Tableciary plotkary IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-16, 14:11   #181
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary IV

Cytat:
Napisane przez anieze Pokaż wiadomość
witam was kochane!!!umnie dopiero 7 ale postanowilam wskoczyc na chwilke do was.sloneczko za oknem slicznie swieci moze bedzie fajny dzien,moj M spi obok mnie w lozeczku jakis grzeczny sie zrobil nie wiem co jemu jest chyba chory-hihi...pozdrawiam i zycze milego dnia
czesc Agus
ojej dopiero siodma
a u mnie po 14tej i jeszcze poltorej godzinki niecale i do domku lece

zycze Ci milego dzionka Kochana

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 14:41   #182
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc laski,
Duzo do czytania

Kiniu, podoba mi sie bardzo wasza dekoracja

Mezatko, ciekawie masz z tymi mezczyznami, ale ja bym jednak uwazala, nie ma co draznic czy denerwowac meza, bo moga wyjsc przez to jakies nieporozumienia. A kolega swoja droga moglby sobie darowac, skoro widzi , ze jestescie malzenstwem. Nawet jak mu sie kobieta podoba, to taktowniejsze byloby sprawienie komplemetu mezowi na temat ladnej zony i odpuszczenie jakis zartow.To tylko moje zdanie

Marcelko, piesio wymiata i ciesze sie, ze torebka sie podoba i tobie i Pomidorce

A u nas czas leci szybciutko, maluch sie rozpycha i rosnie na potege. Codziennie prawie caly dzien daje znac o sobie. W ostatni weekend maja mamy zajecia w szkole rodzenia, no i zapisalam sie tez do tej samej poloznej, ktora prowadzi kurs , na wizyty po porodzie bo tak tu sie to odbywa. Wydala sie mila i sympatyczna, mialam sie zapisac do polki, ale w sumie co za roznica, jakos dam rade.Polozna przychodzi przez 2 miesiace i pomaga w miare potrzeb.
Madziu ale ja w kierunku kolegi nigdy nic nietaktownego nie powiedzialam, nigdy nie zartuje z nim na takie tematy, to tylko on ciagle cos wypala dziwnego....
ale siedzi moj maz obok i zamiast mu cos powiedziec to tylko pozniej mowi mi, ze sie na niego zdenerwowal. Maz powiedzial, ze nie ma mi nic do zarzucenia, bo przeciez widzi, ze to tylko z jednej strony sa rozne aluzje i to tylko kolega w moim kierunku sie tak zachowuje, a dla mnie jest on tylko kolega, mieszkamy razem i tak jak z innymi domownikami rozmawiam z nim, jem razem itp
A czasem wychodza nam takie obiadki we 3, bo mieszkaja u nas 3 malzenstwa, z nami mieszka on najdluzej, w poprzednum domu zawsze razem gotowalismy, jezdzilismy po sklepach, nad morze itp wiec bylismy zgrana paczka.
Mysle, ze jest on troche samotny i moze poprostu trzymaja sie go takie glupie zarty...
Ja juz mu ktoregos dnia powiedzialam, ze wolalabym zeby zostalo tak jak jest (chodzilo o flirty jakies itp) powiedzial OK. ale widze, ze to sie nie skonczylo.

Ciesze sie Madziu, ze u Was wszystko dobrze i dzidzia tak ladnie rosnie
mam nadzieje, ze zajecia w szkole rodzenia sie spodobaja i ze pani ktora wybralas bedzie jak najbardziej pomocna pozniej
Stary 2008-05-16, 15:04   #183
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hmmm musze w necie poszukac moze cos znajde...

Asiu co do sytuacji trojeczki mysle, ze maz naprawde po pewnym czasie bedzie mogl podejrzewac, ze cos sie kreci miedzy Wami... Zartujecie w sumie ttylko Wy czyli Ty i ten kolega, a maz hmmm slucha... Uwazaj, wszystko niewinnie sie zaczyna... Pozniej wyjdzie, ze nie protestowalas i tez "zartowalas" Uwazaj kochaniutka
Marcelinko tak jak napisalam wyzej ja z tym kolega nie zaruje wcale
jak on cos powie to tak jak maz nic nie mowie, bo nawet nie wiem co na to odpowiedziec...... poprostu mnie zazyna i odwracam glowe w druga strone... albo zmieniam temat a maz uwazam, ze buzie ma i niech broni swojego

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dziewczyny znalazlam na o2 taka wiadomosc
ja tez wlasnie dzisiaj to zauwazylam, az nie moge w to uwierzyc!! szok normalnie

Cytat:
Kinia ze tak powiem, szczeka mi opadla

Znalazlam i zablokowalam co trzeba

DZIEWCZYNY, ide na ODWYK od WIZAZU Trzymajcie kciukasy zeby mi sie udalo

Jak nie bede mogla wytrzymac to wpadne

Pozdrawiam Was goooooooooooooracoooooooo ooooo
Marcelinko ale Ty chyba nie zablokowalas wizazu co ???
i wcale ja kciukasow trzymac nie bede bo Cie na wizazu nie bedzie wtedy,a tego nie chcemy

Cytat:
witam was kochane!!!umnie dopiero 7 ale postanowilam wskoczyc na chwilke do was.sloneczko za oknem slicznie swieci moze bedzie fajny dzien,moj M spi obok mnie w lozeczku jakis grzeczny sie zrobil nie wiem co jemu jest chyba chory-hihi...pozdrawiam i zycze milego dnia
hej Agus
dobrze, ze mezus grzeczny, pewnie niezle steskniony za swoja zoneczka to i potulny od razu jak takie sloneczko ladne, to moze pozniej wyjdzie sobie na spacerek

a nam udalo sie wydebic kilka wynikow
i moje wyniki hormonow, ktore pierwszy raz zostaly zrobione w odpowiednim dniu cyklu nie sa az takie zle wyszly lepsze nic ostatnie
a czesc jest idealna
nie mam jeszcze wszystkich, mysle ze jeszcze testosteron jest nie za dobry, ale i tak sie ciesze, ze nie jest tak zle
Stary 2008-05-16, 15:06   #184
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Madziu ale ja w kierunku kolegi nigdy nic nietaktownego nie powiedzialam, nigdy nie zartuje z nim na takie tematy, to tylko on ciagle cos wypala dziwnego....
ale siedzi moj maz obok i zamiast mu cos powiedziec to tylko pozniej mowi mi, ze sie na niego zdenerwowal. Maz powiedzial, ze nie ma mi nic do zarzucenia, bo przeciez widzi, ze to tylko z jednej strony sa rozne aluzje i to tylko kolega w moim kierunku sie tak zachowuje, a dla mnie jest on tylko kolega, mieszkamy razem i tak jak z innymi domownikami rozmawiam z nim, jem razem itp
A czasem wychodza nam takie obiadki we 3, bo mieszkaja u nas 3 malzenstwa, z nami mieszka on najdluzej, w poprzednum domu zawsze razem gotowalismy, jezdzilismy po sklepach, nad morze itp wiec bylismy zgrana paczka.
Mysle, ze jest on troche samotny i moze poprostu trzymaja sie go takie glupie zarty...
Ja juz mu ktoregos dnia powiedzialam, ze wolalabym zeby zostalo tak jak jest (chodzilo o flirty jakies itp) powiedzial OK. ale widze, ze to sie nie skonczylo.

Ciesze sie Madziu, ze u Was wszystko dobrze i dzidzia tak ladnie rosnie
mam nadzieje, ze zajecia w szkole rodzenia sie spodobaja i ze pani ktora wybralas bedzie jak najbardziej pomocna pozniej
Asiu, chodzilo mi o taktowniejsze zachowanie kolegi, bez denerwowania twego meza

No ladnie, Marcelka nadzwyczajniej zwiala

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 15:15   #185
kina2807
Zakorzenienie

Asiu to super, ze wyniki coraz lepsze

ja dziewczynki zaraz zmykam, mam odebrac jeszcze przesylke, czyli pewnie to sa zaproszenia , a potem do mamy jade

zycze Wam milego popoludnia i wieczorku, gdyby nie udalo mi sie dzis juz wpasc

papatki Kochane

Mąż i żona...
Stary 2008-05-16, 15:16   #186
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Asiu, chodzilo mi o taktowniejsze zachowanie kolegi, bez denerwowania twego meza

No ladnie, Marcelka nadzwyczajniej zwiala
Madziu koledze to chyba sprawia przyjemnosc sypanie takich tekstow, ja sie tylko ciesze, ze on nie mowi tego tylko wtedy jak jestesmy sami ale przy moim mezu tak samo sie zachowuje, bo wiem, ze nic nie jest przed mezem ukrywane.A jak kolega sie upije to juz wogole- lapie mnie za reke czy glaszcze po wlosach.
Ja mu zwracalm uwage, za to maz potrafi tylko mi narzekac na niego zamiast mu po mesku wytlumaczyc, zeby troszke umiaru mial w tym wszystkim
Dziwne to dla mnie- maz to widzi, ale nic nie powie.
Stary 2008-05-16, 15:17   #187
mezatka07
Zakorzenienie

ooo Kiniu fajnie juz moze zaproszenia przyjda
milego popoludnia dla Ciebie no i udanego wieczorku
Stary 2008-05-16, 15:22   #188
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
ooo Kiniu fajnie juz moze zaproszenia przyjda
milego popoludnia dla Ciebie no i udanego wieczorku
dzieki Asiu
ale wieczorek to spedzamy z TZtem dzis oddzielnie, bo on u swoich rodzicow, a ja u mamy, on sie zawsze jeszcze z przyjacielem widuje, wiec ja wole byc u mamy, zeby on nie myslal, ze go kontroluje, ale jutro juz sie steskni i bedzie chcial wracac do Szczecina, zawsze tak jest, a to fajne uczucie, wiedziec, ze jeden dzien mnie nie widzi, a juz wariuje, ja zreszta mam tak samo

dobra, teraz to juz na prawde zmykam

do zobaczonka Kochane

Mąż i żona...
Stary 2008-05-16, 15:23   #189
Mijalea
Zakorzenienie

Kiniu milego weekendu

Asiu, skoro twoj maz tak reaguje, czy raczej nie reaguje to juz jego sprawka
Oby tylko potem nie poszedl do kolegi z piesciami

Ja mialam jechac z mezem na zakupy, ale brzuszek mi twardnieje a mluch wyprawia dzis od rana takie ceregiele, ze hej.
Chyba zostane na kanapie do konca dnia

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 16:26   #190
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Witajcie Kochane. Ja równiez melduję się na kolejnej części tableciar Jejku jak ten czas szybko leci. Już 4 część się zaczęła.

Kochane dla wszystkich zainteresowanych www.amelia0708.bloog.pl
Buziaczki. Gorąco pozdrawiamy.

PS" tak króciutko powiem tylko że wszystko u nas gra. Amelia ząbkuje, mamusia chora na anginę, ale jakoś dajemy radę"

POZDRAWIAMY WIZAZOWE CIOTECZKI PAPA

Edytowane przez ja22
Czas edycji: 2008-05-16 o 16:51
ja22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 16:32   #191
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia ze tak powiem, szczeka mi opadla

Znalazlam i zablokowalam co trzeba

DZIEWCZYNY, ide na ODWYK od WIZAZU Trzymajcie kciukasy zeby mi sie udalo

Jak nie bede mogla wytrzymac to wpadne

Pozdrawiam Was goooooooooooooracoooooooo ooooo

Marcelko a czmeu to tak na odwyk?

Cytat:

Aguś może sie stesknił i taki grzeczny jest

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane. Ja równiez melduję się na kolejnej części tableciar Jejku jak ten czas szybko leci. Już 4 część się zaczęła.

Kochane dla wszystkich zainteresowanych powiem że załozyłam blog z Amelcią znajduja się tam tylko zdjęcia i króciutkie opisy. Taka mała pamiątka dla rodziców. Łatwiej mi będzie uporządkowac zdjęcia w albumie. Blog chroniony jest hasełkiem. Dlatego wszystkich chętnych zapraszam na pw gdzie chętnie podam adres i hasełko stronki.
Buziaczki. Gorąco pozdrawiamy.

PS" tak króciutko powiem tylko że wszystko u nas gra. Amelia ząbkuje, mamusia chora na anginę, ale jakoś dajemy radę"

POZDRAWIAMY WIZAZOWE CIOTECZKI PAPA

Karolinko ciesze sie ze u was wszystko gra. Ja też ząbkuje ale nie jest to zbyt przyjemne

Bilety już kupiłam więc mogę jechać do Krakowa
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-16, 18:51   #192
zgadnij_MS
Zakorzenienie

U siebie zablokowalam wizaz ale nie tylko Z jedna sprawa jest problem, bo znam hasla odblokowujace Na wizaz bede wchodzic tylko z kompa braciszka

Mam stracha przed jutrzejszymi cw z rachunkowosci ze wstretttttttttna babka... Nie ide, nie bede sie narazac, bo ostatnio byla barrrrrrrdzo zla...

Ehhhhhhhhh kto by sie stresowal nie pojsciem raz na zajecia??? MARCELKA ehhhh kiedy mi to przejdzie w koncu

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 19:01   #193
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
U siebie zablokowalam wizaz ale nie tylko Z jedna sprawa jest problem, bo znam hasla odblokowujace Na wizaz bede wchodzic tylko z kompa braciszka

Mam stracha przed jutrzejszymi cw z rachunkowosci ze wstretttttttttna babka... Nie ide, nie bede sie narazac, bo ostatnio byla barrrrrrrdzo zla...

Ehhhhhhhhh kto by sie stresowal nie pojsciem raz na zajecia??? MARCELKA ehhhh kiedy mi to przejdzie w koncu
Marcelko nic sie nie stanie jak raz nie pójdziesz na zajęcia świat się nie zawali a mądra i pojętna jestes to dasz radę nadrobić
Głowa do góry
Stary 2008-05-16, 19:08   #194
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Marcelko nic sie nie stanie jak raz nie pójdziesz na zajęcia świat się nie zawali a mądra i pojętna jestes to dasz radę nadrobić
Głowa do góry
Nikitko wiem, ale ciagle po glowie chodza mi mysli : "Jak nie pojdziesz, to ona zrobi liste i Ci co beda nie beda zaliczac" chore, bo wszyscy musza , albo " Jak pojdziesz, to wezmie Cie do tablicy i powie, ze nie jestem dopuszczona do zaliczenia za brak przygotowania" chore, bo musi mnie dopuscic... Z tym, ze ona jest upierdliwa i jej nawet na spokojnie nie mozna nic powiedziec wiec nei ide, jak to powiedziala kumpela, po co sie narazac

Nadrobic to nadrobie mam bardzo dobra ksiazke, wiec to nei problem

Dzieki Nikitko kochana

I tak, i tak jade na 8, zeby miec miejsce na parkingu hihi

ASIU spacjalnei dla Ciebie wklejam link, zebys zobaczylam, jak ladnie wyglada biust w miekkim staniczku http://www.stanikomania.pl/

Stary 2008-05-16, 19:12   #195
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko wiem, ale ciagle po glowie chodza mi mysli : "Jak nie pojdziesz, to ona zrobi liste i Ci co beda nie beda zaliczac" chore, bo wszyscy musza , albo " Jak pojdziesz, to wezmie Cie do tablicy i powie, ze nie jestem dopuszczona do zaliczenia za brak przygotowania" chore, bo musi mnie dopuscic... Z tym, ze ona jest upierdliwa i jej nawet na spokojnie nie mozna nic powiedziec wiec nei ide, jak to powiedziala kumpela, po co sie narazac

Nadrobic to nadrobie mam bardzo dobra ksiazke, wiec to nei problem

Dzieki Nikitko kochana

I tak, i tak jade na 8, zeby miec miejsce na parkingu hihi

ASIU spacjalnei dla Ciebie wklejam link, zebys zobaczylam, jak ladnie wyglada biust w miekkim staniczku http://www.stanikomania.pl/
a ja 8.05. mam pociąg do Krakowa ciekawe czy coś kupie na targach bo dużo wystawców ma być
Stary 2008-05-16, 19:21   #196
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko kup cos na wyjazd chyba, ze juz np. filtry masz, to juz nie a Ci potrzebne hmmmmm albo jakis kremik do twarzy??

Ahhhhhhaaa Nikitko moge zdac Ci relacje z tej maseczki z efektem mikrodermobrazji jestem na Buzka jest wrecz gladziutka Choc nei jest gladziutka, jak "pupcia niemowlaczka" ale jest zdecydowanie lepiej, jak np. pol roku temu, gdzie efekty byly tylko do rana... Stosuje ja w sumie razem z maseczka oczyszczajace tzn najpierw oczyszzajaca potem ona... To ta maseczka

Stary 2008-05-16, 19:26   #197
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko kup cos na wyjazd chyba, ze juz np. filtry masz, to juz nie a Ci potrzebne hmmmmm albo jakis kremik do twarzy??

Ahhhhhhaaa Nikitko moge zdac Ci relacje z tej maseczki z efektem mikrodermobrazji jestem na Buzka jest wrecz gladziutka Choc nei jest gladziutka, jak "pupcia niemowlaczka" ale jest zdecydowanie lepiej, jak np. pol roku temu, gdzie efekty byly tylko do rana... Stosuje ja w sumie razem z maseczka oczyszczajace tzn najpierw oczyszzajaca potem ona... To ta maseczka
No własnie wszystko juz mam jedynie mąż chce krem do stóp bo na targach mu kupiłam i jest super nogi mu sie tak nie pocą i zapachu nie ma nieprzyjemnego a dla kierowcy to ważne

Oki obejrzałam tą maseczkę na pewno Soraya będzie na targach wiec ich odwiedze
Stary 2008-05-16, 21:02   #198
kasiasiar
Zakorzenienie

cześć dziewczynki
ja tylko dosłownie na sekundke

Karolinko Amelka cudowna.Buziaczki od cioci kasi

Kiniu pochwal się zaproszeniami

Miłego weekendu. Buziaki
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 21:10   #199
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko a co to za kremik do stop??

Jeszcze z Wami dzis posiedze

Stary 2008-05-16, 21:44   #200
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki
Mezatko super ze wyniki coraz lepsze
Nikitko zycze udanych zakupow na targacha Krakow to jedno z moich ulubionych miejsc
Marcelinko mam nadzieje ze nie przestaniesz do nas pisac z taka czestotliwoscia jak do tej porybo jak nie to
kasiasiar,kiniu,Aga udanego weekendu kochane
Pomidoro,kachulo a jak wam minal dzionek?

A ja po szkole pojechalam na zakupy zywieniowe,i tz az zdziwony ze wrocilam tylko z dwoma staniczkami
dzisiaj mnie wzielo na sprzatanie szafek kuchennych i posprawdzanie dat waznosci produktow spozywczych i musze wam powiedziec ze sie przerazilam bo pol reklamowki byla juz po terminie.
A najgorsze jest to ze automat przestal wirowac i ciekawa jestem co na to wlascicielkamam nadzieje ze nie wpadnie na pomysl ze mamy sobie sami kupic nowy,bo to mieszkanie mamy tylko do konca roku,i jak nam przyjdzie cos miejszego wynajmowac,to nie wiem gdzie wcisniemy jeszcze automatno ale zobaczymy co ona na tokurcze jakis pechowy rok na sprzety AGD mamy
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 21:49   #201
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Misia oby automat zaczal dzialac, bo faktycznie pecha macie z tym sprzetem AGD w tym roku Hmmm bede rzadzeij Was odwiedzac za duzo przy kompie przesiadywalam i trzeba mi to ukrócic

Aaaa jakie staniczki kupilas??

Stary 2008-05-16, 22:01   #202
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko ale my tu bedziemy tesknic za toba a staniczka ide pstrykanc footke bo ciezko wytlumaczyc
Stary 2008-05-16, 22:09   #203
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Marcelinko ale my tu bedziemy tesknic za toba a staniczka ide pstrykanc footke bo ciezko wytlumaczyc
Aaaa rozmiarowka??

Stary 2008-05-16, 22:28   #204
misia_25_26
Wtajemniczenie

a rozmiarowka nowa oczywisciei przy okazji sukienka kupiona ostanio w H&M(mokra jest wiec kolory troche ciemniejsze)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stanik 021a.jpg (38,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stanik 025b.jpg (42,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stanik 020c.jpg (45,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-05-16, 22:30   #205
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
a rozmiarowka nowa oczywisciei przy okazji sukienka kupiona ostanio w H&M(mokra jest wiec kolory troche ciemniejsze)
Kochana zaszalalas ten gladki mi sie podoba i widac roznice w rozmiarze??

Stary 2008-05-16, 22:37   #206
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane ja nareszcie po pracy a jutro ide dopiero na 14 wiec wkoncu sie wyspie,jak sie dzis poloze to chyba wstane jutro ok poludnia ,jestem szczesliwa bo dzis w nocy bedzie moje kochanie juz w domku i nareszcie koniec samotnych nocek

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 22:44   #207
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko ten czerony kupiony z mysla o tzon uwielbia koronkowo-satynowe komplety ale jakis maly wyszedl na zdjeciu w porwnaniu to zoltego
Kachulo super ze tz wracaa jak twoje plecki?
Stary 2008-05-16, 22:54   #208
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Marcelinko ten czerony kupiony z mysla o tzon uwielbia koronkowo-satynowe komplety ale jakis maly wyszedl na zdjeciu w porwnaniu to zoltego
Kachulo super ze tz wracaa jak twoje plecki?
Ja jeszcze kaski na konto nie dostalam ehh mam nadzieje, ze braciszek sie pospieszy i swoje ostatnie dwa zamowie Aniu oba boskie Ciesz sie, ze masz maly biucik chociaz ja duzego nie mam, ale szkoda mi kasy, jak zwykle

Wczoraj znalazlam sklep z tanimi biustonoszami i wszystkie rozmiary do j.. Alez sie ucieszylam, ale nie chcialam zapeszac i nic Wam nie pisalam i co sie okazalo ehhhhhh ze mieli problemy z kompem i tych rozmirow i staniczkow, ktore ja chce nie maja ehhh porazka a tak sie cieszylam

Kachulko jak plecki?? Aha i gratuluje udanego otwarcia sklepu

Stary 2008-05-16, 22:54   #209
kachula27
Zakorzenienie

A dziekuje Misiu plecy juz lepiej ,przykleilam sobie dzis plaster rozgrzewajacy i posmarowalam mascia i juz jest lepiej,widze roznice,juz tak nie bola

Misiu widze ze udane zakupki zrobilam,bardzo ladne staniczki a sukienka bobmowa,bardzo mi sie podoba

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-05-16, 23:13   #210
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze kaski na konto nie dostalam ehh mam nadzieje, ze braciszek sie pospieszy i swoje ostatnie dwa zamowie Aniu oba boskie Ciesz sie, ze masz maly biucik chociaz ja duzego nie mam, ale szkoda mi kasy, jak zwykle

Wczoraj znalazlam sklep z tanimi biustonoszami i wszystkie rozmiary do j.. Alez sie ucieszylam, ale nie chcialam zapeszac i nic Wam nie pisalam i co sie okazalo ehhhhhh ze mieli problemy z kompem i tych rozmirow i staniczkow, ktore ja chce nie maja ehhh porazka a tak sie cieszylam

Kachulko jak plecki?? Aha i gratuluje udanego otwarcia sklepu
No Marcelko a co to ma znaczyc ze chcesz nam z wiazazyku zwiac??????Absolutnie sie nie zgadzam hihihi!!!!

Plecki juz lepiej,dziekuje

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości