![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: troszkę rzeczy do wymiany
oprócz tego zestawu nisim mam podkład DIORA jasny kolor sprawdzę dokładnie jak będziesz chciała
![]() edit: Christian Dior Diorskin Nude Fluid Foundation 020 Light Beige
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2010-05-16 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
podoma mi się teraz
- Inglot, ultradelikatny róż do policzków, oczu i ciała, kolor 94 (tylko testowany), w kolorze brzoskwiniowym - pędzel do pudru For your beauty, kupiony w Rossmannie, tylko testowany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-21...y-Rossmann.htm
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Podobał Ci się u mnie płyn do prostowania Welli.
Po dokładkach spodobały mi się u Ciebie: - Avon, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200ml, nowy, nieużywany - Avon, glicerynowy krem do rąk pomarańczowy, nowy, nieużywany Kilka rzeczy jeszcze mi wpadło w oko, więc jak jeszcze coś u mnie widzisz daj znać, chętnie bym powiększyła wymiankę. ![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
tylko teraz tak -ten filtr · La Roche Posay Anthelios AC SPF 30 ok 60% z 50ml -z wymianki ,Wizażanka mam z wymiany,Wizażanka nie pamięta kiedy dokładnie go otwarła ,podobno ok 8 miesięcy temu,datę ważności ma jeszcze rok chyba
i prosiłabym o fotke różu ? ![]()
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym to: Avon, Bali Bliss EDT 50ml, nowa, nieużywana / 2 sztuki Avon, Jet Femme Holiday EDT 50ml, nowa, nieużywana Avon, Ice Sheers Luscious EDT 50ml, nowa, nieużywana - Avon, tusz do rzęs SuperShock, kolor black, nowy, nieużywany - Avon, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200ml, nowy, nieużywany - Avon, glicerynowy krem do rąk pomarańczowy, nowy, nieużywany Avon, Chłodzący spray do stóp Wiśniowa świeżość 75ml nowy nieużywany Sprawdziłam ceny na allegro i za te rzeczy mogłabym oddać: Wella - High hair / Flat Iron Spray Bare Escentuals - i.d. bare Vitamins Multiwitaminowy kompleks do stosowania pod bazę lub krem. + mogę Ci dorzucić ten zielony korektor Sam kompleks kosztował 120 zł + Wella: ponad 5o zł - sądzę, że taka wymianka byłaby dla Ciebie cenowo opłacalna ( a dla mnie ilościowo ![]() Jakbyś miała jeszcze do wakacji dobre wyszczuplacze (wysokie noty na KWC) to za kilka oddałabym dodatkowo paletkę Diora.
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
ok
![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
a co ze mną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
tylko to co w wątku, te Reporter są nowe i dość wąskie, albo te czarne też są wąskie. Najbardziej "rurkowate"
![]() ![]() chcesz dokładne wymiary? ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- jesli będa za szerokie to zawsze można u krawcowej zwęzić za pare złotych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Reporter: dł całkowita: ok. 100cm pas: 32cm biodra: 41 cm szer nogawki: 15 cm Czarne: pas: 35 cm dł całkowita: 102cm biodra: 44cm szer nogawki: 18 cm Diverse: dł całkowita: 96 cm pas: 33 cm biodra: 40cm szer nogawki: 14 cm jakis wymiar pominęłam? ;p Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-05-18 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
po przeglądnięciu cen i przeliczeniu myślę, że mogę te spodnie dać za:
- Avon, Bali Bliss EDT 50ml, nowa, nieużywana, - Avon, Jet Femme Holiday EDT 50ml, nowa, nieużywana i tusz SUPER SHOCK ![]() napisz najlepiej PW czy Ci tak odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wymienisz część rzeczy to do wymianki za Wellę jeszcze bym coś dobrała, aby wyrównać cenę
![]() A korektor mogę dorzucić, a nawet dwa (mam jeszcze inny mineralny). ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-19 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
hej
![]() - wykręcany mniejszy pędzel do pudru, w metalowym etui, firmy brak, super do torebki! - Maybelline, czarny pojedyńczy cień do powiek ponad połowa - szczotka prostująca włosy z Avonu - olejki eteryczne do aromaterapii - ile po terminie ? - zestaw kawowy - Avon, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200ml, nowy, nieużywany - Avon złocisty puder w pędzlu 10g - Mon Ami kredki do oczu złota
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
moge ci oddac bluzke tally weijl albo spodnice w kratke za jeden z zapachow
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
nie wszystko
![]() - wykręcany mniejszy pędzel do pudru, w metalowym etui, firmy brak, super do torebki! - Maybelline, czarny pojedyńczy cień do powiek ponad połowa - szczotka prostująca włosy z Avonu - olejki eteryczne do aromaterapii - ile po terminie ? - zestaw kawowy- Mon Ami kredki do oczu złota mogłabym zostać przy tym, jeżeli nie chcesz oddawać tamtych ![]() p.s. będąc konsultantką avon, masz takze znizke ;p
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-05-19 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Aleś mi znalazła...!
![]() Akurat jakąś promocję wyczaiłaś. Na KWC cena inna, a i ja płaciłam ok. 50 zł w sklepie fryzjerskim. Ok. proponuję: - Avon, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200ml, nowy, nieużywany - Avon, glicerynowy krem do rąk pomarańczowy, nowy, nieużywany Avon, Chłodzący spray do stóp Wiśniowa świeżość 75ml nowy nieużywany lub jedną wodę Bali zamiast tego sprayu A ja oddam: Wellę zielony korektor EDM korektor w strunie Meow / kolor Sleek Abyssinian (jasny) Co ty na to?
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
więc ja sie zgadzam
![]() wymiary z aukcji Biust: 50 cm x 2 Ramiona: 43 x 2 cm Rękaw od ramienia: 60 cm Rękaw od pachy: 50 cm Długość całkowita bez kaptura: 69 cm pasuje na rozmiar s/m, ja sie nosze w m/l i ledwo zapinam w biuscie ![]()
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie znalzlam nic dlasiebie
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Napisałam spray do stóp lub Bali - a nie oba.
![]() To ja się zgadzam i zapraszam na PW. Oddaję Wellę i oba korektory mineralne za: spray do nóg preparat wyszczuplający i krem do rąk Jakby co, to jeszcze do wakacji możemy powiększyć wymiankę. ![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
napisz proszę co u mnie Ci się spodobało bo w przeciwnym razie nie wiem za co mam szukać czegoś w Twoim wątku.
![]()
![]() |
#204 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
- Inglot, ultradelikatny róż do policzków, oczu i ciała, kolor 94 (tylko testowany), w kolorze brzoskwiniowym
- Avon, różdżka do ust 3w1: szminka, błyszczyk, konturówka, jedyny tego typu produkt na rynku, kolor Frozen Rose, nowa, nieużywana Cos u mnie??
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
- Inglot, ultradelikatny róż do policzków, oczu i ciała, kolor 94 (tylko testowany), w kolorze brzoskwiniowym - pędzel do pudru For your beauty, kupiony w Rossmannie, tylko testowany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-21...y-Rossmann.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
ok, to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
byłabym zainteresowana cieniami l'oreal. wstępnie jednak do jutra Vatika jest zarezerwowana. jeżeli będziesz nadal zainteresowana, odezwę się jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
a myślisz, że może chcieć to samo co ja? ;p
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- aha no ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.