| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-10, 13:35 | #181 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Dot.: Lokale weselne - Koszalin, Kołobrzeg i okolice

Cytat: 
 A gdzie orgaznizowałaś swój ślub, a gdzie koleżanka? ja mam swój ślub w przyszłym roku i caly czas mysle gdzie rezerwowac salę. Myslałam o weselu w Sianowie bo tam maja piekną sale   
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | |
|     |   | 
|  2010-03-11, 16:31 | #182 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
  i swoją wymarzoną suknię kupiłam ok. m-ca temu właśnie w Lisa Ferrera w Koszalinie. szczerze to 1wsze słyszę o zamknięciu...jeszcze w tym m-cu tam będę to zapytam właścicielki. | |
|     |   | 
|  2010-03-12, 17:30 | #183 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Ja zamawiałam suknię w Lisa Ferrera w grudniu i Pani uprzedzała mnie, że będą zmieniać lokalizację-może o to chodzi?

__________________ Dukan Start- 07.09.2010 I Faza -3,3 kg II Faza -8,7 Razem 12 kg mniej  Wzrost 1,87 Waga 71.5 | 
|     |   | 
|  2010-03-12, 17:55 | #184 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Cytat: 
 Ja miałam wesele w ośrodku wczasowym w Łazach a koleżanka będzie miała w hotelu Formuła. Aha, być może się przenoszą. Wiem tylko tyle, że chcieli sprzedać ten lokal wraz z towarem więc myślałam, że się zamykają. A wiecie cos więcej na temat tego nowego salonu, który ma być w Merkurym? Ciekawe czy jakieś promocje zrobią na otwarcie? | |
|     |   | 
|  2010-03-13, 08:36 | #185 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2010-03-13, 14:06 | #186 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Kołobrzeg 
				 | 

Cześć dziewczyny. Słyszałyście może o gali w Emce w Koszalinie w tą niedzielę? Nie wiecie czy będą jakieś lokale się reklamować z okolic Koszalina? Mają tam prezentować jakieś suknie, nie wiecie jaki salon czy markę? Acha, może macie namiary na fajnego fotografa z Kołobrzegu lub Koszalina? Będę wdzięczna za info. Nati | 
|     |   | 
|  2010-03-13, 19:20 | #187 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

O fotografach masz stronę lub dwie wstecz. Pozdrawiam.  Ps. proponuję poczytać wątek od początku, może coś znajdziesz ciekawego dla siebie. | 
|     |   | 
|  2010-03-13, 21:52 | #188 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Kołobrzeg 
				 | 

dzięki Joko, właśnie wertuje ... oj dużo tego...

| 
|     |   | 
|  2010-03-22, 13:11 | #189 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

dziewczyny! sprawa super ważna!i proszę o pomoc! ślub biorę już za chwilę, bo 1 maja w Kołobrzegu i...niestety w związku z tym, że jest to dzień wolny od pracy -ŚWIĘTO PRACY- niestety zakłady fryzjerskie i kosmetyczne saa..zamkniete  póki co, jak do tej pory - niestety nie znalazłam nikogo, kto poświęci swój dzień wolny na zrobienie mi fryzury i makijazu...:-( czy macie jakieś namiary na osoby, które byłyby chętne uczesać i umalować w domu 1 majową pannę młodą...poki co jestem zrozpaczona | 
|     |   | 
|  2010-03-23, 21:41 | #190 | 
				 | 

Hmm ciężka sprawa. Ja nie znam nikogo   Niestety  Ale co ja bym zrobiła to bym się przeszła lub podzwoniła po salonach fryzjerskich z takowym zapytaniem. Może ktoś byłby chętny. A kosmetyczka to potrzebna na zrobienie makijażu?? Zawsze można się podszkolić tutaj na stronie ;] Pozdrawiam i życzę powodzenia. | 
|     |   | 
|  2010-03-24, 09:07 | #191 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | |
|     |   | 
|  2010-03-27, 16:29 | #192 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2010-04-15, 10:35 | #193 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Omega po remoncie wygląda bosko!!!!!!!! Kto się zastanawia gdzie zrobić wesele polecam!!!!!!! Już nie mogę doczekać się swojego wesela   | 
|     |   | 
|  2010-04-15, 20:37 | #194 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Czy była któraś z Was na otwarciu tego nowego salonu sukien ślubnych w Merkurym w sobotę? Jestem ciekawa jak było. Miałam iść z przyjaciółką, która bierze ślub bo ciągle jeszcze nie znalazła sukni ale ta sobotnia tragedia sprawiła, że w końcu nie poszłyśmy. Jeśli któraś była to niech napisze czy mają duży wybór, czy ładne kiecki i jakie ceny. No i co z tym ich konkursem co niby można suknię za złotówkę kupić. Dajcie znać bo mnie przyjaciółka gnębi, żeby tam iść a nie wiem czy warto.

| 
|     |   | 
|  2010-04-16, 08:49 | #195 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-16, 11:45 | #196 | 
				 | 

Hmm jeśli mieszkasz na miejscu to co CI wadzi tam pójść?? Pamiętaj , że opinie innych to opinie zawsze subiektywne. Ktoś może napisać, że nie warto bo nic tam dla siebie nie znalazł, a ktoś inny powie Ci , że super wybór.... Idź sama i się przekonaj   Ot to moja rada  Tym bardziej, że to nowy salon, suknie, pracownice.... Ja np mogę , ale to też tylko z tego co usłyszałam , odradzać Izet z K-gu. Ale tak naprawdę wypowiem się dopiero w sierpniu , kiedy to będę po swoim weselu. Pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2010-04-16, 23:10 | #197 | 
				 | 

Odsprzedam termin wesela 9.10.2010 w Grzybowie w Omedze, może być z orkiestrą. My niestety musimy przełożyć termin na kilka m-cy później. Osoby zainteresowane szczegółami proszę na priv. | 
|     |   | 
|  2010-04-17, 15:44 | #198 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Kołobrzeg 
				 | 

Witam, bardzo chętnie się dowiem co nieco na temat takiego wykonania Ave Maria. Jestem z kołobrzegu i we wrześniu 2011 wychodzę za mąż. Jaki jest koszt takiego wykonania? moj mail: monikakg85@gmail.com

| 
|     |   | 
|  2010-04-17, 16:10 | #199 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Hej dziewczęta! Dawno się tu nie odzywałam, ale przyznam, że często podczytuje wątek i ostatnio też jakoś wszystko tu zamilkło. Muszę się Wam pochwalić, bo wczoraj zamówiliśmy z TŻ-tem obrączki   a i w poniedziałek zaczynamy nauki w poradni. Ciekawa jestem jak to będzie, bo pani już przez tel. zapowiedziała pracę domową   | 
|     |   | 
|  2010-04-19, 11:43 | #200 | 
				 | 

Dziewczyny słyszałyście może gdzie warto zamówić bukiet ślubny i przystrojenie samochodu, nie znam żadnych opinii o kwiaciarniach w k-gu, tylko jedną o tej w wieży ciśnień, znajomej zrobiono nie to co zamawiała, ale w sumie wyszło na plus, bo bardzo jej się wiązanka podobała nawet bardziej niż tą co chciała   | 
|     |   | 
|  2010-04-19, 16:33 | #201 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Ja zamówiłam właśnie w wieży ciśnień i jeśli miałabym polecać, to tylko tą mogę, bo moim zdaniem jest najlepsza

| 
|     |   | 
|  2010-04-22, 11:35 | #202 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

czesc dziewczęta  czy ktoras z Was może mi polecic jakiegos nauczyciela badz nauczycielke tanca w kołobrzegu...?? bardzo bardzo proszę o jakies kontakty bo inaczej cienko widze nasz weselny taniec;/ | 
|     |   | 
|  2010-04-23, 17:56 | #203 | 
				 | 

Co do bukietów, to też będę miała z wieży ciśnień - polecam   Co do nauki tańca, to proponuję poszukać na necie o kołobrzeskich zespołach tanecznych. Nie wiem jak to teraz wygląda ale zespoły to Tirlitonki, Vigor, nie wiem czy nadal działają Algi... czasami są kursy w ratuszy, choć nie wiem jak teraz to wygląda. Nie raz ktoś się ogłasza na necie czy w gazecie , że prowadzi kurs tańca   | 
|     |   | 
|  2010-04-26, 12:55 | #204 | 
				 | 

jestem po pierwszym weselu, co do wiązanki z wieży ciśnień znowu ten sam problem o którym pisałam wcześniej,, miały być kwiaty w kolorze ecru a dali żółte na szczęście było na tyle wcześnie że zrobili tak jak powinno być i wiązanka była piękna.... nie ma co narzekać bo wykonanie za każdym razem jest super tylko jakieś pomyłki dziwne zachodzą i mimo wszystko zdecyduje się na tą kwiaciarnie Co do poloneza to ma bardzo dużo plusów, ale i bez minusów się nie obejdzie, ja bym go na wesele nie wybrała. | 
|     |   | 
|  2010-04-29, 17:52 | #205 | 
				 | 

Hej dziewczęta  Czy któraś z Was może planuje wesele bądź była na weselu w wdw kołobrzeg? pytam, bo się przymierzam i chciałabym pare opinii posłyszeć na temat tego ośrodka  Pozdr   | 
|     |   | 
|  2010-04-30, 18:10 | #206 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Cytat: 
 Co do kwiaciarni byłam teraz na weselu gdzie kwiaty wykonywało Lawendowe Pole czy łąka ( nowa kwiaciarnia na ul Zwycięzców..) , kwiaty bardzo ładne ia bukiety na sali wykonane ze smakiem..... 
				__________________ Edytowane przez teram Czas edycji: 2010-04-30 o 18:12 | |
|     |   | 
|  2010-05-01, 11:39 | #207 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Kołobrzeg-teraz na wygnaniu:) 
				 | 

czy ktoś może polecić mi orkiestre na wesele prócz Pana Grabowskiego?Mamy już termin,sale ale nie mamy orkiestry i z tym jest duży problem może macie jakieś propozycje? | 
|     |   | 
|  2010-05-01, 21:42 | #208 | |
				 | 

Cytat: 
 Ale widzę że mamy ślub w ten sam dzień  A gdzie weselisko??? 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-05-01, 22:53 | #209 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Kołobrzeg-teraz na wygnaniu:) 
				 | 

Wesele mamy w Kołobrzegu w Ośrodku Doris,fotografa mamy tylko jeszcze orkiestra.Mam nadzieję,że zapniemy wszystko na ostatni guzik.Trzymam kciuki żeby i Tobie się udało,pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2010-05-04, 23:35 | #210 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.