Wszystko o Avonie 4 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-30, 09:20   #181
kasia2439
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

A zdjęcia tak jak napisala są z avonetu
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 10:17   #182
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ta oferta obowiązuje od 12 katalogu przecież dopiero Jeszcze na pewno ją dostaniemy
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
A zdjęcia tak jak napisala są z avonetu
dziękuję za info faktycznie nie zwróciłam na to uwagi
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 10:26   #183
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Podoba mi się ta szkatułka ;-)
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 12:28   #184
MaT
Wtajemniczenie

Dostałam odpowiedź na reklamację
Szanowna Konsultantko,

Program liftingujący okolice oczu, który otrzymała Pani w katalogu 2008/09 z datą produkcji 23.11.07 jest produktem pełnowartościowym.
Skład i formuła produktu nie uległy zmianie. Zmienione zostało jedynie opakowanie.

Przewidując duże zainteresowanie na zakup tego produktu, Avon z dużym wyprzedzeniem
rozpoczął produkcję kremu, aby sprostać obsłudze oferty - stąd różnice w dacie produkcji.

Pragniemy również przypomnieć, że na naszych produktach podawana jest zawsze data produkcji, od której liczymy 3 lata terminu ważności.
Stosowane są także nowe oznaczenia w postaci symbolu otwartego słoiczka. Obok tego symbolu bądź wewnątrz słoiczka podana jest liczba miesięcy, w ciągu których należy zużyć produkt od dnia jego otwarcia - 12M oznacza, że od chwili pierwszego użycia produkt jest przydatny przez 12 miesięcy.
W przypadku, gdy produkt nie został otwarty termin przydatności wynosi 3 lata od daty produkcji podanej na opakowaniu. Jeśli produkt był otwierany należy go zużyć w ciągu liczby miesięcy podanej na symbolu otwartego słoiczka. Nie dłużej niż 3 lata od daty produkcji.

Z pozdrowieniami,
Anna Z...
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 12:39   #185
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Zmienione zostało jedynie opakowanie.
Przewidując duże zainteresowanie na zakup tego produktu, Avon z dużym wyprzedzeniem
rozpoczął produkcję kremu, aby sprostać obsłudze oferty - stąd różnice w dacie produkcji.

Przecież oni przeczą sami sobie i to w jednym wyjaśnieniu.
Najpierw piszą, że nie zmienili nic w składzie a później że jednak dużo wcześniej zaczęli produkcję produktu z Nowym składem.
To jest kpina

I niestety cały Avon.
Napisz im porządną ripostę to do Ciebie zadzwonią z wyjaśnieniami.Do mnie tak kiedyś zadzwonili - oczywiście dalej brnęli w kłamstwa.

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 12:50   #186
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Dostałam odpowiedź na reklamację
Szanowna Konsultantko,

Program liftingujący okolice oczu, który otrzymała Pani w katalogu 2008/09 z datą produkcji 23.11.07 jest produktem pełnowartościowym.
Skład i formuła produktu nie uległy zmianie. Zmienione zostało jedynie opakowanie.

Pragniemy również przypomnieć, że na naszych produktach podawana jest zawsze data produkcji, od której liczymy 3 lata terminu ważności.
Stosowane są także nowe oznaczenia w postaci symbolu otwartego słoiczka. Obok tego symbolu bądź wewnątrz słoiczka podana jest liczba miesięcy, w ciągu których należy zużyć produkt od dnia jego otwarcia - 12M oznacza, że od chwili pierwszego użycia produkt jest przydatny przez 12 miesięcy.
W przypadku, gdy produkt nie został otwarty termin przydatności wynosi 3 lata od daty produkcji podanej na opakowaniu. Jeśli produkt był otwierany należy go zużyć w ciągu liczby miesięcy podanej na symbolu otwartego słoiczka. Nie dłużej niż 3 lata od daty produkcji.

Z pozdrowieniami,
Anna Z...
Co za chamstwo!
OMG

Cytuję z Panoramy do kat.09:
Numer 1 w Avonie do pielęgnacji oczu: ANEW CLINICAL Program liftingujący okolice oczu - teraz z udoskonaloną formułą (pogrubienie ich)
A wołami napisane: Nowy, ulepszony bestseller Avonu.
Należy rozumieć że to ulepszenie/udoskonalenie dotyczy opakowania?
Ja bym dalej drążyła temat na Twoim miejscu.
Żeby jeszcze napisali coś w stylu: "nie zdążyliśmy wyprodukować udoskonalonego, to przysłaliśmy starą wersję", ale idą na całość.
Kpiny sobie robią!
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 13:10   #187
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Co za chamstwo!
OMG

Cytuję z Panoramy do kat.09:
Numer 1 w Avonie do pielęgnacji oczu: ANEW CLINICAL Program liftingujący okolice oczu - teraz z udoskonaloną formułą (pogrubienie ich)
A wołami napisane: Nowy, ulepszony bestseller Avonu.
Należy rozumieć że to ulepszenie/udoskonalenie dotyczy opakowania?
Ja bym dalej drążyła temat na Twoim miejscu.
Żeby jeszcze napisali coś w stylu: "nie zdążyliśmy wyprodukować udoskonalonego, to przysłaliśmy starą wersję", ale idą na całość.
Kpiny sobie robią!

Te kłamstwa i traktowanie nas jak jakichś tępakow zraża do Avonu. Przeciez my pracujemy na nich, a nie odwrotnie.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 15:49   #188
kotekpsotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez polak17 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny ma moze ktos dostep do katalogu angielskiego i irlandzkiego najnowszego bo mam kumpele i mam mozliwosc zamowienia z obu katalogow ale nie mam jak ich zobaczyc(((((((

Jej zazdroszcze Ci maja super rzeczy ponizej link do katalogu :

http://avonshop.co.uk/shop/ibrochure.asp?

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość

link do angielskiego katalogu, aktualny dopiero zbieramy z niego zamówienia

A mozna cos u Ciebie zamowic? Testowalas dostawe do Polski?

Kotek Psotek

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-06-30 o 15:54 Powód: prosze nie pisac postu pod postem!!
kotekpsotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 17:48   #189
Rozilla
Raczkowanie

No i padłam ofiarą omyłki różów ... zamiast cedar rose dostałam rose lustre w sumie to ja nie patrzyłam na kolory przy nr tylko po nazwach...i bęc...mam teraz różowy róż po którym jak się umaluję wyglądam jak landryna....ech...muszę skrobnąć do nich maila z ta zaistniałą sytuacją...ciekawe czy coś to da!
Tak swoją droga to powinni uprzedzać o takich pomyłkach na fakturze katalogu wcześniejszego a nie jak jest wystawiona nowa

A i jeszcze jedną gafę popełniłam...chc iałam zamówić sobie 2 trilasery cellulitu bo ładna promocja 2 za 79,90..."przy zamówieniu jednego produktu drugi dostajesz gratis"...no wszystko by było dobrze gdybym w zamówieniu dodała jeszcze jeden ten krem...a ja wzięłam tylko jeden i dziś patrzę na fakturę i jest jeden za 79,90

Ach ta sesja...zlasowała mi mózg i nie myślałam zupełnie

Produkt do zwrotu...i w drugim terminie zamówię poprawnie

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 17:55   #190
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
No i padłam ofiarą omyłki różów ... zamiast cedar rose dostałam rose lustre w sumie to ja nie patrzyłam na kolory przy nr tylko po nazwach...i bęc...mam teraz różowy róż po którym jak się umaluję wyglądam jak landryna....ech...muszę skrobnąć do nich maila z ta zaistniałą sytuacją...ciekawe czy coś to da!
Tak swoją droga to powinni uprzedzać o takich pomyłkach na fakturze katalogu wcześniejszego a nie jak jest wystawiona nowa

A i jeszcze jedną gafę popełniłam...chc iałam zamówić sobie 2 trilasery cellulitu bo ładna promocja 2 za 79,90..."przy zamówieniu jednego produktu drugi dostajesz gratis"...no wszystko by było dobrze gdybym w zamówieniu dodała jeszcze jeden ten krem...a ja wzięłam tylko jeden i dziś patrzę na fakturę i jest jeden za 79,90

Hmm... Ja tez chciałam jasny róż i go dostałam. Wpisałam kody według oferty netto (czyli Rose Lustre bo tak był błednie podpisany) ale przysłali róż według zdjęcia czyli blady Cedar Rose.

Cod o drugiego laseru, to może da się to odkręcic?? Napisz do nich maila ze sie pomyliłaś i czy mogą Ci przysłac jeszcze jeden. Miałam podobną sytuację: kiedyś była oferta, że przy zakupie 2 produktów AT dostawało się grzebień. W jednym terminie zamawiałam jeden produkt, ale w drugim klientka zamówiła jeszcze coś i napisałam że klientce bardzo zależy na tym grzebieniu i czy byułaby możliwość aby mi go dołaczyli do paczki. Co prawda laser i grzebień to ie to samo, ale może się uda - awrto spróbować.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 18:00   #191
mischelle
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hmm... Ja tez chciałam jasny róż i go dostałam. Wpisałam kody według oferty netto (czyli Rose Lustre bo tak był błednie podpisany) ale przysłali róż według zdjęcia czyli blady Cedar Rose.

Cod o drugiego laseru, to może da się to odkręcic?? Napisz do nich maila ze sie pomyliłaś i czy mogą Ci przysłac jeszcze jeden. Miałam podobną sytuację: kiedyś była oferta, że przy zakupie 2 produktów AT dostawało się grzebień. W jednym terminie zamawiałam jeden produkt, ale w drugim klientka zamówiła jeszcze coś i napisałam że klientce bardzo zależy na tym grzebieniu i czy byułaby możliwość aby mi go dołaczyli do paczki. Co prawda laser i grzebień to ie to samo, ale może się uda - awrto spróbować.

Powinni dodać Ci go bez problemu - musisz tylko zadzwonić.

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 18:07   #192
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Powinni dodać Ci go bez problemu - musisz tylko zadzwonić.
Teraz to już po tzw. ptakach...właśnie wróciłam od mojej liderki, której wręczyłam laser do zwrotu...a planuję powtórzyć "operację" na II termin z tymi kremami.
Co do pomyłki z różem już wysmarowałam maila do firmy. Może coś to da. Zobaczymy. Jak coś to dam znać.
Dziękuję dziewczyny za radę

Stary 2008-06-30, 18:13   #193
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez kotekpsotek Pokaż wiadomość
Jej zazdroszcze Ci maja super rzeczy ponizej link do katalogu :

A mozna cos u Ciebie zamowic? Testowalas dostawe do Polski?

... na początku kosmetyki przywozil mi mąż, jak przyjeżdżał do PL, a teraz sama siedze w GB.
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 20:49   #194
paulinkosia
Rozeznanie

kurde mam podgląd faktury i już sama nie wiem jak z tym rożem
zamówiłam ten rozowy podpisany w netto cedar rose . ale z tego co tutaj piszecie powinni mi przsłac też rozowy ale pod nazwą rose lustre....a na podglądzie faktury mam :
ROZ/POLICZKOW CEDAR ROSE
to już sama nie wiem co mi przyślą a ty hosenka jak miałaś na podglądzie faktury ?
Najwyżej się zamienię z ROZILLA :P

ponadto w brakach :
KREM LITTLE BLACK DRESS 1 sztuka
AB OCHR.ZL.OLE.SPRAY PO OPAL 2 sztuki
WODA INCANDESSENCE 30ML 1 sztuka

woda 30 ml extraordinary przyjdzie

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 20:49   #195
AnULka248
Zakorzenienie

Może już to pytanie było ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi... Czy jeśli wstrzymano mi paczkę tydzień temu to teraz automatycznie przyjdzie ona na drugi termin?? czy musze drugi raz zamawiac??? Wszystkie płatności zostały juz uregulowane.
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 22:01   #196
ancia19
Zadomowienie

czy ktoś wie od kiedy kolejny katalog obowiązuje w COK-ach? Od tego piątku, czy następnego?
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:20   #197
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Może już to pytanie było ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi... Czy jeśli wstrzymano mi paczkę tydzień temu to teraz automatycznie przyjdzie ona na drugi termin?? czy musze drugi raz zamawiac??? Wszystkie płatności zostały juz uregulowane.

... ja dzwoniłam żeby wznowili mi wysyłke paczki
Stary 2008-06-30, 22:28   #198
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
hej. poradzcie mi. ciocia chce zamowic dobry krem do piet ale wiecie, taki nie tlusty zeby tylko skapety i spac. taki na dzien. pomozcie mi bo nie mam pojecia co jej doradzic bo nic z tej serii do stop nie zamawialam jeszcze
Używałam przez jakiś czas kremu do pięt ale wg mnie o wiele lepszy jest odnawiający na noc i sądzę, że nawet na dzień bardziej się sprawdzi
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:41   #199
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
czy ktoś wie od kiedy kolejny katalog obowiązuje w COK-ach? Od tego piątku, czy następnego?
K10 w COKu obowiązuje od 11 lipca
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 08:37   #200
jagoda352
Zadomowienie

A co myślicie o tym serum (nowość) na noc? Próbował ktoś, bo nie wiem czy kupić, a wcześniej
nie znalazłam odp.
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 10:19   #201
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
... ja dzwoniłam żeby wznowili mi wysyłke paczki
tylko ja bym chciała jeszcze coś dodać:/ aha, to jak nie zadzwonie to mi jej nie wyślą napewno ;> więc moge zrobić tak jakby całkiem nowe zamówienie...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 11:40   #202
patusia22
Zakorzenienie

właśnie przeglądam dokładnie papierowy kat.11 i widzę, że te nowe wody w katalogu są w cenie 36,9zł zaś w demo w kat.10 w cenie 29,9zł jak widać ta cena w demo to żadna rewelacja
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 12:07   #203
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
kurde mam podgląd faktury i już sama nie wiem jak z tym rożem
zamówiłam ten rozowy podpisany w netto cedar rose . ale z tego co tutaj piszecie powinni mi przsłac też rozowy ale pod nazwą rose lustre....a na podglądzie faktury mam :
ROZ/POLICZKOW CEDAR ROSE
to już sama nie wiem co mi przyślą a ty hosenka jak miałaś na podglądzie faktury ?
Najwyżej się zamienię z ROZILLA :P
ponadto w brakach :
KREM LITTLE BLACK DRESS 1 sztuka
Ja na fakturze mam cedar rose...czyli to co chciałam a przysłali mi rose lustre
Ech...nadal nie dostałam odp od avonu w sprawie tego różu

Na szczęście ja nie mam w brakach kremu LBD...gdyby był to chyba wyszłabym z siebie po tym wszystkim
W brakach też mam EDP " Incandessence"

Stary 2008-07-01, 12:51   #204
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
właśnie przeglądam dokładnie papierowy kat.11 i widzę, że te nowe wody w katalogu są w cenie 36,9zł zaś w demo w kat.10 w cenie 29,9zł jak widać ta cena w demo to żadna rewelacja
O jakie wody Ci chodzi?
Stary 2008-07-01, 13:24   #205
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
O jakie wody Ci chodzi?

Fire my up
make me wonder
Make me smile
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 14:48   #206
gayenka
Zakorzenienie

Dziewczynki ma wielka prosbe -wie ktoras z was kiedy w coku bedzie katalog 12? i kiedy bedzie wogole obowiazywal? Bo chcialam sprawdzic w coku ale choroba mnie zmogla..
Bede wdzieczna za odpowiedz
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 15:36   #207
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
A co myślicie o tym serum (nowość) na noc? Próbował ktoś, bo nie wiem czy kupić, a wcześniej
nie znalazłam odp.
... zamówiłam sobie to serum, ale dostane je dopiero w czwartek wieczorem wiec dopiero w piątek będę mogła wyrazić swe spostrzeżenia na jego temat

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
tylko ja bym chciała jeszcze coś dodać:/ aha, to jak nie zadzwonie to mi jej nie wyślą napewno ;> więc moge zrobić tak jakby całkiem nowe zamówienie...

... tego to nie wiem, czy wogóle ci jej nie wyślą, mi zależalo na czasie i zadzwoniłam zeby jak najszybciej mi ją dostarczyli, ale zawsze mozesz zadzwonic zeby ci je odblokowali i dodatkowo je edytowac przez telefon
Stary 2008-07-01, 15:58   #208
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
nie znalazłam odp.
ja też poproszę o opinię, bo mnie kusi...

Cytat:
Ja na fakturze mam cedar rose...czyli to co chciałam a przysłali mi rose lustre
Ech...nadal nie dostałam odp od avonu w sprawie tego różu

Na szczęście ja nie mam w brakach kremu LBD...gdyby był to chyba wyszłabym z siebie po tym wszystkim
W brakach też mam EDP " Incandessence"
na papierowej fakturze odnośnie kremu LBD mam, że produkcja zakończona, a dziś w COKu w Gliwicach też nie było (tak samo jak olejku podkreślającego opaleniznę)
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 16:02   #209
ankoro
Wtajemniczenie

Bardzo proszę dobre duszyczki o informację czy blyszczyk do powiek Bronze Shine dobrze współgra z blyszczykiem tej samej serii Golden lights?

Klientka sie uparła, aby te dwa błyszczyki stosować razem na powieki, a ja wolę Was zapytać niż potem zwracać. Nie mam możliwości sprawdzenia w COK-u, ani u liderki. Z gory dziękuję.
Stary 2008-07-01, 16:06   #210
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Skusiłam się na "laser" na popękane naczynka na nogach z tej promocji z kat. 09 i się z lekka zdziwiłam. Data produkcji to... 21 06 2007
Nic dziwnego, że takie tanie było. Chcą się pozbyć staroci z magazynów
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości