![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo nowości, różne półki. Zapraszam
bietko,czekam na zdjęcia Diora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Odpoczywaj Aniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Posiadam na wymianę ( na szaro nieaktualnej uż) 1 puder w kulkach GOSH golden drops - praktycznie nowy 2 czarny lakier do paznokci firmy TECHNIC -kupiony w Anglii - chyba raz użyty juz nie pamiętam czy w ogóle go używałam 3 czarny lakier do paznokci ASTOR 975 diament sensation - również może raz użyty albo w ogóle - za dużo mialam tych lakierów ;-) 4 lakier do paznokci fioletowy RIMMEL 60 seconds - nowy 5 lakier do paznokci kolor złoty (brokatowy) MAYBELLINE COLORAMA 18 - więcej niż połowa 6 MAYBELLINE WET SHINE - bezbarwny- nowy 7 SALLY HANSEN Maximum Growth bezbarwny - nowy 8 SALLY HANSEN French Manicure Color Protecting Top Coat - nowy 9 Maseczka z glinki żółtej - 10gram 10 N7 Colour Calming Make up Base zielona na naczynka - ilość połowa może troche mniej ciężko określić 11 AVON Spray ochronny do włosow - nowy 12 kredka do oczu niebieska 08 soft denim REVLON - na końcu ma taką koncówkę do roztarcia kreski - praktycznie cała raz użyłam by sprawdzic czy pasuje mi do oczu - niestety nie ;-) 13 zalotka do rzęs 14 błyszczyk do ust SUN KISSED - kolor opalony brąz - raz tylko spróbowany - wazny 12m od otwarcia - otwarty 29.08.08 - zdecydowanie nie pasuje mi brazowy ;-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Tomamo - błyszczykiem byłabym zainteresowna (choć paletką bardziej, waściwie samymi cieniami
![]() ![]() Lolu - załączam zdjęcia, jednak w Diorze b. trudno uchwycić kolor i połysk - ten jasny - chłodny, szarawy brąz (1 od prawej) to mat, nad nim najciemniejszy brąz z zielonkawym połyskiem (mi się kojarzy z rybią łuską), z brzegu łososiowy ze złotym połyskim (te dwa podobają mi się najbardziej) obok matowy niebieski (wsadzony w ten zestaw kolorów od czapy) i pod brązami zieleń pistacjowa. Czarna - niestety nic dla mnie, dziękuję za propozycję |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za zdjecia oraz opis. Troszkę inaczej sobie wyobrażałam te kolory ale i tak kuszą mnie bardzo.
Czy byłabyś zainteresowana paletą Clinique Black Truffle , mam też cień sypki HR którego szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Tomamo - mi obojętne, załączam zdjęcie bazy dla uwidocznienia ubytku, pędzel był użyty kilka razy.
EDIT - ewentualnie i bazę, podkład za paletę+błyszczyk ![]() ![]() ![]() Lolu - mogłabyś załączyć zdjęcie palety? Nie znam kolorów Black Truffle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Oto i zdjęcie Cliniqów
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Madonny całej nie oddam ale mogę zrobic odsypkę do pojemniczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Mogę podzielić się połową tego cienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
piszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.