![]() |
#181 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Studenciaki z Uniwersytetu Gdańskiego ;-)
Cytat:
![]() [jednak cos tam chyba wiem o wykladowcach, zaraz poleci pw ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy przed poniedzialkiem sie z kitelkiem wyrobie ![]() Cytat:
![]() a jest mozliwosc, ze prowadzi to kilku wykladowcow? np chemie ogolna-wyklady zawsze bede miala z myszka? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
eee, wf trwa tylko godzine nie 1,5 niestety ;d
wlasnie apropo wf'u to chyba ochrona ma laczony z chemia? ja jestem w grupie W5, i tez tak mi sie nie bardzo to usmiecha bo z kolei ja bede na wfie siedziec do 15, a wgle to 3,5 godziny wczesniej mam matme w budynku BOS i nie chce mi sie tak w kolko jedzic z wrzeszcza do oliwy ;d
![]() |
#183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to budynek ochrony srodowiska jest w oliwie? ja bylam pewna ze na przeciwko chemii ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
nei no chodzilo mi raczej o to ze po matmie bede wracac do domu do oliwy [i z oliwy potem znow sie bede musiala tluc na sobieskiego oO], bo budynek bos faktycznie jest naprzeciwko.. <przynajmniej tak pisze na jakiejs kartce ktora nam przyslali bo namacalnie jeszcze tego nie stwierdzilam xdd>
a no kurcze moze faktycznei poltorej gofdziny.. w takim razie zle patrzalam na plan <glupek> ![]() ![]()
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
oo kurcze, no to chyba ze tak, zrozumialam troche inaczej
![]() namacalnie to go widzialam, ale tylko z budynku na przeciwko czyli chemii ![]() oba wygladaja po prostu cudownie... ![]() a widzisz, chociaz twoja wersja bardziej mi sie podobala... ![]() podpinam sie do pytania o wf ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak pada to sie robia jakies ogromne kaluze, samochody chlapia na prawo i lewo poza tym ostatnio jak tam szlam to dostalam w glowe jakimis orzechem bo akurat spadl z drzewa.. takze niebezpieczna, nieciekawa okolica ;d no eey jak ogolnorozwojowy to mam nadzieje ze nie bedzie zaliczen typu skok przez kozla.. a jak wgle kaza mi grac w siatke to ktos zginie ![]() wgle ile wf trwa? semestr? dwa?
![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() taaa, mow mi jeszcze ![]() ![]() ![]() dlatego kazda siatkowka, koszykowka, pilka nozna przyprawiaja mnie o mdlosci. nienawidze gier zespolowych [a sport sam w sobie naprawde kocham, ale ten finezyjny a nie walenie pilka na lewo i prawo! ![]() ![]() a okolica boska ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnorozwojówka tak jak w LO, siatka, kosz, hokej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też w oliwie mam mieszkanko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Taaa ulica faktycznie boska... zwłaszcza po południu gdy się korek robi, autobus spóźnia 20min, leje, samochody chlapią, a Ty po całym dniu na uczelni marzysz o ciepłym obiedzie ![]() A budynek BOŚ jest naprzeciwko- taki nowiutki- nawet winda jest ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny czy któraś z Was wie może jak najlepiej dojechać na ul. Pomorska? Mam tam jutro jakieś szkolenie biblioteczne i nie mam pojęcia jak tam dotrzeć. Wiem tylko, że jade pociągiem do Gdańska hehe a dalej już nie wiem, pomóżcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
jak mi jedna przygrzmocila w brzuch (tzn zbila mnei oO) to tylko sie skrecilam w pol i polecialam na podloge z rykiem xddd Cytat:
tylko potem od tego tramwaju jeszcze kawal drogi jest a na autobus mi sie potem nigdy nie chce czekac zeby podjechac ten kawalek xd a co do wfu to sie w sumie ciesze, bede ostro lobbowac za gra w unihokej na kazdych zajeciach w takim razei (tylko pewnie jak zawsze nikt nie bedzie chcial w to grac ..)
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
jezuuu! co za burdel. 2 godziny w kolejce po legitymacje [!!!] bo indeksu nie chcieli mi dzis dac, [jutro jest inauguracja, jutro dostane i powinnam sie w ogole cieszyc, ze wyrozniona dostalam zaproszenie
![]() a spotkanie biblioteczne to jakas kpina! ![]() ale za to wypatrzylam kilka fajnych meskich kaskow ![]() ![]() ![]() ![]() no, wiec jeszcze jutro czeka mnie mega nuda tylko po to, ze 'nie wypada' odmawiac. no i musze jechac kupic elegancka bluzke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie ;D
Pierwsze wykładowe koty za płoty. Warsztaty z analizy tekstowej dało się przeżyć .. Znowuż zaglądam tu z pytaniem. Okazało się,że na niektórych ćwiczeniach i ww warsztatach ,ze 3 nieobecności w semestrze będzie niezaliczony rok. Sęk tkwi w tym,że z racji przebytego rozległego zabiegu operacyjnego i zminimalizowania ponownego zagrożenia zdrowia czeka mnie ponad rok comiesięcznych wizyt na szczegółowych badaniach w Warszawskim instytucie onkologii. (w tym miesiącu niestety co tydzień :/) Toteż zastanawiam się czy w tejże sytuacji większa ilość obecności może być 'zredukowana' poprzez zaświadczenie od tamtejszego lekarza prowadzącego czy mogę już pakować manatki z uczelni.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
przynajmniej dzisiaj nie musialam czekac na legitke bo sprytnie pojechalam po nia w poniedzialek ;d co do spotkania bibliotecznego to najlepsze bylo 'czekam w bibliotece na tych ktorzy chcieli by sobie pocwiczyc skladanie zamowien na ksiazki' myslalam ze tam padne xddd Cytat:
![]() poza tym mam nadzieje ze przyznaja mi godziny wyrownawcze z matmy i fizy bo jak nei to ktos zginie tam chyba.. bez kitu. ale poza tym to mi sei podobalo ;d
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() filmik o recyclingu rocks ![]() ![]() ![]() ja najpierw chcialam sie zglosic na te kursy, potem stwierdzilam ze a)mam fizyke w drugim semestrze, matme w pierwszym, a nie chce sie zobowiazywac do lazenia na wszystkie zajecia niezaleznie czy przedmiotowi powiedzialam juz dowidzenia ![]() b) jak cos nie jest obowiazkowe to ciezko mi sie zmusic c)i tak mi ich nie przyznaliby ![]() a to ze jestem debilem fizykowym to juz inna bajka, nie umiem z niej kompletnie NIC! ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mówisz, że jacyś fajni kolesie będą? ![]() ![]() ![]() A co do nieobecności- kurcze właśnie się kapnęłam, że w ciągu tych moich dwóch lat studiowania ani razu nie korzystałam ze zwolnienia lekarskiego ![]() A w sytuacji z mamą, to pewnie będziesz musiała wykorzystać część swoich możliwych nieobecności na zajęciach- np na audytorkach zwykle dają 1-2 nieobecności w semestrze, no wykłady nieobowiązkowe, więc problem z głowy (a nawet jak Cię raz na liście nie będzie to się nic nie stanie) no i laborki- je w razie nieobecności trzeba odrabiać z inną grupą, więc myślę, że spokojnie się dogadasz, że przyjdziesz na nie w innym terminie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
jakis koles sie zglosil sam, nic do niego nie mam ale wyglada na srednio ze tak to ujme obrotnego i w ogole, aczkolwiek podziwiam ze chce mu sie w to bawic Cytat:
a co do samego rozpoczecia to jestem zauroczona zegarem w auli.. chyba sobie sama przerobie swoj stary na cos podobnego.. zamiast godziny 12 --> Hg itp iscie dizajnerski gadzet ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam szukac informacji w dziekanacie czy gdzie np? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a mi sie wydaje, ze juz od tego ![]() ![]() a i owszem, super jest! i jak tam pierwszy dzien? ![]() mam konwersatoria z gleichem ![]() ![]() ![]() i poszukuje partnera na laborki. tj juz znalazlam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
pytaj u prowadzących zajęcia, dziekanat w tej kwestii raczej Ci wiele nie powie
![]() A z matmy miałaś może odczucia, że ten gościu taki mało męski jest? ![]() ![]() Ajj...a u mnie na roku trwała zażarta dyskusja czy ten tydzień jest parzysty czy nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hmm, ma glos taki troche gejowaty, i jak to kolezanka okreslila: 'amerykanski styl' ![]() a ja sie dziwie, bo przy moich cwiczeniach z matmy nic nie jest napisane, ale kolezanka ma zaznaczone, ze ma je co 2tyg. i co ja mam o tym myslec ![]() a powiedz mi, jak wygladaja wejsciowki? ![]() i tak wlasciwie to czym sie roznia konwerstatoria od audytorkow? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
a koleżanka z tej samej specjalizacji? Pewnie jakiś błąd na planie- do wyjaśnienia w dziekanacie lub u babki od planu (tam na strychu ma swój pokoik
![]() A to cudo konwer... coś tam ![]() ![]() A wejściówki są zwykle z ostatnich zajęć, albo z materiału, który na zajęciach będzie, no i różnie, u niektórych są to 3krótkie pytania, u innych test, niektórzy dają pytań więcej. No i wejściówki są na praktycznie każdych laborkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
nie, z medycznej, ale moja grupa to tez praktycznie sama medyczna wiec powinno byc tak samo
![]() ![]() czyli to pisemna sprawa, nie ustna? ![]() ja sie zaczynam bac egzaminu z biol, bo z samych wykladow, nie wiem wlasciwie czego sie moge spodziewac no i z czego sie uczyc ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
pierwszy dzien?
oo u mnie super.. 5 godzin fizyki ale co tam xd wgle bardziej mi sie podoba wydzial fizyki od wydzialu chemii [w sensie ze budynek] no ale cuuz. wgle gdzie sie kupuje fartuchy ? oO''
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
ja kupilam w takim klepie medycznym, na ulicy jaskowa dolina, czy jakos tak. w gore za manhattanem.
od razu mowie, ze dosc drogo [dalam 63zl] i rozmiary zabawne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.