|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
Cytat:
tez dlugo nie moglam w to uwierzyc,ale sprobowalam i efektem bylo 1,5kg w dol w ciagu 2msc, ale zmienilam TYLKO kolacje na bialkową jedzona 1h przed snem (oczywisce racjonalne odzywianie tez bylo )
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje za te linki, bardzo przydatne
chociaz ja nadal nie bede jadla pozniej niz 3godz przed snem [tam w jednym jest zreszta napisane, ze jesli kogos niespecjalnie miesnie obchodza to moze, a mnie prawie wcale ]. ale baaardzo mi sie podoba 10PŻ chyba je na lodowce powiesze
|
|
#183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może tez być jakaś ryba albo kurczak, ale to zazwyczaj jemy z jakimiś sałatkami, więc raczej taki zestaw 3 godz przed snem
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kurcze mam problem, bo z dnia na dzień coraz mniej jem, tzn. tak mi sie wydaje. Moze tylko to moje odczucie dlatego napisze Wam mój jadlospis z dwoch dni a Wy spójrzcie na to "trzeźwym" okiem i powiedzcie co jest nie tak.
wczorajszy był taki: Ś. - omlet z 2 jajek, nadziewany pieczarkami i serkiem. O. - miseczka (nie cala) sosu z piersi z kurczaka, papryki i coś tam jeszcze było K. - wieśniaczek z dodatkami a dzisiaj: Ś. - omlet z dodatkami O. - sałatka z tuńczyka, papryki, ogórka kiszonego i cebulki K. - kawałek makreli wędzonej (zwykle jadam wieśniaczka z dodatkami ale nie bylo w sklepie tych z piątnicy) zaznaczam, że naprawde nie jestem głodna. Tak myślę, że może dlatego, że nauczyłam sie dużo pić w ciągu dnia wody i czerwonej herbaty. A może wcale nie jest tego mało, ja już sama nie wiem
|
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie nie co 3 godziny, bo raczej pół dnia na nogach nie jesteś, to nie jest racjonalne odżywianie... bardzo nieładnie, przekąski koniecznie!!!!!! Brak NNKT wczoraj, nie ma II śniadania, no i jesteś na II fazie, kobieto! Jak się nie poprawisz klaps na gołą we wtorek! bardzo bardzo mało
|
|
#186 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no ale 3 godziny to nie 1. no nic, nie ma o co sie spierac, bo kazdy swoj organizm ma i wie jak reaguje na co. ja z pelnym brzuchem po porstu nie zasne i bede sie wlasnie te 2 godziny wiercic wiec zostaje przy posilku 3 godziny przed snem![]() Cytat:
chociaz tak skromnie myslalam o lancome bo slyszalam, ze naprawde super tyle, ze mi zalezy na ujedrnieniu i wyszczupleniu a nie cellulicie bo ja go zwyczajnie nie mam![]() to widze, ze w cwiczeniach czysty spontan ![]() no to luuuzik, tez chyba wyznacze sobie dziennie 30 min do godziny [w zaleznosci od ilosci wolnego czasu ] i bede cwiczyla to, na co aktualnie mam ochote![]() oj jest wesolo ja juz was wszystkie dziewczynki pokochalam, bo gdyby nie wy to bym pewnie wlasnie szamala jakies chipsy i popijala drinkiem z vodka a tu co? nie dosc ze zdrowa i [miejmy nadzieje]chudsza to jeszcze trzezwiutka![]() ![]() oj mocny atak, mocny ale skuteczny mi wystarczy na ambicje wjechac. nie no, co by nie bylo [chyba ze ciezsza sie okaze eeeh, w kazdym razie dzieki za wsparcie, agentko ty ![]()
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jutro sie poprawiam i zaczynam jesc drugie sniadanie, choc by miał to być owoc! a na kolacje jem wiesniaczka z dodatkami czyli z papryką , pomidorkiem, ogórkiem, i szynka drobiowa - oczywiscie pokrojone w kawalki i wymieszane. jutro jestem caly dzien w domku więc i będę jadła racjonalnie i z głowa SB Dziekuje Kasiu |
|
|
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
onaella straaaaasznie malutko!!!!!!!
blonndee jest dokladnie tak jak pisala Ahcak- na 1h przed snem czyste bialko, czyli wiesnia albo kawalek twarogu- bez zadnych dodatkow. bialko +dodatki (warzywa) na 3h przed snem. ja jadlam/jem albo pol wiesniaka albo plaster twarogu bo mi strasznie w brzuchu burka i zasnac nie moge
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
cześć wieczorową porą..
Zgłaszam się w części 3 dietki SB ![]() Od jutra zaczynam II faze, zobaczymy jak to będzie.. Paskudny mam humor,uciekam spać, bo inaczej moge Was pozarażać przez neta tym pesymizmem , miłego wieczorku
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę sie, że mamy to forum bo bym chyba zginęła w świecie diet i kiepskiego żywienia. Od jutro ostro biorę sie za siebie! mcdulka - obiecuje poprawę bo jak nie to sama sobie wymierze
|
|
|
|
|
#192 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
mądrze rzeczesz, co do alkoholu to ja dzieki tej diecie wychodze z mojego alkoholizmu, bo ja nie umialam bez piwa żyć! damy razem rade pokonac wszystkie nasze slabosci Cytat:
tak serio - nawet jak nie masz ochoty, to zmuszaj sie do przekąski, niech bedzie w Twojej swiadomosci fakt, ze jak nie jesz wiecej niz 3-4 godz, to spowalnia Ci sie metabolizm i nawet jak nie jestes glodna, to schrupnij przynajmniej orzeszkow kilka zmuszaj sie do tego nawet, rozsadek górą caly dzien w domku - to szalej kulinarnie i regularnie powodzenia i smacznego na jutro i oczywiscie - apetytu
|
||
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
ło matko!! ale czytania
![]() NO No My to chyba naprawde jak rodzina:P KUrde szkoda tylko ze na poczatku watku niema takiego czegos ze kazda wkleja swoje zdjecie bysmy wiedzieli z kim mamy doczynienia:P :P hihija dzis niezgrzeszylam oprocz tej babeczki na II sniadanie 3mam sie jakos,i chyba naprawde zaczelam nabierac maniery co do zdrowego odrzywiania:P
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Ciebie powiedzmy, że poznam bo brzuszku
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i slucham sie Plażowych koleżanek.A i mam już motywacje, jak będę źle jadła to przestaniecie się ze mną koleżankować, a tego oczywiście nie chce
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to spokojnie sie mozemy wspierac bo dla mnie dzien, no, moze 2 bez lampki czerwonego wytrawnego albo mojito [a wiadomo, nigdy nie konczy sie na jednym ] byl dniem straconym. ale wiesz, nawet mi teraz AZ TAK bardzo nie brakuje % ale jestem wrecz pewna, ze pierwszy dzien 2fazy uhonoruje LAMPKA czerwonego wina [reszte wcisne mamie ]pewnie, ze damy rade! wkoncu nie walczymy w pojedynke Cytat:
![]() i to jaka fajnato moze zarzucisz caly swoj 2fazowy menu-dzien?
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra dziubaski, ja juz sie zbieram lulu. jutro rano sie pochwale ewentualnymi zmianami wymiarowo-wagowymi
![]() buziaczki i dobranoc
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ś-jajecznica z 2 jajek z pieczarkami szynka i serem na oliwie z oliwek ![]() p-jogurt naturalny,babeczka z bita smietana galaretka i truskawkami (wiem wiem ze niedozwolone ale co tam humor mi poprawila:P i uczcilam przejscie na II faze:P)o-rolmopsy (nie mialam czasu na porzadny obiad wic takie cos zjadlam) k-serek wiejski z pomidorami ,szkl mleka A od jutrab grejfrucik w jadlospis mi wskakuje![]() ![]() normaknie boSSSKo:P grejfrut na mnie dobrze dzialal na odzhudzanie. DLatego wole czesciej grejfruta niz jablko jesc
|
|
#199 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
moje są w metamorfozach.. mozna wejsc w moj profil i zobaczyc na wątek przeze mnie założyony Cytat:
podziel sie od razu!
|
||
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Powołując się na tradycję chwalenia się jadłospisem, przedstawię swój. Przy czym zaznaczam, że jestem na fazie II, stąd czekolada ;D
ś: omlet z twarożkiem (zmiksowanym ze słodzikiem, łyżką jogurtu, cynamonem i aromatem szarlotkowym) ś II: spora garść orzeszków ziemnych o: pierś kurczaka w pesto, ogórek i pół pomidora p: kakao (na mleku 0,5%), 2 kawałki gorzkiej czekolady (90% ), kilka migdałówk: 2 zawijasy z sałaty, cheedara i wędliny W sumie wyszło baardzo smacznie. Tylko cały czas za mną chodzi ochota na "grzeszki" w stylu drożdżówki, ciastka... Chyba dlatego potrzebuję SB żeby naprawdę utrwalić się w zdrowych nawykach. Bo do teraz to było na zasadzie "dzień bez czegoś słodkiego - dniem straconym".
|
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale włąśnie szukam zdjecia do avatarku, poki co dodam jakies tam a potem zmienie bo jakiegos paszczaka teraz dodam
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie masz teraz włoski ciemne czy jasne??I tak jak patrzę to Ty na osobę potrzebującą diety nie wyglądasz! |
|
|
|
|
#203 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
to bede wypatrywac nowego avatarka
|
||
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jutro wazenie i miezenie!!!!
|
|
#205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale wiesz, ja tam nic ladnego w sobie nie widze, musze wyjsc z tych kompleksow, i SB mi ma pomoc hihiteraz mam ciemne wlosy, wygladam wlasciwie identycznie jak na 1 zdjeciu potrzebuje diety - te zdjecia tylko twarz pokazuja, brzuch, tylek i nogi - tragedia! ale bedzie lepiej - musi byc w koncu jak sie zdrowo zaczelam prowadzic
|
|
|
|
|
#206 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
eh, jednak wpadne w kompleksy przy Tobie hehe
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Witam plażowiczki i zgłaszam się w III części wątku
Ostatnio mam tak mało czasu, że nie daje rady nic naskrobać, chociaż staram sie poczytać w wolnej chwili co naskrobałyście, a jest tego dużo. Żałuje tylko, że ominęła mnie imprezka z okazji 5000 postu. Widzę, że naprawdę dobrze się bawiłyście Ja cały dzień poza domem więc dziś nawet nie miałam jak porządnie się najeść. Moje dzisiejsze menu( bardzo skromne w porównaniu do innych dni): Śniadanko: omlet z warzywami zrobiony i zjedzony w biegu Obiad o 15: 3 kabanosy, trochę sałatki warzywnej i wieśniak Kolacja o 21: duży jogurt naturalny z orzeszkami. Nawet nie miałam kiedy coś przygryźć między posiłkami. Jutro i w sobotę będzie to samo, bo cały dzień na uczelni. Dopiero w poniedziałek wszystko wróci do normy. Miłego wieczorku |
|
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
stokrotka24 - kategorycznie nakazuje - bierz przekąski ze sobą! kup sobie przynajmniej paczuszke orzechow i chrupaj miedzy zajeciami
edit: a co do imprezki - rzeczywiscie super bylo na następną musisz sie zalapac! bo my zamierzamy szybciutko naklepac kolejne 5000 postow hihi
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wy tu wklejacie zdjecia a zaraz zacznął sie wiadmości na PW z numerami telefonu od wielbicieli
|
|
|
|
#210 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ledwo ponad 50 to ja bym chciala poki co to caaaaaałe 5 kilo:P Cytat:
Powodzenia![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)

chociaz ja nadal nie bede jadla pozniej niz 3godz przed snem [tam w jednym jest zreszta napisane, ze jesli kogos niespecjalnie miesnie obchodza to moze, a mnie prawie wcale
chyba je na lodowce powiesze
Może tez być jakaś ryba albo kurczak, ale to zazwyczaj jemy z jakimiś sałatkami, więc raczej taki zestaw 3 godz przed snem
pewnie nie co 3 godziny, bo raczej pół dnia na nogach nie jesteś, to nie jest racjonalne odżywianie... bardzo nieładnie, przekąski koniecznie!!!!!! Brak NNKT wczoraj, nie ma II śniadania, no i jesteś na II fazie, kobieto! Jak się nie poprawisz klaps na gołą we wtorek! bardzo bardzo mało

] byl dniem straconym. ale wiesz, nawet mi teraz AZ TAK bardzo nie brakuje %