![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
A zdjęcia tak jak napisala są z avonetu
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ta szkatułka ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam odpowiedź na reklamację
![]() Szanowna Konsultantko, Program liftingujący okolice oczu, który otrzymała Pani w katalogu 2008/09 z datą produkcji 23.11.07 jest produktem pełnowartościowym. Skład i formuła produktu nie uległy zmianie. Zmienione zostało jedynie opakowanie. ![]() Przewidując duże zainteresowanie na zakup tego produktu, Avon z dużym wyprzedzeniem rozpoczął produkcję kremu, aby sprostać obsłudze oferty - stąd różnice w dacie produkcji. Pragniemy również przypomnieć, że na naszych produktach podawana jest zawsze data produkcji, od której liczymy 3 lata terminu ważności. Stosowane są także nowe oznaczenia w postaci symbolu otwartego słoiczka. Obok tego symbolu bądź wewnątrz słoiczka podana jest liczba miesięcy, w ciągu których należy zużyć produkt od dnia jego otwarcia - 12M oznacza, że od chwili pierwszego użycia produkt jest przydatny przez 12 miesięcy. W przypadku, gdy produkt nie został otwarty termin przydatności wynosi 3 lata od daty produkcji podanej na opakowaniu. Jeśli produkt był otwierany należy go zużyć w ciągu liczby miesięcy podanej na symbolu otwartego słoiczka. Nie dłużej niż 3 lata od daty produkcji. Z pozdrowieniami, Anna Z... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przecież oni przeczą sami sobie i to w jednym wyjaśnieniu. Najpierw piszą, że nie zmienili nic w składzie a później że jednak dużo wcześniej zaczęli produkcję produktu z Nowym składem. To jest kpina ![]() I niestety cały Avon. Napisz im porządną ripostę to do Ciebie zadzwonią z wyjaśnieniami.Do mnie tak kiedyś zadzwonili - oczywiście dalej brnęli w kłamstwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytuję z Panoramy do kat.09: Numer 1 w Avonie do pielęgnacji oczu: ANEW CLINICAL Program liftingujący okolice oczu - teraz z udoskonaloną formułą (pogrubienie ich) A wołami napisane: Nowy, ulepszony bestseller Avonu. Należy rozumieć że to ulepszenie/udoskonalenie dotyczy opakowania? Ja bym dalej drążyła temat na Twoim miejscu. Żeby jeszcze napisali coś w stylu: "nie zdążyliśmy wyprodukować udoskonalonego, to przysłaliśmy starą wersję", ale idą na całość. Kpiny sobie robią! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te kłamstwa i traktowanie nas jak jakichś tępakow zraża do Avonu. Przeciez my pracujemy na nich, a nie odwrotnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jej zazdroszcze Ci ![]() ![]() http://avonshop.co.uk/shop/ibrochure.asp? Cytat:
A mozna cos u Ciebie zamowic? Testowalas dostawe do Polski?
Buziaczki, Kotek Psotek Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-06-30 o 15:54 Powód: prosze nie pisac postu pod postem!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
No i padłam ofiarą omyłki różów
![]() ![]() ![]() Tak swoją droga to powinni uprzedzać o takich pomyłkach na fakturze katalogu wcześniejszego a nie jak jest wystawiona nowa ![]() A i jeszcze jedną gafę popełniłam ![]() ![]() Ach ta sesja...zlasowała mi mózg i nie myślałam zupełnie ![]() Produkt do zwrotu...i w drugim terminie zamówię poprawnie ![]()
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cod o drugiego laseru, to może da się to odkręcic?? Napisz do nich maila ze sie pomyliłaś i czy mogą Ci przysłac jeszcze jeden. Miałam podobną sytuację: kiedyś była oferta, że przy zakupie 2 produktów AT dostawało się grzebień. W jednym terminie zamawiałam jeden produkt, ale w drugim klientka zamówiła jeszcze coś i napisałam że klientce bardzo zależy na tym grzebieniu i czy byułaby możliwość aby mi go dołaczyli do paczki. Co prawda laser i grzebień to ie to samo, ale może się uda - awrto spróbować.
![]() |
#191 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Powinni dodać Ci go bez problemu - musisz tylko zadzwonić. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pomyłki z różem już wysmarowałam maila do firmy. Może coś to da. Zobaczymy. Jak coś to dam znać. Dziękuję dziewczyny za radę ![]()
![]() |
#193 | |
Doncia
|
Cytat:
... na początku kosmetyki przywozil mi mąż, jak przyjeżdżał do PL, a teraz sama siedze w GB. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
kurde mam podgląd faktury i już sama nie wiem jak z tym rożem
zamówiłam ten rozowy podpisany w netto cedar rose . ale z tego co tutaj piszecie powinni mi przsłac też rozowy ale pod nazwą rose lustre....a na podglądzie faktury mam : ROZ/POLICZKOW CEDAR ROSE to już sama nie wiem co mi przyślą ![]() Najwyżej się zamienię z ROZILLA :P ponadto w brakach : KREM LITTLE BLACK DRESS 1 sztuka AB OCHR.ZL.OLE.SPRAY PO OPAL 2 sztuki WODA INCANDESSENCE 30ML 1 sztuka ![]() woda 30 ml extraordinary przyjdzie ![]()
#195 |
Zakorzenienie
|
Może już to pytanie było ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi... Czy jeśli wstrzymano mi paczkę tydzień temu to teraz automatycznie przyjdzie ona na drugi termin?? czy musze drugi raz zamawiac??? Wszystkie płatności zostały juz uregulowane.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
czy ktoś wie od kiedy kolejny katalog obowiązuje w COK-ach? Od tego piątku, czy następnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Doncia
|
Cytat:
... ja dzwoniłam żeby wznowili mi wysyłke paczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
Używałam przez jakiś czas kremu do pięt ale wg mnie o wiele lepszy jest odnawiający na noc i sądzę, że nawet na dzień bardziej się sprawdzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
A co myślicie o tym serum (nowość) na noc? Próbował ktoś, bo nie wiem czy kupić, a wcześniej
nie znalazłam odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
właśnie przeglądam dokładnie papierowy kat.11 i widzę, że te nowe wody w katalogu są w cenie 36,9zł zaś w demo w kat.10 w cenie 29,9zł jak widać ta cena w demo to żadna rewelacja
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ech...nadal nie dostałam odp od avonu w sprawie tego różu ![]() Na szczęście ja nie mam w brakach kremu LBD...gdyby był to chyba wyszłabym z siebie po tym wszystkim ![]() W brakach też mam EDP " Incandessence" ![]()
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ma wielka prosbe -wie ktoras z was kiedy w coku bedzie katalog 12? i kiedy bedzie wogole obowiazywal? Bo chcialam sprawdzic w coku ale choroba mnie zmogla..
Bede wdzieczna za odpowiedz ![]()
#207 | ||
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
... tego to nie wiem, czy wogóle ci jej nie wyślą, mi zależalo na czasie i zadzwoniłam zeby jak najszybciej mi ją dostarczyli, ale zawsze mozesz zadzwonic zeby ci je odblokowali i dodatkowo je edytowac przez telefon |
||
![]() ![]() |
![]() |
#208 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo proszę dobre duszyczki o informację czy blyszczyk do powiek Bronze Shine dobrze współgra z blyszczykiem tej samej serii Golden lights?
Klientka sie uparła, aby te dwa błyszczyki stosować razem na powieki, a ja wolę Was zapytać niż potem zwracać. Nie mam możliwości sprawdzenia w COK-u, ani u liderki. Z gory dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Skusiłam się na "laser" na popękane naczynka na nogach z tej promocji z kat. 09 i się z lekka zdziwiłam. Data produkcji to... 21 06 2007
![]() Nic dziwnego, że takie tanie było. Chcą się pozbyć staroci z magazynów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.