Lokale weselne - Koszalin, Kołobrzeg i okolice - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 13:35   #181
gregia
Zakorzenienie

Dot.: Lokale weselne - Koszalin, Kołobrzeg i okolice

Cytat:
Napisane przez pomorzanka Pokaż wiadomość
Witam koleżanki z Koszalina i okolic. Ja już co prawda kilka miesięcy po ślubie ale moja przyjaciółka bierze ślub w tym roku i nie może znaleźć dla siebie sukni . Chodziłyśmy po salonach w Koszalinie ale jest naprawdę mały wybór. Możecie coś polecić? Ponoć w pasażu Merkury w kwietniu ma otworzyć się jakiś nowy duży salon. Wiecie coś na ten temat? I czy to prawda, że Lisa Ferrera się zamyka?
o kurcze, szczerze mówiac 1 raz słysze ze zamykaja Lise, moze dlatego ze ceny zawyżone? ja osobiscie polecam salon na Piłsudskiego, ale uwaga na wysokie ceny, za to duzy wybór i przepiekne suknie, na Połczynskiej salon Farage, moja kolezanka sobie zachwalała salon w Świdwinie, tam znalazła suknie marzen która szyła bo wyszło taniej.
A gdzie orgaznizowałaś swój ślub, a gdzie koleżanka? ja mam swój ślub w przyszłym roku i caly czas mysle gdzie rezerwowac salę. Myslałam o weselu w Sianowie bo tam maja piekną sale
gregia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 16:31   #182
Latte226
Przyczajenie

Cytat:
Witam koleżanki z Koszalina i okolic. Ja już co prawda kilka miesięcy po ślubie ale moja przyjaciółka bierze ślub w tym roku i nie może znaleźć dla siebie sukni . Chodziłyśmy po salonach w Koszalinie ale jest naprawdę mały wybór. Możecie coś polecić? Ponoć w pasażu Merkury w kwietniu ma otworzyć się jakiś nowy duży salon. Wiecie coś na ten temat? I czy to prawda, że Lisa Ferrera się zamyka?
hej. ja w październiku wychodzę za mąż i swoją wymarzoną suknię kupiłam ok. m-ca temu właśnie w Lisa Ferrera w Koszalinie. szczerze to 1wsze słyszę o zamknięciu...jeszcze w tym m-cu tam będę to zapytam właścicielki.
Latte226 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 17:30   #183
zunia
Raczkowanie

Ja zamawiałam suknię w Lisa Ferrera w grudniu i Pani uprzedzała mnie, że będą zmieniać lokalizację-może o to chodzi?
II Faza -8,7
Razem 12 kg mniej
Wzrost 1,87
Waga 71.5
zunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 17:55   #184
pomorzanka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
o kurcze, szczerze mówiac 1 raz słysze ze zamykaja Lise, moze dlatego ze ceny zawyżone? ja osobiscie polecam salon na Piłsudskiego, ale uwaga na wysokie ceny, za to duzy wybór i przepiekne suknie, na Połczynskiej salon Farage, moja kolezanka sobie zachwalała salon w Świdwinie, tam znalazła suknie marzen która szyła bo wyszło taniej.
A gdzie orgaznizowałaś swój ślub, a gdzie koleżanka? ja mam swój ślub w przyszłym roku i caly czas mysle gdzie rezerwowac salę. Myslałam o weselu w Sianowie bo tam maja piekną sale

Ja miałam wesele w ośrodku wczasowym w Łazach a koleżanka będzie miała w hotelu Formuła.

Aha, być może się przenoszą. Wiem tylko tyle, że chcieli sprzedać ten lokal wraz z towarem więc myślałam, że się zamykają. A wiecie cos więcej na temat tego nowego salonu, który ma być w Merkurym? Ciekawe czy jakieś promocje zrobią na otwarcie?
pomorzanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 08:36   #185
natka22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez airad17 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Wiele z was niedlugo stanie na ślubnym kobiercu, więc jeśli jesteście zainteresowane oprawą muzyczną w postaci wykonania Ave Maria ( Schubert, Bach wg uznania) - udzielę informacji w wiadomościach prywatnych (Koszalin i okolice) Serdecznie pozdrawiam przyszłe mężatki
ja jestem zainteresowana ofertą. poprosze o wiecej informacji na priv natalusia29@wp.pl
natka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 14:06   #186
Natasza kg
Przyczajenie

Cześć dziewczyny. Słyszałyście może o gali w Emce w Koszalinie w tą niedzielę? Nie wiecie czy będą jakieś lokale się reklamować z okolic Koszalina? Mają tam prezentować jakieś suknie, nie wiecie jaki salon czy markę? Acha, może macie namiary na fajnego fotografa z Kołobrzegu lub Koszalina? Będę wdzięczna za info.

Nati
Natasza kg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 19:20   #187
yoko83
Raczkowanie

O fotografach masz stronę lub dwie wstecz. Pozdrawiam.
Ps. proponuję poczytać wątek od początku, może coś znajdziesz ciekawego dla siebie.
yoko83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 21:52   #188
Natasza kg
Przyczajenie

dzięki Joko, właśnie wertuje ... oj dużo tego...
Natasza kg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-22, 13:11   #189
fifofanafunia
Przyczajenie

dziewczyny!
sprawa super ważna!i proszę o pomoc!
ślub biorę już za chwilę, bo 1 maja w Kołobrzegu i...niestety w związku z tym, że jest to dzień wolny od pracy -ŚWIĘTO PRACY- niestety zakłady fryzjerskie i kosmetyczne saa..zamkniete póki co, jak do tej pory - niestety nie znalazłam nikogo, kto poświęci swój dzień wolny na zrobienie mi fryzury i makijazu...:-( czy macie jakieś namiary na osoby, które byłyby chętne uczesać i umalować w domu 1 majową pannę młodą...poki co jestem zrozpaczona
fifofanafunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-23, 21:41   #190
yoko83
Raczkowanie

Hmm ciężka sprawa. Ja nie znam nikogo Niestety Ale co ja bym zrobiła to bym się przeszła lub podzwoniła po salonach fryzjerskich z takowym zapytaniem. Może ktoś byłby chętny. A kosmetyczka to potrzebna na zrobienie makijażu?? Zawsze można się podszkolić tutaj na stronie ;]
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Stary 2010-03-24, 09:07   #191
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fifofanafunia Pokaż wiadomość
dziewczyny!
sprawa super ważna!i proszę o pomoc!
ślub biorę już za chwilę, bo 1 maja w Kołobrzegu i...niestety w związku z tym, że jest to dzień wolny od pracy -ŚWIĘTO PRACY- niestety zakłady fryzjerskie i kosmetyczne saa..zamkniete póki co, jak do tej pory - niestety nie znalazłam nikogo, kto poświęci swój dzień wolny na zrobienie mi fryzury i makijazu...:-( czy macie jakieś namiary na osoby, które byłyby chętne uczesać i umalować w domu 1 majową pannę młodą...poki co jestem zrozpaczona
moge ci dac namiary na dziewczyne ktora swojego czasu czesała w domu i farbowała ale to laska z Koszalina i nie wiem czybys nie muchala Ty do niej jechac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 16:29   #192
Latte226
Przyczajenie

Cytat:
Lisa Ferrera się nie zamyka, nie przenosi i takich planów nie ma!!! info potwierdzone!! pozdrawiam
Stary 2010-04-15, 10:35   #193
e_wcia
Raczkowanie

Omega po remoncie wygląda bosko!!!!!!!! Kto się zastanawia gdzie zrobić wesele polecam!!!!!!! Już nie mogę doczekać się swojego wesela
e_wcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 20:37   #194
pomorzanka
BAN stały

Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy była któraś z Was na otwarciu tego nowego salonu sukien ślubnych w Merkurym w sobotę? Jestem ciekawa jak było. Miałam iść z przyjaciółką, która bierze ślub bo ciągle jeszcze nie znalazła sukni ale ta sobotnia tragedia sprawiła, że w końcu nie poszłyśmy. Jeśli któraś była to niech napisze czy mają duży wybór, czy ładne kiecki i jakie ceny. No i co z tym ich konkursem co niby można suknię za złotówkę kupić. Dajcie znać bo mnie przyjaciółka gnębi, żeby tam iść a nie wiem czy warto.
pomorzanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 08:49   #195
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy była któraś z Was na otwarciu tego nowego salonu sukien ślubnych w Merkurym w sobotę? Jestem ciekawa jak było. Miałam iść z przyjaciółką, która bierze ślub bo ciągle jeszcze nie znalazła sukni ale ta sobotnia tragedia sprawiła, że w końcu nie poszłyśmy. Jeśli któraś była to niech napisze czy mają duży wybór, czy ładne kiecki i jakie ceny. No i co z tym ich konkursem co niby można suknię za złotówkę kupić. Dajcie znać bo mnie przyjaciółka gnębi, żeby tam iść a nie wiem czy warto.
tez mialam isc, ale z tego samego powodu nie poszłam, moze jednak inne dziewczyny były?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 11:45   #196
yoko83
Raczkowanie

Hmm jeśli mieszkasz na miejscu to co CI wadzi tam pójść?? Pamiętaj , że opinie innych to opinie zawsze subiektywne. Ktoś może napisać, że nie warto bo nic tam dla siebie nie znalazł, a ktoś inny powie Ci , że super wybór.... Idź sama i się przekonaj Ot to moja rada Tym bardziej, że to nowy salon, suknie, pracownice.... Ja np mogę , ale to też tylko z tego co usłyszałam , odradzać Izet z K-gu. Ale tak naprawdę wypowiem się dopiero w sierpniu , kiedy to będę po swoim weselu.
Pozdrawiam
Stary 2010-04-16, 23:10   #197
Latte226
Przyczajenie

Odsprzedam termin wesela 9.10.2010 w Grzybowie w Omedze, może być z orkiestrą.
My niestety musimy przełożyć termin na kilka m-cy później.
Osoby zainteresowane szczegółami proszę na priv.
Stary 2010-04-17, 15:44   #198
monikakg85
Przyczajenie

Witam, bardzo chętnie się dowiem co nieco na temat takiego wykonania Ave Maria. Jestem z kołobrzegu i we wrześniu 2011 wychodzę za mąż. Jaki jest koszt takiego wykonania? moj mail: monikakg85@gmail.com
monikakg85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-17, 16:10   #199
edyta n
Raczkowanie

Hej dziewczęta! Dawno się tu nie odzywałam, ale przyznam, że często podczytuje wątek i ostatnio też jakoś wszystko tu zamilkło. Muszę się Wam pochwalić, bo wczoraj zamówiliśmy z TŻ-tem obrączki a i w poniedziałek zaczynamy nauki w poradni. Ciekawa jestem jak to będzie, bo pani już przez tel. zapowiedziała pracę domową
edyta n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-19, 11:43   #200
e_wcia
Raczkowanie

Dziewczyny słyszałyście może gdzie warto zamówić bukiet ślubny i przystrojenie samochodu, nie znam żadnych opinii o kwiaciarniach w k-gu, tylko jedną o tej w wieży ciśnień, znajomej zrobiono nie to co zamawiała, ale w sumie wyszło na plus, bo bardzo jej się wiązanka podobała nawet bardziej niż tą co chciała
Stary 2010-04-19, 16:33   #201
edyta n
Raczkowanie

Ja zamówiłam właśnie w wieży ciśnień i jeśli miałabym polecać, to tylko tą mogę, bo moim zdaniem jest najlepsza
edyta n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-22, 11:35   #202
natka22
Przyczajenie

czesc dziewczęta czy ktoras z Was może mi polecic jakiegos nauczyciela badz nauczycielke tanca w kołobrzegu...?? bardzo bardzo proszę o jakies kontakty bo inaczej cienko widze nasz weselny taniec;/
natka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 17:56   #203
yoko83
Raczkowanie

Co do bukietów, to też będę miała z wieży ciśnień - polecam
Co do nauki tańca, to proponuję poszukać na necie o kołobrzeskich zespołach tanecznych. Nie wiem jak to teraz wygląda ale zespoły to Tirlitonki, Vigor, nie wiem czy nadal działają Algi... czasami są kursy w ratuszy, choć nie wiem jak teraz to wygląda. Nie raz ktoś się ogłasza na necie czy w gazecie , że prowadzi kurs tańca

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 12:55   #204
e_wcia
Raczkowanie

jestem po pierwszym weselu, co do wiązanki z wieży ciśnień znowu ten sam problem o którym pisałam wcześniej,, miały być kwiaty w kolorze ecru a dali żółte na szczęście było na tyle wcześnie że zrobili tak jak powinno być i wiązanka była piękna.... nie ma co narzekać bo wykonanie za każdym razem jest super tylko jakieś pomyłki dziwne zachodzą
i mimo wszystko zdecyduje się na tą kwiaciarnie

Co do poloneza to ma bardzo dużo plusów, ale i bez minusów się nie obejdzie, ja bym go na wesele nie wybrała.
Stary 2010-04-29, 17:52   #205
miss afryka
Przyczajenie

Hej dziewczęta Czy któraś z Was może planuje wesele bądź była na weselu w wdw kołobrzeg? pytam, bo się przymierzam i chciałabym pare opinii posłyszeć na temat tego ośrodka Pozdr
miss afryka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-30, 18:10   #206
teram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez e_wcia Pokaż wiadomość
Co do poloneza to ma bardzo dużo plusów, ale i bez minusów się nie obejdzie, ja bym go na wesele nie wybrała.
A czemu???????? napisz plizzz - jeśli nie chcesz na forum napisz mi na priva...W sumie nie mam odwrotu bo juz zaliczka wpłacona i cała machina weselna ruszyła ale napisz mi to będę wiedziała na co mam uważać.....

Co do kwiaciarni byłam teraz na weselu gdzie kwiaty wykonywało Lawendowe Pole czy łąka ( nowa kwiaciarnia na ul Zwycięzców..) , kwiaty bardzo ładne ia bukiety na sali wykonane ze smakiem.....

Edytowane przez teram
Czas edycji: 2010-04-30 o 18:12
teram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 11:39   #207
gosciowka
Przyczajenie

czy ktoś może polecić mi orkiestre na wesele prócz Pana Grabowskiego?Mamy już termin,sale ale nie mamy orkiestry i z tym jest duży problem może macie jakieś propozycje?
gosciowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2010-05-01, 21:42   #208
teram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosciowka Pokaż wiadomość
czy ktoś może polecić mi orkiestre na wesele prócz Pana Grabowskiego?Mamy już termin,sale ale nie mamy orkiestry i z tym jest duży problem może macie jakieś propozycje?
Ja niestety nie moge Ci nikogo polecić bo sama mam orkiestrę ze Szczecina......
Ale widzę że mamy ślub w ten sam dzień A gdzie weselisko???
Stary 2010-05-01, 22:53   #209
gosciowka
Przyczajenie

Wesele mamy w Kołobrzegu w Ośrodku Doris,fotografa mamy tylko jeszcze orkiestra.Mam nadzieję,że zapniemy wszystko na ostatni guzik.Trzymam kciuki żeby i Tobie się udało,pozdrawiam
gosciowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 23:35   #210
teram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez e_wcia Pokaż wiadomość
jestem po pierwszym weselu, co do wiązanki z wieży ciśnień znowu ten sam problem o którym pisałam wcześniej,, miały być kwiaty w kolorze ecru a dali żółte na szczęście było na tyle wcześnie że zrobili tak jak powinno być i wiązanka była piękna.... Nie ma co narzekać bo wykonanie za każdym razem jest super tylko jakieś pomyłki dziwne zachodzą
i mimo wszystko zdecyduje się na tą kwiaciarnie

co do poloneza to ma bardzo dużo plusów, ale i bez minusów się nie obejdzie, ja bym go na wesele nie wybrała.
dzięki wielkie za info

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości