|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Cytat:
ojej dopiero siodma ![]() a u mnie po 14tej i jeszcze poltorej godzinki niecale i do domku lece zycze Ci milego dzionka Kochana |
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale siedzi moj maz obok i zamiast mu cos powiedziec to tylko pozniej mowi mi, ze sie na niego zdenerwowal. Maz powiedzial, ze nie ma mi nic do zarzucenia, bo przeciez widzi, ze to tylko z jednej strony sa rozne aluzje i to tylko kolega w moim kierunku sie tak zachowuje, a dla mnie jest on tylko kolega, mieszkamy razem i tak jak z innymi domownikami rozmawiam z nim, jem razem itp A czasem wychodza nam takie obiadki we 3, bo mieszkaja u nas 3 malzenstwa, z nami mieszka on najdluzej, w poprzednum domu zawsze razem gotowalismy, jezdzilismy po sklepach, nad morze itp wiec bylismy zgrana paczka. Mysle, ze jest on troche samotny i moze poprostu trzymaja sie go takie glupie zarty... Ja juz mu ktoregos dnia powiedzialam, ze wolalabym zeby zostalo tak jak jest (chodzilo o flirty jakies itp) powiedzial OK. ale widze, ze to sie nie skonczylo. Ciesze sie Madziu, ze u Was wszystko dobrze i dzidzia tak ladnie rosnie mam nadzieje, ze zajecia w szkole rodzenia sie spodobaja i ze pani ktora wybralas bedzie jak najbardziej pomocna pozniej
|
|
#183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak on cos powie to tak jak maz nic nie mowie, bo nawet nie wiem co na to odpowiedziec...... poprostu mnie zazyna i odwracam glowe w druga strone... albo zmieniam temat a maz uwazam, ze buzie ma i niech broni swojego![]() ja tez wlasnie dzisiaj to zauwazylam, az nie moge w to uwierzyc!! szok normalnie ![]() Cytat:
![]() i wcale ja kciukasow trzymac nie bede bo Cie na wizazu nie bedzie wtedy,a tego nie chcemyCytat:
![]() dobrze, ze mezus grzeczny, pewnie niezle steskniony za swoja zoneczka to i potulny od razu jak takie sloneczko ladne, to moze pozniej wyjdzie sobie na spacerek![]() a nam udalo sie wydebic kilka wynikow ![]() i moje wyniki hormonow, ktore pierwszy raz zostaly zrobione w odpowiednim dniu cyklu nie sa az takie zle a czesc jest idealna ![]() nie mam jeszcze wszystkich, mysle ze jeszcze testosteron jest nie za dobry, ale i tak sie ciesze, ze nie jest tak zle
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ladnie, Marcelka nadzwyczajniej zwiala
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu to super, ze wyniki coraz lepsze
ja dziewczynki zaraz zmykam, mam odebrac jeszcze przesylke, czyli pewnie to sa zaproszenia zycze Wam milego popoludnia i wieczorku, gdyby nie udalo mi sie dzis juz wpasc papatki Kochane |
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu zwracalm uwage, za to maz potrafi tylko mi narzekac na niego zamiast mu po mesku wytlumaczyc, zeby troszke umiaru mial w tym wszystkim Dziwne to dla mnie- maz to widzi, ale nic nie powie.
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Kiniu fajnie
juz moze zaproszenia przyjdamilego popoludnia dla Ciebie
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wieczorek to spedzamy z TZtem dzis oddzielnie, bo on u swoich rodzicow, a ja u mamy , a to fajne uczucie, wiedziec, ze jeden dzien mnie nie widzi, a juz wariuje , ja zreszta mam tak samodobra, teraz to juz na prawde zmykam do zobaczonka Kochane |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu milego weekendu
Asiu, skoro twoj maz tak reaguje, czy raczej nie reaguje to juz jego sprawka ![]() Oby tylko potem nie poszedl do kolegi z piesciami ![]() Ja mialam jechac z mezem na zakupy, ale brzuszek mi twardnieje a mluch wyprawia dzis od rana takie ceregiele, ze hej. Chyba zostane na kanapie do konca dnia
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane. Ja równiez melduję się na kolejnej części tableciar
Jejku jak ten czas szybko leci. Już 4 część się zaczęła.Kochane dla wszystkich zainteresowanych www.amelia0708.bloog.pl Buziaczki. Gorąco pozdrawiamy. PS" tak króciutko powiem tylko że wszystko u nas gra. Amelia ząbkuje, mamusia chora na anginę, ale jakoś dajemy radę" POZDRAWIAMY WIZAZOWE CIOTECZKI PAPA
[ori_bas]165431[/ori_bas] Edytowane przez ja22 Czas edycji: 2008-05-16 o 16:51 |
|
|
|
#191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelko a czmeu to tak na odwyk? Cytat:
Aguś może sie stesknił i taki grzeczny jest ![]() Cytat:
Karolinko ciesze sie ze u was wszystko gra. Ja też ząbkuje ale nie jest to zbyt przyjemne ![]() Bilety już kupiłam więc mogę jechać do Krakowa
|
|||
|
|
|
#192 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
U siebie zablokowalam wizaz
ale nie tylko Z jedna sprawa jest problem, bo znam hasla odblokowujace Na wizaz bede wchodzic tylko z kompa braciszka ![]() Mam stracha przed jutrzejszymi cw z rachunkowosci ze wstretttttttttna babka... Nie ide, nie bede sie narazac, bo ostatnio byla barrrrrrrdzo zla... Ehhhhhhhhh kto by sie stresowal nie pojsciem raz na zajecia??? MARCELKA ehhhh kiedy mi to przejdzie w koncu
|||||||||||||||||||||
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głowa do góry
|
|
|
|
|
#194 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, albo " Jak pojdziesz, to wezmie Cie do tablicy i powie, ze nie jestem dopuszczona do zaliczenia za brak przygotowania" chore, bo musi mnie dopuscic... Z tym, ze ona jest upierdliwa i jej nawet na spokojnie nie mozna nic powiedziec wiec nei ide, jak to powiedziala kumpela, po co sie narazac Nadrobic to nadrobie mam bardzo dobra ksiazke, wiec to nei problem ![]() Dzieki Nikitko kochana ![]() ![]() ![]() I tak, i tak jade na 8, zeby miec miejsce na parkingu hihi ASIU spacjalnei dla Ciebie wklejam link, zebys zobaczylam, jak ladnie wyglada biust w miekkim staniczku
||||||||||||||||||||||
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy coś kupie na targach bo dużo wystawców ma być
|
|
|
|
|
#196 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko kup cos na wyjazd
chyba, ze juz np. filtry masz, to juz nie a Ci potrzebne hmmmmm albo jakis kremik do twarzy??Ahhhhhhaaa Nikitko moge zdac Ci relacje z tej maseczki z efektem mikrodermobrazji
|||||||||||||||||||||
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie mąż chce krem do stóp bo na targach mu kupiłam i jest super nogi mu sie tak nie pocą i zapachu nie ma nieprzyjemnego a dla kierowcy to ważne![]() Oki obejrzałam tą maseczkę na pewno Soraya będzie na targach wiec ich odwiedze
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
ja tylko dosłownie na sekundke Karolinko Amelka cudowna.Buziaczki od cioci kasi Kiniu pochwal się zaproszeniami Miłego weekendu. Buziaki |
|
|
|
#199 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko a co to za kremik do stop??
![]() Jeszcze z Wami dzis posiedze
|||||||||||||||||||||
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
Mezatko super ze wyniki coraz lepsze Nikitko zycze udanych zakupow na targach Marcelinko mam nadzieje ze nie przestaniesz do nas pisac z taka czestotliwoscia jak do tej pory ![]() kasiasiar,kiniu,Aga udanego weekendu kochane Pomidoro,kachulo a jak wam minal dzionek? A ja po szkole pojechalam na zakupy zywieniowe,i tz az zdziwony ze wrocilam tylko z dwoma staniczkami ![]() dzisiaj mnie wzielo na sprzatanie szafek kuchennych i posprawdzanie dat waznosci produktow spozywczych i musze wam powiedziec ze sie przerazilam bo pol reklamowki byla juz po terminie .A najgorsze jest to ze automat przestal wirowac mam nadzieje ze nie wpadnie na pomysl ze mamy sobie sami kupic nowy,bo to mieszkanie mamy tylko do konca roku,i jak nam przyjdzie cos miejszego wynajmowac,to nie wiem gdzie wcisniemy jeszcze automat no ale zobaczymy co ona na to kurcze jakis pechowy rok na sprzety AGD mamy
|
|
|
|
#201 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Misia oby automat zaczal dzialac, bo faktycznie pecha macie z tym sprzetem AGD w tym roku
Hmmm bede rzadzeij Was odwiedzac za duzo przy kompie przesiadywalam i trzeba mi to ukrócic ![]() Aaaa jakie staniczki kupilas??
|||||||||||||||||||||
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcelinko ale my tu bedziemy tesknic za toba
|
|
|
|
#203 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aaaa rozmiarowka??
|||||||||||||||||||||
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
a rozmiarowka nowa oczywiscie
i przy okazji sukienka kupiona ostanio w H&M(mokra jest wiec kolory troche ciemniejsze)
|
|
|
|
#205 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ten gladki mi sie podoba ![]() ![]() i widac roznice w rozmiarze??
||||||||||||||||||||||
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja nareszcie po pracy a jutro ide dopiero na 14 wiec wkoncu sie wyspie,jak sie dzis poloze to chyba wstane jutro ok poludnia ,jestem szczesliwa bo dzis w nocy bedzie moje kochanie juz w domku i nareszcie koniec samotnych nocek
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcelinko ten czerony kupiony z mysla o tz
on uwielbia koronkowo-satynowe komplety![]() Kachulo super ze tz wraca |
|
|
|
#208 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh mam nadzieje, ze braciszek sie pospieszy i swoje ostatnie dwa zamowie ![]() ![]() Ciesz sie, ze masz maly biucik ![]() Wczoraj znalazlam sklep z tanimi biustonoszami i wszystkie rozmiary do j.. Alez sie ucieszylam, ale nie chcialam zapeszac i nic Wam nie pisalam i co sie okazalo ehhhhhh ze mieli problemy z kompem i tych rozmirow i staniczkow, ktore ja chce nie maja ehhh porazka a tak sie cieszylam ![]() Kachulko jak plecki?? Aha i gratuluje udanego otwarcia sklepu
||||||||||||||||||||||
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
A dziekuje Misiu plecy juz lepiej ,przykleilam sobie dzis plaster rozgrzewajacy i posmarowalam mascia i juz jest lepiej,widze roznice,juz tak nie bola
Misiu widze ze udane zakupki zrobilam,bardzo ladne staniczki a sukienka bobmowa,bardzo mi sie podoba
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() !!!!Plecki juz lepiej,dziekuje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

mysle, ze maz naprawde po pewnym czasie bedzie mogl podejrzewac, ze cos sie kreci miedzy Wami... Zartujecie w sumie ttylko Wy czyli Ty i ten kolega, a maz hmmm slucha... Uwazaj, wszystko niewinnie sie zaczyna... Pozniej wyjdzie, ze nie protestowalas i tez "zartowalas" 
i odwracam glowe w druga strone... albo zmieniam temat

Hmmm bede rzadzeij Was odwiedzac