|
|
#181 | ||
|
perfumove love
|
Dot.: Duuużo nowej biżuterii - indyjska, afrykańska. Dodatki. ZAPRASZAM!
Cytat:
że wnosi coś fajnego do zapachu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
A masz możliwość powąchania tego zapachu w Yves?
Nie ukrywam,że zapach wanilii w moim odczuciu dominuje. ![]() A nic innego? No duużo bym dała za te łyżki
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za arafatke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1210267584 zielono-biala lub ta zoltA ?? PILNE ODPISZ U MNIE
|
|
|
|
#184 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
Jeśli znajdę baterie to jeszcze dzisiaj je porobię. Sprawdzę zapach YR w przeciągu paru dni (jutro lub pojutrze prawdopodobnie, wtedy będę pewna na 100%... bo samej wanilii nie zmogę )Cytat:
Mam jeszcze książki w j. angielskim, jeśli jesteś zainteresowana: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253534 |
||
|
|
|
#185 |
|
perfumove love
|
Zioła, dodałam zdjęcia łyżek dla ciebie
Szczerze mówiąc, zauważyłam twoje jeansy rurki To może jednak i jakąś większą wymiankę byśmy mogły sklecić, jeśli te łychy ci się spodobają
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się
(ale bez tej żyrafki ,chooociaż?....), tak więc jestem nadal zainteresowana![]() a na ile wyceniłabś te łyżki?
|
|
|
|
#187 |
|
perfumove love
|
Trudno mi powiedzieć, bo kupowałam je po cenach hurtowych, razem z innymi afrykańskimi rzeczami. Normalne ceny to pewnie w granicach 15-30zł za parkę (łycha + widelec).
Podobały ci się również kolczyki brązowo-złote i turkusowe oraz szal, z tego co pamiętam? Szal jest twardawy, tak jak pisałam. Jeśli zależy ci na czymś lżejszym i na co dzień to polecam ten biały szaliczek (ze srebrną nitką): https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1210268186 |
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, przepraszam że tak bezczelnie spytałam
Oczywiście spodenki mogę wymienić Szali ze srebrną nitką mam kilka, twardego-grubego też nie potrzebuję... ewentualnie te długie kolczyki mogłabym przygarnąć (jedną paręzłoto-brązowe) + wszystkie łyżki Zastanów się więc na spokojnie co byś za to chciała i myślę że się dogadamy. Ewentualnie ponegocjujemy bo gdybyś chciała duuużo rzeczy to może jakieś balsamy chętnie bym wzięła, albo ziaję pod oczy...
|
|
|
|
#189 |
|
perfumove love
|
Coś ty, nie masz za co przepraszać, ja też na twoim miejscu bym spytała
Zresztą nie chcę, żebyś się tak do końca sugerowała tymi podanymi przeze mnie cenami, bo tak jak mówię, to ceny sklepowe.To może ja napiszę, co by mnie interesowało u ciebie, a ty daj znać, co byś za to chciała, OK? Chętnie przygarnę: jeansy rurki, książeczka Nuxe z 5 próbkami, próbka Very Valentino. Trochę boję się tej wanilii z YR, a nie chce mi się jechać do sklepu YR ![]() Jeszcze gdybyś tylko mogła podać szerokość spodni w biodrach, byłoby super
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
5 łyżek i balsam Aqalina - czekolada 50% (data ważności jest ok?) za zapach yves i spodnie
za nuxe i próbkę-ewentualnie te kolczyki??? Nie dobrałabyś sobie czegoś za Ziaja Anno d'oro lifting solution???Przydałaby mi się do moich zmarszczek,albo na prezent dla mamy Mogłabym zrezygnowałabym z kolczyków jesli byś coś wybrała![]() Jak się na to zapatrujesz? ![]() Aha wymiary-jak zmierzyłam to wychodzi w biodrach 43-44cm ale moje wymiary to biodra 85cm ( w pupie więcej oczywiście ) i sa na mnie są za duże, wiszą. Na oko oceniam że to rozmiar S/może M bo noszę sama XS.Najlepiej jak porównasz wymiary ze swoim spodniami
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-05-19 o 14:03 |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jak tam spodnie będą dobre?
|
|
|
|
#192 |
|
perfumove love
|
Ciasne
![]() Podumam, Zioła, podumam A może masz poza wątkami książki fantasy (Sapkowski, Gaiman, Pullman, Pratchett) albo Kapuścińskiego? Albo w ogóle jakieś ciekawe, na wymianę? Kombinuję jak mogę
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
oj niestety, książek nie mam
porozdawałam koleżankom i powymieniałam za albumy(-zboczenie zawodowe )To może chociaż za same łyżki udałaby się wymiana?
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
albo...np.ile łyżek mogłabyś oddać za zapach yves rocher, nuxe i probe valentino?
w rozmiarach M mam jeszcze: sweterek dunnies stories-38 sweterkowa bluzeczka Zara, na metce ma L,ale M też będzie ładnie w tym wyglądać...ale ty chyba nie szukałaś ciuszków z tego co pamiętam
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-05-20 o 09:15 |
|
|
|
#195 |
|
perfumove love
|
Zioła, przepraszam za moje niezdecydowanie, nie bij
![]() Ale już, już. Mam plan ![]() Niech będzie tak jak ustalałyśmy wcześniej. Zdecyduję się na te spodnie, może zrzucę ze 2 cm tu i ówdzie, w końcu lato idzie I do spodni Nuxe i próbas VV. Bez wanilii YR jednak.Wszystkie łyżki oddam i kolczyki lub Ziaje lub balsam. Chyba że masz inny plan, to wal śmiało
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana nie będę biła
Chetna jestem na łyżki + balsam za rzeczy które wymieniłaś.Możemy w tej chwili zakończyć. A jeśli chcesz to mogę pokazać Ci coś jeszcze ![]() przywiozłam jeszcze kilka ciuchów od mamy z metkami-tylko musiałabyś napisać mi jaki rozmiar nosisz góry, czy jesteś w ogóle zainteresowana (bluzki raczej w "wyjsciowym" stylu |
|
|
|
#197 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze,obiecuję że wkleję to co mam jutro po pracy
,bo teraz padam po podróży
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przeliczyłam się jednak
Mam niestety tylko kilka w tym rozmiarze-większość dostałam XL i XXL a w rozmiarach S-M mam te dwie czarną i w paski C&A. Biała ma na metkach 44,ale jest mała i wydaje mi się że to rozmiar duże M
|
|
|
|
#200 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Pomarańczowa byłaby całkiem fajna, gdyby nie ten wzorek kwiatowy, to już dla mnie niestety za wiele ![]() Także dziękuję za propozycję ), ale te mi raczej nie podpasowały.Czyli co, zostajemy przy tej wersji powyzej?
|
|
|
|
|
#202 |
|
perfumove love
|
Podobają mi się jeansy Amisu, no ale wiadomo
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za poniższe rzeczy?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1208692372 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1210267584 interesuje mnie ten pierwszy - bordowo-brązowy ![]() Najbardziej zależy mi na koralach
|
|
|
|
#205 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() ... że to za dużo Chyba że coś jeszcze ci się podoba, to pomyślimy
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
tak
to w takim razie czekam na Twój adres na PW
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
podobaja mi sie bardzo buciki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1210451620, ale nie wiem czy bys chciala je oddac?
|
#208 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Bo bardziej od Amisu podobają mi się te drugie spodnie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1211565489 Idealne kieszonki na płaskodupie, jakie niewątpliwie posiadam ![]() Za nie oddałabym buty Jeszcze zaciekawił mnie ten sweterek: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1211380979 Może jakieś kolczyki by cię dodatkowo interesowały? |
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
spodnie i sweterek oddam bardzo chetnie za buciki, arafatke + ewentualnie korale ala perły (jaka jest srednica tych koralików). A bucik jaką ma długa wkładkę wewnątrz?
|
#210 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

Bo podoba mi się wiele z tego wątku