeszcze raz Angel
Obsession Kleina
Narciso
Angel Innocent

Tu te do powąchania na razie:
Mira Bai, chociaż jeszcze nie wąchałam, ale mam ogromną ochotę
Theorema, też do powąchania
Cinnabar
Prada
Agent Provocateur
Casmir Choparda

jak na razie więcej tych do powąchania i chyba jeśli chodzi o stan moich zapasów finansowych, to zdecydowanie lepiej))

No, to i ja aktualizuję swoją listę, a co, tylko Hybrisowi ma się wszystko spełniać?

Obsession już mam, więc wypada z listy, za to parę rzeczy na nią wskoczyło:

Angel w dalszym ciągu, chociaż teraz skłaniam się ku wersji liliowej
Shalimar EDT, bo EDP mam od Smoczycy, której jeszcze raz serdecznie dziękuję
Cartier Pocałunek Smoka,
Cristobal,
Roma (która weszła na tę listę dzięki E)
Angel Innocent
Costume National Scent

Kolejność przypadkowa.
Zastanawiam się jeszcze nad umieszczeniem na tej liście Narciso, ale ciągle mam obawy, że będzie mnie od niego boleć głowa, no i nietrwały on na mnie jest, oj, nietrwały...:-(

Za to moje poprzednie marzenia do powąchania spełniły się prawie wszystkie oprócz Agenta i teraz chodzi za mną juz tylko Desnuda i Scent Intense

Ciekawe, czy w moim przypadku umieszczenie tej listy tu w wątku też będzie miało taki sprawczy efekt jak u Hybris
Stary 2005-12-03, 18:36   #202
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joasiak1
No, to i ja aktualizuję swoją listę, a co, tylko Hybrisowi ma się wszystko spełniać?

[...]

Ciekawe, czy w moim przypadku umieszczenie tej listy tu w wątku też będzie miało taki sprawczy efekt jak u Hybris
Czego Ci, Joasiu, z całego serca życzę
A swoją drogą - ja już się boję wpisywać życzenia na tę listę, bo znowu coś kupię
Stary 2005-12-03, 19:15   #203
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Hm, nie wiem, jak sie do tego przyznac..
Magia watku jest tak wielka, ze pomogla mi spelnic marzenie, przed ktorym bronilam sie rekami i nogami, zdajac sobie sprawe, jak niemalze niewykonalna bylaby proba jego urzeczywistnienia..
Niniejszym skladam wielkie, ogromne podziekowania Joasiak1 za wiesci oraz dwom osobom, ktore bedac przede mna w kolejce do ESCADY COLLECTION u Elf.Woman zrezygnowaly z zakupu
Wiem, ze jedna "z bolem serca" - czy to nie Ty Koko czasem bylas? Jakie to szczescie, ze jednak nie wszystkie jestesmy chomikami
Nie wiem, czy ktos jeszcze za mna w kolejce byl.
Bardzo dziwnie sie czuje, bo z jednej strony ciesze sie ogromnie a z drugiej przykro mi, ze pewnie byl jeszcze ktos, kto nie zdazyl.
Tak czy owak moja radosc jest dzika i przeogromna , z EC nie rozstaje ani na chwile, chociaz nawet jej jeszcze nie uzylam, poza kilkoma psikami na reke (Chomik Sknerus?).
No i juz - teraz mozemy juz z moja EC sterczec pod pregiezem i wystawiac sie na razy, ale i tak nie oddam jej za zadne skarby
A siedzialam cicho, bo strasznie, ale to strasznie, balam sie zapeszyc to tak nagle i niespodziewane, zupelnie przypadkowe perfumowe szczescie
Stary 2005-12-03, 19:27   #204
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szumak
Hm, nie wiem, jak sie do tego przyznac..
Magia watku jest tak wielka, ze pomogla mi spelnic marzenie, przed ktorym bronilam sie rekami i nogami, zdajac sobie sprawe, jak niemalze niewykonalna bylaby proba jego urzeczywistnienia..
Niniejszym skladam wielkie, ogromne podziekowania Joasiak1 za wiesci oraz dwom osobom, ktore bedac przede mna w kolejce do ESCADY COLLECTION u Elf.Woman zrezygnowaly z zakupu
Wiem, ze jedna "z bolem serca" - czy to nie Ty Koko czasem bylas? Jakie to szczescie, ze jednak nie wszystkie jestesmy chomikami
Nie wiem, czy ktos jeszcze za mna w kolejce byl.
Bardzo dziwnie sie czuje, bo z jednej strony ciesze sie ogromnie a z drugiej przykro mi, ze pewnie byl jeszcze ktos, kto nie zdazyl.
Tak czy owak moja radosc jest dzika i przeogromna , z EC nie rozstaje ani na chwile, chociaz nawet jej jeszcze nie uzylam, poza kilkoma psikami na reke (Chomik Sknerus?).
No i juz - teraz mozemy juz z moja EC sterczec pod pregiezem i wystawiac sie na razy, ale i tak nie oddam jej za zadne skarby
A siedzialam cicho, bo strasznie, ale to strasznie, balam sie zapeszyc to tak nagle i niespodziewane, zupelnie przypadkowe perfumowe szczescie
Szumaczku, jeśli chcesz odtworzyć pełną liste kolejkową u Elficy, to i ja na niej byłam, zaraz za Koko, tyle, że trafiła mi się okazja wymiany z inną Forumka gazetową na tąż właśnie Escadę, więc zdecydowałam się na transakcję bezgotówkową
A poza tym - cieszę się Twoim szczęściem Sama mam w tej chwili już 3 flachy, w trzech róznych kieckach i budzi się we mnie Chomik Kolekcjoner (trzeba by wąteczek odkopać i jakowąś charakterystykę strzelić ), bo mam jeszcze ochotę z odmętów sieci i inne sukienki wygarnąć, ech... ten nałóg Więc z góry uprzedzam, że Escada ma właściwości uzależniające i za chwilę możesz uznać, że jednej flaszki to w ogole mieć nie warto, bo i tak szkoda używać i natychmiast trzeba się postarać o kolejną i następną...
Stary 2005-12-03, 19:46   #205
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez hybris
Szumaczku, jeśli chcesz odtworzyć pełną liste kolejkową u Elficy, to i ja na niej byłam, zaraz za Koko, tyle, że trafiła mi się okazja wymiany z inną Forumka gazetową na tąż właśnie Escadę, więc zdecydowałam się na transakcję bezgotówkową
A poza tym - cieszę się Twoim szczęściem Sama mam w tej chwili już 3 flachy, w trzech róznych kieckach i budzi się we mnie Chomik Kolekcjoner (trzeba by wąteczek odkopać i jakowąś charakterystykę strzelić ), bo mam jeszcze ochotę z odmętów sieci i inne sukienki wygarnąć, ech... ten nałóg Więc z góry uprzedzam, że Escada ma właściwości uzależniające i za chwilę możesz uznać, że jednej flaszki to w ogole mieć nie warto, bo i tak szkoda używać i natychmiast trzeba się postarać o kolejną i następną...
Kruca bomba..
No nic, mam nadzieje, ze zanim to nastapi zdaze jeszcze kupic pare rzeczy z mojej listy, chocby te biedna Asje, co ja chwilowo EC wykosila
A tymczasem widze, ze wcale nie przesadzalam z ta obrona przed namietnoscia do EC - wielkiego farta mialam, ze mi sie udalo ja zlapac. I do tego jeszcze taka swieza! Hybrisku, a w 2004 wypuscili cos jeszcze? Czy ta granatowa to ostatnia?
Stary 2005-12-03, 20:03   #206
Edyta
Zadomowienie

Napiszę w wątku o marzeniach...może któraś z Was chce się pozbyć The Parfum Jourdana? Chodzi za mną od dawna i to musi się skończyć!!! (wiadomo jak ) Jest w Lumiere 30 ml za 160 i jak nie znajdę nigdzie, to kupię tam...nawet na allegro nie ma, dlaczego?
Edyta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-03, 20:35   #207
Ivesman
Raczkowanie

GG do Ivesman

W pierwszej kolejności ścigam teraz coco mademoiselle w wersji perfum,kenzo oriental- dla dziewczyny,a dla siebie w dalszym ciągu gucci pour homme i chanel egoiste.Większośc zapachów,o których mówiłem wczesniej mam w postaci próbek.
Ivesman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-04, 09:38   #208
Kasiulka22
Zakorzenienie

Gucci Eau de Parfum II - moje odkrycie ostatnich dni Kiedyś na pewno sobie kupię
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-06, 00:02   #209
hybris
Zadomowienie

Ponieważ wierzę w moc sprawczą tego wątku (tak się to przynajmniej prezentuje w moim przypadku), postanowiłam upublicznić moją nową wishlist, bo stara, jakby to powiedzieć... już mi się zrealizowała prawie cała

A na nowej liści są
  • Theorema, com ją na Le Feu wymieniła, co nie znaczy, że nie chcę jej mieć w swojej kolekcji
    Cinnabar - czekam na niego cały czas, ale mam nadzieję, że się zmaterializuje już niedługo
    Wish - też oddany za coś cenniejszego, ale mieć go chcę nadal.
    Narciso Rodriguez edp - z ciekawości i sympatii dla edt.
    Escada Collection w kiecce z 2000 roku - chyba zaczęłam collectionować te Escady
    CdG Bruntsugar i Woodcaffe - jak to dobrze, że ma być na nowo otwarta Guerilla (jak wyczytałam na naszym bratnim gazetowym forum )
    a dziś doszusowała Nieprzezwoita Organza, choć myślę raczej o mniejszej pojemności.

Na wiosnę natomist już myślę o
  • Quelques Roses Houbiganta
    Tresor Lancome - sentymentalie
    Escada Tropical Punch - jeśli uda mi się ja gdzieś kupić za w miarę przyzwoite pieniądze
    Le Baiser Lalique

no to teraz zobaczymy, jak to jest z tą mocą sprawczą wątku
Stary 2005-12-06, 08:18   #210
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edyta
Napiszę w wątku o marzeniach...może któraś z Was chce się pozbyć The Parfum Jourdana? Chodzi za mną od dawna i to musi się skończyć!!! (wiadomo jak ) Jest w Lumiere 30 ml za 160 i jak nie znajdę nigdzie, to kupię tam...nawet na allegro nie ma, dlaczego?
Widziałam je w perfumerii w Bydgoszczy Może uśmiechniesz się do tamtejszych dzwieczyn? Cen niestety nie pamiętam
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości