..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::.. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-06, 20:51   #181
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
a ja slyszalam od dietetyka w oprah show takie uzasadnienie, ze nie jedzenei po 18 to bzdura, poniewaz, jak chodzisz spac ok 24 to nie jedzac od 18 bys na sniadanie kolo 3nad ranem musiala wstawac :| to znaczy, jak jestes aktywna/ nie spisz, nie mozesz sie nigdy glodzic bo to cie rozregulowuje. no chyba ze zasypiasz o 21 i wstajesz o swicie...

w sumie nawet dr a od SB mowi, ze jak caly dzien latasz, pracujesz, to logicznie ze zjesz duza kolacje wieczorem a w dzien sie nie najesz 'na zapas'.

ale pewnie jest tak jak ze wszystkim czyli UMIAR ani sie nie glodzic przed snem ani nie obzerac do nieprzytomnosci
to samo pisalam tylko w innych slowach
tez dlugo nie moglam w to uwierzyc,ale sprobowalam i efektem bylo 1,5kg w dol w ciagu 2msc, ale zmienilam TYLKO kolacje na bialkową jedzona 1h przed snem (oczywisce racjonalne odzywianie tez bylo)

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 20:52   #182
blonndee
Wtajemniczenie

dziekuje za te linki, bardzo przydatne chociaz ja nadal nie bede jadla pozniej niz 3godz przed snem [tam w jednym jest zreszta napisane, ze jesli kogos niespecjalnie miesnie obchodza to moze, a mnie prawie wcale]. ale baaardzo mi sie podoba 10PŻ chyba je na lodowce powiesze
Stary 2008-03-06, 20:55   #183
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
ale pewnie jest tak jak ze wszystkim czyli UMIAR ani sie nie glodzic przed snem ani nie obzerac do nieprzytomnosci
No właśnie tak, bo jak sięgamy po coś białkowego godzinę przed snem to najprawdopodobniej będzie to serek wiejski lub kawałek sera białego, a nie coś ogromnego Może tez być jakaś ryba albo kurczak, ale to zazwyczaj jemy z jakimiś sałatkami, więc raczej taki zestaw 3 godz przed snem

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 20:55   #184
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny, kurcze mam problem, bo z dnia na dzień coraz mniej jem, tzn. tak mi sie wydaje. Moze tylko to moje odczucie dlatego napisze Wam mój jadlospis z dwoch dni a Wy spójrzcie na to "trzeźwym" okiem i powiedzcie co jest nie tak.
wczorajszy był taki:
Ś. - omlet z 2 jajek, nadziewany pieczarkami i serkiem.
O. - miseczka (nie cala) sosu z piersi z kurczaka, papryki i coś tam jeszcze było
K. - wieśniaczek z dodatkami

a dzisiaj:
Ś. - omlet z dodatkami
O. - sałatka z tuńczyka, papryki, ogórka kiszonego i cebulki
K. - kawałek makreli wędzonej (zwykle jadam wieśniaczka z dodatkami ale nie bylo w sklepie tych z piątnicy)

zaznaczam, że naprawde nie jestem głodna. Tak myślę, że może dlatego, że nauczyłam sie dużo pić w ciągu dnia wody i czerwonej herbaty.
A może wcale nie jest tego mało, ja już sama nie wiem

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 21:01   #185
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kurcze mam problem, bo z dnia na dzień coraz mniej jem, tzn. tak mi sie wydaje. Moze tylko to moje odczucie dlatego napisze Wam mój jadlospis z dwoch dni a Wy spójrzcie na to "trzeźwym" okiem i powiedzcie co jest nie tak.
wczorajszy był taki:
Ś. - omlet z 2 jajek, nadziewany pieczarkami i serkiem.
O. - miseczka (nie cala) sosu z piersi z kurczaka, papryki i coś tam jeszcze było co to znaczy "coś tam' czyli bardzo mało, no i niecała miseczka
K. - wieśniaczek z dodatkami dodatkami?

a dzisiaj:
Ś. - omlet z dodatkami
O. - sałatka z tuńczyka, papryki, ogórka kiszonego i cebulki
K. - kawałek makreli wędzonej (zwykle jadam wieśniaczka z dodatkami ale nie bylo w sklepie tych z piątnicy) a warzywa? i kawałek makreli?

zaznaczam, że naprawde nie jestem głodna. Tak myślę, że może dlatego, że nauczyłam sie dużo pić w ciągu dnia wody i czerwonej herbaty.
A może wcale nie jest tego mało, ja już sama nie wiem
No 3 posiłki pewnie nie co 3 godziny, bo raczej pół dnia na nogach nie jesteś, to nie jest racjonalne odżywianie... bardzo nieładnie, przekąski koniecznie!!!!!! Brak NNKT wczoraj, nie ma II śniadania, no i jesteś na II fazie, kobieto! Jak się nie poprawisz klaps na gołą we wtorek! bardzo bardzo mało

Stary 2008-03-06, 21:06   #186
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja slyszalam od dietetyka w oprah show takie uzasadnienie, ze nie jedzenei po 18 to bzdura, poniewaz, jak chodzisz spac ok 24 to nie jedzac od 18 bys na sniadanie kolo 3nad ranem musiala wstawac :| to znaczy, jak jestes aktywna/ nie spisz, nie mozesz sie nigdy glodzic bo to cie rozregulowuje. no chyba ze zasypiasz o 21 i wstajesz o swicie...

w sumie nawet dr a od SB mowi, ze jak caly dzien latasz, pracujesz, to logicznie ze zjesz duza kolacje wieczorem a w dzien sie nie najesz 'na zapas'.

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
to samo pisalam tylko w innych slowach
tez dlugo nie moglam w to uwierzyc,ale sprobowalam i efektem bylo 1,5kg w dol w ciagu 2msc, ale zmienilam TYLKO kolacje na bialkową jedzona 1h przed snem (oczywisce racjonalne odzywianie tez bylo)
no tak, ale to jednak nie to samo bo z tego co ten doktor prawi wynika, ze to sa wlasnie te 3godz przed snem. czyli jak jem o 18 ide spac o 21 i jem sniadanie o 6 rano to jest ok, gorzej jak ide spac o 24. ja chodze ok 22, czasem wyjatek ale to wtedy jem odpowiednio pozniej bo zwyczajnie glodna jestem no ale 3 godziny to nie 1. no nic, nie ma o co sie spierac, bo kazdy swoj organizm ma i wie jak reaguje na co. ja z pelnym brzuchem po porstu nie zasne i bede sie wlasnie te 2 godziny wiercic wiec zostaje przy posilku 3 godziny przed snem
Cytat:
Napisane przez agaaata Pokaż wiadomość
tak, dokladnie te!!!! kocham je! milego peelingu

sculp up - super, jeszcze nigdy nie uzywalam czegos po czym od razu widze efekt, super konsystencja, zapach i wchlanianie ( nie za szybkie i nie za wolne - bo za szybko to tez zle, nie zdaze sie nasmarowac a tu juz wyschlam hehe), no i od razu jakies takie fajne uczucie, ale moze to tez zasluga tego peelingu, w kazdym razie pouzywam jeszcze troche i dam znac co i jak na dluzsza mete

cwiczenia - zalezy, staram sie urozmaicac, zaczynam od 1 i 2 albo 3 i 4 krokow z A6W, potem podnosze sobie proste nogi do gory, potem leze na boku i nogi w gore ( to na boczki! dobre), brzuszki niepelne , potem w podwojnym tempie, pozniej sobie tylek do gory podnosze lezac na plecach, potem w podwojnym tempie, jakies tam wymachy nogami na kleczaco... co mi przyjdzie do glowy

a z tą grupą wsparcia masz racje - gdybym sie nie zaczela udzielac na forum to juz dawno by szlag trafil moja diete! wole tu tracic czas niz na piwie ze znajomymi :P tu zawsze jest wesolo

blonndee - nawet jesli efekty CIe nie zadowolą - nie waz mi sie rzucac diety!!! bo:
1) rzucisz sie na niezdrowe żarełko i potem bedziesz okrutnie załowac
2) bede Cie atakowac na PW i nie opedzisz sie ode mnie poki nie wrocisz, wiec po co tracic ten czas ktory teoretycznie moglabys zmarnowac
3) efekty napewno sie pojawią predzej czy pozniej
4) kto mnie będzie rozsmieszal????
to jak mi sie skonczy to wszystko co mam, czyli pewnie za miesiac to moze sprawie sobie to co polecasz chociaz tak skromnie myslalam o lancome bo slyszalam, ze naprawde super tyle, ze mi zalezy na ujedrnieniu i wyszczupleniu a nie cellulicie bo ja go zwyczajnie nie mam
to widze, ze w cwiczeniach czysty spontan no to luuuzik, tez chyba wyznacze sobie dziennie 30 min do godziny [w zaleznosci od ilosci wolnego czasu] i bede cwiczyla to, na co aktualnie mam ochote
oj jest wesolo ja juz was wszystkie dziewczynki pokochalam, bo gdyby nie wy to bym pewnie wlasnie szamala jakies chipsy i popijala drinkiem z vodka a tu co? nie dosc ze zdrowa i [miejmy nadzieje]chudsza to jeszcze trzezwiutka
oj mocny atak, mocny ale skuteczny mi wystarczy na ambicje wjechac. nie no, co by nie bylo [chyba ze ciezsza sie okaze] skoncze te 14 dni. jak nic sie nie ruszy to zium na 2faze, bo moze moj organizm po prostu musi miec wegle i blonnik i juz, a jak sie ruszylo to moze wytrzymam i 3 tygodnie?
eeeh, w kazdym razie dzieki za wsparcie, agentko ty
Stary 2008-03-06, 21:07   #187
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
No 3 posiłki pewnie nie co 3 godziny, bo raczej pół dnia na nogach nie jesteś, to nie jest racjonalne odżywianie... bardzo nieładnie, przekąski koniecznie!!!!!! Brak NNKT wczoraj, nie ma II śniadania, no i jesteś na II fazie, kobieto! Jak się nie poprawisz klaps na gołą we wtorek! bardzo bardzo mało
wiedziałam, że coś będzie nie tak
od jutro sie poprawiam i zaczynam jesc drugie sniadanie, choc by miał to być owoc! a na kolacje jem wiesniaczka z dodatkami czyli z papryką , pomidorkiem, ogórkiem, i szynka drobiowa - oczywiscie pokrojone w kawalki i wymieszane.
jutro jestem caly dzien w domku więc i będę jadła racjonalnie i z głowa SB
Dziekuje Kasiu

14.08.2010
baby

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 21:12   #188
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
od jutro sie poprawiam i zaczynam jesc drugie sniadanie, choc by miał to być owoc! a na kolacje jem wiesniaczka z dodatkami czyli z papryką , pomidorkiem, ogórkiem, i szynka drobiowa - oczywiscie pokrojone w kawalki i wymieszane.
Dziekuje Kasiu
No bo Kochana jesteś na II fazie i musisz już przyzwyczajać organizm do węglowodanów, PriVativ tu tak strofowałyśmy, żeby już skończyła tą pierwszą,a tu mamy drugi ładny przykład A wiesz, że się widujemy to nie masz tak łatwo hehehe I nie kombinuj mi tu przypadkiem: będę jadła mniej to szybciej schudnę, bo wiesz czym to grozi, dbaj o swoje zdrowie, proszę

Stary 2008-03-06, 21:15   #189
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

onaella straaaaasznie malutko!!!!!!!
blonndee jest dokladnie tak jak pisala Ahcak- na 1h przed snem czyste bialko, czyli wiesnia albo kawalek twarogu- bez zadnych dodatkow. bialko +dodatki (warzywa) na 3h przed snem. ja jadlam/jem albo pol wiesniaka albo plaster twarogu bo mi strasznie w brzuchu burka i zasnac nie moge

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 21:17   #190
kapka
Zadomowienie

cześć wieczorową porą..

Zgłaszam się w części 3 dietki SB
Od jutra zaczynam II faze, zobaczymy jak to będzie..
Paskudny mam humor,uciekam spać, bo inaczej moge Was pozarażać przez neta tym pesymizmem, miłego wieczorku

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 21:20   #191
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
No bo Kochana jesteś na II fazie i musisz już przyzwyczajać organizm do węglowodanów, PriVativ tu tak strofowałyśmy, żeby już skończyła tą pierwszą,a tu mamy drugi ładny przykład A wiesz, że się widujemy to nie masz tak łatwo hehehe I nie kombinuj mi tu przypadkiem: będę jadła mniej to szybciej schudnę, bo wiesz czym to grozi, dbaj o swoje zdrowie, proszę
akurat to kiedys przerabialam i na zdrowie mi napewno nie poszlo dlatego napisalam te moje jadlospisy zeby znowu tego błędu nie popełniać. I to też pośrednio dzieki PriVativ zorientowalam sie, że przeciez ja nie wiele wprowadzam na tą II fazę.
Cieszę sie, że mamy to forum bo bym chyba zginęła w świecie diet i kiepskiego żywienia.
Od jutro ostro biorę sie za siebie!
mcdulka - obiecuje poprawę
bo jak nie to sama sobie wymierze

14.08.2010
baby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 21:22   #192
201803260919
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
no tak, ale to jednak nie to samo bo z tego co ten doktor prawi wynika, ze to sa wlasnie te 3godz przed snem. czyli jak jem o 18 ide spac o 21 i jem sniadanie o 6 rano to jest ok, gorzej jak ide spac o 24. ja chodze ok 22, czasem wyjatek ale to wtedy jem odpowiednio pozniej bo zwyczajnie glodna jestem no ale 3 godziny to nie 1. no nic, nie ma o co sie spierac, bo kazdy swoj organizm ma i wie jak reaguje na co. ja z pelnym brzuchem po porstu nie zasne i bede sie wlasnie te 2 godziny wiercic wiec zostaje przy posilku 3 godziny przed snem

to jak mi sie skonczy to wszystko co mam, czyli pewnie za miesiac to moze sprawie sobie to co polecasz chociaz tak skromnie myslalam o lancome bo slyszalam, ze naprawde super tyle, ze mi zalezy na ujedrnieniu i wyszczupleniu a nie cellulicie bo ja go zwyczajnie nie mam
to widze, ze w cwiczeniach czysty spontan no to luuuzik, tez chyba wyznacze sobie dziennie 30 min do godziny [w zaleznosci od ilosci wolnego czasu] i bede cwiczyla to, na co aktualnie mam ochote
oj jest wesolo ja juz was wszystkie dziewczynki pokochalam, bo gdyby nie wy to bym pewnie wlasnie szamala jakies chipsy i popijala drinkiem z vodka a tu co? nie dosc ze zdrowa i [miejmy nadzieje]chudsza to jeszcze trzezwiutka
oj mocny atak, mocny ale skuteczny mi wystarczy na ambicje wjechac. nie no, co by nie bylo [chyba ze ciezsza sie okaze] skoncze te 14 dni. jak nic sie nie ruszy to zium na 2faze, bo moze moj organizm po prostu musi miec wegle i blonnik i juz, a jak sie ruszylo to moze wytrzymam i 3 tygodnie?
eeeh, w kazdym razie dzieki za wsparcie, agentko ty
ten sculp up to nie jest na celulit tylko na napięcie i dodanie elastycznosci skorze
mądrze rzeczesz, co do alkoholu to ja dzieki tej diecie wychodze z mojego alkoholizmu, bo ja nie umialam bez piwa żyć!
damy razem rade pokonac wszystkie nasze slabosci

Cytat:
Dziekuje Kasiu
sluchaj co Ahcak Ci prawi przed Nią nie uciekniesz, i ja ją poprosze zeby przywaliła Ci jeszcze ode mnie hihi

tak serio - nawet jak nie masz ochoty, to zmuszaj sie do przekąski, niech bedzie w Twojej swiadomosci fakt, ze jak nie jesz wiecej niz 3-4 godz, to spowalnia Ci sie metabolizm
i nawet jak nie jestes glodna, to schrupnij przynajmniej orzeszkow kilka
zmuszaj sie do tego nawet, rozsadek górą
caly dzien w domku - to szalej kulinarnie i regularnie powodzenia i smacznego na jutro i oczywiscie - apetytu
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 21:22   #193
PriVativ
Zadomowienie

ło matko!! ale czytania NO No My to chyba naprawde jak rodzina:P KUrde szkoda tylko ze na poczatku watku niema takiego czegos ze kazda wkleja swoje zdjecie bysmy wiedzieli z kim mamy doczynienia:P :P hihi

ja dzis niezgrzeszylam oprocz tej babeczki na II sniadanie 3mam sie jakos,i chyba naprawde zaczelam nabierac maniery co do zdrowego odrzywiania:P
Stary 2008-03-06, 21:26   #194
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
ło matko!! ale czytania NO No My to chyba naprawde jak rodzina:P KUrde szkoda tylko ze na poczatku watku niema takiego czegos ze kazda wkleja swoje zdjecie bysmy wiedzieli z kim mamy doczynienia:P :P hihi

ja dzis niezgrzeszylam oprocz tej babeczki na II sniadanie 3mam sie jakos,i chyba naprawde zaczelam nabierac maniery co do zdrowego odrzywiania:P
moje w avatarku
a Ciebie powiedzmy, że poznam bo brzuszku
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 21:29   #195
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

sluchaj co Ahcak Ci prawi przed Nią nie uciekniesz, i ja ją poprosze zeby przywaliła Ci jeszcze ode mnie hihi

tak serio - nawet jak nie masz ochoty, to zmuszaj sie do przekąski, niech bedzie w Twojej swiadomosci fakt, ze jak nie jesz wiecej niz 3-4 godz, to spowalnia Ci sie metabolizm
i nawet jak nie jestes glodna, to schrupnij przynajmniej orzeszkow kilka
zmuszaj sie do tego nawet, rozsadek górą
caly dzien w domku - to szalej kulinarnie i regularnie powodzenia i smacznego na jutro i oczywiscie - apetytu
ja już podkulam ogonek i slucham sie Plażowych koleżanek.

A i mam już motywacje, jak będę źle jadła to przestaniecie się ze mną koleżankować, a tego oczywiście nie chce

14.08.2010
baby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 21:30   #196
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
ten sculp up to nie jest na celulit tylko na napięcie i dodanie elastycznosci skorze
mądrze rzeczesz, co do alkoholu to ja dzieki tej diecie wychodze z mojego alkoholizmu, bo ja nie umialam bez piwa żyć!
damy razem rade pokonac wszystkie nasze slabosci
ooo, to taki idealny dla mnie
no to spokojnie sie mozemy wspierac bo dla mnie dzien, no, moze 2 bez lampki czerwonego wytrawnego albo mojito [a wiadomo, nigdy nie konczy sie na jednym] byl dniem straconym. ale wiesz, nawet mi teraz AZ TAK bardzo nie brakuje % ale jestem wrecz pewna, ze pierwszy dzien 2fazy uhonoruje LAMPKA czerwonego wina [reszte wcisne mamie]
pewnie, ze damy rade! wkoncu nie walczymy w pojedynke
Cytat:

rodzina rodzina i to jaka fajna
to moze zarzucisz caly swoj 2fazowy menu-dzien?
Stary 2008-03-06, 21:39   #197
blonndee
Wtajemniczenie

dobra dziubaski, ja juz sie zbieram lulu. jutro rano sie pochwale ewentualnymi zmianami wymiarowo-wagowymi
buziaczki i dobranoc
Stary 2008-03-06, 21:45   #198
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
ooo, to taki idealny dla mnie
no to spokojnie sie mozemy wspierac bo dla mnie dzien, no, moze 2 bez lampki czerwonego wytrawnego albo mojito [a wiadomo, nigdy nie konczy sie na jednym] byl dniem straconym. ale wiesz, nawet mi teraz AZ TAK bardzo nie brakuje % ale jestem wrecz pewna, ze pierwszy dzien 2fazy uhonoruje LAMPKA czerwonego wina [reszte wcisne mamie]
pewnie, ze damy rade! wkoncu nie walczymy w pojedynke

rodzina rodzina i to jaka fajna
to moze zarzucisz caly swoj 2fazowy menu-dzien?
ok:P

ś-jajecznica z 2 jajek z pieczarkami szynka i serem na oliwie z oliwek
p-jogurt naturalny,babeczka z bita smietana galaretka i truskawkami (wiem wiem ze niedozwolone ale co tam humor mi poprawila:P i uczcilam przejscie na II faze:P)
o-rolmopsy (nie mialam czasu na porzadny obiad wic takie cos zjadlam)
k-serek wiejski z pomidorami ,szkl mleka

A od jutrab grejfrucik w jadlospis mi wskakuje normaknie boSSSKo:P grejfrut na mnie dobrze dzialal na odzhudzanie. DLatego wole czesciej grejfruta niz jablko jesc
Stary 2008-03-06, 21:48   #199
201803260919
BAN stały

Cytat:
juz dawno mialam pytac, ale zapomnialam: to zdjecie w Twoim avatarku to Ty...?
moje są w metamorfozach.. mozna wejsc w moj profil i zobaczyc na wątek przeze mnie założyony

Cytat:
dobra dziubaski, ja juz sie zbieram lulu. jutro rano sie pochwale ewentualnymi zmianami wymiarowo-wagowymi
buziaczki i dobranoc
dobranoc podziel sie od razu!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 21:54   #200
Shilpa
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Shilpa

Powołując się na tradycję chwalenia się jadłospisem, przedstawię swój. Przy czym zaznaczam, że jestem na fazie II, stąd czekolada ;D

ś: omlet z twarożkiem (zmiksowanym ze słodzikiem, łyżką jogurtu, cynamonem i aromatem szarlotkowym)
ś II: spora garść orzeszków ziemnych
o: pierś kurczaka w pesto, ogórek i pół pomidora
p: kakao (na mleku 0,5%), 2 kawałki gorzkiej czekolady (90% ), kilka migdałów
k: 2 zawijasy z sałaty, cheedara i wędliny

W sumie wyszło baardzo smacznie. Tylko cały czas za mną chodzi ochota na "grzeszki" w stylu drożdżówki, ciastka... Chyba dlatego potrzebuję SB żeby naprawdę utrwalić się w zdrowych nawykach. Bo do teraz to było na zasadzie "dzień bez czegoś słodkiego - dniem straconym".
Stary 2008-03-06, 21:55   #201
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
juz dawno mialam pytac, ale zapomnialam: to zdjecie w Twoim avatarku to Ty...?
moje są w metamorfozach.. mozna wejsc w moj profil i zobaczyc na wątek przeze mnie założyony

dobranoc podziel sie od razu!
ło matko chciała bym byc taka łądna!!! Niestety duzo mi brakuje Ale włąśnie szukam zdjecia do avatarku, poki co dodam jakies tam a potem zmienie bo jakiegos paszczaka teraz dodam
Stary 2008-03-06, 21:57   #202
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ale ładna Dziewczynka z Ciebie! Nie mogłam sie powstrzymać i musiałam zobaczyć A jakie masz teraz włoski ciemne czy jasne??

I tak jak patrzę to Ty na osobę potrzebującą diety nie wyglądasz!

14.08.2010
baby
Stary 2008-03-06, 22:00   #203
201803260919
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Shilpa Pokaż wiadomość
Powołując się na tradycję chwalenia się jadłospisem, przedstawię swój. Przy czym zaznaczam, że jestem na fazie II, stąd czekolada ;D

ś: omlet z twarożkiem (zmiksowanym ze słodzikiem, łyżką jogurtu, cynamonem i aromatem szarlotkowym)
ś II: spora garść orzeszków ziemnych
o: pierś kurczaka w pesto, ogórek i pół pomidora
p: kakao (na mleku 0,5%), 2 kawałki gorzkiej czekolady (90% ), kilka migdałów
k: 2 zawijasy z sałaty, cheedara i wędliny
bardzo ladny jadlospis

Cytat:
ło matko chciała bym byc taka łądna!!! Niestety duzo mi brakuje Ale włąśnie szukam zdjecia do avatarku, poki co dodam jakies tam a potem zmienie bo jakiegos paszczaka teraz dodam
a ja juz myslalam - uff, bo bym w kompleksy totalnie popadla przy Tobie hihi
to bede wypatrywac nowego avatarka
Stary 2008-03-06, 22:02   #204
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Kochana ale ładna Dziewczynka z Ciebie! Nie mogłam sie powstrzymać i musiałam zobaczyć A jakie masz teraz włoski ciemne czy jasne??

to samo chcialam napisac ze raczej dietki chyba nie potrzebujesz:P:P MI tez sie podobaja Twoje zdjecia

Jutro wazenie i miezenie!!!!
Stary 2008-03-06, 22:03   #205
201803260919
BAN stały

Cytat:

dzieki ale wiesz, ja tam nic ladnego w sobie nie widze, musze wyjsc z tych kompleksow, i SB mi ma pomoc hihi
teraz mam ciemne wlosy, wygladam wlasciwie identycznie jak na 1 zdjeciu
potrzebuje diety - te zdjecia tylko twarz pokazuja, brzuch, tylek i nogi - tragedia! ale bedzie lepiej - musi byc w koncu jak sie zdrowo zaczelam prowadzic
Stary 2008-03-06, 22:05   #206
201803260919
BAN stały

Cytat:
to samo chcialam napisac ze raczej dietki chyba nie potrzebujesz:P:P MI tez sie podobaja Twoje zdjecia

Jutro wazenie i miezenie!!!!
no no no, i kto to mowi! czyzby ta laska ktora wazy ledwo ponad 50 kilo i ktora ma super zdjątko w nowym avatarku? eh, jednak wpadne w kompleksy przy Tobie hehe
Stary 2008-03-06, 22:05   #207
stokrotka24
Zakorzenienie

Witam plażowiczki i zgłaszam się w III części wątku

Ostatnio mam tak mało czasu, że nie daje rady nic naskrobać, chociaż staram sie poczytać w wolnej chwili co naskrobałyście, a jest tego dużo.
Żałuje tylko, że ominęła mnie imprezka z okazji 5000 postu. Widzę, że naprawdę dobrze się bawiłyście

Ja cały dzień poza domem więc dziś nawet nie miałam jak porządnie się najeść. Moje dzisiejsze menu( bardzo skromne w porównaniu do innych dni):
Śniadanko: omlet z warzywami zrobiony i zjedzony w biegu
Obiad o 15: 3 kabanosy, trochę sałatki warzywnej i wieśniak
Kolacja o 21: duży jogurt naturalny z orzeszkami.
Nawet nie miałam kiedy coś przygryźć między posiłkami. Jutro i w sobotę będzie to samo, bo cały dzień na uczelni. Dopiero w poniedziałek wszystko wróci do normy.

Miłego wieczorku
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 22:08   #208
201803260919
BAN stały

stokrotka24 - kategorycznie nakazuje - bierz przekąski ze sobą! kup sobie przynajmniej paczuszke orzechow i chrupaj miedzy zajeciami

edit: a co do imprezki - rzeczywiscie super bylo na następną musisz sie zalapac! bo my zamierzamy szybciutko naklepac kolejne 5000 postow hihi
Stary 2008-03-06, 22:08   #209
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny Wy tu wklejacie zdjecia a zaraz zacznął sie wiadmości na PW z numerami telefonu od wielbicieli

14.08.2010
baby
Stary 2008-03-06, 22:12   #210
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
no no no, i kto to mowi! czyzby ta laska ktora wazy ledwo ponad 50 kilo i ktora ma super zdjątko w nowym avatarku? eh, jednak wpadne w kompleksy przy Tobie hehe
hehe no cos Ty Ledwo ponad 50 to ja bym chciala poki co to caaaaaałe 5 kilo:P

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Witam plażowiczki i zgłaszam się w III części wątku

Ostatnio mam tak mało czasu, że nie daje rady nic naskrobać, chociaż staram sie poczytać w wolnej chwili co naskrobałyście, a jest tego dużo.
Żałuje tylko, że ominęła mnie imprezka z okazji 5000 postu. Widzę, że naprawdę dobrze się bawiłyście

Ja cały dzień poza domem więc dziś nawet nie miałam jak porządnie się najeść. Moje dzisiejsze menu( bardzo skromne w porównaniu do innych dni):
Śniadanko: omlet z warzywami zrobiony i zjedzony w biegu
Obiad o 15: 3 kabanosy, trochę sałatki warzywnej i wieśniak
Kolacja o 21: duży jogurt naturalny z orzeszkami.
Nawet nie miałam kiedy coś przygryźć między posiłkami. Jutro i w sobotę będzie to samo, bo cały dzień na uczelni. Dopiero w poniedziałek wszystko wróci do normy.

Miłego wieczorku
No nonie moze tak byc. Jakies przekaski prosze jedz. Tak jak Ci poprzedniczka napisala kup orzeszki albo cos w tym stylu Powodzenia

Cytat:
Dziewczyny Wy tu wklejacie zdjecia a zaraz zacznął sie wiadmości na PW z numerami telefonu od wielbicieli

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości