|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7323663]Croaker, cóż za liczba postów
[/QUOTE]69 bylo i minelo |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
O noł ale miałaś szczęście marzę żeby na stadionie zaśpiewać Leooooo Leooooo![]() I ja dołaczam do grona maniaczek piłeczkowych A własnie co myslicie o powołaniu Rogera Guerreiro?ja bym chyba dołaczyła do grona Pana Cz.Kłoska
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Gosiu witamy witamy kurcze ja sama nie wiem co myśleć o Tym Rogerze ale chyba zgodzę się z Tri bo ona tu jest psychologiem więc lepiej widzi wpływ tego na syt. w kadrze |
|
|
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a w ogóle to witam panią... w końcu się pani zjawiła obiło mi się o uszy, że jednak i my mamy jakiś swój 'hicior' na EM ;D bodajże nowa wersja jakiejś starej nutki 'futbol' nie sądzę jednak, żeby naprawde stała się hiciorem śpiewanym przez caly narod (nawet jesli zajdziemy daleko ;D) z taką promocją (czyli nie specjalnie o niej slychac... no chyba, ze to ja jestem jakims odludkiem i moze zyje w blogiej nieswiadomosci, podczas gdy inny dawno znaja ja na pamiec) raczej nie ma wielkiej szansy, zeby to sie zmienilo. ktos moze slyszal to? nie martwcie sie jednak ja bede Wam śpiewać wiecie co ![]() dobry.
|
|
|
#185 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczywiście, że trzymam kciuki, od wczoraj ![]() Cytat:
ciesze się, że mundialowy będzie miał tutaj sporą reprezentację, w końcu trzeba pielęgnować tradycję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wszyscy kochają tatę Leo Cytat:
![]() nie wiem jak wygląda kadra od środka i jakie ma zasady funkcjonowania, ale myślę, że doczepienie kogoś nowego, przed tak ważnym wydarzeniem, gdzie nie ma czasu na eksperymenty, bo trzeba się zgrywać i ćwiczyć znane już schematy może mieć złe skutki ![]() Cytat:
Swoją drogą fajnie by było mieć coś własnego, zagrzewającego do walki przed każdym meczem reprezentacji coś jak "World at your feet", która ostatnio wpadła mi w ucho, albo "You never walk alone", kiedy na meczu BVB całe trybuny śpiewały tę piosenkę, to aż ciarki przechodziły
|
||||||||
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie słyszałam jeszcze tego hitu ![]() ktoś ma może jakiś link ?
|
|
|
|
|
#187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem na NIE na Euro. Do eliminacji niech go powoluje ale on sie wogole nie przyczynil do awansu Polski! Cytat:
W jakim sensie starszy tez Bo moze byc 8 letnia roznica ale tez np 30letnia ![]() Ja juz po testach na szczescie, ulgaaaaa ![]() Tak, cos meeega szybkiego Kiedy Magda zarzucila mi linka to mam faze na sambe
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam już baluje przy revolverheld i innych ;p bo oczywiscie nastawiam sie na finał
|
|
|
#189 | |||
|
BAN stały
|
Musisz się bardziej starać
A propos dobrosąsiedzkich stosunków polsko-niemieckich: Cytat:
Pierdu pierdu nieładnie mówiąc, co z tego że wyszkolenie piłkarza kosztuje ich 20tyś ojro, jeśli zwykle robią na tym dużo większą kasę. Co ich obchodzi w jakiej reprezentacji ktoś gra? Brak słów na takie metody. Później grają takie wynalazki jak Asamoah, Bobić, Podolski, z których tacy Niemcy, jak ze mnie Chińczyk. Aha, Kruczek to ten chłopaczek, który powiedział o Podolskim, że jest gamoniem. W świetle tego jak go traktują w klubie za wybór barw, czuję ku niemu tym większą sympatię. Cytat:
Cytat:
PS. Jakich testach? |
|||
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tak ze jak patrze sie na latajace samoloty i te ich biale smugi to pozniej zawsze mi sie przysni samolot ![]() Dla mnie to co robia, a raczej to co mowia Niemcy to az szkoda slow na takie zachowanie ![]() Olisadebe tez nie jest Polakiem ![]() No ja nie wiem jaka jest roznica miedzy nami A testy, testy gimnazjalne, na szczescie juz po ufff ![]() S tak wogole to chce Ci sie siedziec na kompie o 5 ranoo???? |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
przesłuchałam ten futbol
hicior to nie jest ale zawsze cuś choć piosenka ogólnie mi się podoba
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie tez nie powinien byl grac w naszej kadrze - ale trudno stalo sie.
niemniej jednak Olisadebe mial zone polke, mieszkal w naszym kraju dluzej i z tego co pamietam to chociarz cos tam dukal po polsku. zreszta kadra to dla mnie tez twor z ktorym ludzie sie identyfikuja, trudno polakowi identyfikowac sie z brazylijczykiem
|
#193 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
No i nigdy nie powinienbyl wystapic w reprezentacji Polski. Cytat:
![]() C'est la vie... |
|||
|
|
|
#194 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7344028]Oooootóż to!!
Działa! potwierdzam działa (oby w realu tak nie było)
|
|
|
|
#198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Seriali tez nie ogladam ![]() Niestety wystapil,tego juz nie cofniemy. Koncowe Ej bo mi az glupio. Ty wiesz ile ja mam lat a ja nie. Czuje sie dziwnie.Cytat:
|
|||
|
|
|
#199 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Rogera to uważam, że zabranie go na Euro byłoby błędem, ponieważ reprezentacja musi być zgrana, a na 2 m-ce przed mistrzostwami to się chyba nie uda Cytat:
![]() ja nie słyszałam tej nuty, marzy mi się za to jakiś wielki hit na Euro tak jak piosenka h gronemayera sprzed 2 lat ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Halo! Wszyscy zamilkli
|
|
|
|
#201 | |
|
BAN stały
|
No to jedziemy z koksem http://www.tvn24.pl/0,1547803,wiadomosc.html Cytat:
No i oczywiscie kontrowerysjne jest to ze sie na meczu pojawil
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Czepiaja sie tego Boruca non stop
|
|
|
|
#203 |
|
BAN stały
|
Z cyklu: znalezione w necie:
UWAGA!!! Zdjęcie może zawierać treści które się komuś mogą nie spodobać oraz wulgaryzmy, każdy otwiera na swoją własną odpowiedzialność: http://i31.tinypic.com/168a3yv.jpg Ogólnie ciekawe obrazuje poglądy pewnych grup ludzi na kwestie poruszane na zdjęciu. Zagadka - kto to - skąd co jak? Przyznam że przekaz mocny, ale wzbudzający ciekawość... |
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polski Związek Piłki Nożnej serdecznie zaprasza kibiców Reprezentacji na mecz towarzyski Polska - Dania, który odbędzie się 1 czerwca o godzinie 16:00 na Stadionie Śląskim w Chorzowie. Ceny biletów na to spotkanie wynoszą: 40, 60, 90, 110 i 130 PLN. Przedsprzedaż biletów prowadzona będzie w następujący sposób: 1) Indywidualna - wyłącznie drogą internetową. Bilety rezerwować można na stronie http://kupbilet.pl/ w okresie 1-15.05.2008r. Wpłaty za zarezerwowane bilety muszą wpłynąć na konto podane na ww. stronie internetowej w terminie do 3 dni od dnia dokonania rezerwacji. Rezerwacje nieopłacone w podanym terminie zostaną anulowane, a zwolnione miejsca ponownie przekazane do sprzedaży. 2) Zamówienia zbiorowe - od podmiotów prawnych przyjmowane będą przez Śląski Związek Piłki Nożnej w terminie 1-9.05.2008r. pod podanym niżej adresem: Śląski ZPN Katowice, ul. Francuska 32 tel.032 256 21 78, 256 43 25, 209 15 18 fax: 032 256 27 45 godz.9.00 -18.00 W okresie przedsprzedaży nie będzie prowadzona sprzedaż biletów w innych punktach dystrybucyjnych. W przypadku pozostania po zakończeniu zbierania zamówień w podany powyżej sposób wolnej puli biletów, przewiduje się sprzedaż bezpośrednią w wytypowanych przez PZPN punktach, których lista opublikowana zostanie po 12 maja. Wybiera sie ktos? |
|
|
|
|
#205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaa ![]() ![]() wymagają czegoś czego sami nie są w stanie od siebie wyegzekfować ![]() Cytat:
ja się zastanawiam jak się uda to chętnie pojadę |
||
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Talcia ja tez wlasnie
ale tata ma dzisiaj zly humor wiec nie bede nic mu mowic narazie Fajnie byloby sie spotkac
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już 1 będę po wszystkich maturach i będe miała prawdziwe wakacje już więc spokonie mogę jechać tylko właśnie muszę pogadać z tatą albo znaleźć towarzysza bo mój men w tym czasie chyba bedzie nieobecny
|
|
|
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
Cos tu cicho, ciemno, wiatr hula...
Lekki oldschool, wprawdzie MS nie ME, ale pasuje mysle http://www.youtube.com/watch?v=Qj4RxCWYpW0&eurl |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chcialam zauwazyc ze do Euro 37dni
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
już wiemy jaki slogan będzie towarzyszył naszej kadrze podczas Euro
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

[/QUOTE]

. Witam wszystkich uczestników wątku, z racji braku kwalifikacji Anglii do EURO będę kibicować tylko ojczyźnie, do boju POLSKA!!!
ale chyba zgodzę się z Tri bo ona tu jest psychologiem więc lepiej widzi wpływ tego na syt. w kadrze 

?