|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy pocałunek:) Pamietajcie? :>
Cytat:
Robiłam wszystko, żeby to odwlec, ale w końcu stało się i było okropnie
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
hm, mialam 14 albo 15 lat, z chlopakiem ktory mial ponad 20. Przyjechal do mnie w odwiedziny podajac jakis glupi powod
. Bylo milo, nawet sie nie zorientowal, ze wczesniej sie nie calowalam, ale oczywiscie musialam mu to uswiadomic Ale wtedy nie zmienilo sie to w zwiazek, duzo lepiej pamietam 'zwiazkowe' pierwsze pocalunki
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam 15 lat. I pocalunek wyszedl z MOJEJ o zgrozo inicjatywy. Chlopak sie zbieral do tego jak pies do jeza. Ogolnie nie wspominam milo ani pocalunku an chlopaka:P
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
hmm dwa lata temu poznalam na imprezie baardzo przystojnego kolesia (byłam trzezwa i on tez zeby nie bylo;p) i po 2 godzinach stwierdzilismy ze pojdziemy pogadac itp. no i tak jakos wyszlo ze z nim pierwszy raz sie pocalowalam
mmm to byl naprawde dluugi i slodki pocalunek;p i nie skonczylo sie na jednym:P choc pozniej nie bylismy razem ale do tej pory gadamy ze soba:P
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
ja miałam chyba z 15 lat i to nie było fajne :P
chłopak miał ponad 20 lat i znałam go parę dni, a po tym nasza znajomość się skończyła :P |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
pamietam..bałam sie ze nie umiem
marzylam o tym..bo kochalam sie w tym chlopaku od przedszkola, bylismy w gim troche ze soba i wtedy sie pocalowalismy a raczej on mi próbowal wepchnac jezyk do zołądka..blehh |
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
A ja przeżyję swój pierwszy pocałunek jutro.:O
Co prawda nastąpiłby wcześniej. conajmniej 2 tyg. temu na obozie, ale wymówiłam się przeiębieniem. Jutro mamy się spotkać, ale z nerwów cała aż padam |
|
|
|
|
#189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
ja swój pierwszy taki poważny przeżyłam mając 15 lat nigdy go nie zapomnę
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
jestem tu nowa i próbuję wbić się w tą babską społeczność
może się uda ![]() a pocałunek pamiętam... mmm... miałam 13 lat, on 6 lat starszy, moja pierwsza "prawdziwa miłość" o której nie mogłam zapomnieć kilka lat... pozdrawiam wszystkie forumowiczki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
A fuuuuu!!!
Mój pierwszy pocałunek? Pojechałam na wieś do mojej przyjaciółki, gdzie poznałam kilku chłopaków Nie wiem ile miałam lat ... 13 ? No i była noc, siedzieliśmy sobie na ławeczce, wypiłam pierwsze w życiu piwo, zakręciło misię w głowie, ON mnie podrywał, podobał mi się ... Pocałowaliśmy się i w ogóle ... Nie mogłam w nocy zasnąć, taka byłam podekscytowana, mówiłam przyjaciółce, że się zakochałam, a ona się strasznie dziwiła co ja w nim widzę ... Następnego dnia przyszedł do mnie cały w skowronkach z kwiatkiem, a ja nie mogłam uwierzyć, że to on ;| W świetle dziennym i na trzeźwo wyglądał strasznie ... i nie miał zęba z przodu ;| ;| czas prysł, a ja do końca wyjazdu próbowałam go unikać ... łaził za mną non stop, a ja nie chciałam robić mu przykrości i musiałam go znosić... pocałować się jednak już nie dałam :P
|
|
|
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
mialem wtedy 4 czy 5 latek i procz tego, ze byl intensywny to cala resztunia wyleciala mi z glowki ^^
|
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
pamiętam, pamiętam
. Miałam 15 lat. Zimno. Ciemno. Środek parku. Pierwsza randka. No i jakoś tak wyszło. Mimo, ze chłopak okazał się draniem to i tak bardzo miło wspominam
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
I byłłł.
Przed chwilką wróciłam. 14 lat ja, on 17. Park. Ale spodziewałam się czegoś innego. Nie było jakoś super, ani motylków nie było. Ot tak , wydawałoby się, że to czynność tak samo łatwa jak mówienie.
|
|
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
pamiętam
![]() 1 gimnazjum, z moim wtedy chłopakiem xD na dyskotece oczywiście bo przytulańcu xD było tak nijak ;P bardziej się przejmowałam tym, że to się dzieje, niż żeby skupić sie na przyjemności :P |
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy pocałunek -> wolałabym sobie tego nie przypominać ;P.
|
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
15 lat, na ławeczce na placu zabaw
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Hehe ja mialam 14 moj byly byl odemnie o 5 lat starszy i wsumie mnie nauczyl calowac hehe pamietam bylo to nad Regą lezelismy na trawce hihi
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Ja swój pierwszy pocałunek przeżyłam w wieku 16 lat z obecnym partnerem
Nie było zle, nawet fajnie
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Hehe u mnie tez bylo fajnie tylko, gdy juz nie jestesmy razem a mam inntego TŻ to brakuje mi bylego pocałunków i jego ust. Jakos nie moge sie przyzwyczaic do innych ust i wogole ale jakos damy rade
![]() ![]()
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Przedszkole, lezakowanie i oto ja, 6-letnie dziewcze, rzucam sie na 5-latka
![]() Co gorsze, do tej pory go widuje
|
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
To było w wieku 15 lat z moim byłym i pierwszym chłopakiem. Co prawda wtedy nie byliśmy razem, ale o coś się z nim założyłam i przegrałam. Nagrodą dla niego miał być wlaśnie pocałunek. Ale.. tak sie bałam ze nie umiem ze zwlekałam z tym z dwa tyg. nie chcialam z nim zostac sam na sam, czasami go odpychalam i caly czas chodziłam cala zdenerwowana i przestraszona, bo w koncu ten dzień musiał nadejśc.
Coś strasznego, a przyznać się mu nie chciałam. ;p W końcu się stało i cała go obśliniłam, hahaha. Ja we wszystkim mam talent. ![]() Kolejne razy były już lepsze no i do perfekcji doszlam.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
Pamietam go jak by byl wczoraj xD ja w wieku 15 lat on 17
było cudownie oczywiscie odrazu wpkował jezor do mojej buzi do dzis mam do tego chłopaka wielki sentyment hihi ;p
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście że pamiętam - miałam 16 lat. Z moim pierwszym mężczyzną z którym byłam prawie 3 lata. Nie było przyjemnie - to było dla mnie jakieś takie mokre i krępujące
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam 15 albo 16 lat. Chlopak mial 18 i okropnie calowal
To bylo nasze ostatnie spotkanie hehe...
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
oj pamietam....
ze wszytskimi szczególami... moze bym nei pamietała , w koncu mineło te kilka lat.. :P ale się pisało pamiętnik a tam wszytsko co do minuty opisane dokładnie, każde słowo, ruch gest.. wszytsko. i gdy to czytam wszytsko mam przed oczami... tak jak wetdy. fajna sprawa taki pamietnik ;] |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Ja to nawet date pamietam :PP. To bylo z moim terazniejszym chlopakiem ;**. Pierwsza radnka, park, ciemno
. Znajomi poszli sie przejsc, chyba specjalnie, zeby zostawic nas samych. To wzielam sie do dziela . I wyszlo, tlyko ze zatkal mi jakos nos twraza <hahaha> nie wiem jak ze oddechu nie moglam zlapac, ale to chyba byly emocje . Fajnie bylo. Kiedys mowil mi, ze gdybym pierwsza sie nie odzwazyla to on by nie zaczal ehehe ;d
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
16 lat, wieczór, przystanek autobusowy....
Zrobiło mi się momentalnie niedobrze, ale po drugim, trzecim spodobało mi się
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
będę pamiętac chyba do końca, 28 maja 2008 stadion śląski, chorzów, koncert Metalliki, na scenie mój idol, nad nami gwiazdy, sporo emocji, fajerwerki, 60 tysiecy ludzi dookoła (
)... cała oprawa - genialna, pocałunek sam w sobie może nie az tak udany jakbym sobie tego zyczyła, byłam skupiona na tym, że TO sie dzieje a nie na przyjemnosci no ale przezycie przecudowne ja tam sobie sama zazdroszcze, że w takich okolicznościach ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

Robiłam wszystko, żeby to odwlec, ale w końcu stało się i było okropnie
) 

. Bylo milo, nawet sie nie zorientowal, ze wczesniej sie nie calowalam, ale oczywiscie musialam mu to uswiadomic

Nie było zle, nawet fajnie
)... cała oprawa - genialna, pocałunek sam w sobie może nie az tak udany jakbym sobie tego zyczyła, byłam skupiona na tym, że TO sie dzieje a nie na przyjemnosci