![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7323663]Croaker, cóż za liczba postów
![]() ![]() 69 bylo i minelo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
O noł ale miałaś szczęście ![]() ![]() I ja dołaczam do grona maniaczek piłeczkowych ![]() A własnie co myslicie o powołaniu Rogera Guerreiro?ja bym chyba dołaczyła do grona Pana Cz.Kłoska ![]()
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Gosiu ![]() ![]() kurcze ja sama nie wiem co myśleć o Tym Rogerze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w ogóle to witam panią... w końcu się pani zjawiła ![]() obiło mi się o uszy, że jednak i my mamy jakiś swój 'hicior' na EM ;D bodajże nowa wersja jakiejś starej nutki 'futbol' nie sądzę jednak, żeby naprawde stała się hiciorem śpiewanym przez caly narod (nawet jesli zajdziemy daleko ;D) z taką promocją (czyli nie specjalnie o niej slychac... no chyba, ze to ja jestem jakims odludkiem i moze zyje w blogiej nieswiadomosci, podczas gdy inny dawno znaja ja na pamiec) raczej nie ma wielkiej szansy, zeby to sie zmienilo. ktos moze slyszal to? nie martwcie sie jednak ![]() ![]() ![]() dobry.
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oczywiście, że trzymam kciuki, od wczoraj ![]() Cytat:
![]() ciesze się, że mundialowy będzie miał tutaj sporą reprezentację, w końcu trzeba pielęgnować tradycję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszyscy kochają tatę Leo ![]() Cytat:
![]() nie wiem jak wygląda kadra od środka i jakie ma zasady funkcjonowania, ale myślę, że doczepienie kogoś nowego, przed tak ważnym wydarzeniem, gdzie nie ma czasu na eksperymenty, bo trzeba się zgrywać i ćwiczyć znane już schematy może mieć złe skutki ![]() Cytat:
Swoją drogą fajnie by było mieć coś własnego, zagrzewającego do walki przed każdym meczem reprezentacji ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ktoś ma może jakiś link ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem na NIE na Euro. Do eliminacji niech go powoluje ale on sie wogole nie przyczynil do awansu Polski! Cytat:
![]() W jakim sensie starszy tez ![]() ![]() ![]() Ja juz po testach na szczescie, ulgaaaaa ![]() Tak, cos meeega szybkiego ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam już baluje przy revolverheld i innych ;p bo oczywiscie nastawiam sie na finał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |||
BAN stały
|
Musisz się bardziej starać
![]() A propos dobrosąsiedzkich stosunków polsko-niemieckich: Cytat:
Pierdu pierdu nieładnie mówiąc, co z tego że wyszkolenie piłkarza kosztuje ich 20tyś ojro, jeśli zwykle robią na tym dużo większą kasę. Co ich obchodzi w jakiej reprezentacji ktoś gra? Brak słów na takie metody. Później grają takie wynalazki jak Asamoah, Bobić, Podolski, z których tacy Niemcy, jak ze mnie Chińczyk. Aha, Kruczek to ten chłopaczek, który powiedział o Podolskim, że jest gamoniem. W świetle tego jak go traktują w klubie za wybór barw, czuję ku niemu tym większą sympatię. Cytat:
Cytat:
![]() PS. Jakich testach? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tak ze jak patrze sie na latajace samoloty i te ich biale smugi to pozniej zawsze mi sie przysni samolot ![]() Dla mnie to co robia, a raczej to co mowia Niemcy to az szkoda slow na takie zachowanie ![]() Olisadebe tez nie jest Polakiem ![]() No ja nie wiem jaka jest roznica miedzy nami ![]() ![]() S tak wogole to chce Ci sie siedziec na kompie o 5 ranoo???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
przesłuchałam ten futbol
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
no wlasnie tez nie powinien byl grac w naszej kadrze - ale trudno stalo sie.
niemniej jednak Olisadebe mial zone polke, mieszkal w naszym kraju dluzej i z tego co pamietam to chociarz cos tam dukal po polsku. zreszta kadra to dla mnie tez twor z ktorym ludzie sie identyfikuja, trudno polakowi identyfikowac sie z brazylijczykiem ![]()
#193 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i nigdy nie powinienbyl wystapic w reprezentacji Polski. Cytat:
![]() C'est la vie... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7344028]Oooootóż to!!
![]() Działa! ![]() ![]() potwierdzam działa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety wystapil,tego juz nie cofniemy. Koncowe ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Rogera to uważam, że zabranie go na Euro byłoby błędem, ponieważ reprezentacja musi być zgrana, a na 2 m-ce przed mistrzostwami to się chyba nie uda ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nie słyszałam tej nuty, marzy mi się za to jakiś wielki hit na Euro tak jak piosenka h gronemayera sprzed 2 lat ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Halo! Wszyscy zamilkli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
BAN stały
|
No to jedziemy z koksem ![]() http://www.tvn24.pl/0,1547803,wiadomosc.html Cytat:
![]() ![]() No i oczywiscie kontrowerysjne jest to ze sie na meczu pojawil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Czepiaja sie tego Boruca non stop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
BAN stały
|
Z cyklu: znalezione w necie:
UWAGA!!! Zdjęcie może zawierać treści które się komuś mogą nie spodobać oraz wulgaryzmy, każdy otwiera na swoją własną odpowiedzialność: http://i31.tinypic.com/168a3yv.jpg Ogólnie ciekawe obrazuje poglądy pewnych grup ludzi na kwestie poruszane na zdjęciu. Zagadka - kto to - skąd co jak? Przyznam że przekaz mocny, ale wzbudzający ciekawość... |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polski Związek Piłki Nożnej serdecznie zaprasza kibiców Reprezentacji na mecz towarzyski Polska - Dania, który odbędzie się 1 czerwca o godzinie 16:00 na Stadionie Śląskim w Chorzowie. Ceny biletów na to spotkanie wynoszą: 40, 60, 90, 110 i 130 PLN. Przedsprzedaż biletów prowadzona będzie w następujący sposób: 1) Indywidualna - wyłącznie drogą internetową. Bilety rezerwować można na stronie http://kupbilet.pl/ w okresie 1-15.05.2008r. Wpłaty za zarezerwowane bilety muszą wpłynąć na konto podane na ww. stronie internetowej w terminie do 3 dni od dnia dokonania rezerwacji. Rezerwacje nieopłacone w podanym terminie zostaną anulowane, a zwolnione miejsca ponownie przekazane do sprzedaży. 2) Zamówienia zbiorowe - od podmiotów prawnych przyjmowane będą przez Śląski Związek Piłki Nożnej w terminie 1-9.05.2008r. pod podanym niżej adresem: Śląski ZPN Katowice, ul. Francuska 32 tel.032 256 21 78, 256 43 25, 209 15 18 fax: 032 256 27 45 godz.9.00 -18.00 W okresie przedsprzedaży nie będzie prowadzona sprzedaż biletów w innych punktach dystrybucyjnych. W przypadku pozostania po zakończeniu zbierania zamówień w podany powyżej sposób wolnej puli biletów, przewiduje się sprzedaż bezpośrednią w wytypowanych przez PZPN punktach, których lista opublikowana zostanie po 12 maja. Wybiera sie ktos? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaa ![]() ![]() wymagają czegoś czego sami nie są w stanie od siebie wyegzekfować ![]() Cytat:
ja się zastanawiam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Talcia ja tez wlasnie
![]() ![]() Fajnie byloby sie spotkac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już 1 będę po wszystkich maturach i będe miała prawdziwe wakacje już więc spokonie mogę jechać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
BAN stały
|
Cos tu cicho, ciemno, wiatr hula...
Lekki oldschool, wprawdzie MS nie ME, ale pasuje mysle ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Qj4RxCWYpW0&eurl |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
A ja chcialam zauwazyc ze do Euro 37dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
już wiemy jaki slogan będzie towarzyszył naszej kadrze podczas Euro
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.